Oznámení

9.dubna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení!

9.dubna : Vaření na chatě či chalupě bez stresu: Tipy na vaření z jedné pánve nebo hrnce.

1.dubna : Jak vznikla záhada ďáblova trojúhelníku: Odhalil ji už Kolumbus?

#551 29. 8. 2006 21:22

x21365
Host

Re: Pandořina škola v přírodě

ffly napsal(a):

Dakoto nevíš co Míša, že se neozývá?
Mám zas doma peklo. Áchjo.

Ahojky všem, já byla pryč s dětma, vrátila jsem se před chvílí, jinak jsem dost v pr...., nějaký depky nebo co, ono se to zas ustálý .....

Dakoto, super, super, super, je to bomba, přivezla jsem malý talisman, ten ti bude do budoucna nosit
jen samé štěstí a úúúúúúúžasný chlapy hjartahjartahjartawinktonguelol

Pusu všem, dám se dohromady a napíšu. Míša parpar

#552 29. 8. 2006 23:38

Ivik
♥♥♥----

...Dakotko,i když se neznáme,mám za Tebe radost a moc Ti to přeji. Vysíláš tu zprávami fakt pozitivní energii a mnoho naděje,že bude líp...hjartahjarta

GNÓTHI SEAUTÓN!
POZNEJ SÁM SEBE!

Není tady

#553 30. 8. 2006 9:12

Vanda
Host

Pro Ffly: Tak jsem si přečetla skoro všechny tvoje staré příspěvky. Přijde mi, že i když se m. vrátil, zůstalo u vás něco nevyřešeného, co tu situaci možná způsobilo. Vím podle sebe, že jsem měla potřebu ostré slovo nebo jedovatost vrátit, a dost často to bylo mnou jen špatně pochopené, nebo domnělé. Hned jsem se naježila a tasila zbraně. Projdi zbrojnici, já jsem to měla samý šíp a meč. A postupně jsem si uvědomila to zrcadlení ( možná pozdě)... ale opravdu funguje. Už jsi to zkusila? Taky se u nás situace zhoršila, když jsem začala vydělávat víc, nevšimla jsem si jak těžce to snáší. Prostě, přišla jsi už na kořeny problému u vás? Doufám, že ty oči přes půl obličeje nebudeš mít tak nešťastné. Posílám ti energii, přeju ti rychlý nástup pohody, a drž se, jsi krásná holka. Píšu zas zmateně, doufám pochopíš co chci říct.

#554 30. 8. 2006 9:30

dakota
♥♥♥♥♥♥♥
Místo: Praha,Spojené státy žižkovské
Web

Jasan!! Moudrá slova, Vando, jako vždy!! Vždyť já bejt chlap, tak se neudržim..Kéž bych byla taková éterická bytost, jako ffly, ale to né, to já Anna Urbanová z Vlaku dětství a naděje...lollollol

zdraví, alternativní medicína... jó, na tragickej život já jsem pes...   lol

Není tady

#555 30. 8. 2006 9:45

Daniela02
♥♥♥♥♥♥-

dakota napsal(a):

Jasan!! Moudrá slova, Vando, jako vždy!! Vždyť já bejt chlap, tak se neudržim..Kéž bych byla taková éterická bytost, jako ffly, ale to né, to já Anna Urbanová z Vlaku dětství a naděje...lollollol

...............na tragickej život jsi ty pes? lol

To nejkrásnější na světě je lásku dát a láskou být milován

Není tady

#556 30. 8. 2006 9:51

Jája
♥♥♥♥♥♥♥

dakoto - ti jsi éterická bytost, jen kouknout pod slupku hjarta
a myslim, že z tebe je víc cítit než z ffly - ta jí má schovanou hloubš

Správně vidíme jen srdcem. Co je důležité, je očím neviditelné.

Jediné hranice, které nás mohou nějakým způsobem omezovat, jsou uvnitř nás, uvnitř naší mysli.

Není tady

#557 30. 8. 2006 10:08

uzlík
♥♥♥♥♥--

hjarta Dakotko hjartahjartahjarta
ty jsi úúúúžasná. Moc ti přeju tu lásku,plavbu po tom krásném obláčku. Pluj, pluj a užívej parparhjartahjarta

Není tady

#558 30. 8. 2006 10:39

Vanda
Host

Já si představuju Dakotu, jak plachtí mezi obláčkama, tu se vynoří nad nima, tu se schová do nich, chvíli po zádech, občas máchne křídlem. Zamávej mi, čumím odspodu!

#559 30. 8. 2006 11:06

dakota
♥♥♥♥♥♥♥
Web

Holčičky, život je krááásnej!! Ano, jsem éterická bohyně a bytost z vyšších sfér! Pandořina škola to začala, tam jste mně rozebraly,tam jsem se odkopala a našla se! A ON to vytáhl napovrch a mně to nutí si to uvědomovat!! Vrátila jsem se ke svému prvnímu příspěvku ..aů, to bolíí ..a přečetla si je až do konce. Byla jsem politováníhodná, určitě bych sama sobě posílala slova útěchy!  Ale viděla jsem i tu cestu!!  Jak jsem dobrovolně potlačovala sama sebe v dobré víře být s ním do konce našich dní!! Chyba, holky moje, chyba!! A kdyby se teď BM objevil mezi dveřma, tak mu poděkuju, že se choval jako "sráč" a ať je s tím šťastnej!!! :cool:Tak hlavinky nahoru, vyprsit a rozhlížet se!!hjartahjartalollol

Není tady

#560 30. 8. 2006 11:15

dakota
♥♥♥♥♥♥♥
Web

Daniela02 napsal(a):

dakota napsal(a):

...............na tragickej život jsi ty pes? lol

Danielko, to si piš !!!styrka

Není tady

#561 30. 8. 2006 14:08

x62358
Host

Vando díky za tvá slova. Oči jsou smutný pořád a máš pravdu opravdu je to nedořešené, ale sama to nevyřeším a ochota z druhé strany chybí. Kořeny - o kořenech vím, jen jsem si je nechtěla připustit. Mluvila jsem o tom v autě. Každý jsme naprosto jiný a nedokážeme si vzájemně uspokojit své potřeby - ať už životní nebo citový.
Asi ani nebojuju. Mám jen velký velký vztek a pocit marných investic - nemyslím teď hmotných. A nenávidím lééééž.
Chápu naprosto přesně co chceš říct. Tohle je můj vnitřní boj.

#562 30. 8. 2006 14:11

x62358
Host

Dakoto miluju Annu Urbanovou, já vždycky toužila být jako ona. Moudrá, silná, nad věcí a ftipná. Za každých okolností usměvavý sluníčko......

Upravil(a) ffly (30. 8. 2006 14:27)

#563 30. 8. 2006 14:15

Jája
♥♥♥♥♥♥♥

ffly,
nemůžeš řešit váš vztah sama, ale můžeš řešit svůj vztah k sobě - a z toho se časem všechno vyvine
začni žít pro sebe a zbytek nech koňovi wink
časem třeba zjistíš, tak takhle dál už ne... anebo naopak k sobě najdete cestu

Jediné hranice, které nás mohou nějakým způsobem omezovat, jsou uvnitř nás, uvnitř naší mysli.

Není tady

#564 30. 8. 2006 14:33

x62358
Host

Jájo já vím, že takhle ne. A říkám to i nahlas, ale nikdo neposlouchá.
Snažím se vymazat celoživotní návyky se starat. Řešit. Vědět. Nějak mě stresuje, když tyhle věci nemám. Prostě potřebuju přemazat paměť.

#565 30. 8. 2006 15:14

Vanda
Host

Jako první pomoc -  zkusila už jsi tu šlehačkovou koupel? Kdyby ti chyběla levandule, dodám, je jich tu několik křoví. Máš nějaký zašedlý obzory, tak co ti udělá radost ( a nikomu neublíží) ? Moc souhlasím s Jájou, rozmazluj se a nech to plynout, a uvidíš co časem připluje. Vychází to paní Aleně, nebo je ještě brzy na posouzení?

#566 30. 8. 2006 15:16

Jája
♥♥♥♥♥♥♥

jé to mi uniklo, jaká šlehačková koupel?

Není tady

#567 30. 8. 2006 15:22

Daniela02
♥♥♥♥♥♥-

Jája napsal(a):

jé to mi uniklo, jaká šlehačková koupel?

Já chci taky vědět něco o šlehačkovém koupání. Šlehačku tu já tuze ráda...... rodna

To nejkrásnější na světě je lásku dát a láskou být milován

Není tady

#568 30. 8. 2006 15:46

x62358
Host

Vando, sama Alena si nebyla jistá, je to špatný, ale asi to jde zlepšit.... Takže další otazník mezi mých milion vlastních otazníků.

Koupel jsem ještě nestihla. A je pravdu scháněla jsem levanduli, ale tchyně ji má nějakou chcíplou. Tak když půjdem příští týden na kafe, tak kromě broskovýho džemu bych si dala trsík.

Jájo vzpomeň -šlehačka, levandule v jablečným octě a citronové kapky... do vody do vany a bude z nás bohyně.

#569 30. 8. 2006 16:01

Vanda
Host

Holky, doufám že si to pamatuju dobře - levanduli, šlehačku a citronovou šťávu z 1 citronu do vany. Teda myslím, že ta levandule se měla protřepat v troše vinného octa, ale to nevím jistě. Zkusím a dám vědět výsledek. Kdo si to pamatuje, děvčata, prosím potvrďte nebo opravte.

#570 30. 8. 2006 16:04

x62358
Host

Vando do jablečnýho říkala Pan. Aspoň myslím.

#571 30. 8. 2006 16:06

Vanda
Host

Než jsem to stihla, tak oprava podle Ffly - jablečný ocet. Ffly, máš u mě levanduli, když skleróza dovolí.

#572 30. 8. 2006 19:25

x21365
Host

Prosím, prosíííím Vando já taky potřebuji levanduli, aspoň trošku. gloria
A Dakota, ta to tu teda nabíjí silou, z jejích příspěvků to přímo sálá, mám za ni hroznou radost, Ffly, přístí týden zvládněm to kafe? Přijdeš taky Vando ? No, ještě jse domluvíme, pokud ten můj vypadne / snad  ha ha/
tak u mě. A já vás za energii nakrmím a napojím a...... hjartahjartalol
Zdravím všechny známé i neznámé čarodějky a bohyně, hrdě s hlavou vzhůru dál. Míša rodna

#573 30. 8. 2006 23:43

x62358
Host

Ahojky Míšo, musíme se na Dakotě trošku parazitovat big_smile  Kafe zvládnem určitě, dneska jsem jela kolem naší oblíbené picérky - dopoledne a zamáčkla jsem slzu v oku. Jinak můžu kdykoliv.
Dneska máme na návštěvě tchýni - tak si manžel hraje na vzorňáka a já jdu spááát.
Dobrou.

#574 31. 8. 2006 7:45

Vanda
Host

Tak jsem zkusila tu lázeň, je to příjemné, pleť není tak vysušená jako z bublinek, a docela příjemně mi to vonělo. Na kafe bych šla, ráda vás zase uvidím a načerpám sílu, džem i levanduli donesu.

#575 31. 8. 2006 7:57

Jája
♥♥♥♥♥♥♥

dobré ráno,
taky se hlásim o levanduli.  Jen se bojim, abych dorazila pak na kafe, doma mě už pozorujou, jesli nemaj volat do Bohnic lol , aby to nebyla poslední kapka.
Jinak příští týden ještě můžu i ve středu

Není tady

NÁŠ TIP:
  • Procvičte nejen pravopisná cvičení, diktáty, ale i kvízy, časté chyby, doplňovačky a vše, co pomůže ve výuce Vám nebo dětem na webu pravopisne.cz

• Turistické, populárně – naučné, dětské a zábavné e-knihy. Stáhněte si zdarma e-knihy Jiřího Gleta. Můžete si vytvořit vlastní knihovničku e-knih na svých mobilech a tabletech.

Zápatí