|
9.dubna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 9.dubna : Vaření na chatě či chalupě bez stresu: Tipy na vaření z jedné pánve nebo hrnce. 1.dubna : Jak vznikla záhada ďáblova trojúhelníku: Odhalil ji už Kolumbus? |
|
|
Ahoj holky, tak jsem dnes byla u mudr a jsem z toho celkem nervozni. prvni termin dle menstr. jsem mela 20.6., drhuhy mam az 6.7. Mam ale tehu cukrovku, takze mi dnes oznamili, ze v utery 26.6. nastup do porodnice a ze mi to vyvolaji. No mam z toho hruzu, takze se modlim, aby se to podarilo pres vikend samo. Navic me po tom vysetreni dnes nejak boli dole bricho, uplne stejny pocit, jako bych mela dostat menstruaci a mela jsem i na kalhotkach trochu hnedy obrazek. No nevim, co to znamena. Tak jsem vam musela napsat, at se mi aspon trochu ulevi.
Není tady

Jiny..že by už to začínalo ???? Mně tak začínaly bolesti !!! Křeče jako před MS a taky se mi těžko dosedalo a hnědý výtok jsem měla taky..... 
Vyvolání se neboj !!!! Bolesti jsou sice v jednom tahu, ale zase je to rychlovka !!!! 
Upravil(a) Pinky (23. 6. 2006 12:55)
Není tady
Jinny myslím na Tebe, zvládneš to, neboj. Třeba máš štěstí a právě to přišlo, jak psala Pinky

Není tady
jezis, holky, diky. no sedim tady jako pako a nevim, co delat. piju malinik a premyslim, co teda jeste rychle nabalit do tasky
uz by to prijit mohlo, to vyvolani me trosku stresuje. jen nevim.... to bricho me boli tak nejak porad, ne ze by to prislo a odeslo, fakt uplne stejne, jako kdyz se mi rozjizdela menstruace. No uvidime, co se z toho vyvrbi
Diky 
Není tady
Kontrakce prý vyvolává šalvěj, tak to prubni. Jinak na těhotenským cvičení sestra říkala, že si máme zkoušet tlačit při nácviku porodní polohy, ale smí se to až po ukončeném 38 týdnu, protože to může uspíšit porod. Leží se na zádech, ruce držej nohy pod kolenama. Nádech, zadržet dech (a při tom se tlačí do konečníku, jako když chceš na velkou) a s výdechem přitáhnout nohy k břichu. My míň těhotný to trénujem bez toho tlačení. Ještě doporučovala, aby nám partner zkontroloval, jestli nám při tom tlačení nerudne obličej, protože pak bysme to dělali blbě.
Jo a oči musíš mít zavřený, stejně jako naostro při porodu, aby ti nepopraskali žilky. To tlačení má být do konečníku, nemáme se snažit vytlačit mímo pochvou. Docela jsem koukala, jakej je ten porod věda, nakonec mě ještě znervózněj :-)
Koukám, Jinny, že jsi ještě tady 
Třeba přinese večer nebo noc překvapení 
Já měla bolesti a výtok asi měsíc před porodem skoro denně.
Není tady
Gio prosim tě. Posílala jsem ti soukromou zprávičku, ale zeptám se klidne takhle
psala si že máš vrozenou vadu kyčlí, mužeš písnout jakou? Já mám velký bolesti kyčli a bojím se aby to u porodu nebylo ještě horší 
Není tady
Gio, uvidime
ale pri mem stesti.... no nechame se prekvapit. Jen zitrejsi den by me moc nepotesil, to by se Honzik narodil na svoje jmeniny 
Není tady
Mě taky vyvolavali porod, protoze mi odtekla voda a kontrakce se do 24hodin neobjevili. Ale bylo to rychle - dali mi kapacku a do tri hodin jsem rodila. Nektere na porodnim stravili v bolestech treba cely den a v noci nemohli spat, ale me kapacku nasadili v 9rano a Tomasek byl presne za pet minut 12 na svete. Vetsi bolesti jsem citila az hodinu pred porodem.
Ale neni se ceho bat, akorat ta kapacka je trosku neprijemna, protoze se nemuzes polozit jak potrebojes a musis na to porad myslet.
Není tady
Jinny opravdu to s tím hnědým hleníkem vypadá, že by to mohlo brzo přijít. Ale já jsem taky měla termín koncem ledna a pak jsem měla danej nástup a porod mě museli vyvolávat. Byla jsem otevřená na jeden cm a víc ani prd. Ale v ten den co mě porod začali vyvolávat oni to museli dva dny po sobě tak jsem taky měla hnědý hleník a vedle mě holka říkala, že to patří k tomu, že bude chtít brzo mimi na svět. A jinak se ničeho neboj to ti jen zavedou tabletku a to nebolí. A porod má každý jiný. Já měla císaře, protože holka ke všemu měla omotanou pupeční šňůru a odcházeli jí odezvy.
Není tady
Holky, diky. tak jsem jeste zatim cela, asi si prcek ceka na to vyvolani. POrad mam takovy divny tlak v podbrisku,ale nic z toho. Z vyvolani uz mam obavy, jeste musim mit i antibiotika kvul infekci, tak jsem z toho uz na nervy. Myslela jsem, ze me to ceka uz zitra, ale mudr si popletla datum, takze nastup mam az v utery rano. Kdybych to takhle krasne porodila do 3 hodin jako Pajdinka, tak by to bylo uzasny, ale predstava, ze se tam budu chystat 2 dny me teda desi.
Není tady
Jinny nebo se!! Určitě to bude všechno v pořádku. Přežili to všichni a ty taky. Už se všichni těšíme až tu na babinetu bude o další miminko víc.
Není tady