18. září : Váení uivatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to poruení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 18. září : Objevte kouzlo brambor po římsku. Jednoduchý recept, kdy vás tlačí čas i finance! 18. září : Je vám čtyřicet a u řeíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Ahoj, jeden ze způsobů jak darovat peníze, a nedat jen obálku je dát peníze do truhličky (nejlépe kokové, lze koupit třeba v OBI) na několik visacích zámků a klíče schovat na nějakých místech kde to mají manelé rádi a dát jim pak jen indicie kde mají klíč hledat. My jsme to udělali tak, e se do truhly sloilo víc lidí a kadý někam schoval klíč, třeba na Sněku, a různě po Čr myslím, e jsme si to nakonec uili i my při schovce těch klíčů.
Upravil(a) luckapla (4. 6. 2016 22:41)
Není tady
Pokud snoubenci si přejí dostat jen peníze jako svatební dar. Tak pěkný a vtipný způsob jak je zabalit je, e peníze srulujete a vloíte do injekční stříkačky. Tu dáte do podelné kovové krabičky, kterou vystele třeba červenou látkou. Na krabičku napíete "Finanční injekce" a od koho to je . Opravdu to vypadá moc hezky a je to pobaví
Není tady
Já jsem sestře dala svatební ohňostroj. Jeliko jsem byla svědkyně, která měla větinu svatby na starosti, nebyl problém to zařídit tak, aby se o tom sestra ani její přítel nedozvěděli. Musela jsem ale sehnat povolení od města a někoho, kdo mi ohňostroj obslouí. Nechala jsem udělat ohňostroj na míru od http://www.ohnostrojekralik.cz/ohnostroje-na-miru a vyel mě na pár tisíc. Záitek to byl ale opravdu krásný, jsou z toho krásné fotky i videa.
Není tady
Ahoj, my jsme jako svatební dar kamarádům kupovali set křiálových skleniček, který jim úplně vytřel zrak. Mrkněte tady, na ty úasné barvy - https://www.top-crystal.cz/e-shop/barevny-kristal .. navíc to jsou vechno produkty, které jsou vyráběné ručně v Česku. Myslím, e jako svatební dárek naprosto perfektní věc. :-)
Není tady
jako dar ... set skleniček, který jim úplně vytřel zrak. Mrkněte tady, na ty úasné barvy
To máte dost podivnej důvod k obdarování...
(Kdy teda pominu, e sklo se z dobrejch důvodů má pouívat čirý.)
Není tady
Jako v dnení době by někdo z mladých měl radost z takového svatebního daru?
Není tady
Jako na tomto webu jsem se celkem inspirovala, mají tam celkem zajímavé články, tak třeba koukněte: http://www.svatbyinspirace.cz/nezarazene/
Není tady
Dobrý večer, dávali jste někdy jako svatební dar erotický dárek?
Není tady
Jezismarjajozefpanenkomariasvata, je todleto vůbec moznyyyy???!!!
Není tady
rina napsal(a):
Jezismarjajozefpanenkomariasvata, je todleto vůbec moznyyyy???!!!
Dejchej
Není tady
ElinkovaB napsal(a):
Dobrý večer, dávali jste někdy jako svatební dar erotický dárek?
Ne. Je to nevhodné a nevkusné.
Není tady
A blbé. Stejně jako se v lednu "bavit" o tom, co koupit jako vánoční dárek.
Není tady
Taky záleí, kolik je novomanelům let a aby jeden z nich nebyl případně diskriminován
Není tady
Judyna napsal(a):
A blbé. Stejně jako se v lednu "bavit" o tom, co koupit jako vánoční dárek.
Překonala i letní zdobiče obchoďáků. Přítě by nám mohla před Vánocemi doporučit, čím bychom mohli své blízké překvapit o dalích Vánocích.
Není tady
...No. Nebo nějakejma větrákama do horka.
Není tady
Vzpomněla jsem si, jak před pár lety, kdy bylo dennodenně venku přes 40 ° C, jedna reklamátorka propagovala na babi zcela váně jakési vlňáky na zahřátí.
Není tady
vrabčák napsal(a):
Vzpomněla jsem si, jak před pár lety, kdy bylo dennodenně venku přes 40 ° C, jedna reklamátorka propagovala na babi zcela váně jakési vlňáky na zahřátí.
Ty joo, to u si ani nepamatuju, ale dneska by se mi hodil
Není tady
Ja to taky pamatuju. Ale byla to, Andrejko, taky jen stupidni reklama, kterou bys urcite nevyuila, ani kdybys umrzala zimou!
Není tady
Ahoj, výe daru záleí na tom, jak dobře novomanele zná, ale já se drím vdycky tak, abych pokryla jejich náklady na sebe plus něco navíc, take s manelem za oba dáváme tak 1500 a 2000. Kdybych la jen na obřad a ne na hostinu, tak popřeju a předám třeba obálku s přáním, nutně peníze ne. Co se týče darování na svatbě, a u vybírám dárek nebo daruju peníze, chodím na tenhle web o svatbě https://www.svatba.wtf/svatebni-dar/ pro inspiraci. Tak třeba se ti to bude taky hodit.
Není tady
Komu se to bude hodit? Zakladatelce vlákna, která se ptala v roce 2006?
Není tady
Judyna napsal(a):
Komu se to bude hodit? Zakladatelce vlákna, která se ptala v roce 2006?
Divné! 👹
Není tady
Já jsem pro darování peně originálním způsobem. Promyslet, co má kamarádka ráda a podle toho vyrobit dar. Například dřevěný strom ivota a na něj zavěsit bankovky apod.
Není tady