|
9.dubna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 9.dubna : Vaření na chatě či chalupě bez stresu: Tipy na vaření z jedné pánve nebo hrnce. 1.dubna : Jak vznikla záhada ďáblova trojúhelníku: Odhalil ji už Kolumbus? |
|
|
:hjarta:Kafééééé!!! Co takhle 4 nebo 6.9??? Pondělíčko nebo středička??? Pusinky zlatý, to bychom mohly néé?? Žádnej chlast a bílý myšky jako minule!!! 
Hezky seriozně, ku.va, dyk sme dámy ,néé?? Ať
:hjarta:se máme na co těšit !!! Tak co???
Není tady
Dakoto já za svazáky můžu oba dva dny
Dneska mám hezkej den, jen tak - mám takovej pocit, že mi je hezky. Holky já už asivá blbnu.
ffly napsal(a):
Dakoto já za svazáky můžu oba dva dny
![]()
Dneska mám hezkej den, jen tak - mám takovej pocit, že mi je hezky. Holky já už asivá blbnu.
Bodejť by néé, peru to do tebe vod Božího rána!!

Není tady
Ahááááááá a já myslela, že jsem se zbláznila 
ffly napsal(a):
Ahááááááá a já myslela, že jsem se zbláznila
Ty ne, ale jáááááááá jóóó!!! No a tak to směruju tam, kde je to potřeba, jsem jako kotel přetopenej, tak bacha, nebo puknu a máte po ptákách.

Není tady
Ty si taková naše jistota desetinásobku. Já dneska uzávěrkuju v práci, takže mám přetopenej jinej kotel a jsem taková malá chobotnička s hodně ručičkama co všechno stihne. Půjdem zase do pece, až se vyjádří ostatní? Myslím, že to vypadá spíš na středu - víš co - páč v pondělí jsou dětičky poprvý do školy.
ffly napsal(a):
Ty si taková naše jistota desetinásobku. Já dneska uzávěrkuju v práci, takže mám přetopenej jinej kotel a jsem taková malá chobotnička s hodně ručičkama co všechno stihne. Půjdem zase do pece, až se vyjádří ostatní? Myslím, že to vypadá spíš na středu - víš co - páč v pondělí jsou dětičky poprvý do školy.
No taky myslím, já zase jedu s ním poprvé sama na chatu....
, na víkend... 
tak do středy to snad rozchodím..
Kristapána, uzávěrka!!! Sakra, já snad musim začít dělat!!! 
Není tady
Dakoto ježiš to se spíš bojím, aby si mohla chodit. Tééééda já jsem ale čuňátko 
Středa dobrá. Zase v peci v pět?