|
9.dubna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 9.dubna : Vaření na chatě či chalupě bez stresu: Tipy na vaření z jedné pánve nebo hrnce. 1.dubna : Jak vznikla záhada ďáblova trojúhelníku: Odhalil ji už Kolumbus? |
|
|
krásný...... dakotko takže abys řekla co a jak kdy kde kolikrát a tááák prostě detaily šup šup...ale hlavně moc moc ti to přeju..........MOC
je to krásný tě takhle "vidět" !!
Není tady
Opakuju!! Taková rubrika neexistuje!!!
Ale je to super !!!!! Detaily až budu dál a kdoví, jestli to bude vůbec reprodukovatelné....

Není tady
dakota napsal(a):
Opakuju!! Taková rubrika neexistuje!!!
Ale je to super !!!!! Detaily až budu dál a kdoví, jestli to bude vůbec reprodukovatelné....
Dakotko, ale mohla by jsi na nás alespoň trochu foukat toho tvého nadšení

Není tady
Dakoto! Posílám pusu! A nenapínej a napiš aspoň malinko, jsme všechny jedno velké ucho - vlastně oko - a ani nedýchám a čekám......
No ve středu večer jsem čarovala!! Když jste odešly!! No a ve čtvrtek se to stalo..!! Zvonky zvonily.. a celý víkend jsme proesemeskovali a protelefonovali a včera jsme měli rande a.....
a... no úúúžasnýýý!! Tak a víc nepovim a jak mi poradila Pan, budu si to užívat!! Jo a pozor, to kouzlení.. NEMÁ 2 metry a přesto je to ono..!! 

Není tady
dakota: Tak vopatrně, holka, vopatrně
Ale jinak ti to samozřejmě móc přeju. Pa 
Není tady
Hezké ráno
všem
všem
všem
a hlavně MajceFa
a Dakotě pusu pro štěstí, ale to vlastně i ostatním 
Není tady
dobře dobře milá Dakotko...to je super nemá 2metry a přesto...takže ted na nás bude mín času co?? ale průběžně koukej podávat info...a bud na sebe milá a opatrná
a ještě jedna 
Není tady
Jsem tu denně!! Mé srdce je široké a vejdete se tam všichni!! Vás jsem milovala dřív, ale jeho asi jinak..
, no ještě aby nééé
Není tady
dakota napsal(a):
Jsem tu denně!! Mé srdce je široké a vejdete se tam všichni!! Vás jsem milovala dřív, ale jeho asi jinak..
, no ještě aby nééé
Ahoj holky,
moc zdravím, vrátila jsem se z dovči na Slovensku, jsem utahaná - zvládli jsme toho strašně moc, od Fatry až po Spiš, ale spokojená...
Nechcete se zas někdy vidět a popovídat si?
Pandořina škola v přírodě asi byla hodně zajímavá... 
Efča
Není tady
Dakotko, užívej si to plnými doušky - právě teď a úplně celá. Já se na něco takového těším - a nic nic. Uvědom si kolik takových dnů, kdy lítáš a vznášíš se si v životě zažila. Proto si to užij.

Není tady
Mám stejný pocit jako Růža, moc ti to přeju a taky držím palce. Tak šplouch! po hlavě do vody - a ona je skoro termální, co? Škoda že ten blaženej pocit není přenosnej. Posílej ve volných chvilkách přebytek energie a piš!
Týjo člověk jde dopoledne k dochtorovi a už jsou tu takový novinky.
Dakoto milá to mám ale z tebe radost. Držím ti pěsti holka moje milá a raduju se, že to funguje.
Tož milá Dakoto:), neznám tě ještě, ale taky ti to moc přeju. 
Není tady
Dakotko, nohy na zem a srdce do oblak !!!!!!! ať je všechno dobrý !!!! zasloužíš si to.
Není tady
Ahoj Dakotko, také já se stavím do fronty na pozitivní energii a toho chlapa ti moc přeju.
Užívej si toho štěstí plnými doušky a hlavně, ať je to napořád!!! 
Je opravdu škoda každého dne, který se nevydaří. A Ty máš teď určitě jen ty podařené. Jen houšť ... Zdraví Jitka
Není tady
Jo jo, každému podle zásluh!!!
Koukám Dakoto, že umíš lépe čarovat než my dvě s Pandorou, hluboce se skláním. 
Vidíš, jen stačilo odhodit masku a chlap je tady! Ze srdce ti to přeji...i za Pandoru, která si teď užívá na horách, sbírá houby a saje pozitivní energii. 
Upravil(a) x.caro (28. 8. 2006 18:27)
Není tady
Holky moje,moc díky všem!! Pravda, můj princ není princ, ale chudej Honza z chalupy, ale CHCE MNĚ TAKOVOU, JAKÁ JSEM!!! Ale i tak jsem ŠŤASTNÁ. Nebo právě proto??? Holky, já ani nevím co se se mnou děje!! Tak šupky dupky, holky, i když je blbý počasí, pojďte na mý prsa, ať máte dost energie!! Připadám si jak Temelín, co je ve mě energie!!

Není tady
Dakoto, ten Tvůj Honza má chaloupku vedle Tvojí???? Grunt s gruntem - to se říká u nás na Moravě 
Není tady
dakota napsal(a):
Holky moje,moc díky všem!! Pravda, můj princ není princ, ale chudej Honza z chalupy, ale CHCE MNĚ TAKOVOU, JAKÁ JSEM!!! Ale i tak jsem ŠŤASTNÁ. Nebo právě proto??? Holky, já ani nevím co se se mnou děje!! Tak šupky dupky, holky, i když je blbý počasí, pojďte na mý prsa, ať máte dost energie!! Připadám si jak Temelín, co je ve mě energie!!
Dakotko, už jsme o tom mluvily, Honza z chalupy je ve většině případů lepší než nějakej nafoukanej princ
. A pořádně fajruj
, potřebujeme to!!!!
Není tady
Růža napsal(a):
Dakoto, ten Tvůj Honza má chaloupku vedle Tvojí???? Grunt s gruntem - to se říká u nás na Moravě
Růžo, on nemá ani tu chalupu...
Není tady
Dakotko, držím ti pěstï. Mě by taky stačil chudej Honza. protože od jisté doby vím, že peníze nejsou všechno.
Není tady
Zkouška rozhlasu, teda vlastně obrázku.
Dakoto ty se ouplně vznášíš...
ffly napsal(a):
Zkouška rozhlasu, teda vlastně obrázku.
Dakoto ty se ouplně vznášíš...
To je krááásnej vobrázek!!! Celá ty!!!
Není tady
Dakoto nevíš co Míša, že se neozývá?
Mám zas doma peklo. Áchjo.