|
9.dubna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 9.dubna : Vaření na chatě či chalupě bez stresu: Tipy na vaření z jedné pánve nebo hrnce. 1.dubna : Jak vznikla záhada ďáblova trojúhelníku: Odhalil ji už Kolumbus? |
|
|
ahoj holky, no testík byl samozřejmě negativní
ale neházim flintu do žita, i když jsem moc zklamaná
, tak možná že je 15. den od ovulace ještě brzy.. měla jsem test s citlivostí 25. Pokud MS nepřijde, tak si udělám další testík příští týden.. no jinak teplotka se pořád drží - dneska jsem měla 37,0 a bříško nebolí.. holky prosimvás po jaký době od ovulace vám vycházeli pozitivní testíky? 
Není tady
Andrejko, mělo by ti to vyjít a ukázat se výsledek cca 14 dní po ovulace. Ale někdy to může být déle, myslím, že tady holky říkali, že to tak je. Nicméně v tvém případě moje rada zní, jdi k dr a něco s těmi cykly proveď, protože můj Dr říkal, že při takhle dlouhých cyklech není vůbec ovulace. Asi bych být tebou už neměla nervy na takhle dlouhý cykly a na to neustále čekání. Je přece spoustu možností jak to řešit a dočkat se konečně vytouženého miminka. Moc ti to přeju a drž se. Jak svatba?
Není tady
Andrejka.. napsal(a):
ahoj holky, no testík byl samozřejmě negativní
ale neházim flintu do žita, i když jsem moc zklamaná
, tak možná že je 15. den od ovulace ještě brzy.. měla jsem test s citlivostí 25. Pokud MS nepřijde, tak si udělám další testík příští týden.. no jinak teplotka se pořád drží - dneska jsem měla 37,0 a bříško nebolí.. holky prosimvás po jaký době od ovulace vám vycházeli pozitivní testíky?
Andrejko prosimte test nevyhazuj a koukni na nej vecer!!! Kamoska taky takhle "otehotnela". Mela negativni a jeji kamoska zdravotni sestricka ji rekla, ze az prijde vecer z prace domu, tak at vynda test z kose a mela //. A prohledla jsi ho poradne??? Ja bych ti ted doporucila moji svagrovou
musis peclive studovat a natacet ho na slunicku a sebemensi stinek je pozitivni 
Tak zkoumej a ja ti preju hodne stesti 
Není tady
kukuso já už takhle měla stín druhý čárky několikrát ale těhu jsem nebyla 
a Ládi minulej cyklus jsem měla ještě o mooooooooc delší než tenhle a OVU jsem měla potvrzenou doktorem.. a tenhle měsíc jsem ovu taky měla na 100% takže toho že neovuluju se nebojim.. já jsem řikala že po svatbě zajdu za Dr. at mi ty cykly srovná, ale ted nikam nepůjdu...mám i tak stresů ze svatby až nad hlavu.. Četla jsem že když se teplota drží nahoře víc jak 18 dní za sebou, tak je těhotenství potvrzeno i bez těhotenskýho testu na 100% - takže mi zbývaj ještě 3 dny vysokých teplotek 
Není tady
Andrejko ty testíky jsou snad prokletý. To snad není možný. Aspoň v tebe jsem doufala. Ale co teď není může ještě být. Tak ať ms nedroráží a třeba budeš těhulka. Teda Andrejko, že zatím nevyšla ani jedna z nás z adeptek je smůla.
Není tady
Nikisko, měříš si BT? asi ne, že? kdy si zajdeš k Dr?
Není tady
Andrejko, máš SZ
Není tady
Lenulko neměřím. Já kdybych si jí měřila tak bych na to pořád musela myslet a to nechci. Ms pořád nikde ani náznak. V po zajdu k dr.
Upravil(a) Nikiska (24. 6. 2006 11:38)
Není tady
Andrejko a když ti to neukaže ani za pár dnů tak to i s Luciáskem takhle zapijem a pojedem zase dál. Je to teď nějaký zakletý ten červen. 
Není tady
Andrejka.. napsal(a):
kukuso já už takhle měla stín druhý čárky několikrát ale těhu jsem nebyla :grater:
a Ládi minulej cyklus jsem měla ještě o mooooooooc delší než tenhle a OVU jsem měla potvrzenou doktorem.. a tenhle měsíc jsem ovu taky měla na 100% takže toho že neovuluju se nebojim.. já jsem řikala že po svatbě zajdu za Dr. at mi ty cykly srovná, ale ted nikam nepůjdu...mám i tak stresů ze svatby až nad hlavu.. Četla jsem že když se teplota drží nahoře víc jak 18 dní za sebou, tak je těhotenství potvrzeno i bez těhotenskýho testu na 100% - takže mi zbývaj ještě 3 dny vysokých teplotek :P
Andrejko neboj, to by nebylo abys ty jednoho dne neotehotnela. Ja vim ze me se to blaboli, ale ja ti opravdu ze srdce preju aby ses brzo dockala!! Jenom zadny nerviky, zvedni hlavicku, utri slzicku a treba zajdi k mudrovi a at kouka neco delat! Pust se do toho!!! Drzim palecky. ;)
Není tady
Ahojky Andrej, máš pravdu nesleduj neměř, nebo to bude ještě horší, vím o čem mluvím, já takhle čekala na druhou čárku skorem dva roky, takže jsem tich testíků použila požehnaně, a přitom poprvé to bylo do měsíce. Takže až se ti bude zdát že skoro nic nestíháš, že na nic nemáš čas, tak to přijde:). Já takhle měla před vánocema stres, nebyly korunky, dělala jsem brigádku aby byly alespoň nějaký, jezdila jsem domů večer nebo v noci, takže soukromých chviliček poskrovnu a zrovna v tu dobu se to po dvou letech povedlo naprosto nečekaně, takže hlavu vzhůru a drž se, ono se to povede.
Není tady
Andrejka este nie je nic stratene ja som testovala v den ked mi meskala menstruacia 1 den a hned sa taciarka neukazala, odniesla som ho do izby pozeram po chvili lepsie a nieco velmi jemne som tam zazrela, zavolala som muža a on užtu ciarku videl jasne, možno sa ti tam objavi neskor.Držím palce
Není tady
Andrejko, neboj, ještě to není ztracený, já měla druhou čárku až 17 den od ovu a to ještě ne hned na ranním testíku, ale jak říkaj holky, večer jsem na něj znovu jukla a byla tam // a to jsem měla citlivost 20. Ty máš 25 tak bych ještě počkala.Všechno může být posunutý, hlavně když máš ted stres ze svatby
Já se vdávala loni a přesně ve svatební den přišla ta mrcha, o 14 dní dříve, holt nervy a bylo po svatební noci
takže nestresuj a snaž se těšit a užívat si ten překrásnej den, vždyt to bude poprvý a naposled

Není tady
Já jsem měla ovu vždy 12.den (30-32 denní cyklus) a asi 5 dní před MS jsem si udělala testík clear blue a vyšla druhá čárka hodně slaboučká a po delší době.
Není tady
Teda to je pech. Andrejko, nic nevzdávej a myslim, že můžeš být ráda že na svatbičku budeš netěhule, a budeš si to moct pořádně užít ( žádný zvracení atd...) A na svat. cestě na to vlítneta a hned bude dáreček. Teď jsi dost vystresovaná a to budoucí dítko to ví a tak čeká až budeš v pohodičče:-))
Není tady

Ahojky Andrejko, tak to mě mrzí, že to nevyšlo
, spoléhala jsem na tebe. V sobotu jsem celý den na tebe myslela
a říkala si: Tak a Andrejka se teď raduje ze dvou // 
Andrej nezoufej, ono to vyjde. Já to nakonec dostala v sobotu ráno a co myslíš, byla jsem "ráda", protože mi to nevyjde na dovolenou. Jupí! 
Upravil(a) luciasek12 (26. 6. 2006 7:14)
Není tady
luci, Tobě mrcha přišla? ach jo, já jsem myslela, že s tou délkou metříku už Tě čekají jen //... ale jak píšeš, aspoň budeš mít klid na dovolenou a třeba si z tama i něco dovezete... 
ale jsem dneska zvědavá, jaké zprávičky nám přinese Andrejka 
Není tady
Luci tak ti přišla mrcha? ach jooooo 
no mě se teplotka pořád drží a podle toho, co jsem četla na www.rodina.cz - že 18 dní vysokých teplot=100% těhu, tak mi zbývá ještě jeden den..
jestli budu mít zítra vysokou teplotku, tak.... 

Není tady
Ahoj holky...koukam, ze cerven asi nebude mit takovou urodu jako kveten...tak snad se to vylepsi po prazdninach, az se tady vsechny vratime z hezke dovolene...
Andrejko, tak jak to vypadaaaaaaaaaaaaaaa...?????
Není tady
Andrejko, Ty už si asi s tím rozházeným cyklem ani nestihneš zajít 
Není tady
lenulka napsal(a):
Andrejko, Ty už si asi s tím rozházeným cyklem ani nestihneš zajít
kéééééééééž byyyyyyyyyyyyyyy 
Není tady
clare já si ted dám s testíkem pohov - další zkusim asi v pátek nebo sobotu.. 
Není tady

lenulka napsal(a):
luci, Tobě mrcha přišla? ach jo, já jsem myslela, že s tou délkou metříku už Tě čekají jen //... ale jak píšeš, aspoň budeš mít klid na dovolenou a třeba si z tama i něco dovezete...
ale jsem dneska zvědavá, jaké zprávičky nám přinese Andrejka
Ahoj Lenulko, mrška přišla, ale musím říct, že jsem za to docela ráda
, protože na dovolenou jsem to fakt nechtěla, modlila jsem se jak o duši
. Už jsem se uklidnila, že to nevyšlo, teď už se těším na nové snaženíčko!!! 
Není tady
no jestli mě moje tělo klame a nejsem těhu, tak tu mrchu taky chci dostat co nejdřív abych jí neměla na svatbu 
Není tady