|
9.dubna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 9.dubna : Vaření na chatě či chalupě bez stresu: Tipy na vaření z jedné pánve nebo hrnce. 1.dubna : Jak vznikla záhada ďáblova trojúhelníku: Odhalil ji už Kolumbus? |
|
|
Misa II napsal(a):
Pro Vaška: jen doufám, že nejsi ten jedinečný, okouzlující , vtipný, urostlý, sportovní, milý atd....prostě ideál, abychom se tam o tebe ještě neservaly a ty jsi z toho neměl psychické problémy . Ale neboj, babinet tě z toho dostane.
jsem 
hlavně skromnej
Není tady
Pandorraa napsal(a):
vašek napsal(a):
Pan
promiň za ten čurbes, ale když ty znáš je 4 dobrý chlapy a 1 skvělýho MĚ :-)Mas to marny Vasiku, mne neukecas, na "poradnyho chlapa" ja totiz vzdycky usporadam taky PORADNY konkurs
Nicmene pokud dosahujes v panskem striptyze alespon takovych kvalit, jake prokazujes v premene diskusi na "curbes", tak te beru jako oziveni veceraNestarej se, kde budes spat, nebude cas, budes pracovat na obveseleni mych "silene smutnych princezen" a to ve dne v noci
tak vyhraju konkurz no
to nemůže být problém 
striptyz mi nejde ale umím skvěle líbat :-) tak když přimouříš očko tak by to šlo ne ...
dáš mi tam jako další bod programu: - líbání s Vaškem (cca 10 min. aby se dostalo na všechny a nepředbíhat
)
Není tady
Eva36 napsal(a):
vašek napsal(a):
ale holky s kým budu spát na pokoji ?? :-)))
Vašku, se všemi...se všemi...jóóóóóó´
Tak koukej začít
neboj, jsem v kondici 

Není tady
adra napsal(a):
krásně to tu frčí....vydržela mi dobrá nálada úplne celičký pátek a ješte kousek soboty....když si ten víkedn představím a jak se těším, teda představím - kolikrát skutečnost DALEKO předčí všehcny představy...ale nepředbíhejme:-(((
Pan tak třeba by Vašek tu snídani do posletele udělal-nám všem smutným princeznám :-))))) ale psala jsi že to je¨jedno z kriteriíí takže asi nic:-))
tak zatím čavec jedu se slunit na koupaliště:-)))
Vašku jestli SEM ještě zavítáš-MAS PLNOU SCHRANKU-zase
já a plnou schránku ?
to neni možný že by mi psala už nějaká fanynka která chce snídani do postele a nějaký nadstandartní služby ? 

Není tady
aeva1 napsal(a):
Michaela.43 napsal(a):
aevo,já taky nejsem "přímo z Prahy"...tak vo co go???
No že bych taky mohla někoho přibrat
Evi poslala jsem ti zprávičku, jakože jestli máš volno v autě a odkud jeděš? 
Není tady
Michaela.43 napsal(a):
Jak to tady tak vidím, tak se taky hlásím - auto z Prahy je ještě volné? Jestli ne, mám druhé...(autíčko z Prahy)...prostě nelze než nereagovat a už se na vás všechny těším
Mluvila jsem s dakotou, pes pojede v kufru takže by ještě jedno místo bylo. Ona to zítra potvrdí. Ajsme kompetní 5. 

vašek napsal(a):
Misa II napsal(a):
Pro Vaška: jen doufám, že nejsi ten jedinečný, okouzlující , vtipný, urostlý, sportovní, milý atd....prostě ideál, abychom se tam o tebe ještě neservaly a ty jsi z toho neměl psychické problémy . Ale neboj, babinet tě z toho dostane.
jsem
hlavně skromnej
Ach ano, to o té skromnosti jsem zapoměla, ale to je tak jasné. Je to vidět na první pohled !!!

vašek napsal(a):
Pandorraa napsal(a):
vašek napsal(a):
Pan
promiň za ten čurbes, ale když ty znáš je 4 dobrý chlapy a 1 skvělýho MĚ :-)Mas to marny Vasiku, mne neukecas, na "poradnyho chlapa" ja totiz vzdycky usporadam taky PORADNY konkurs
Nicmene pokud dosahujes v panskem striptyze alespon takovych kvalit, jake prokazujes v premene diskusi na "curbes", tak te beru jako oziveni veceraNestarej se, kde budes spat, nebude cas, budes pracovat na obveseleni mych "silene smutnych princezen" a to ve dne v noci
tak vyhraju konkurz no
to nemůže být problém
striptyz mi nejde ale umím skvěle líbat :-) tak když přimouříš očko tak by to šlo ne ...
dáš mi tam jako další bod programu: - líbání s Vaškem (cca 10 min. aby se dostalo na všechny a nepředbíhat)
Njn...chytremu napovez, hloupeho kopni: Vasiku, zatim nemam sebemensi duvod te na jakykoliv konkurs byt jen pozvat 
Skolnika uz mam 
Není tady

Není tady
Misa II napsal(a):
Michaela.43 napsal(a):
Jak to tady tak vidím, tak se taky hlásím - auto z Prahy je ještě volné? Jestli ne, mám druhé...(autíčko z Prahy)...prostě nelze než nereagovat a už se na vás všechny těším
Mluvila jsem s dakotou, pes pojede v kufru takže by ještě jedno místo bylo. Ona to zítra potvrdí. Ajsme kompetní 5.
Tak se přidávám( jestli to psu nebude vadit...když tak se v kufru vystřídáme.....

Není tady
Ahojky holky!! Tak vidím, že autíčko se zaplnilo!! Pokud každá bude mít jen igelitku s kartáčkem na zuby a kalhotky, tak se pátá klidně vejde,ale jinak pochybuju, když v kufru sedí pesan, není místo na kuférky!!! 
Není tady
tak to bych se tam určitě nevešla, s igelitku...já jsem spíš ta kuférka a myslím že ne zdaleka jediná:-)))
ví někdo kolik už nás je?sledujete to??
ted říkali v rádiu že jestli se balíme naplovárnu at si nezapomene nabalit pití...jo na plovárnu kdepak, makat a makat:-(((
Není tady
Pan a prosim ta, dokedy treba dat presne vediet? Ja este neviem, ako to bude s letnou dovolenkou....:-(
Není tady
já jen aby to někde nezapadlo...tak připomínáím tu školičku:)))) 
Není tady
Nebóój , podle ohlasů to hned tak nezapadne... že ty už se nemůžeš dočkat..!!! 
Není tady
néééé...nemůžu:-)))) těším se na každou minutu:-)))
Není tady
Doufám že ta "Škola v přírodě" bude mít takový uspěch , že si to v září/říjenu budete chtít zopakovat.
Tenhleten prázdninový termín mi nevyhovuje.Tak snad příště.
Není tady
faf napsal(a):
Pan a prosim ta, dokedy treba dat presne vediet? Ja este neviem, ako to bude s letnou dovolenkou....:-(
Zatim nebyl cas domluvit, do kdy musim nahlasit presny pocet na Kolibe. Pocitam snad s koncem cervence. Posli mi mail, dostanes pak presne info a bud mi prihlasku vratis vyplnenou, nebo ne. Zadny problem.
Není tady
Romča napsal(a):
Doufám že ta "Škola v přírodě" bude mít takový uspěch , že si to v září/říjenu budete chtít zopakovat.
Tenhleten prázdninový termín mi nevyhovuje.Tak snad příště.
To neni spatny napad, na konec zari bych mohla vyhlasit "druhy turnus"
Kazdopadne pracuji na komplexu na sebe navazujicich seminaru, takze moznost potkat se jeste urcite bude 
Není tady
Tak to jsi mne potěšila,protože ten srpen vám záááááááááááááávidím.
Není tady
Pan, co ty vlastně děláš jak "civilní" povolání??Nebo děláš "jen" tohle, máš to zrovna jako zálibu koníčka, nebo to děláš ještě k práci?
Není tady
Já bych se taky na druhý turnus ráda přihlásila. Termín o prázdninách mi bohužel nevyhovuje.
Není tady
A co doma, drahá švagrová.Myslíš že to rozdýchají?
Nela napsal(a):
Já bych se taky na druhý turnus ráda přihlásila. Termín o prázdninách mi bohužel nevyhovuje.
Není tady
Budou muset, ale bude to těžké.
Není tady
adra napsal(a):
Pan, co ty vlastně děláš jak "civilní" povolání??Nebo děláš "jen" tohle, máš to zrovna jako zálibu koníčka, nebo to děláš ještě k práci?
jo a ještě kolik ti je?
Není tady