|
9.dubna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 9.dubna : Vaření na chatě či chalupě bez stresu: Tipy na vaření z jedné pánve nebo hrnce. 1.dubna : Jak vznikla záhada ďáblova trojúhelníku: Odhalil ji už Kolumbus? |
|
|

Andrejka.. napsal(a):
clare já si ted dám s testíkem pohov - další zkusim asi v pátek nebo sobotu..
Andrejko a nechceš zkusit testík alespoň ve středu? Já tu už od čtvrtka nebudu, tak ať vím, jak to dopadlo!!! 
Není tady
Andrejka.. napsal(a):
clare já si ted dám s testíkem pohov - další zkusim asi v pátek nebo sobotu..
Tak to ja se dozvim, jak to s tebou Andrejko dopadlo az v polovine cervence, protoze v patek uz odjizdim na dovcu...ale o to radeji pak uvidim tvoje // nebo rovnou tehu metrik
Preji ti, aby ti to vyslo.
Upravil(a) sillwan (26. 6. 2006 7:33)
Není tady
lucí já bych fakt ráda počkala s tim testíkem.. takže budeš mít překvápko až se vrátíš
jen jde o to, jestli to bude hezký překvápko anebo ošklivý 

silwan díky
ani nevíš jak moc bych si přála mít už těhu-metřík 

Není tady
Andrejka.. napsal(a):
lucí já bych fakt ráda počkala s tim testíkem.. takže budeš mít překvápko až se vrátíš
silwan díkyani nevíš jak moc bych si přála mít už těhu-metřík
Ja si to taky strasne preji, ale asi jeste neni muj cas, kdyz to porad nevychazi...
Není tady

Andrejka.. napsal(a):
silwan díkyani nevíš jak moc bych si přála mít už těhu-metřík
Hmmmmmmmm
, co nadělám, budu si muset počkat do 17.7.. To je tak strašně dlouhá doba....
Už budeš paní a možná těhulka 
Není tady
no paní budu určitě a doufám že i těhulka!
neboj, sedmnáct dní uteče jak voda
ty nás na takhle dlouho opouštíš jo?
to já se 7.7. vdávám a pak odjíždim na týden pryč a na babinet přijdu asi 16.7. 
Není tady
Andrejko, pokud se teplotka drží a MS nikde, tak negativní testík ještě nic neznamená, zvlášť když jsi měla ovu později. Uvidíš, co ti testík ukáže koncem týdne, každopádně ti držím palečky, aby tam byly // (spoléhám na tebe, že ti to s tím šťastným metříkem vyjde...
)
Není tady
račice napsal(a):
Andrejko, pokud se teplotka drží a MS nikde, tak negativní testík ještě nic neznamená, zvlášť když jsi měla ovu později. Uvidíš, co ti testík ukáže koncem týdne, každopádně ti držím palečky, aby tam byly // (spoléhám na tebe, že ti to s tím šťastným metříkem vyjde...
)
Racice, ale koukam, ze tvuj metrik je taky pekny...ze by ti taky prinesl stesti? 
Není tady
račice ty máš taky moc hezkej metřík 
kdy budeš testovat? já tě připíšu k nám do adeptek na těhu
a četla jsem že prostě když je teplotka nahoře 18 dní a víc = těhu na 100% bez potvrezní testíkem.. takže pokud mi vydrží ta teplotka, tak je testík stejně bezpředmětnej.. 
Není tady
Andrejka.. napsal(a):
a četla jsem že prostě když je teplotka nahoře 18 dní a víc = těhu na 100% bez potvrezní testíkem.. takže pokud mi vydrží ta teplotka, tak je testík stejně bezpředmětnej..
Andrejko, nechci te zklamat, ale tak 100% to neni...nic neni na 100%. I kdyz doufam, ze v tvem pripade to tak bude.
Není tady
sillwan napsal(a):
Andrejka.. napsal(a):
Andrejko, nechci te zklamat, ale tak 100% to neni...nic neni na 100%. I kdyz doufam, ze v tvem pripade to tak bude.
já jsem ale četla, že to fakt 100% je - prostě 18 dní vysokých teplotek=těhu a hotovo 
Není tady
holky tady jsem překopírovala ten článek:
Je důležité vědět, že předovulační (folikulární) fáze může být různě dlouhá (od 11 dnů do 25 a více), zatímco postovulační (luteální) fáze je většinou 12 až 16 dnů. Je to dáno tím, že termín ovulace může být díky různým faktorům oddálen.
Pokud luteální fáze trvá 18 a déle dnů, znamená to těhotenství!!!
Není tady
No holky, dneska nebo zítra ráno bych to správně měla dostat, tak jsem zvědavá. S těhu moc nepočítám, ale s případným zpožděním (po minulém 35 denním cyklu) raději ano. Bůhví totiž, kdy byla ovu. Navíc dnes teplotka 36,1 tak doufám, že už je to ten pokles před MS. I tak je ale zvláštní, protože obvykle mi teplotka poklesne tak na 36,4....těch 36,1 je už fakt nízká. Ale dneska jsem se v noci moc nevyspala díky tomu horku, takže možná to teplotu ovlivnilo. Navíc, zatím žádné příznaky přicházející MS - bolesti, průjem, zmenšení nateklých citlivých prsou....takže jsem zvědavá. Každopádně bych MS s radostí uvítala, abych měla příští týden na dovolenou klid a mohla začít na dovolené v klidu tulení.
Není tady
račice napsal(a):
No holky, dneska nebo zítra ráno bych to správně měla dostat, tak jsem zvědavá. S těhu moc nepočítám, ale s případným zpožděním (po minulém 35 denním cyklu) raději ano. Bůhví totiž, kdy byla ovu. Navíc dnes teplotka 36,1 tak doufám, že už je to ten pokles před MS. I tak je ale zvláštní, protože obvykle mi teplotka poklesne tak na 36,4....těch 36,1 je už fakt nízká. Ale dneska jsem se v noci moc nevyspala díky tomu horku, takže možná to teplotu ovlivnilo. Navíc, zatím žádné příznaky přicházející MS - bolesti, průjem, zmenšení nateklých citlivých prsou....takže jsem zvědavá. Každopádně bych MS s radostí uvítala, abych měla příští týden na dovolenou klid a mohla začít na dovolené v klidu tulení.
nechci tě strašit, ale jestli nemáš žádný příznaky blížící se MS, tak to na pokles teplotky před MS nevypadá
já třeba měla minulej měsíc taky takhle pokles na konci cyklu a víš to se z toho vyklubalo??hoooooodně opožděná ovulace.. 
Není tady
No právě toho se obávám, nicméně pokud to je dnes hooodně opožděná ovulace (což bych se vzhledem k tomuto cyklu a stresům nedivila), tak včera bylo spontánní tuleníčko pro radost, tak třeba z toho něco kápne 
No a pokud je to pokles před MS, tak je to taky super, aspoň obáváná MS nepřijde na můj odjezd na dovolenku.
Není tady
Andrejka.. napsal(a):
Je důležité vědět, že předovulační (folikulární) fáze může být různě dlouhá (od 11 dnů do 25 a více), zatímco postovulační (luteální) fáze je většinou 12 až 16 dnů. Je to dáno tím, že termín ovulace může být díky různým faktorům oddálen.
Pokud luteální fáze trvá 18 a déle dnů, znamená to těhotenství!!!
Andrejko, jenze bazalni teplotu muze ovlivnit spousta dalsich faktoru...ma proto opravdu jen orientacni vyznam, rozhodne ne takovy jako pozitivni test (zejmena krevni).. mozna vypovedni hodnota BT trosku stoupa v pripade, ze teploty jsou v prubehu celeho cyklu idealni, ale pokud jsou rozhazene s velkymi teplotnimi vykyvy, tak si myslim, ze ani ne.
Tim nechci rict, ze nemuzes byt tehu, prave naopak, doufam a verim, ze jses a ze se ti vyplni velky sen, ale nechci, abys pak byla hoooooooooodne zklamana, protoze necemu veris a ono to tak nemusi byt...Doufam, ze to s tim testovanim az do soboty nevydrzis, ze to skusis uz treba ve ctvrtek nebo v patek a nahlasis dve poradne tlustice!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Není tady
sillwan napsal(a):
Andrejka.. napsal(a):
Pokud luteální fáze trvá 18 a déle dnů, znamená to těhotenství!!!Andrejko, jenze bazalni teplotu muze ovlivnit spousta dalsich faktoru...ma proto opravdu jen orientacni vyznam, rozhodne ne takovy jako pozitivni test (zejmena krevni).. mozna vypovedni hodnota BT trosku stoupa v pripade, ze teploty jsou v prubehu celeho cyklu idealni, ale pokud jsou rozhazene s velkymi teplotnimi vykyvy, tak si myslim, ze ani ne.
Tim nechci rict, ze nemuzes byt tehu, prave naopak, doufam a verim, ze jses a ze se ti vyplni velky sen, ale nechci, abys pak byla hoooooooooodne zklamana, protoze necemu veris a ono to tak nemusi byt...Doufam, ze to s tim testovanim az do soboty nevydrzis, ze to skusis uz treba ve ctvrtek nebo v patek a nahlasis dve poradne tlustice!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
já doufám že to s tim testováním vydržim
ale naštěstí je u mě ted teplotka krásně stálá (možná malinko stoupá) alr žádný velký výkyvy v ní ted nemám, takže doufám že bude pravdivá když podle 18 dní vysokých teplot rozpoznám začínající těhu
já samozřejmě vim, že nic neni stoprocentní, ale přece jenom mám velkou radost že se mi teplotka pořád krásně drží.. nejdýl jsem totiž MS dostala 16.den po Ovulaci.. a dneska už mám 17. den a teplotka ani neklesá.. no tak mám pořád naději 
Není tady
Doufam, ze z nadeje bude realita 
Není tady
Andrejko jak to tak čtu tak to vypada moc nadějně. Dnes máš 17den po OVU což je dobré zanmeníčko. Andrej a jak máš vysokou teplotku??
Není tady
Famozko u mě se teplota po ovu pohybuje zhruba od 36,8-37,3 před víkendem jsem měla 36,8, pak 37,0, pak 37,0 a dneska 36,8 takže super!
jsem moc zvědavá jakou teplotku mi ukáže teploměr zítra...uffff budu se bát se na něj podívat! 
Není tady

Andrejko..tak to jsi dítě štěstěny
..... já kdybych měla 36,8 ..tak jsem druhý den určitě červená...... 
Mám po ovu stále okolo 37 a víc....jak to spadne ne 36 a něco..tak jsem jasná 
Není tady
Andrejko, nechi se tě nějak dotknout, moc ti mimi přeji, ale podle toho co píšeš, tak ti teplota skáče nahoru, dolu a pokud bys byla těhotná, tak má teplota přeci stoupat. Kdyby sis teplotu zapisovala do grafu, tak bys pak viděla čáru, jak krásně stoupá. Takhle by byla čára dost kostrbatá. Teplota může klesnout v těhu jen o jeden stupínek
Jinak má kamarádka která se taky snaží o mimčo, podle BT i podle hlenu si myslela, že OVU má 100% předminulý měsíc si nakoupila Ovu testy a zjistila, že ovu nemá. Pak byla u doktorky a ta jí to potvrdila, má taky dlouhý cykly, tak to hned začaly řešit, dostala prášky na urovnání a na OVU Doktorka jí sama řekla, že měla přijít dřív, že už to mohly řešit.
Není tady
Tiffi napsal(a):
Andrejko, nechi se tě nějak dotknout, moc ti mimi přeji, ale podle toho co píšeš, tak ti teplota skáče nahoru, dolu a pokud bys byla těhotná, tak má teplota přeci stoupat. Kdyby sis teplotu zapisovala do grafu, tak bys pak viděla čáru, jak krásně stoupá. Takhle by byla čára dost kostrbatá. Teplota může klesnout v těhu jen o jeden stupínek
Jinak má kamarádka která se taky snaží o mimčo, podle BT i podle hlenu si myslela, že OVU má 100% předminulý měsíc si nakoupila Ovu testy a zjistila, že ovu nemá. Pak byla u doktorky a ta jí to potvrdila, má taky dlouhý cykly, tak to hned začaly řešit, dostala prášky na urovnání a na OVU Doktorka jí sama řekla, že měla přijít dřív, že už to mohly řešit.
Tiffi já jsem minulý měsíc byla těhotná a teplota mi dokonce skákala nahoru a dolu o 0,3 stupně, takže s teplotkou co mám ted jsem opravdu nadmíru spokojená.. já si teplotku zapisuju do grafu a musim říct, že kostrbatá ta čára sice je, ale to vůbec nevadí..shodlo se na tom už hodně lidí a koukala jsem i na netu na grafy těhulek a taky maj pěkně kostrbatou čáru, takže já jsem vážně spokojená.. Navíc minulý měsíc jsem měla čáru grafu hodně podobnou jako mám teď a ovu jsem měla na 100% - potvrdil mi to doktor.. No prostě abych to shrnula, tak nevidim jedinej náznak toho, že bych nemohla být těhu - teplotka mi od ovulace krásně postupně stoupá..
Není tady
Andrejko prosím já jsem asi úplně mimo, nebo spíš jsem to nikdy moc nesledovala. Vím, že když nejsi těhotná, měříš si bazálku, tak po OVU teplota stoupne. Ale co když otěhotníš? Drží se pořád nahoře nebo klesne???
Není tady
Meggan napsal(a):
Andrejko prosím já jsem asi úplně mimo, nebo spíš jsem to nikdy moc nesledovala. Vím, že když nejsi těhotná, měříš si bazálku, tak po OVU teplota stoupne. Ale co když otěhotníš? Drží se pořád nahoře nebo klesne???
když otěhotníš, tak teplota po OVU stoupne a drží se pořád nahoře (může i pořád stoupat) a pokud se teplotka nahoře drží víc než 18 dní tak to znamená těhu 
Není tady