|
9.dubna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 9.dubna : Vaření na chatě či chalupě bez stresu: Tipy na vaření z jedné pánve nebo hrnce. 1.dubna : Jak vznikla záhada ďáblova trojúhelníku: Odhalil ji už Kolumbus? |
|
|
Mile damy, prave jsem odeslala mail s prihlaskami a programem seminare.
Pokud nektere z vas vubec nedorazi, ozvete se mi prosim, mam trochu zmatek v adresari a je mozne, ze jsem na nekterou byt nerada zapomnela.
Adro, neboj, i tva zvedavost bude ukojena ac se ptas na info, ktere jsem tu uz mnohokrat zverejnila 
Není tady
Pandorraa napsal(a):
Pokud nektere z vas vubec nedorazi, ozvete se mi prosim, mam trochu zmatek v adresari a je mozne, ze jsem na nekterou byt nerada zapomnela.
Adro, neboj, i tva zvedavost bude ukojena ac se ptas na info, ktere jsem tu uz mnohokrat zverejnila
Mě nic nepřišlo, já chciiiiiiiiiiiii jet! Prosím poslat ještě jednou na můj email, jak jsme si dopisovaly. Dík M.
Mě přišlo, ale nevím, ´jak dál!!! Míšo,pomóóc!
Není tady
Misa II napsal(a):
Pandorraa napsal(a):
Adro, neboj, i tva zvedavost bude ukojena ac se ptas na info, ktere jsem tu uz mnohokrat zverejnilaMě nic nepřišlo, já chciiiiiiiiiiiii jet! Prosím poslat ještě jednou na můj email, jak jsme si dopisovaly. Dík M.
No prave..kdybych tak vedela, kterej to je..mam v adresari ulozeny dva.... Takze prosim, znovu mi napis, ja to hned "otocim" 
Není tady
Pan, děkuji za formulář. Jen otázečka: vyplněnou přihlášku máme zaslat na tvůj email?
Jinak program vypadá opravdu užitečně a moc se mi líbí sobotní dopoledně.
jo - neřešit co mi nepřísluší se mi taky velice líbí.
a hlásim se jako dobrovolník pro cokoliv
Pan, napadlo mě jestli by šel udělat horoskop ve vztahu já a dcera, nebo spíš jak vycházet s dcerou
Není tady
Jájo já budu mít oči a uši na šťopkách.
ffly napsal(a):
Pan, děkuji za formulář. Jen otázečka: vyplněnou přihlášku máme zaslat na tvůj email?
přihláška se má poslat na uvedenou adresu:-)))
Není tady
no a jediná tam je emailová....
Flly, prosím, jedeš do těch Hnánic toho 14.července????
Není tady
já to vzala jako automatiku, že zpátky na mejl, i když teda podpis přes mejl nepošlu 
Není tady
Dakoto vypadá to tak, že nebudu moci kvůli práci. Což jsem předpokládala už od začátku. Takže bohužel na 99 % ne.
ffly, jo tak pozorně jsem to četla že tam je fakt jen mailová adresa...ale je tam podpis tak jsem z z toho usoudila že se to má vytisknout a poslat na adresu poštou , která tam NENÍ :-)

Není tady
ffly napsal(a):
Ano, prihlasku mi poslete po zaplaceni zalohy a vyplneni data zpet na mail.
Ten podpis jsem zapomnela vymazat. Neni potreba.
Jajo napis, jak horoskop chces, posli data a ja to preposlu dal.
Není tady
podrobim mámu křížovýmu výslechu (nevim v kolik hodin jsem se narodila) a pošlu
Není tady
Pan,tak jsem ti ho napsala,dík. A mám problém, máma neví přesně , kdy jsem se narodila. 

Myslím hodinu. Ach jo.
Škoda že je to až za tak dlouho, já bych jela s vámi holky hned. Tak se těšííííííííím! 

Ja som to mala vtipné s hodinou narodenia, lebo som si zaplatila kolok na matrike(našťastie nie drahý), len aby som sa dozvedela, že v tom období sa v pôrodniciach NEZAZNAMENÁVAL čas narodenia bábätiek. Moji rodičia sa rozhádali skoro na rozvod, lebo si nepamätali hodinu tejto jedinečnej udalosti(na mamino ospravedlnenie musím pvoedať, že som sa rodila ťažko, bola v nejakom polovedomí a dostávala transfúziu), ale nakoniec mi ju spätne podľa udalostí v mojom dovtedajšom živote podľa nejakého programu a svojich úvah vyrátala astrologička-kamoška, a - svete, čuduj sa! - obaja moji spoluautori sa zhodli, že by to zhruba mohlo sedieť. Tak teraz uvádzam približnú dobu narodenia(aj keď väčšinou ma astrológovia zdžubú, že to potrebujú na minútu presne!) a som rada, že som sa nenarodila v štáte, kde sa nevedú vôbec žiadne záznamy a kde majú mamičky len matný pojem, ktorý mesiac po záplavách práve je(nehovoriac už o takej zbytočnosti ako že koľký rok po Kristovi alebo Budhovi alebo zjavení Eset).
Není tady
Nevíte někdo, kde se dá zjistit čas narození? Mamka neví, měla hodně těžkej porod (jí ho pozastavovali, protože nechtěli aby rodila v noci)
Není tady
Jája: Zkusím...na matrice? (Záznamy v nemocnici asi neschovávaj víc než nějakej ten rok...)
Není tady
Jáji já si musela volat do porodnice. Na matrice tyto údaje údajně nevedou. V porodnici mě to bude stát 200,- CZK na nějakou nadaci, ale 7.7. si mám volat, jestli to našli.
tak jsem zkusila matriku a pani mi dala číslo na Krajskej úřad - Hlášení o narození, tak čekám až se tam napapaji
Není tady
Určitě to vyjde. Mě sice řekli, že nějaký knihy jim chyběj, ale ta moje tam určitě bude.
tak to mě ani nenapadlo že by se to dalo zjistit jinka než od rodičů...oni si to naštěstí pamatujou, a že už to je teda let:-)) pane joo:-))
je tu někdo z Pardubicka?
Není tady
máma ví, že někdy než se měněji směny - oni jí zadržovali porod jen kvůli tomu, že jí nechtěli rodit v noci
a pak to málem nepřežila
Není tady
to je děs co se člověk o sobě nedozví vid?
a co si pak s sebou nese do živoat:-(((
Není tady