Oznámení

14. února : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení!

14. února : Kyjevské smažené fazole. I bez masa se dá připravit skvělý oběd!

14. února : Menopauza mění vzhled ženy. Na co všechno má vliv kolísající hladina hormonů

#1 25. 6. 2006 18:17

marca
♥♥-----
Místo: praha
Registrovaný: 18. 1. 2006
Příspěvky: 39

Prosím, poraďte dobrého diabetologa

Ahoj,ja vim jen o lekari pro detske diabetiky a to uz ty asi nejsi, vid? Uz se taky desim az dcera bude muset k dospelackemu d., protoze ten pocet bude opravdu mensi, nez ted. Ale myslim, ze nezalezi na rozpoctu lekari,ale je narok od VZP = to , co ti schvali revizni lekar ( pokud jsi na intenz.lecbe) Vim, ze v jednou Diazivote byly pocty publikovany, pokud to najdu, preposlu ti to, jestli jsi to uz necetla. Zatim se drz.

Není tady

 

#2 26. 6. 2006 8:31

marca
♥♥-----
Místo: praha
Registrovaný: 18. 1. 2006
Příspěvky: 39

Re: Prosím, poraďte dobrého diabetologa

A co zkusit diabetologa,ktery pracuje pri vetsi nemocnici,tam by snad nemel byt problem. Uz se zacinam desit,jak dopadnem za rok my,az budem muset taky hledat.
Taky me napada, ze by jsi se mohla obratit na svaz diabetiku, protoze jestli tohle lekari delaji,tak to zustava rozum stat. Je to nemoc, kterou si clovek nezavini a nakonec ma horsi podminky pro leceni, nez nejaky narkoman !!! To se mi fakt otevira kudla v kapse,fakt ze jo. To snad patri k soudu !!!Prece je to i v zajmu lekare, ktreery te ma na starosti,aby jsi byla pod kontrolou. To bych si to od nej snad nechala podepsat,ze mi odmita poskytnou lecebnou pomucku.
Drz se, znam to jde o zdravi i o zivot.A dej vedet, jestli se neco povedlo :-))

Není tady

 
NÁŠ TIP:
  • Procvičte nejen pravopisná cvičení, diktáty, ale i kvízy, časté chyby, doplňovačky a vše, co pomůže ve výuce Vám nebo dětem na webu pravopisne.cz

Zápatí

Powered by PunBB 1.2.24c
© Copyright 2002–2008 Rickard Andersson
Content © Copyright 2000–2016 SAMI spol. s r.o.
Ochrana osobních údajů