Oznámení

9.dubna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení!

9.dubna : Vaření na chatě či chalupě bez stresu: Tipy na vaření z jedné pánve nebo hrnce.

1.dubna : Jak vznikla záhada ďáblova trojúhelníku: Odhalil ji už Kolumbus?

#526 28. 8. 2006 9:02

adra
♥♥♥♥♥♥♥
Místo: moje krásné město:-))

Re: Pandořina škola v přírodě

pussa pussa  krásný...... dakotko takže abys řekla co a jak kdy kde kolikrát a tááák prostě detaily šup šup...ale hlavně moc moc ti to přeju..........MOC pussa
je to krásný tě takhle "vidět"  !!

Co uděláme v životě pro sebe, to si s sebou vezmeme do hrobu. Co uděláme v životě pro druhé, to tu zůstane na věky...

"Pri milování zavři oci a užívej ho plnými doušky, je to dar co teď v tuhle chvilku mas, ale jak skonci vic nedoufej. Milování je dar...ne slib..."

Není tady

#527 28. 8. 2006 9:07

dakota
♥♥♥♥♥♥♥
Místo: Praha,Spojené státy žižkovské
Web

Opakuju!! Taková rubrika neexistuje!!!gloria Ale je to super !!!!! Detaily až budu dál a kdoví, jestli to bude vůbec reprodukovatelné....lollol

zdraví, alternativní medicína... jó, na tragickej život já jsem pes...   lol

Není tady

#528 28. 8. 2006 9:09

Daniela02
♥♥♥♥♥♥-

dakota napsal(a):

Opakuju!! Taková rubrika neexistuje!!!gloria Ale je to super !!!!! Detaily až budu dál a kdoví, jestli to bude vůbec reprodukovatelné....lollol

Dakotko, ale mohla by jsi na nás alespoň trochu foukat toho tvého nadšení smile pussa

To nejkrásnější na světě je lásku dát a láskou být milován

Není tady

#529 28. 8. 2006 9:13

Vanda
Host

Dakoto! Posílám pusu! A nenapínej a napiš aspoň malinko, jsme všechny jedno velké ucho - vlastně oko - a ani nedýchám a čekám......

#530 28. 8. 2006 9:19

dakota
♥♥♥♥♥♥♥
Web

No ve středu večer jsem čarovala!! Když jste odešly!! No a ve čtvrtek se to stalo..!! Zvonky zvonily.. a celý víkend jsme proesemeskovali a protelefonovali a včera jsme měli rande a.....gloria a... no úúúžasnýýý!! Tak a víc nepovim a jak mi poradila Pan, budu si to užívat!! Jo a pozor, to kouzlení.. NEMÁ 2 metry a přesto je to ono..!! lollol

Není tady

#531 28. 8. 2006 9:20

Eva36
♥♥♥♥♥♥-

dakota: Tak vopatrně, holka, vopatrněwink Ale jinak ti to samozřejmě móc přeju. Pa hjarta

Není tady

#532 28. 8. 2006 9:28

meya
♥♥♥♥---

Hezké ráno  smile  všem  smile  všem  smile  všem  smile   a hlavně MajceFa

a Dakotě pusu pro štěstí, ale to vlastně i ostatním smile

Není tady

#533 28. 8. 2006 9:33

adra
♥♥♥♥♥♥♥
Místo: moje krásné město:-))

dobře dobře milá Dakotko...to je super nemá 2metry a přesto...takže ted na nás bude mín času co?? ale průběžně koukej podávat info...a bud na sebe milá a opatrná   pussa a ještě jedna pussa

Co uděláme v životě pro sebe, to si s sebou vezmeme do hrobu. Co uděláme v životě pro druhé, to tu zůstane na věky...

"Pri milování zavři oci a užívej ho plnými doušky, je to dar co teď v tuhle chvilku mas, ale jak skonci vic nedoufej. Milování je dar...ne slib..."

Není tady

#534 28. 8. 2006 9:36

dakota
♥♥♥♥♥♥♥
Web

Jsem tu denně!! Mé srdce je široké a vejdete se tam všichni!! Vás jsem milovala dřív, ale jeho asi jinak..lollol , no ještě aby nééégloria

Není tady

#535 28. 8. 2006 9:41

evababinet
♥♥♥----

dakota napsal(a):

Jsem tu denně!! Mé srdce je široké a vejdete se tam všichni!! Vás jsem milovala dřív, ale jeho asi jinak..lollol , no ještě aby nééégloria

Ahoj holky,
moc zdravím, vrátila jsem se z dovči na Slovensku, jsem utahaná - zvládli jsme toho strašně moc, od Fatry až po Spiš, ale spokojená...
Nechcete se zas někdy vidět a popovídat si?
Pandořina škola v přírodě asi byla hodně zajímavá... wink
Efča

Není tady

#536 28. 8. 2006 10:13

Růža
♥♥♥♥♥♥-
Místo: Jižní Morava

Dakotko,   užívej si to plnými doušky - právě teď a úplně celá. Já se na něco takového těším - a nic nic. Uvědom si kolik takových dnů, kdy lítáš a vznášíš se si v životě zažila. Proto si to užij.   hjarta    vissla       pussa

Není tady

#537 28. 8. 2006 14:43

Vanda
Host

Mám stejný pocit jako Růža, moc ti to přeju a taky držím palce. Tak šplouch! po hlavě do vody - a ona je skoro termální, co? Škoda že ten blaženej pocit není přenosnej. Posílej ve volných chvilkách přebytek energie a piš!

#538 28. 8. 2006 14:44

x62358
Host

Týjo člověk jde dopoledne k dochtorovi a už jsou tu takový novinky.
Dakoto milá to mám ale z tebe radost. Držím ti pěsti holka moje milá a raduju se, že to funguje.

#539 28. 8. 2006 14:54

aeva1
♥♥♥♥♥♥-

Tož milá Dakoto:), neznám tě ještě, ale taky ti to moc přeju. smile

Není tady

#540 28. 8. 2006 15:07

Lucie33
♥♥♥♥♥♥-

Dakotko, nohy na zem a srdce do oblak !!!!!!! ať je všechno dobrý !!!! zasloužíš si to.

Není tady

#541 28. 8. 2006 17:58

J202
♥------

Ahoj Dakotko, také já se stavím do fronty na pozitivní energii a toho chlapa ti moc přeju.hjarta Užívej si toho štěstí plnými doušky a hlavně, ať je to napořád!!! pussatummenupp Je opravdu škoda každého dne, který se nevydaří. A Ty máš teď určitě jen ty podařené. Jen houšť ... Zdraví Jitka

Není tady

#542 28. 8. 2006 18:26

x.caro
♥♥♥♥♥--
Místo: Praha
Web

Jo jo, každému podle zásluh!!! smile  smile  Koukám Dakoto, že umíš lépe čarovat než my dvě s Pandorou, hluboce se skláním. godlike
Vidíš, jen stačilo odhodit masku a chlap je tady! Ze srdce ti to přeji...i za Pandoru, která si teď užívá na horách, sbírá houby a saje pozitivní energii. pussa

Upravil(a) x.caro (28. 8. 2006 18:27)

Víra s následnými činy předchází zázrakům...

Není tady

#543 29. 8. 2006 9:19

dakota
♥♥♥♥♥♥♥
Web

Holky moje,moc díky všem!! Pravda, můj princ není princ, ale chudej Honza z chalupy, ale CHCE MNĚ TAKOVOU, JAKÁ JSEM!!! Ale i tak jsem ŠŤASTNÁ. Nebo právě proto??? Holky, já ani nevím co se se mnou děje!! Tak šupky dupky, holky, i když je blbý počasí, pojďte na mý prsa, ať máte dost energie!! Připadám si jak Temelín, co je ve mě energie!!hjartahjartahjarta

Není tady

#544 29. 8. 2006 9:24

Růža
♥♥♥♥♥♥-
Místo: Jižní Morava

Dakoto, ten Tvůj Honza má chaloupku vedle Tvojí???? Grunt s gruntem - to se říká u nás na Moravě    storstark

Není tady

#545 29. 8. 2006 9:26

Daniela02
♥♥♥♥♥♥-

dakota napsal(a):

Holky moje,moc díky všem!! Pravda, můj princ není princ, ale chudej Honza z chalupy, ale CHCE MNĚ TAKOVOU, JAKÁ JSEM!!! Ale i tak jsem ŠŤASTNÁ. Nebo právě proto??? Holky, já ani nevím co se se mnou děje!! Tak šupky dupky, holky, i když je blbý počasí, pojďte na mý prsa, ať máte dost energie!! Připadám si jak Temelín, co je ve mě energie!!hjartahjartahjarta

Dakotko, už jsme o tom mluvily, Honza z chalupy je ve většině případů lepší než nějakej nafoukanej princ tummenupp . A pořádně fajruj  hjarta , potřebujeme to!!!!

To nejkrásnější na světě je lásku dát a láskou být milován

Není tady

#546 29. 8. 2006 9:56

dakota
♥♥♥♥♥♥♥
Web

Růža napsal(a):

Dakoto, ten Tvůj Honza má chaloupku vedle Tvojí???? Grunt s gruntem - to se říká u nás na Moravě    storstark

Růžo, on nemá ani tu chalupu...vissla

Není tady

#547 29. 8. 2006 10:23

evca1
♥♥♥♥---

Dakotko, držím ti pěstï. Mě by taky stačil chudej Honza. protože od jisté doby vím, že peníze nejsou všechno.reta

Není tady

#548 29. 8. 2006 16:57

x62358
Host

Zkouška rozhlasu, teda vlastně obrázku.
Dakoto ty se ouplně vznášíš...

#549 29. 8. 2006 21:04

dakota
♥♥♥♥♥♥♥
Web

ffly napsal(a):

Zkouška rozhlasu, teda vlastně obrázku.
Dakoto ty se ouplně vznášíš...

To je krááásnej vobrázek!!! Celá ty!!!pussa

Není tady

#550 29. 8. 2006 21:14

x62358
Host

Dakoto nevíš co Míša, že se neozývá?
Mám zas doma peklo. Áchjo.

NÁŠ TIP:
  • Procvičte nejen pravopisná cvičení, diktáty, ale i kvízy, časté chyby, doplňovačky a vše, co pomůže ve výuce Vám nebo dětem na webu pravopisne.cz

• Turistické, populárně – naučné, dětské a zábavné e-knihy. Stáhněte si zdarma e-knihy Jiřího Gleta. Můžete si vytvořit vlastní knihovničku e-knih na svých mobilech a tabletech.

Zápatí