29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu 6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Kdy: 11. - 13. 8.
Kde: http:// www.koliba.penzion.com
Za kolik: 1200,-kc ( 2x nocleh, 2x plna penze)
Co: Kurs prvni pomoci
O cem: O tom, co nas trapi...
O tom, jak se postavit ne vlastni nohy a pevne na nich stat!
O tom, jak prestat mucit a trapit sama sebe!
O tom, jak si neublizovat a jak si nenechat ublizovat!
O tom, jak se mit rada.
O tom jak se nebat sveho Stinu a skamaradit se se svou Carodejnici.
O tom, jak najit svoji ztracenou Bohyni.
Tento vikend je jediny, ktery jeste muzu....
Kdo ma opravdu zajem, poslete mi prosim mail, dostanete zavaznou prihlasku, kde bude podrobny program akce.
( Uvazuji o tom, ze prizvu odbornika vizazistu - kosmeticku. Pripojte k mailu zda jste pro ci ne, na cene se to neodrazi. Pripadne dalsi napady jsou vitany, jsem nejen carodejnice, jak konecne poznala aeva, ale take velmi schopny organizator s neprebernym mnozstvim znamych carodeju a carodejnic ze vsech oboru A samozrejme uz ted mam pro vas prekvapeni
)
Není tady
Pandorraa napsal(a):
Kdy: 11. - 13. 8.
Kde: http:// www.koliba.penzion.com
Za kolik: 1200,-kc ( 2x nocleh, 2x plna penze)
Co: Kurs prvni pomoci
O cem: O tom, co nas trapi...
O tom, jak se postavit ne vlastni nohy a pevne na nich stat!
O tom, jak prestat mucit a trapit sama sebe!
O tom, jak si neublizovat a jak si nenechat ublizovat!
O tom, jak se mit rada.
O tom jak se nebat sveho Stinu a skamaradit se se svou Carodejnici.
O tom, jak najit svoji ztracenou Bohyni.
![]()
![]()
![]()
Tento vikend je jediny, ktery jeste muzu....
Kdo ma opravdu zajem, poslete mi prosim mail, dostanete zavaznou prihlasku, kde bude podrobny program akce.
( Uvazuji o tom, ze prizvu odbornika vizazistu - kosmeticku. Pripojte k mailu zda jste pro ci ne, na cene se to neodrazi. Pripadne dalsi napady jsou vitany, jsem nejen carodejnice, jak konecne poznala aeva, ale take velmi schopny organizator s neprebernym mnozstvim znamych carodeju a carodejnic ze vsech oboruA samozrejme uz ted mam pro vas prekvapeni
)
Já se tedy hlásím i oficiálně na těchto stránkách, pokud mě vezmete s sebou.Bude to po 14 letech, co bych strávila 3 dny sama s holkama a vůbec. A přiveď všechny, vizážistu, kartářku, kadeřnici, kosmetičku, psychologa , každého , koho uznáš za vhodné. na škole v přírodě jsem skutečně nebyla strááááášně dlouho, bylo by to asi nabití energií jako blázen. Já chci být samostatná , na vlastních nohou stojící čarodejnice!!!!
Ráda bych jela taky, vezmete mě?
Vando, to vubec neni zadny problem, posli mi mail, muj je v archivu.
Uz jsem "ukecala" top manazerku jedne kosmeticke firmy, spickovou kadernici i svoji osobni kartarku - astrolozku. Ta vam konecne vysvetli, jak horoskopy a karty vubec funguji. Taky jednu opravdickou Carodejku a kdyz budete hodne, "zlomim" i nejakeho "opravdickeho" chlapa nebo vas vecer pustim do nedalekeho mesta na pouť, abyste si nejakeho samy ulovily
Takze vam garantuji: bude legrace
Není tady
A nemoze byt tato udalost po 21. auguste?
Není tady
Buba napsal(a):
A nemoze byt tato udalost po 21. auguste?
Bohuzel vikend, ktery jsem vybrala je jediny a posledni mozny. Cely cervenec je pase a pak zas odjizdim na nekolik tydnu pryc a mimo republiku.
Není tady
Skoda, ja vtedy prichadzam do republiky.
Není tady
jupíí,
a co taneček ?, bude hudba? ta přece patří k Bohyním i Čarodějkám!!! No určitě bude
Není tady
Pandorro, prosím, neumím ten mail na tebe najít, nemůžeš mi pomoci?
teda už tem mi je moc příjemně, taková krásná akce to je moc fajn!!Hlásímse určitě, a paosím ti Pan mail!!!
stráášně se na to těším, na vás a na Tebe Pan:-))) ráda tě poznám ...
Není tady
Pan, poslala jsem ti mail.
Vando, napiš Pan, svuj mail a ona ti na tvůj pošle tu přihlášku, stačí ji poslat tvuj mail přes SZ
Není tady
Pan
ještě hledáš na akci pořádnýho chlapa ? :-))
Není tady
Pan, přihlašuji se tímto na 100 %. Krmiče seženu.
Vanda napsal(a):
Pandorro, prosím, neumím ten mail na tebe najít, nemůžeš mi pomoci?
Pod mym obrazkem vlevo je E-mail. Staci kliknout a uz muzes psat
Flly posli mi prosim taky mail, at si to mohu ulozit. Nejpozdeji koncem pristiho tydne dostanete hotovy program a prihlasku.
Hezky den vsem!
Není tady
vašek napsal(a):
Pan
ještě hledáš na akci pořádnýho chlapa ? :-))
´
Vasiku, rikala jsem PORADNYHO A takove znam jen 4
Není tady
Můžu se zeptat Pandorroo, jak jsi přestavuješ pořýádnýho chlapa?Aspon stručně? :-)))
jestli se s tebou "shondu" aspon v jednom. samazřejmě že pro každého je prioritní něco jiného to je tak pro zajímavost, dík
Není tady
Pan, poslala jsem ti mail, ale nevím jestli ti přijde. Chovalo se to divně.
Není tady
Pandorraa napsal(a):
vašek napsal(a):
Pan
ještě hledáš na akci pořádnýho chlapa ? :-))´
Vasiku, rikala jsem PORADNYHOA takove znam jen 4
5
Není tady
Tak já taky pojedu!! Jen klečím a modlím se, aby někdo hlídal pséka. Při nejhorším pojede se mnou a bude bydlet v autě. Takže hurráá, budem krásný a zušlechtěný na těle i na duši !!
Není tady
jo budééém je to bezvadný nápad...
a kdo z vás je kuřačka? doufám že nebudu sama takový očistný týden...:-)))
a zrovna se mi líbí že to tam znám, budu to mít celkem kousek:-)))Pan vymyslela jsi to bájenčně:-))
jo je nějak omezená kapacita??
Upravil(a) adra (23. 6. 2006 11:07)
Není tady
A kde sa to kona? napiste mi aspon oblast ciech, lebo ja som dost mimo z geografickeho hladiska...
Není tady
sunny2 napsal(a):
A kde sa to kona? napiste mi aspon oblast ciech, lebo ja som dost mimo z geografickeho hladiska...
Sunny, já jsem dost mimo i jinak, ale najdeš to v Pan. prvním příspěvku, otevři si ty www stránky
Není tady
aeva1 napsal(a):
sunny2 napsal(a):
Sunny, já jsem dost mimo i jinak, ale najdeš to v Pan. prvním příspěvku, otevři si ty www stránky
A já jsem mimo ale úplně, panč jsem ráno posílala přihlášku Pan a poslala ji sama sobě
Není tady
Jeeej, vdaka ... tak ako pozeram, je to este pred Prahou... to by nemalo byt az tak daleko...
rada by som sa tiez pridala. pojde este niekto zo SVK?
Není tady