29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu 6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
holky, kdy jste měli připravenou komletní výbavičku pro miminko. jsem v 7 měsíci a myslím že je nejvyšší čas. Nakoupeno už mám téměř všechno,krom kočárku,nůžtiček na nehty a kosmetiky.sousedka která to čeká až v říjnu už včera sušila na balkoně vyprané věcičky, tak jsem si říkala, že už bych asi taky měla začít prát ne?? nebo ještě nemám stresovat???No teď stresuju hlavně z koupě kočárku....po dlouhém přemýšlení, pro něj nakonec zajedem do Polska... a budem se modlit,aby se nerozsypal,ale je to deltim,tak by mohl něco vydržet...
Není tady
Ahojky,ja jsem take v 7.mesici a uz tak polovinu vybavicky mam,stahla jsem si 3 seznamy z netu a tak to nejak proskrkavam a postupne nakupuju a taky jsem neco podedila po kamoscinych detech.Kocar resim taky,moc se mi libi Patron Bohemia-Apollon Alux,ale stoji 10tis,tak jsme si rikali,ze pujdeme do Taka,ktere ma spousta znamych a jsou spokojeni a hlavne to vyjde na pulku.Ale urco budeme kupovat kocarek v CR,skrz zaruku a pripadnou reklamaci.Chtela bych to co nejdriv dokoncit,protoze znam pripady,kdy se proste lehne a az do porodu se lezi,nikdy nevis..kamoska takto lehla a vsechno zarizoval jeji chlap,nic proti,ale....proste to neni ono,fotil ji po obchodech kocary na digital a pak spolecne podle fotek vybirali a nakonec koupili takovou potvoru kocar,tomu bych se chtela opravdu vyhnout.Preji hodne stesti pri vyberu
Není tady
Pane jo, to si nedovedu představit, že by ten můj nakupoval něco na to naše mimčo..i když co se týče toho kočárku,máme jasno.No snad vydrží, vzhledem k tomu,že je to deltim, a už pár holek na něj mělo dobrej názor,tak to snad bude o.k.Do polska to máme kousek.A co se týče záruky a reklamace, tak s tím prý není problem. Ale určitě zajdeme do kamenného obchodu!!!!Jinak s Takem u nás vídávám spoustu mamin, tak si myslím, že neprohloupíš. Já jsem si ted koupila od Taka takový to lehátko pro mimčo a vypadá celkem slušně.
Není tady