Oznámení

9.dubna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení!

9.dubna : Vaření na chatě či chalupě bez stresu: Tipy na vaření z jedné pánve nebo hrnce.

1.dubna : Jak vznikla záhada ďáblova trojúhelníku: Odhalil ji už Kolumbus?

#576 31. 8. 2006 9:18

dakota
♥♥♥♥♥♥♥
Místo: Praha,Spojené státy žižkovské
Web

Re: Pandořina škola v přírodě

:hjarta:Kafééééé!!! Co takhle 4 nebo 6.9??? Pondělíčko nebo středička??? Pusinky zlatý, to bychom mohly néé?? Žádnej chlast a bílý myšky jako minule!!! big_smilebig_smile Hezky seriozně, ku.va, dyk sme dámy ,néé?? Ať pussa:hjarta:se máme na co těšit !!! Tak co???

zdraví, alternativní medicína... jó, na tragickej život já jsem pes...   lol

Není tady

#577 31. 8. 2006 9:41

x62358
Host

Dakoto já za svazáky můžu oba dva dny big_smile
Dneska mám hezkej den, jen tak - mám takovej pocit, že mi je hezky. Holky já už asivá blbnu.

#578 31. 8. 2006 9:50

dakota
♥♥♥♥♥♥♥
Web

ffly napsal(a):

Dakoto já za svazáky můžu oba dva dny big_smile
Dneska mám hezkej den, jen tak - mám takovej pocit, že mi je hezky. Holky já už asivá blbnu.

Bodejť by néé, peru to do tebe vod Božího rána!! hjarta hjarta hjarta

Není tady

#579 31. 8. 2006 9:58

x62358
Host

Ahááááááá a já myslela, že jsem se zbláznila hjarta

#580 31. 8. 2006 12:13

dakota
♥♥♥♥♥♥♥
Web

ffly napsal(a):

Ahááááááá a já myslela, že jsem se zbláznila hjarta

Ty ne, ale jáááááááá jóóó!!! No a tak to směruju tam, kde je to potřeba, jsem jako kotel přetopenej, tak bacha,  nebo puknu a máte po ptákách.lolhjartalolhjarta

Není tady

#581 31. 8. 2006 12:19

x62358
Host

Ty si taková naše jistota desetinásobku. Já dneska uzávěrkuju v práci, takže mám přetopenej jinej kotel a jsem taková malá chobotnička s hodně ručičkama co všechno stihne. Půjdem zase do pece, až se vyjádří ostatní? Myslím, že to vypadá spíš na středu - víš co - páč v pondělí jsou dětičky poprvý do školy.

pussa

#582 31. 8. 2006 12:22

dakota
♥♥♥♥♥♥♥
Web

ffly napsal(a):

Ty si taková naše jistota desetinásobku. Já dneska uzávěrkuju v práci, takže mám přetopenej jinej kotel a jsem taková malá chobotnička s hodně ručičkama co všechno stihne. Půjdem zase do pece, až se vyjádří ostatní? Myslím, že to vypadá spíš na středu - víš co - páč v pondělí jsou dětičky poprvý do školy.

pussa

No taky myslím, já zase jedu s ním poprvé sama na chatu....gloriagloria, na víkend... gloriagloria tak do středy to snad rozchodím..lollol Kristapána, uzávěrka!!! Sakra, já snad musim začít dělat!!! pussa

Není tady

#583 31. 8. 2006 12:59

x62358
Host

Dakoto ježiš to se spíš bojím, aby si mohla chodit. Tééééda já jsem ale čuňátko gloria

#584 31. 8. 2006 13:05

Vanda
Host

Středa dobrá. Zase v peci v pět?

NÁŠ TIP:
  • Procvičte nejen pravopisná cvičení, diktáty, ale i kvízy, časté chyby, doplňovačky a vše, co pomůže ve výuce Vám nebo dětem na webu pravopisne.cz

• Turistické, populárně – naučné, dětské a zábavné e-knihy. Stáhněte si zdarma e-knihy Jiřího Gleta. Můžete si vytvořit vlastní knihovničku e-knih na svých mobilech a tabletech.

Zápatí