Oznámení

9.dubna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení!

9.dubna : Vaření na chatě či chalupě bez stresu: Tipy na vaření z jedné pánve nebo hrnce.

1.dubna : Jak vznikla záhada ďáblova trojúhelníku: Odhalil ji už Kolumbus?

#176 21. 7. 2006 14:44

Jeňýk
♥♥♥♥♥♥-
Místo: Praha
Web

Re: Majitelé psů = bezohlední sobci! Ano či ne?

helena napsal(a):

Jo, chlapče, a já bych nejmíň 5x zdražila alkohol.

Proč ne? Já bych klidně ztrojnásobil i tresty za činy pod vlivem alkoholu. To je ale na jiný téma.
Proč já mám dotovat ze svých daní něčí hobby? Nebo mě snad pejskaři přispívají na letenky jelikož já místo chovu psů radši cestuju? Ještě jsem od žádnýho neviděl ani korunu za to hovna od jejich miláčků vidím denodenně........

Upravil(a) Jeňýk (21. 7. 2006 14:45)

Psychiatři říkají, že každá čtvrtá osoba má nějakou mentální poruchu, pokud jste se třemi přáteli a nepozorujete nic zvláštního, pak ten blbec jste Vy.

Není tady

#177 21. 7. 2006 16:24

Eri
♥♥♥♥♥♥-
Místo: sever

Jeňýk napsal(a):

helena napsal(a):

Proč ne? Já bych klidně ztrojnásobil i tresty za činy pod vlivem alkoholu. To je ale na jiný téma.
Proč já mám dotovat ze svých daní něčí hobby? Nebo mě snad pejskaři přispívají na letenky jelikož já místo chovu psů radši cestuju? Ještě jsem od žádnýho neviděl ani korunu za to hovna od jejich miláčků vidím denodenně........

Milý Jeňýku,
jak už jsem tu psala, já po svém psovi uklízím.
Ráda bych ale uklízela do pytlíčků na psí výkaly, které město tak mile zařizuje a vy nepejskaři je svými penízky dotujete. Jenomže to by stojany s pytlíky nesměly zmizet. Místo nich se objevily pouze jakésy držáky, které mají sice sloužit stejně, jenže od té doby, co byly instalovány ( cca 2 měsíce ) zejí prázdnotou. Buďto chodím v blbý čas, město je poctivě naplní a pejskaři je rozeberou, nebo na to město kašle a z mých peněz, kterými platím poplatky, se konají hostiny, akce atd.

A jen tak mimochodem, jiní lidé opět mě, nyní ne, ovšem jako pejskaři, ale jako matce, takže se to jakožto otce týká i Tebe, doplácejí na rekonstrukce dětských hřišť, na dětské dny............ já je s dítětem nenavštěvuji, ale taky jsem místo toho neviděla od ostatních rodičů, co si tam s prckama chodí pro bonbony ani korunu,
ale také já doplácím na hobby motorkářů, kteří jsou léčeni z mého pojištění, na hobby feťáků, co je zdarma dotujeme stříkačkama a oni je pak rozhazují po dětských hřištích, jak zde již bylo zmíněno alkoholiků..................... také z daní přispíváme na kluby pro puberťáky, aby nám chudáčci nebloudili po sídlišti ( bloudí dále ) ......................  atd, atd.  Jenže jak Ty píšeš, to je jiná diskuze. Proč se tedy neopřít do pejskařů, když je to teď tak moderní, ne?  tongue

http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/2;10704;49/st/20061031/n/Mariannka/dt/6/k/7cad/age.png
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/2;10762;421/st/20020808/n/Mikes/dt/6/k/b03e/age.png

Není tady

#178 22. 7. 2006 0:16

Jeňýk
♥♥♥♥♥♥-
Web

Dík za to hezký oslovení, jen jestli to nebylo maličko ironický, co říkáš? wink
Ukázala jsi ale jen jeden z dalších bludů který mají pejskaři vsugerovaný....... a sice že pes = člověk. Nevím jak ty ale já si svého synka opravdu cením poněkud více než běžného sídlištního psa.
Dokonce jsem i přesvědčený o tom že můj synek, v dospělém věku odevzdá na daních našemu společnému státu více peněz než tvůj pejsek. Pravda, neznám tvého pejska, takže nevím jestli z něho Paroubek nějaké ty daně netahá.
Proč to ale píšu. Víš, ty tebou dotované dětské hřiště, jsou PRO DĚTI, PRO POTOMKY LIDÍ!!!! Zkus se chvilku posadit, popřemýšlet a třeba ucítíš ten rozdíl mezi psem a dítětem. Já mám opravdu pejsky rád, přesto ale si myslím že děti jsou pro společnost prospěšnější...... i když samozřejmě i o tom se dá dlouze diskutovat.
To samý platí o motorkářích, puberťácích a bohužel i o feťácích, alkoholicích. I tohle všechno jsou LIDÉ!!

Takže pokud se bavíme o poplatcích za psy, tak se bavíme o poplatcích za to, že ostatní lidé nebudou šlapat v hovnech, jen proto, že někdo má jako hobby chodit se psem po ulicích. Samozřejmě každý město je využívá jinak, někde lépe někde hůře. Já bych i rozlišoval mezi psem chovaným u baráku a psem panelákovým. Každopádně by poplatky měli kompletně pokrývat veškeré náklady na úklid ulic po psech a veškeré náklady všech útulků pro opuštěné pejsky.

Tak a teď do mě wink

Psychiatři říkají, že každá čtvrtá osoba má nějakou mentální poruchu, pokud jste se třemi přáteli a nepozorujete nic zvláštního, pak ten blbec jste Vy.

Není tady

#179 22. 7. 2006 1:16

Eri
♥♥♥♥♥♥-

Jeňýk napsal(a):

Ukázala jsi ale jen jeden z dalších bludů který mají pejskaři vsugerovaný....... a sice že pes = člověk. Nevím jak ty ale já si svého synka opravdu cením poněkud více než běžného sídlištního psa.
Dokonce jsem i přesvědčený o tom že můj synek, v dospělém věku odevzdá na daních našemu společnému státu více peněz než tvůj pejsek. Pravda, neznám tvého pejska, takže nevím jestli z něho Paroubek nějaké ty daně netahá.
Proč to ale píšu. Víš, ty tebou dotované dětské hřiště, jsou PRO DĚTI, PRO POTOMKY LIDÍ!!!! Zkus se chvilku posadit, popřemýšlet a třeba ucítíš ten rozdíl mezi psem a dítětem. Já mám opravdu pejsky rád, přesto ale si myslím že děti jsou pro společnost prospěšnější...... i když samozřejmě i o tom se dá dlouze diskutovat.
To samý platí o motorkářích, puberťácích a bohužel i o feťácích, alkoholicích. I tohle všechno jsou LIDÉ!!

Takže pokud se bavíme o poplatcích za psy, tak se bavíme o poplatcích za to, že ostatní lidé nebudou šlapat v hovnech, jen proto, že někdo má jako hobby chodit se psem po ulicích. Samozřejmě každý město je využívá jinak, někde lépe někde hůře. Já bych i rozlišoval mezi psem chovaným u baráku a psem panelákovým. Každopádně by poplatky měli kompletně pokrývat veškeré náklady na úklid ulic po psech a veškeré náklady všech útulků pro opuštěné pejsky.

Tak a teď do mě wink

Čauky Jendo big_smile
Na to abych cítila rozdíl mezi psem a dítětem si nepotřebuji sedat. Mám 4-letého syna a jsem těhotná, takže o dětech něco vím a NIKDY by mě nenapadlo srvonávat ať už Tvé, či mé dítě se psem.
Jen, neuraž se, mám pocit, že všechno vidíš hrozně černobíle.  Je velmi, velmi nepříjemné, setkat se s neomaleným pejskařem, naprosto Ti to věřím a souhlasím s Tebou.
Ale já za to nemůžu, vážně ne, já to nebyla, fakt. big_smile  A nemůže za to ani můj pes.
Píšeš, že hřiště jsou pro potomky lidí. To máš pravdu, souhlasím. Je moc pěkné, když tam dopoledne přijdou maminky s dětmi, posadí je na písek.......
Jenže večer tam dorazí banda hulvátů, hřiště je plné jehel a stříkaček( třeba i nakažených ) a lidští potomci se chovají jako,pardon, hovada, rozbíjejí, na co přijdou, vysypávají koše, lámou houpačky. atd, atd.
Pokud město udělá hřiště, které někdo pověřený jeho správou bude každé ráno odmykat a večer zamykat, bude se o něj starat.......... klidně na něj přidám. Ale takhle se každý čtvrtrok staví hřiště nové a stejně se tam bojíme s dětma chodit, aby se ještě nestalo neštěstí - díky jehlám, které tam nechávají někteří lidští potomci.
Nezlob se na mne, ale v tomto případě je mi můj pes skutečně daleko milejší než tucet takovýhle lidských potomečků, kteří OHROŽUJÍ děti z okolí daleko hůř než jakýkoliv pes. Klidně mě kamenuj, šup do mě.

To samé, co se týče poplatků za psy. Kdyby mi někdo řekl: Tak paní, zaplatila jste za psa 1500, 750 z toho šlo na hovňouspytle, které byly umístěny tam a tam a 750 šlo na úklid jako takový, uklízí se ve vaší ulici ve středu kolem 9 ráno, ani neceknu. Ale když mi tvrdíš, že peníze za mého psa šly na hovňouspytle, které jsou už dávno fuč a nové nikde, nediv se, že se bráním. Když jdu se psem, nosím pro jistotu pytlíky od rohliků ( jen nesmí být děravý usch ).
Proč mám teda platit poplatky a ještě se starat o materiál na úklid?
Nemusíš ze mne dělat blbou, že nechápu rozdíl mezi dítětem a psem, to mě fakt mrzí a mám za to, že si to nezasloužím.  Jen nechci aby lidé viděli všechno černobíle, ono je i něco víc nebo míň šedé a hlavně, všude je to jinak.  U vás můžou být nádherná, udržovaná hřiště a pokálené chodníky. U nás dělají ostudu spíš ty torza hřišť a altánků, co naši spoluobčané vypálili a co se několikrát do roka staví nové a zase vypálí ........a postaví.........a zničí................. a na výstavbu nových,neoplocených, tudíž opět " chvilkových" se mi neustále přispívat nechce. Ale taky mi nic jiného nezbývá.
A pochybuji, že by mi někdo z těch, co dětská hřiště demolují přidal na granule či očkování pro psa.

Upravil(a) Eri (22. 7. 2006 2:22)

http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/2;10704;49/st/20061031/n/Mariannka/dt/6/k/7cad/age.png
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/2;10762;421/st/20020808/n/Mikes/dt/6/k/b03e/age.png

Není tady

#180 22. 7. 2006 2:41

Eri
♥♥♥♥♥♥-

Jeňýk napsal(a):

Tak a teď do mě wink

Ještě několikrát jsem si přečetla Tvůj příspěvek, abych Ti nekřivdila nebo na Tebe nebyla zlá, to bych nerada.
Pro upřesnění, i já si cením jakéhokoliv dítěte víc něž psů. I pro mne a ( zcela sobecky ) pro mou budoucnost jsou děti daleko důležitější než i ten nejmilejší hafan.  A diskutovat o tom nehodlám. Odpovídám ano i na blbou otázku lidí, co jim psi vadí: Ano, kdyby byla válka, cokoliv, a moje dítě trpělo hlady, pes padne. ( Jen si to nechci ani představit, teď tu chrápe pode mnou a je fakt sladká ). - I takhle extremně blbé otázky někdy dostávám.
Co se ovšem týče místní sebranky ( a není jen místní, ve Vrškách to bylo to samé ), tak to pro mne nejsou lidí ( ovšem ani zvířata ). Ničí, co můžou, když se vypakují z hospody, přepadávají lidi a okrádají je.....
Už několikrát jsme na pochůzkách, tehdy ještě s oběma čoklíkama, našli poházené doklady, rozervané tašky. Minimálně 4 lidé by Ti mohli říct, jak byli rádi, že se nám povedlo rozluštit v dokladech jejich číslo a zavolat jim, že mají bank.karty u nás.  Teď na okně schnou doklady nějaké finky, či co, musím to poslat na ambasádu, protože z toho nerozumím ani slovo.
Tak kvůli takovým bych snad daně zrušila úplně, aby ani koruna nemohla jít na náhradu škod jimi způsobených ( eventuelně na jejich podporu ). - obrazně, vím, že je blbost rušit daně!
Všechno bych je nechala zacvakat, nebo jejich papínky.
Takovýhle lidé pro mne nejsou důležití ani za mák, nevěřím, že z nich budou plátci daní lepší, než třeba z mého psa. big_smile Pochybuji, že oni by je kdy platili.
Nechci se s Tebou hádat ( aby mi zas manžel neřekl, že jsem na Tebe zlá big_smile )
Jsi rozumný člověk a věřím, že při probírání u piva ( minerálky ) bychom se nakonec v zásadních otázkách shodli. Ne ovšem i v detailech. Už protože já prostě psa mám a Ty ne.

PS: Ironie tam předtím byla, a pořádná tongue

Upravil(a) Eri (22. 7. 2006 2:42)

Není tady

#181 22. 7. 2006 11:45

Jeňýk
♥♥♥♥♥♥-
Web

Eri tak to sem rád že jsme se domluvili wink
Já taky říkám že občas by bylo pro společnost užitečnější utratit leckterýho jedince a pejsky nechat v klidu. Jenže to by mě pak taky někdo moh nařknout z fašismu nebo rasismu. smile

Upravil(a) Jeňýk (22. 7. 2006 11:45)

Není tady

#182 24. 7. 2006 6:40

helena
♥♥♥♥♥♥♥

Jeňýku,
souhlasím s předřečníky - lidská mláďata dokážou někdy skutečně nadělat víc malérů, než hafani. Jenže když někoho pokouše pes, okamžitě se rozvíří debata o "nebezpečných šelmách", zatímco parchanta, který zmrzačí babičku, pečlivě umístíme do ústavu s veškerou péčí (taky z našich daní) a doufáme, že z něj odborníci vychovají slušného člověka. HOUBY!
A moc bych ti přála, aby nejen pro tebe byl tvůj syn víc než pes, ale abys taky ty byl pro něj pořád otec. Mám na mysli rčení o odříkaném chlebu... Znám dost starých lidí, kteří mají akorát toho pejska, protože děti na ně nemají čas, takže voříšek je pro ně dítě, kamarád a ještě možnost popovídat si, protože pejskaři jsou většinou družná společnost.

http://img1.wapster.pl/logosrv.aspx?id=2134840
Láska je to, čemu dovolujeme, aby nám ubližovalo.
chtěl bych jak ponorka lehnout až na dno a přestat vysílat volací znak...

Není tady

#183 24. 7. 2006 8:49

Jeňýk
♥♥♥♥♥♥-
Web

helena napsal(a):

Jeňýku,
souhlasím s předřečníky - lidská mláďata dokážou někdy skutečně nadělat víc malérů, než hafani. Jenže když někoho pokouše pes, okamžitě se rozvíří debata o "nebezpečných šelmách", zatímco parchanta, který zmrzačí babičku, pečlivě umístíme do ústavu s veškerou péčí (taky z našich daní) a doufáme, že z něj odborníci vychovají slušného člověka. HOUBY!
A moc bych ti přála, aby nejen pro tebe byl tvůj syn víc než pes, ale abys taky ty byl pro něj pořád otec. Mám na mysli rčení o odříkaném chlebu... Znám dost starých lidí, kteří mají akorát toho pejska, protože děti na ně nemají čas, takže voříšek je pro ně dítě, kamarád a ještě možnost popovídat si, protože pejskaři jsou většinou družná společnost.

Heleno tak zkus prosadit zákon aby se problémový lidi utráceli. Zrušíme tak všechny věznice, diagnostický ústavy, psychiatrický léčebny a třeba i dětský domovy protože i tam je předpoklad že děti bez řádné rodinné péče budou v budoucnosti dělat problémy. No a až to tady takhle hezky pročistíme, tak můžeme zrušit poplatky za pejsky protože všichni jejich majitelé už budou jen slušní a řádní občané kteří si po nich to hovínko rádi uklidí. smile

Není tady

#184 24. 7. 2006 10:05

helena
♥♥♥♥♥♥♥

Omyl, Jeňýku - zkus to obrátit. Stačí, abychom nešli hystericky po všech psech a jejich majitelích, když se někde stane nějaký malér, případně si doneseme na podpatku do předsíně exkrement. Všichni fakt nejsme verbež - existují psi pracovní, funguje canisterapie - ale protože ta sousedovic bestie nechala bobej před vchodem, bylo by vhodné ji pro výstrahu zastřelit, nejlépe i s majitelem.

Není tady

#185 24. 7. 2006 11:48

Selima
♥♥♥♥♥♥♥
Místo: už Bratislava

Tiina napsal(a):

No my dobrmana doma máme a že by jeho hlavní vlastností byla tvrdohlavost, se mi nezdá. Spíš bych řekla, že jsou dost labilní, snadno se rodzráždí, ale zase na druhou stranu jsou chytrý a celkem snadno se učí. A je taky třeba počítat s tím, že mají sklony k dominanci, musí se jim dát najevo, kdo je doma pánem, aka, že to nejsou oni. Taky hodně náruživě vítají :-).

Co se strachu s velkých psů týká - tcháník se bál, nebo dejme tomu měl nedůvěru, všech velkých psů obecně a dobrmanů zvláště, ale dneska má Míšu ze všech nejradši. Je to tím, že jsme ho k nim vozili už jako malé štěnátko a toho se přece bát nebude :-)). Dneska má sice "štěnátko" 40 kilo, ale už to není "ten zlý dobrman" ale "náš Míša".

Jo a takový pes, který by měl víc rozumu než oni a cvičil se sám není :-)))).

No, ja som myslela presne tú tvrdohlavosť vyplývajúcu z toho: ja to PREDSA VIEM NAJLEPŠIE, JA SOM NAJMÚDREJŠÍ/IA. U jazvečice som to zažila na 100% a chovateľka oboch plemien mi tvrdila, že je to aj u dobrmanov, ten sklon k dominancii a premúdrelosti, čo je ale u veľkých psov asi trošičku zložitejšie.. Ja som mala dobrmanku len chvíľku, ujala som sa jednej a hľadala jej domov, ale potom musela do útulku, chudinka grater

Vesmír vám nie je nič dlžný, ak nie ste spokojný so svojím životom, zmeňte ho. Arpád Soltész, slovenský novinár, čo práve odchádza natrvalo z vlasti, o svojom rozhodnutí.
Brita

Není tady

#186 24. 7. 2006 11:53

Selima
♥♥♥♥♥♥♥

Jeňýk napsal(a):

helena napsal(a):

No ale ja by som potom zrušila prídavky na deti... Prečo ja mám podporovať, že si niekto chce udržiavať svoj genofond? U nás sa už nedá povedať, že niekto "robí na mňa", ani v budúcnosti, platíme si akékoľvek dôchodky sami, tak nevidím dôvod, prečo sponzorovať niekomu harantov... Ja by som zdanila decká, hlavne od takých 2 vyššie... Nech si každý rozmyslí, aké hobby bude pestovať.

Vesmír vám nie je nič dlžný, ak nie ste spokojný so svojím životom, zmeňte ho. Arpád Soltész, slovenský novinár, čo práve odchádza natrvalo z vlasti, o svojom rozhodnutí.
Brita

Není tady

#187 24. 7. 2006 11:58

Selima
♥♥♥♥♥♥♥

Rozidel medzi človekom a psom vidím, ale z môjho pohľadu je dokonca pre mňa lepšie, keď má niekto psa než dieťa, lebo psíčkari(aspoň u nás v SR) na svojich miláčikov peniaze nedostávajú, kdežto rodičia áno. Z hľadiska budúceho príspevku do štátnej ťa uisťujem, že kým tvoj dvojročný syn začne čo i len splácať to, čo doňho štát z mojich daní nastrkal, budem už zrejme voňať fialky zospodu. Nie som proti deťom, ale vyprosím si, aby niekto, kto berie prachy zo štátnej kasy bez mihnutia oka,  používal takéto argumenty proti psom.

Brita

Není tady

#188 24. 7. 2006 12:04

Selima
♥♥♥♥♥♥♥

ježiš, prečo som sa ZASA nechala vtiahnuť do tejto diskusie???? Ja sem nesmiem chodiť dumbom A zas eba môžem povedať: Nie som spokojná s momentálnou situáciou v SR(konkrétne v Bratislave), ale ďakujem bohu, že to tam nevedie Jeňýk... Ten by všektým ukázal, ako treba žiť, čo sa smie chovať, čo nie, koho nechať žiť, koho utratiť... bŕŕŕ.

Brita

Není tady

#189 24. 7. 2006 12:40

Eri
♥♥♥♥♥♥-

Jeňýk napsal(a):

helena napsal(a):

Jeňýku,

Heleno tak zkus prosadit zákon aby se problémový lidi utráceli. Zrušíme tak všechny věznice, diagnostický ústavy, psychiatrický léčebny a třeba i dětský domovy protože i tam je předpoklad že děti bez řádné rodinné péče budou v budoucnosti dělat problémy. No a až to tady takhle hezky pročistíme, tak můžeme zrušit poplatky za pejsky protože všichni jejich majitelé už budou jen slušní a řádní občané kteří si po nich to hovínko rádi uklidí. smile

Jeňýku, nechci si rýpat, ani být neslušná, ale tak mě napadlo, když čtu ty příspěvky, že se to všechno točí jen okolo toho jednoho. Nemáš pocit, pardon, že už je to jen a jen debata o hovnu?
Já už nevím. Nebylo by řešením víc strážníků v ulicích? Třeba by to pomohlo jak hovadama, co ničí, co můžou, tak s pejskařema, co když zaplatí pěkně mastnou pokutu, příště prostě hromadu seberou?
Na tom se shodnem, ne?

Není tady

#190 24. 7. 2006 22:38

Jeňýk
♥♥♥♥♥♥-
Web

Selima napsal(a):

No ale ja by som potom zrušila prídavky na deti... Prečo ja mám podporovať, že si niekto chce udržiavať svoj genofond? U nás sa už nedá povedať, že niekto "robí na mňa", ani v budúcnosti, platíme si akékoľvek dôchodky sami, tak nevidím dôvod, prečo sponzorovať niekomu harantov... Ja by som zdanila decká, hlavne od takých 2 vyššie... Nech si každý rozmyslí, aké hobby bude pestovať.

No vidíš Selimo a když já jsem kdysi v diskusi o přídavcích na děti napsal že by se měli zrušit tak mě tam dámy málem rozcupovaly big_smile Tady bráním děti proti psům a zase dostávám sodu. Nejsem já chudák??????? Jo a že bych to šel k vám "viesť"? Tak to ani náhodou..... s tou vládou, kterou tam teď máte, bych nechtěl mít nic společnýho, takže se neboj wink

Eri máš pravdu že se to točí kolem hoho... na druhou stranu ale to se přece točí většina zdejších debat, nebo ne? big_smile Jasně že se shodnem že problém je v lidech, ono kdyby to tady každej pořádně čet, tak se tady nemůže nechat unést vášněma jako priaťelka Selima tongue
Opravdu by stačilo kdyby byly pořádný zákony, tresty a hlavně dostatek dobře zaplacenejch policajtů schopnejch ty zákony vymáhat. Jenže když oni jsou teď všichni na silnicích s radarama...... to je pohodlnější než honit blbečky po sídlištích.

Upravil(a) Jeňýk (24. 7. 2006 22:44)

Není tady

#191 25. 7. 2006 9:24

Ivan.
♥♥♥----

Eri napsal(a):

Jeňýk napsal(a):

helena napsal(a):

Jeňýku,

Jeňýku, nechci si rýpat, ani být neslušná, ale tak mě napadlo, když čtu ty příspěvky, že se to všechno točí jen okolo toho jednoho. Nemáš pocit, pardon, že už je to jen a jen debata o hovnu?
Já už nevím. Nebylo by řešením víc strážníků v ulicích? Třeba by to pomohlo jak hovadama, co ničí, co můžou, tak s pejskařema, co když zaplatí pěkně mastnou pokutu, příště prostě hromadu seberou?
Na tom se shodnem, ne?

Taky mi připadá,že to ho..o je tu již pěkně rozmatlaný. Více strážníků, či policistů v ulicích, s vyšším morálním kreditem a tím vyšší vážností- jen bych byl pro a nebylo by mi vůbec líto mých daní z kterých by byli financováni.

Není tady

#192 25. 7. 2006 17:07

Jeňýk
♥♥♥♥♥♥-
Web

A máme tady další témátko http://zpravy.idnes.cz/mfdnes.asp?v=171 … p;c=547928
Vám by opravdu vadilo koupat se v bazénu na koupališti s pejskama? Nejste divní? Jakým právem chcete omezovat pejsky? Vždyť i jim je přece v létě horko, tak proč by se nemohli vyráchat v dětském brouzdališti? wink Co teprve ta krásná osvěžující sprcha když se nad vámi cizí pejsek oklepe....... prostě nááádhera big_smile

Upravil(a) Jeňýk (25. 7. 2006 17:10)

Není tady

#193 25. 7. 2006 17:15

Selima
♥♥♥♥♥♥♥

Jeňýku, ty si agent provokatér... teba snáď niekto za to platí supermario

Brita

Není tady

#194 26. 7. 2006 6:33

helena
♥♥♥♥♥♥♥

Selima napsal(a):

Jeňýku, ty si agent provokatér... teba snáď niekto za to platí supermario

Třeba má jen trauma z dětství smile... třeba mu jako batoleti v kočárku pes ukradnul dudlíka a on se s tím ještě nevyrovnal big_smile big_smile big_smile

Není tady

#195 26. 7. 2006 11:01

Jeňýk
♥♥♥♥♥♥-
Web

ale néé trauma nemám, jen jsem rád že alespoň na koupalištích v Praze zvítězil zdravý rozum.
I když jak to tady občas čtu, tak možná není daleko doba, kdy se v Podolském bazénu budou lidi ráchat společně s psama. Když se pak proti tomu někdo ozve, tak bude označen třeba za provokatéra wink

Není tady

#196 26. 7. 2006 11:03

Selima
♥♥♥♥♥♥♥

V bazéne nie, ale v našom jazere sa pokojne kúpem so svojím psom a vidím, že je čistejšia ako mnohý jedinec Homo spamiens(minule tam jeden ožran spadol oblečený)... A do vody sa tiež, na rozdiel od detičiek, pes za žiadnu cenu nevyčurá, vždy si pekne vylezie na breh cool Pravda je pravda, provokatére usch

Brita

Není tady

#197 26. 7. 2006 11:08

helena
♥♥♥♥♥♥♥

OK, v bazénu ne, s tím bych souhlasila. Ale proboha proč by pes nemohl vlézt do přírodního koupaliště? Tam je takový havěti, že radši psa, než různý breberky. Navíc jsou jezera a rybníky, kam v noci chodí zvěř - to ti nevadí, když o tom nevíš? To mě víc vadí někteří spoluobčané roznášející žloutenku, svrab a podobně - a ti na bazén klidně můžou. Navíc zadara, protože díru v plotě si vždycky udělají.

Není tady

#198 26. 7. 2006 14:27

Eva36
♥♥♥♥♥♥-

Souhlasím s Helenou. Do bazénu taky psy neberu, ale na přírodní koupaliště ano. Tedy je pravda, že vyhledávám ty, co nejsou označený jako veřejný a když u nich nenajdu místečko bez lidí, kam bych mohla, tak jdu tedy tam, kde je lidí nejmíň a než vlezeme do vody, tak se jich zeptám, jestli jim to nevadí.

Upravil(a) Eva36 (26. 7. 2006 14:28)

Není tady

#199 26. 7. 2006 19:50

Jeňýk
♥♥♥♥♥♥-
Web

Eva36 napsal(a):

Souhlasím s Helenou. Do bazénu taky psy neberu, ale na přírodní koupaliště ano. Tedy je pravda, že vyhledávám ty, co nejsou označený jako veřejný a když u nich nenajdu místečko bez lidí, kam bych mohla, tak jdu tedy tam, kde je lidí nejmíň a než vlezeme do vody, tak se jich zeptám, jestli jim to nevadí.

No a takhle nějak by to mělo bejt smile V Praze jsou ale bohužel všechny koupáky narvaný....

Není tady

#200 27. 7. 2006 9:35

Tiina
♥♥♥♥♥♥-
Web

Ehmm no nevím, ale brát psa sebou třeba do Podolí nebo tak někam, kde je spousta lidí, to by mě tedy nenapadlo, přírodní rybník je něco trošku jiného, ale asi bych tam taky šla třeba večer nebo tak, když by tam nikdo nebyl.

Není tady

NÁŠ TIP:
  • Procvičte nejen pravopisná cvičení, diktáty, ale i kvízy, časté chyby, doplňovačky a vše, co pomůže ve výuce Vám nebo dětem na webu pravopisne.cz

• Turistické, populárně – naučné, dětské a zábavné e-knihy. Stáhněte si zdarma e-knihy Jiřího Gleta. Můžete si vytvořit vlastní knihovničku e-knih na svých mobilech a tabletech.

Zápatí