|
9.dubna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 9.dubna : Vaření na chatě či chalupě bez stresu: Tipy na vaření z jedné pánve nebo hrnce. 1.dubna : Jak vznikla záhada ďáblova trojúhelníku: Odhalil ji už Kolumbus? |
|
|
ffly napsal(a):
Dakoto nevíš co Míša, že se neozývá?
Mám zas doma peklo. Áchjo.
Ahojky všem, já byla pryč s dětma, vrátila jsem se před chvílí, jinak jsem dost v pr...., nějaký depky nebo co, ono se to zas ustálý .....
Dakoto, super, super, super, je to bomba, přivezla jsem malý talisman, ten ti bude do budoucna nosit
jen samé štěstí a úúúúúúúžasný chlapy 

Pusu všem, dám se dohromady a napíšu. Míša 

...Dakotko,i když se neznáme,mám za Tebe radost a moc Ti to přeji. Vysíláš tu zprávami fakt pozitivní energii a mnoho naděje,že bude líp...

Není tady
Pro Ffly: Tak jsem si přečetla skoro všechny tvoje staré příspěvky. Přijde mi, že i když se m. vrátil, zůstalo u vás něco nevyřešeného, co tu situaci možná způsobilo. Vím podle sebe, že jsem měla potřebu ostré slovo nebo jedovatost vrátit, a dost často to bylo mnou jen špatně pochopené, nebo domnělé. Hned jsem se naježila a tasila zbraně. Projdi zbrojnici, já jsem to měla samý šíp a meč. A postupně jsem si uvědomila to zrcadlení ( možná pozdě)... ale opravdu funguje. Už jsi to zkusila? Taky se u nás situace zhoršila, když jsem začala vydělávat víc, nevšimla jsem si jak těžce to snáší. Prostě, přišla jsi už na kořeny problému u vás? Doufám, že ty oči přes půl obličeje nebudeš mít tak nešťastné. Posílám ti energii, přeju ti rychlý nástup pohody, a drž se, jsi krásná holka. Píšu zas zmateně, doufám pochopíš co chci říct.
Jasan!! Moudrá slova, Vando, jako vždy!! Vždyť já bejt chlap, tak se neudržim..Kéž bych byla taková éterická bytost, jako ffly, ale to né, to já Anna Urbanová z Vlaku dětství a naděje...

Není tady
dakota napsal(a):
Jasan!! Moudrá slova, Vando, jako vždy!! Vždyť já bejt chlap, tak se neudržim..Kéž bych byla taková éterická bytost, jako ffly, ale to né, to já Anna Urbanová z Vlaku dětství a naděje...
...............na tragickej život jsi ty pes? 
Není tady
dakoto - ti jsi éterická bytost, jen kouknout pod slupku 
a myslim, že z tebe je víc cítit než z ffly - ta jí má schovanou hloubš
Není tady
Dakotko 

ty jsi úúúúžasná. Moc ti přeju tu lásku,plavbu po tom krásném obláčku. Pluj, pluj a užívej 

Není tady
Já si představuju Dakotu, jak plachtí mezi obláčkama, tu se vynoří nad nima, tu se schová do nich, chvíli po zádech, občas máchne křídlem. Zamávej mi, čumím odspodu!
Holčičky, život je krááásnej!! Ano, jsem éterická bohyně a bytost z vyšších sfér! Pandořina škola to začala, tam jste mně rozebraly,tam jsem se odkopala a našla se! A ON to vytáhl napovrch a mně to nutí si to uvědomovat!! Vrátila jsem se ke svému prvnímu příspěvku ..aů, to bolíí ..a přečetla si je až do konce. Byla jsem politováníhodná, určitě bych sama sobě posílala slova útěchy! Ale viděla jsem i tu cestu!! Jak jsem dobrovolně potlačovala sama sebe v dobré víře být s ním do konce našich dní!! Chyba, holky moje, chyba!! A kdyby se teď BM objevil mezi dveřma, tak mu poděkuju, že se choval jako "sráč" a ať je s tím šťastnej!!! :cool:Tak hlavinky nahoru, vyprsit a rozhlížet se!!

Není tady
Daniela02 napsal(a):
dakota napsal(a):
...............na tragickej život jsi ty pes?
Danielko, to si piš !!!
Není tady
Vando díky za tvá slova. Oči jsou smutný pořád a máš pravdu opravdu je to nedořešené, ale sama to nevyřeším a ochota z druhé strany chybí. Kořeny - o kořenech vím, jen jsem si je nechtěla připustit. Mluvila jsem o tom v autě. Každý jsme naprosto jiný a nedokážeme si vzájemně uspokojit své potřeby - ať už životní nebo citový.
Asi ani nebojuju. Mám jen velký velký vztek a pocit marných investic - nemyslím teď hmotných. A nenávidím lééééž.
Chápu naprosto přesně co chceš říct. Tohle je můj vnitřní boj.
Dakoto miluju Annu Urbanovou, já vždycky toužila být jako ona. Moudrá, silná, nad věcí a ftipná. Za každých okolností usměvavý sluníčko......
Upravil(a) ffly (30. 8. 2006 14:27)
ffly,
nemůžeš řešit váš vztah sama, ale můžeš řešit svůj vztah k sobě - a z toho se časem všechno vyvine
začni žít pro sebe a zbytek nech koňovi
časem třeba zjistíš, tak takhle dál už ne... anebo naopak k sobě najdete cestu
Není tady
Jájo já vím, že takhle ne. A říkám to i nahlas, ale nikdo neposlouchá.
Snažím se vymazat celoživotní návyky se starat. Řešit. Vědět. Nějak mě stresuje, když tyhle věci nemám. Prostě potřebuju přemazat paměť.
Jako první pomoc - zkusila už jsi tu šlehačkovou koupel? Kdyby ti chyběla levandule, dodám, je jich tu několik křoví. Máš nějaký zašedlý obzory, tak co ti udělá radost ( a nikomu neublíží) ? Moc souhlasím s Jájou, rozmazluj se a nech to plynout, a uvidíš co časem připluje. Vychází to paní Aleně, nebo je ještě brzy na posouzení?
jé to mi uniklo, jaká šlehačková koupel?
Není tady
Jája napsal(a):
jé to mi uniklo, jaká šlehačková koupel?
Já chci taky vědět něco o šlehačkovém koupání. Šlehačku tu já tuze ráda...... 
Není tady
Vando, sama Alena si nebyla jistá, je to špatný, ale asi to jde zlepšit.... Takže další otazník mezi mých milion vlastních otazníků.
Koupel jsem ještě nestihla. A je pravdu scháněla jsem levanduli, ale tchyně ji má nějakou chcíplou. Tak když půjdem příští týden na kafe, tak kromě broskovýho džemu bych si dala trsík.
Jájo vzpomeň -šlehačka, levandule v jablečným octě a citronové kapky... do vody do vany a bude z nás bohyně.
Holky, doufám že si to pamatuju dobře - levanduli, šlehačku a citronovou šťávu z 1 citronu do vany. Teda myslím, že ta levandule se měla protřepat v troše vinného octa, ale to nevím jistě. Zkusím a dám vědět výsledek. Kdo si to pamatuje, děvčata, prosím potvrďte nebo opravte.
Vando do jablečnýho říkala Pan. Aspoň myslím.
Než jsem to stihla, tak oprava podle Ffly - jablečný ocet. Ffly, máš u mě levanduli, když skleróza dovolí.
Prosím, prosíííím Vando já taky potřebuji levanduli, aspoň trošku. 
A Dakota, ta to tu teda nabíjí silou, z jejích příspěvků to přímo sálá, mám za ni hroznou radost, Ffly, přístí týden zvládněm to kafe? Přijdeš taky Vando ? No, ještě jse domluvíme, pokud ten můj vypadne / snad ha ha/
tak u mě. A já vás za energii nakrmím a napojím a...... 

Zdravím všechny známé i neznámé čarodějky a bohyně, hrdě s hlavou vzhůru dál. Míša 
Ahojky Míšo, musíme se na Dakotě trošku parazitovat
Kafe zvládnem určitě, dneska jsem jela kolem naší oblíbené picérky - dopoledne a zamáčkla jsem slzu v oku. Jinak můžu kdykoliv.
Dneska máme na návštěvě tchýni - tak si manžel hraje na vzorňáka a já jdu spááát.
Dobrou.
Tak jsem zkusila tu lázeň, je to příjemné, pleť není tak vysušená jako z bublinek, a docela příjemně mi to vonělo. Na kafe bych šla, ráda vás zase uvidím a načerpám sílu, džem i levanduli donesu.
dobré ráno,
taky se hlásim o levanduli. Jen se bojim, abych dorazila pak na kafe, doma mě už pozorujou, jesli nemaj volat do Bohnic
, aby to nebyla poslední kapka.
Jinak příští týden ještě můžu i ve středu
Není tady