Oznámení

9.dubna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení!

9.dubna : Vaření na chatě či chalupě bez stresu: Tipy na vaření z jedné pánve nebo hrnce.

1.dubna : Jak vznikla záhada ďáblova trojúhelníku: Odhalil ji už Kolumbus?

#101 28. 6. 2006 12:28

Pandorraa
♥♥♥♥♥♥♥
Web

Re: Pandořina škola v přírodě

Mile damy, prave jsem odeslala mail s prihlaskami a programem seminare.
Pokud nektere z vas vubec nedorazi, ozvete se mi prosim, mam trochu zmatek v adresari a je mozne, ze jsem na nekterou byt nerada zapomnela.
Adro, neboj, i tva zvedavost bude ukojena ac se ptas na info, ktere jsem tu uz mnohokrat zverejnila smile

Co je dovoleno bohovi, není dovoleno volovi.

Pomluvy vymýšlejí závistivci, šíří je blbci a věří jim jen idioti.

Není tady

#102 28. 6. 2006 12:54

x21365
Host

Pandorraa napsal(a):

Pokud nektere z vas vubec nedorazi, ozvete se mi prosim, mam trochu zmatek v adresari a je mozne, ze jsem na nekterou byt nerada zapomnela.
Adro, neboj, i tva zvedavost bude ukojena ac se ptas na info, ktere jsem tu uz mnohokrat zverejnila smile

Mě nic nepřišlo, já chciiiiiiiiiiiii jet! Prosím poslat ještě jednou na můj email, jak jsme si dopisovaly. Dík M.dudlik

#103 28. 6. 2006 12:58

dakota
♥♥♥♥♥♥♥
Místo: Praha,Spojené státy žižkovské
Web

Mě přišlo, ale nevím, ´jak dál!!! Míšo,pomóóc!

zdraví, alternativní medicína... jó, na tragickej život já jsem pes...   lol

Není tady

#104 28. 6. 2006 13:20

Pandorraa
♥♥♥♥♥♥♥
Web

Misa II napsal(a):

Pandorraa napsal(a):

Mě nic nepřišlo, já chciiiiiiiiiiiii jet! Prosím poslat ještě jednou na můj email, jak jsme si dopisovaly. Dík M.dudlik

No prave..kdybych tak vedela, kterej to je..mam v adresari ulozeny dva....  Takze prosim, znovu mi napis, ja to hned "otocim" smile

Není tady

#105 28. 6. 2006 13:47

x62358
Host

Pan, děkuji za formulář. Jen otázečka: vyplněnou přihlášku máme zaslat na tvůj email?
Jinak program vypadá opravdu užitečně a moc se mi líbí sobotní dopoledně.

#106 28. 6. 2006 13:51

Jája
♥♥♥♥♥♥♥

jo - neřešit co mi nepřísluší se mi taky velice líbí.

a hlásim se jako dobrovolník pro cokoliv

Pan, napadlo mě jestli by šel udělat horoskop ve vztahu já a dcera, nebo spíš jak vycházet s dcerou

Správně vidíme jen srdcem. Co je důležité, je očím neviditelné.

Jediné hranice, které nás mohou nějakým způsobem omezovat, jsou uvnitř nás, uvnitř naší mysli.

Není tady

#107 28. 6. 2006 13:52

x62358
Host

Jájo já  budu mít oči a uši na šťopkách.

#108 28. 6. 2006 14:01

adra
♥♥♥♥♥♥♥
Místo: moje krásné město:-))

ffly napsal(a):

Pan, děkuji za formulář. Jen otázečka: vyplněnou přihlášku máme zaslat na tvůj email?

přihláška se má poslat na uvedenou adresu:-)))

Co uděláme v životě pro sebe, to si s sebou vezmeme do hrobu. Co uděláme v životě pro druhé, to tu zůstane na věky...

"Pri milování zavři oci a užívej ho plnými doušky, je to dar co teď v tuhle chvilku mas, ale jak skonci vic nedoufej. Milování je dar...ne slib..."

Není tady

#109 28. 6. 2006 14:06

x62358
Host

no a jediná tam je emailová....

#110 28. 6. 2006 14:10

dakota
♥♥♥♥♥♥♥
Místo: Praha,Spojené státy žižkovské
Web

Flly, prosím, jedeš do těch Hnánic toho 14.července????

zdraví, alternativní medicína... jó, na tragickej život já jsem pes...   lol

Není tady

#111 28. 6. 2006 14:11

Jája
♥♥♥♥♥♥♥

já to vzala jako automatiku, že zpátky na mejl, i když teda podpis přes mejl nepošlu roll

Jediné hranice, které nás mohou nějakým způsobem omezovat, jsou uvnitř nás, uvnitř naší mysli.

Není tady

#112 28. 6. 2006 14:12

x62358
Host

Dakoto vypadá to tak, že nebudu moci kvůli práci. Což jsem předpokládala už od začátku. Takže bohužel na 99 % ne.

#113 28. 6. 2006 14:47

adra
♥♥♥♥♥♥♥

ffly, jo tak pozorně jsem to četla že tam je fakt jen mailová adresa...ale je tam podpis tak jsem z z toho usoudila že se to má vytisknout a poslat na adresu poštou , která tam NENÍ  :-)  big_smile big_smile

Co uděláme v životě pro sebe, to si s sebou vezmeme do hrobu. Co uděláme v životě pro druhé, to tu zůstane na věky...

"Pri milování zavři oci a užívej ho plnými doušky, je to dar co teď v tuhle chvilku mas, ale jak skonci vic nedoufej. Milování je dar...ne slib..."

Není tady

#114 28. 6. 2006 15:06

Pandorraa
♥♥♥♥♥♥♥
Web

ffly napsal(a):

Ano, prihlasku mi poslete po zaplaceni zalohy a vyplneni data zpet na mail.
Ten podpis jsem zapomnela vymazat. Neni potreba.
Jajo napis, jak horoskop chces, posli data a ja to preposlu dal.

Není tady

#115 28. 6. 2006 15:13

Jája
♥♥♥♥♥♥♥

podrobim mámu křížovýmu výslechu (nevim v kolik hodin jsem se narodila) a pošlu

Není tady

#116 28. 6. 2006 15:56

x21365
Host

Pan,tak jsem ti ho napsala,dík. A mám problém, máma neví přesně , kdy jsem se narodila. sadbutter
Myslím hodinu. Ach jo.
Škoda že je to až za tak dlouho, já bych jela s vámi holky hned. Tak se těšííííííííím! rodnalollol

#117 28. 6. 2006 16:07

Selima
♥♥♥♥♥♥♥
Místo: už Bratislava

Ja som to mala vtipné s hodinou narodenia, lebo som si zaplatila kolok na matrike(našťastie nie drahý), len aby som sa dozvedela, že v tom období sa v pôrodniciach NEZAZNAMENÁVAL čas narodenia bábätiek. Moji rodičia sa rozhádali skoro na rozvod, lebo si nepamätali hodinu tejto jedinečnej udalosti(na mamino ospravedlnenie musím pvoedať, že som sa rodila ťažko, bola v nejakom polovedomí a dostávala transfúziu), ale nakoniec mi ju spätne podľa udalostí v mojom dovtedajšom živote podľa nejakého programu a svojich úvah vyrátala astrologička-kamoška, a - svete, čuduj sa! - obaja moji spoluautori sa zhodli, že by to zhruba mohlo sedieť. Tak teraz uvádzam približnú dobu narodenia(aj keď väčšinou ma astrológovia zdžubú, že to potrebujú na minútu presne!) a som rada, že som sa nenarodila v štáte, kde sa nevedú vôbec žiadne záznamy a kde majú mamičky len matný pojem, ktorý mesiac po záplavách práve je(nehovoriac už o takej zbytočnosti ako že koľký rok po Kristovi alebo Budhovi alebo zjavení Eset).

Vesmír vám nie je nič dlžný, ak nie ste spokojný so svojím životom, zmeňte ho. Arpád Soltész, slovenský novinár, čo práve odchádza natrvalo z vlasti, o svojom rozhodnutí.
Brita

Není tady

#118 29. 6. 2006 11:06

Jája
♥♥♥♥♥♥♥

Nevíte někdo, kde se dá zjistit čas narození? Mamka neví, měla hodně těžkej porod (jí ho pozastavovali, protože nechtěli aby rodila v noci)

Není tady

#119 29. 6. 2006 11:09

Eva36
♥♥♥♥♥♥-

Jája: Zkusím...na matrice? (Záznamy v nemocnici asi neschovávaj víc než nějakej ten rok...)

Není tady

#120 29. 6. 2006 12:32

x62358
Host

Jáji já si musela volat do porodnice. Na matrice tyto údaje údajně nevedou. V porodnici mě to bude stát 200,- CZK na nějakou nadaci, ale 7.7. si mám volat, jestli to našli.

#121 29. 6. 2006 12:39

Jája
♥♥♥♥♥♥♥

tak jsem zkusila matriku a pani mi dala číslo na Krajskej úřad - Hlášení o narození, tak čekám až se tam napapaji

Není tady

#122 29. 6. 2006 12:46

x62358
Host

Určitě to vyjde. Mě sice řekli, že nějaký knihy jim chyběj, ale ta moje tam určitě bude.

#123 29. 6. 2006 13:42

adra
♥♥♥♥♥♥♥

tak to mě ani nenapadlo že by se to dalo zjistit jinka než od rodičů...oni si to naštěstí pamatujou, a že už to je teda let:-)) pane joo:-))
je tu někdo z Pardubicka?

Není tady

#124 29. 6. 2006 13:45

Jája
♥♥♥♥♥♥♥

máma ví, že někdy než se měněji směny - oni jí zadržovali porod jen kvůli tomu, že jí nechtěli rodit v noci dumbom a pak to málem nepřežila

Není tady

#125 29. 6. 2006 13:51

adra
♥♥♥♥♥♥♥

to je děs co se člověk o sobě nedozví vid?
a co si pak s sebou nese do živoat:-(((

Není tady

NÁŠ TIP:
  • Procvičte nejen pravopisná cvičení, diktáty, ale i kvízy, časté chyby, doplňovačky a vše, co pomůže ve výuce Vám nebo dětem na webu pravopisne.cz

• Turistické, populárně – naučné, dětské a zábavné e-knihy. Stáhněte si zdarma e-knihy Jiřího Gleta. Můžete si vytvořit vlastní knihovničku e-knih na svých mobilech a tabletech.

Zápatí