19. dubna : Váení uivatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to poruení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 19. dubna : Obyčejný citrón a jeho netradiční vyuití beze zbytku. V kuchyni i v domácnosti je skvělý pomocník! 19. dubna : Rodičovství podle zvěrokruhu: tíři jsou přísní, Panny umí ustoupit. |
|
|
Zdraví vechny babinetky, trpím na zanety mocového mechyre:grater: a byla mi potvrzena chlamydiova infekce.Uzivala jsem ATB, Wobenzym a brusinky, tak snad to na kontrolnim vysetreni bude v pohode:vissla:.Mate s tema mrskama nekdo zkusenosti?
Není tady
Je jedno, jestli má chlamydie tracho. nebo pneumo....je tro jeden hnus, je to podobné, jako spirochety borelií, má to na celý ivot . Ty první patří k pohlavním nemocem infekčním, ty druhé se údajně v akutním stavu rozkalávají, jako chřipka, ale to je úplně jedno - chce to imunologa, infekciologa a aspoň rychle zaléčit , jinak je bude mít v chronickém stavu!!! A má jen chlamydie? Nemá i borelie? Jdou větinou ruku v ruce.....a jakou paseku dovedou ...si ani nedovede zatím představit, protoe jinak by ses o nich tak pěkně nevyjadřovala
Není tady
sandonorica napsal(a):
Zdraví vechny babinetky, trpím na zanety mocového mechyre:grater: a byla mi potvrzena chlamydiova infekce.Uzivala jsem ATB, Wobenzym a brusinky, tak snad to na kontrolnim vysetreni bude v pohode:vissla:.Mate s tema mrskama nekdo zkusenosti?
Bohuzel mam, dlouho jsem trpela na ruzne zanety a mela ruzne problemy, nez mi zjistili pozitivni chlamydie - chlamydia pneumonia, no a taky borelie.. mela jsem 6 tydnu ATB a uz od zari snad beru Wobenzym na podporu imunity. Od te doby jsem nemela zadny zanet. ALE: mame je skoro vsichni, takze lecit pomoci ATB by se meli jen pokud mame opravdu nejake problemy.
Upravil(a) mauska (23. 6. 2006 13:08)
Není tady
http://www.sexus.cz/clanek/1117-chlamyd … znama.html http://sex-vztahy.doktorka.cz/chlamydie … sna-nemoc/ http://www.avicena.cz/clanky/neurologic … logie5.htm http://www.pacienti.cz/clanek.php?id=69 a dalí a dalí.....tak studuj a rychlé zaléčení !
Není tady
Vim, ze to jsou spis mrchy, ale treba kamaradce je taky objevili a po ATB a brusinkach byla uplne v pohode a do ted je.Myslim si, ze taky zalezi na imunite danyho cloveka.Ostatni testy na infekce jsem mela negativni.
Upravil(a) sandonorica (23. 6. 2006 14:12)
Není tady
Jistěe...kadý jsme originál....na kadého člověka působí bacily, bakterie, infekce a pod. jinak. Ano, hodně záleí na imunitě člověka ale i na rodinných dispozicích....., spíe jde o to, kde jsme je "nakoupili". Můj lékař říká...chlamýdie má kadý a borelie se neléčí.....a tak jsem na umřití.
Není tady
Aneri napsal(a):
Jistěe...kadý jsme originál....na kadého člověka působí bacily, bakterie, infekce a pod. jinak. Ano, hodně záleí na imunitě člověka ale i na rodinných dispozicích....., spíe jde o to, kde jsme je "nakoupili". Můj lékař říká...chlamýdie má kadý a borelie se neléčí.....a tak jsem na umřití.
Teda ten Tvuj doktor je taky original
Není tady
mauska napsal(a):
Aneri napsal(a):
Teda ten Tvuj doktor je taky original
Já u k doktorům dávno nechodím, mám svého homeopata.
Není tady
Danielo - kdy jsi tak chytrá - tak tady uveď, jak ti homeopatika /která přesně/ zbaví tělo chlamydiové infekce, se kterou si neví rady ani americké laboratoře, pro jejich záludnost a mutaci a já osobně si to nechám patentovat !!! To bude asi tím, e chlamydie nebude tvá parketa a jsi zdravá ! Osobně jsem zkouela homeopatika na různé nemoci a nepomohly mi. Ale to je zase individiální.....
Není tady
Tak jsem byla na kontrole a vysledek negativni, ani nevite, jak jsem rada, kdyz jsem cetla, ze nektery lidi se z toho nemuzou dostat.
Není tady
Aneri napsal(a):
Danielo - kdy jsi tak chytrá - tak tady uveď, jak ti homeopatika /která přesně/ zbaví tělo chlamydiové infekce, se kterou si neví rady ani americké laboratoře, pro jejich záludnost a mutaci a já osobně si to nechám patentovat !!! To bude asi tím, e chlamydie nebude tvá parketa a jsi zdravá ! Osobně jsem zkouela homeopatika na různé nemoci a nepomohly mi. Ale to je zase individiální.....
Aneri to musí jít k tomu, kdo dělá klasickou homeopatii, ten se zabývá i tvými rodiči a tebou od početí.. Ono to toti zase není tak jednoduché. I tobě přeji aby jsi byla zdravá!
Není tady
Sandonorico - moc se neraduj - i negativní výsledek u chlamydií nemusí znamenat, e jsi se jich zbavila! Ony se větinou jen zaléčí spirochety, které mají 3 stádia a přemění se v chlamydie pneumonie. Ani stěr z děloního čípku negativní neznamená, e má vyhráno ! Ale o tom lékaři nemají ani páru !
Není tady
Jedná se o infekční, bakteriální onemocnění, navzájem přenosné mezi savci (přenáí se mezi lidmi, mezi zvířaty, mezi lidmi a zvířaty a opačně). Původcem je kokovitý mikroorganizmus, který se reprodukuje v cytoplazmě infikované buňky. Jeho velikost je 0,2 1,5 ľm.
Vývojový cyklus chlamydií je unikátní. Infekčním stádiem chlamydie je elementární tělísko (EB). Po jeho vniknutí do buňky hostitele se mění v retikulární tělísko (RB). Toto se v napadené buňce dělí a mění během 24 - 48 hod. opět v elementární tělíska, jejich uvolněním z napadené buňky je vývojový cyklus chlamydie kompletní. Elementární
Schéma vývojového cyklu Chlamydia trachomatis
tělíska se jednak uvolňují do prostředí (vysoká infekčnost) a jednak infikují dalí buňky napadeného jedince.
Rod bakterií Chlamydia se v současné době taxonomicky třídí na čtyři druhy: Chlamydia trachomatis, psittaci, pneumoniae a pecorum. Pozornost odborníků humánní medicíny v současné době se soustředila převáně na Ch. pneumoniae. Stejnou pozornost je nutno věnovat i Ch. trachomatis (i Ch. pecorum), které dle naeho zjitění perzistují v napadeném organizmu po celý jeho dalí ivot a mohou být nebezpečnějí ne Ch. pnemoniae. Současná taxonomická klasifikace zřejmě není konečná. Lékaři povaují chlamýdie převáně za sexuálně přenosnou nemoc. Dle naeho názoru se jedná nejčastěji o respiratorní přenos kapénkovou infekcí, a to i v latentním stavu, kdy zřejmě dochází k občasnému pomnoování chlamýdií v několika málo napadených buňkách. Následnou rupturou těchto buněk dochází k uvolnění elementárních tělísek do prostředí i organismu napadeného jedince. O tom svědčí promořenost celých rodin, ve kterých se akutní stav téměř nevyskytl.
Chlamydie po vniknutí do těla hostitele trvale přeívají - persistují jako nitrobuněčný parazit v buňkách některých orgánových systémů zvířat i lidí (16,19) a mimo jiné produkují do těla hostitele endotoxin (lipopolysacharid). Dle naeho etření a pozorování způsobují lidem irokou a pestrou kálu trvalých, nejčastěji subjektivních (pocitových) převáně bolestivých, ale i jinak nepříjemných zdravotních potíí. U větiny postiených lidí se často jedná o současný výskyt více potíí
Není tady
Chronický průběh se projevuje nejčastěji kálou subjektivních, ale někdy i objektivních dlouhodobých potíí jako jsou náhlé rýmy, častějí tvorba hlenů v horních i dolních cestách dýchacích, afty, alergie, různá koní onemocnění (vznik aberací bradavice, névy, mateřská znaménka, ztráta pigmentu, pigmentové skvrny), zvýená citlivost zubů (můe přecházet občas i v bolest zubů), bolesti páteře, bolesti a ztuhlost, někdy a otoky kloubů i svalů, revmatizmus, svědění kůe, mrtvení a brnění prstů i končetin, paréza končetin, třes rukou, únava, ospalost, malátnost, záněty lučníku, poruchy srdeční činnosti, pokalávání, nutkání ke zvracení, náhlá nevolnost, závratě stavy jakoby opilosti, můe se objevit i porucha stability, pálení a krábání v krku, pocit cizího tělesa v krku, stavy jakoby začínající chřipky či angíny, rizikové těhotenství, odumření plodu, onemocnění prostaty, drobné krvácení do podkoí, pocity chladu i bolesti v kostech, svědění a slzení očí, onemocnění očí, občasné zejména noční pocení, pocity tepla či zimy nezávisle na teplotě prostředí, pocity bolesti v různých částech těla projevující se někdy jako tlakové bolesti, cukání ve svalech, bolesti celého těla, bolesti vnitřních orgánů, aludeční i dvanácterníkové vředy, stěhovavé bolesti v těle, občasné i dlouhodobějí zvýení tělesné teploty, občasné častějí nutkání ke stolicím, občasné i chronické průjmy, poruchy střevní peristaltiky, bolesti hlavy, přechodné problémy s hlasivkami, poruchy spánku, kála nervových potíí někdy i psychiatrického rázu (nervozita, podráděnost, náhlá agresivita pocity úzkosti a strachu) a pravděpodobně jetě dalí potíe, zejména výskyt různých bolestivých i jinak nepříjemných stavů. Při dlouholeté latentní infekci se můe objevit kála na tlak bolestivých lokálních míst, zejména na chodidlech, ale-i jiných částech těla. U postiených osob se projevují jen některé, u jiných i více, z uváděných potíí. Počet a intenzita projevů potíí je odvislá od individuality organizmu, délky působení infektu v organizmu člověka a zejména tyto potíe jsou vázány na změny počasí. Uváděné potíe se nemusí vyskytovat u vech lidí s latentní infekcí a jsou zřejmě lidé, kteří jsou řadu let nositeli infektu a nemají ádné resp. téměř ádné potíe. Tyto potíe se mohou objevit u některého z rodinných přísluníků.
Není tady
Pokud se chlamydie neléčí současně i u sexuálních partnerů, (vech které dotyčný člověk má) jsou zpátky coby dup. Někteří lidé ani nevědí e je mají, nezpůsobují jim problémy, a přenáejí je na ostatní lidi. (je to začarovaný kruh - např. ona zjistí e má chlamydie, přeléčí se i s manelem, ale on má bokem milenku...a naopak...)
Není tady
Aneri napsal(a):
Chronický průběh se projevuje nejčastěji kálou subjektivních, ale někdy i objektivních dlouhodobých potíí jako jsou náhlé rýmy, častějí tvorba hlenů v horních i dolních cestách dýchacích, afty, alergie, různá koní onemocnění (vznik aberací bradavice, névy, mateřská znaménka, ztráta pigmentu, pigmentové skvrny), zvýená citlivost zubů (můe přecházet občas i v bolest zubů), bolesti páteře, bolesti a ztuhlost, někdy a otoky kloubů i svalů, revmatizmus, svědění kůe, mrtvení a brnění prstů i končetin, paréza končetin, třes rukou, únava, ospalost, malátnost, záněty lučníku, poruchy srdeční činnosti, pokalávání, nutkání ke zvracení, náhlá nevolnost, závratě stavy jakoby opilosti, můe se objevit i porucha stability, pálení a krábání v krku, pocit cizího tělesa v krku, stavy jakoby začínající chřipky či angíny, rizikové těhotenství, odumření plodu, onemocnění prostaty, drobné krvácení do podkoí, pocity chladu i bolesti v kostech, svědění a slzení očí, onemocnění očí, občasné zejména noční pocení, pocity tepla či zimy nezávisle na teplotě prostředí, pocity bolesti v různých částech těla projevující se někdy jako tlakové bolesti, cukání ve svalech, bolesti celého těla, bolesti vnitřních orgánů, aludeční i dvanácterníkové vředy, stěhovavé bolesti v těle, občasné i dlouhodobějí zvýení tělesné teploty, občasné častějí nutkání ke stolicím, občasné i chronické průjmy, poruchy střevní peristaltiky, bolesti hlavy, přechodné problémy s hlasivkami, poruchy spánku, kála nervových potíí někdy i psychiatrického rázu (nervozita, podráděnost, náhlá agresivita pocity úzkosti a strachu) a pravděpodobně jetě dalí potíe, zejména výskyt různých bolestivých i jinak nepříjemných stavů. Při dlouholeté latentní infekci se můe objevit kála na tlak bolestivých lokálních míst, zejména na chodidlech, ale-i jiných částech těla. U postiených osob se projevují jen některé, u jiných i více, z uváděných potíí. Počet a intenzita projevů potíí je odvislá od individuality organizmu, délky působení infektu v organizmu člověka a zejména tyto potíe jsou vázány na změny počasí. Uváděné potíe se nemusí vyskytovat u vech lidí s latentní infekcí a jsou zřejmě lidé, kteří jsou řadu let nositeli infektu a nemají ádné resp. téměř ádné potíe. Tyto potíe se mohou objevit u některého z rodinných přísluníků.
Aneri, má to pěkně nastudováné! Určitěw je má taky, co? Je to jen otázka imunitního systému!
Není tady
No, Alane, bude se divit, ale lékaři mi tvrdí, e je u nemám, e mám jen borelie a ty jsou jetě horí potvory, ale zajímá mě to, protoe je to údajně nejčastějí infekce liodstva a vichni lékaři tvrdí, e to má a 90% vech obyvatel a e to nic není. Já si to nemyslím.....
Není tady
Aneri napsal(a):
No, Alane, bude se divit, ale lékaři mi tvrdí, e je u nemám, e mám jen borelie a ty jsou jetě horí potvory, ale zajímá mě to, protoe je to údajně nejčastějí infekce liodstva a vichni lékaři tvrdí, e to má a 90% vech obyvatel a e to nic není. Já si to nemyslím.....
Milá Anerinko, nezáleí na tom co si myslí Ty ale o čem jsou přesvědčení oni. Mohou léčit jen to, co je jim dovoleno a co jim ukazují jejich tabulky. Nic víc, nic míň! Hot jim musí věřit, nebo se léčit sama.
Není tady
Máte s nima nějaké zkuenosti? Jak u vás probíhala léčba s chamydií ? Proč se u někoho tak drí a někdo je vůbec nevnímá?
Není tady
Obrazně řečeno, asi je fakt má velká část populace planety, někdo se s nima vypořádá díky antibiotikům a o zbytek se postará imunitní systém. Pokud se na ně přijde včas, je dobře, pokud jsou chronické, ...jen spí...a sem tam zlobí !!! Ale daleko horí jsou borelie - jejich základ /spirochety/ jsou na úrovni syfilidy a AIDS /to je jen slabý odvar/, take nepodceňovat a hlídat si je ! Jinak ATB,ATB a nic, ne ATB dlouhodobě a kombinovat .
Není tady
Aneri napsal(a):
Obrazně řečeno, asi je fakt má velká část populace planety, někdo se s nima vypořádá díky antibiotikům a o zbytek se postará imunitní systém. Pokud se na ně přijde včas, je dobře, pokud jsou chronické, ...jen spí...a sem tam zlobí !!! Ale daleko horí jsou borelie - jejich základ /spirochety/ jsou na úrovni syfilidy a AIDS /to je jen slabý odvar/, take nepodceňovat a hlídat si je ! Jinak ATB,ATB a nic, ne ATB dlouhodobě a kombinovat .
ANERINKO, jsi zcela na omylu. ATB zcela oslabují imunitní systém. Na to přili i lékaři, proto je také odmítají předepisovat na základě ádostí při zjitění borelii v 2 a 3 stadiu. Je nutno posílit imunitu. Děvče moje, vdy lékaři mají své limity a do těch se bolerie v 2 a 3. stadiu nevejdou.
Upravil(a) Alan (29. 7. 2006 13:59)
Není tady
Ahoj holky,já je měla taky-nevěrný přítel a pěkně jsem si s nima uila,5krát se mi vrátili,vdycky jsem s dalůím nálezem dostávala silnějí antibiotika po kterých mi bylo akorát patně,nakonec najednou byly pryč a jsem za to straně vděčná.Současný přítel o tom ví a je velmi tolerantní,od té doby,co jsem je měla,ale hrozně trpím na záněty močových cest,piju brusinky,polykám brusinky a stejně nic,ani nemusím nastydnout,nevíte někdo co s tím?Mám za sebou kalibraci moč.trubice a uívám autovakcínu,ale stále to není ono...Poradíte?
Není tady
Holky, jak jste vůbec poznaly, e máte chlamydie? Já u léta trpím na poevní kvasinkové a bakteriální infekce, jene nikdy (!), i přes ládování veho moného do sebe i dovnitř, se mi nevyléčily (jen občas zánět poleví na intenzitě)...napadla mě souvislost s chlamydiemi, ale dr. o tom nechce ani slyet. A na testy mě přitom neposlal!! Testy vám dělal gynekolog nebo jste ly na imunologii nebo jetě někam jinam?
Jak se projevuje zánět močového měchýře?
Není tady
vojanda napsal(a):
Ahoj holky,já je měla taky-nevěrný přítel a pěkně jsem si s nima uila,5krát se mi vrátili,vdycky jsem s dalůím nálezem dostávala silnějí antibiotika po kterých mi bylo akorát patně,nakonec najednou byly pryč a jsem za to straně vděčná.Současný přítel o tom ví a je velmi tolerantní,od té doby,co jsem je měla,ale hrozně trpím na záněty močových cest,piju brusinky,polykám brusinky a stejně nic,ani nemusím nastydnout,nevíte někdo co s tím?Mám za sebou kalibraci moč.trubice a uívám autovakcínu,ale stále to není ono...Poradíte?
Taky jsem na zanety trpela, zjistili mi uzkou trubici, dvakrat mi ji rozsirili, brala jsem Wobenzym, brusinky ATB a musim zatukat, ze me mocak nezlobi.Prave pri tech zanetech mi delali chlamydie a nasli mi je v moci.A nemas je jeste??Ja bych to totiz nezjistila, kdyzbych nemela moc.cesty, protoze po gyn. strance jsem byla bez priznaku.
Není tady
Caroline napsal(a):
Holky, jak jste vůbec poznaly, e máte chlamydie? Já u léta trpím na poevní kvasinkové a bakteriální infekce, jene nikdy (!), i přes ládování veho moného do sebe i dovnitř, se mi nevyléčily (jen občas zánět poleví na intenzitě)...napadla mě souvislost s chlamydiemi, ale dr. o tom nechce ani slyet. A na testy mě přitom neposlal!! Testy vám dělal gynekolog nebo jste ly na imunologii nebo jetě někam jinam?
Jak se projevuje zánět močového měchýře?
Zanet moc. mech. je pekny svinstvo.Vetsinou te řee pri curani, mas pocit nafouknutyho bricha, chodis i nekolikrat za noc a nic moc z tebe nejde, presto mas porad pocit, ze mas plnej mocak.A kdyz uz je to rozjety, tak je ta moc kalna a dost zapacha.Nic prijemnyho Podle me by ti doktor nemel odmetat udelat test na ty potvory, zvlast kdyz mas vytoky, protoze tak se chlamydie projevuji a boli pritom obcas i bricho.
Upravil(a) sandonorica (1. 8. 2006 12:56)
Není tady