19. dubna : Váení uivatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to poruení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 19. dubna : Obyčejný citrón a jeho netradiční vyuití beze zbytku. V kuchyni i v domácnosti je skvělý pomocník! 19. dubna : Rodičovství podle zvěrokruhu: tíři jsou přísní, Panny umí ustoupit. |
|
|
Právě - nedělá se na něj screening, protoe je drahej. přitom je velká promořenost obyvatel, protoe ty brebery nemusejí způsobovat ádné potíe...
Není tady
co jsou to vlastně chlmydie a výtoky a jiné nemoci se dočtete na stránkách www.zdravcentra.cz
Není tady
: rock: lidi já asi zblázním nám se podařilo vyléčit chlamydie a candidu přírodní cestou teď u to můu napsat a pustit ven,nai léčbu jste mohli a můete sledovat na servru www.candida.unas.cz bylo léčeno několik lidí i vám přejí uzdravení tak jako nám
Není tady
ahoj kočka jdu oslavovat
Není tady
Jaká antibiotika a na jak dlouho jste je měly předepsaná, holky?? Je tu někdo, kdo je měl na celý měsíc??
Není tady
Naturo - chce to opravdu se podívat na jiné weby. Dobrá je ta borelioza i chlamydie, hlavně číst. Já vím o lidech, kteří berou cca rok a víc v kuse ATB dle Wheldonova protokolu, já je beru asi devátý měsíc. A zase, musí se brát makrolidová i tetracyklinová + mnoho doplňků, ale to u pak chce opravdu nastudovat !
Není tady
Po nebolestivém testování přístrojem Salvia,
zda CHLAMYDIE skutečně útočí je moné pouít přípravek
CHLAMYDI
Není tady
Aneri napsal(a):
Sandonorico - moc se neraduj - i negativní výsledek u chlamydií nemusí znamenat, e jsi se jich zbavila! Ony se větinou jen zaléčí spirochety, které mají 3 stádia a přemění se v chlamydie pneumonie. Ani stěr z děloního čípku negativní neznamená, e má vyhráno ! Ale o tom lékaři nemají ani páru !
řekla bych, e antibiotika to zaléčí, homeopatika vyléčí.
Asi má patného homeopata. Zkus to s jiným.
Není tady
Daniela M napsal(a):
Aneri napsal(a):
Danielo - kdy jsi tak chytrá - tak tady uveď, jak ti homeopatika /která přesně/ zbaví tělo chlamydiové infekce, se kterou si neví rady ani americké laboratoře, pro jejich záludnost a mutaci a já osobně si to nechám patentovat !!! To bude asi tím, e chlamydie nebude tvá parketa a jsi zdravá ! Osobně jsem zkouela homeopatika na různé nemoci a nepomohly mi. Ale to je zase individiální.....
Aneri to musí jít k tomu, kdo dělá klasickou homeopatii, ten se zabývá i tvými rodiči a tebou od početí.
. Ono to toti zase není tak jednoduché. I tobě přeji aby jsi byla zdravá!
a jetě dodám ... na kadého můe působit jiné homeopatikum, případně dalí přírodní léky, aby ho vyléčili.
Chce to jen sehnat dobrého člověka, co se tím zabývá a baví ho to. A věř, e to není ten, co má 20 pacientů za den, ale třeba jen dva tři.
Není tady