6. prosince : Váení uivatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to poruení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 6. prosince : Objevte kouzlo brambor po římsku. Jednoduchý recept, kdy vás tlačí čas i finance! 6. prosince : Je vám čtyřicet a u řeíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
kamarádka se přítí týden vdává,jdu na svatbu jako svědek... nevím, jaký svatební dar koupit. Znám je oba, pro oba je to ji druhé manelství - tím chci říct, e snad vechno mají, nic z materiálních věcí jim nechybí.Sama jsem se jí ptala, co by potřebovali : odpově´d nic nekupuj - tak to mi "pomohla", protoe něco samozřejmě koupím....máte někdo nějaký nápad?Cena - nevím, do 2 tis.??
Není tady
Co jim dát ty 2 tis v kovových mincích, nebo jim nechat někde vystavit poukázku na 2.000,- a si za to koupí nebo pořídí, co chtějí, já nevím, v nábytku, v elektru, v dárkové prodejně, nebo na nějaké sluby.....sauna, kadeřník, posilovna.....
Upravil(a) Iveta (22. 6. 2006 13:35)
Není tady
Také jdu brzy na svatbu. Akorát pouze na obřad. Na hostinu jsem se omluvila, protoe jsme se s kamarádkou několik let neviděli a v budoucnu se ani stýkat nebudeme. Prostě se nae cesty rozeli. Take pozvání na svatbu mě opravdu překvapilo. Ale mám dotaz. Pokud jdu jen na obřad, dává se také svatební dar? Jak byste to řeili?
Není tady
Aničko - u nás to chodí tak, e pokud kdokoliv přiel nám jenom na obřad, tak nedával ádný dar, stejně tak, kdy jsme li my někomu dalímu...
Moná to jinde chodí jinak....
Mío - pokud "vechno" mají, tak bych jim asi dala peníze - třeba "vtipnou" formou - do koeného měce ve dvackách, nebo jak jsem tady někde četla udělanou vazbu - květinovou a do toho v roličkách peníze...
Moje kamarádka nám ke svatbě peníze dávat nechtěla a sehnala mi obraz - pohled na vesnici, kde jsem bydlela....docela mě to dojalo...
Nejsou moná patné ani nějaké poukazy na odběr zboí...
Není tady
Kolik jím je let?
A co třeba Skreble, nebo vodní dýmku?
Není tady
co třeba saunu zamluvit jen pro ně dva nebo lístky do divadla?Já jsem kupovala povlečení,klasika ale neurazí.
Není tady
A co předplatné do divadla?To se taky hodně kupuje.
Není tady
My jsme dostali velikou láhev vína a kolem dokola byly omotané padesátikoruny a bylo to potom v celofánu. Vypadalo to moc pěkně. Jetě to máme schované v baru, svatbu jsme měli loni v září
Není tady
Pokud jde jako svědek,tak ten u nás dar určitě dává.Co takhle foák, viděla jsem někde zsjímavé slevy.
Není tady
Michaela.43 napsal(a):
kamarádka se přítí týden vdává,jdu na svatbu jako svědek... nevím, jaký svatební dar koupit. Znám je oba, pro oba je to ji druhé manelství - tím chci říct, e snad vechno mají, nic z materiálních věcí jim nechybí.Sama jsem se jí ptala, co by potřebovali : odpově´d nic nekupuj - tak to mi "pomohla", protoe něco samozřejmě koupím....máte někdo nějaký nápad?Cena - nevím, do 2 tis.??
A co treba neco ze sexshopu pro zpestreni svatebni noci?
Není tady
Tady jsem nala něco pro inspiraci...
http://www.beremese.cz/album/view.php?v
rderBy%3D1
Jen se ta adresa patně zobrazuje, kdytak si ji celou zkopči do jinýho okna. Vypadá to celkem pěkně!
Upravil(a) Slvinka (23. 6. 2006 18:11)
Není tady
Díky za nápady ( ( dáreček ze sex shopu by jistě neměl chybu - vyuiju někdy přítě, protoe vynikající nápad), nakonec - tip i pro vás - zvítězila sada noů od zepter( prý na doivotí), nabídla kamarádka ve slevě...ale to svatebčanům nemusím říkat....no a noe se hodí vdy a je tam i jeden velký....kdyby náhodou ON neposlouchal...
jetě jednou díky za nápady, přiznám se, kdybych z pátku neměla dohodnuté noe, kluu do sex-shopu :-)))....sice bych tam asi nechala více peněz( třeba by se i mně něco líbilo)
Není tady
Já jsem minulý týden koupila jako svatební dátek kriket:) Hra pro 4 nebo 6 hráču na zahradu:) Stoji od 800 do 1500 kč. .)
Není tady
Jestli ty a nebo novomanelé jsou pověrčiví , tak si za ty noe nech symbolicky zaplatit, třeba 10,- kč, říká se e noe by se neměly darovat.
Michaela.43 napsal(a):
Díky za nápady ( ( dáreček ze sex shopu by jistě neměl chybu - vyuiju někdy přítě, protoe vynikající nápad), nakonec - tip i pro vás - zvítězila sada noů od zepter( prý na doivotí), nabídla kamarádka ve slevě...ale to svatebčanům nemusím říkat....no a noe se hodí vdy a je tam i jeden velký....kdyby náhodou ON neposlouchal...
jetě jednou díky za nápady, přiznám se, kdybych z pátku neměla dohodnuté noe, kluu do sex-shopu :-)))....sice bych tam asi nechala více peněz( třeba by se i mně něco líbilo)
Není tady
Poradila bych nějaké kvalitnějí hodinky, ale to je cenově jinde a člověk se musí trefit do vkusu (kdo má rozpočet, tyhle jsou nádherný http://www.hodinky-damske-panske.cz/n-207b/a-38773/ ). Jinak peníze/poukazy mi přijdou blbý, buď se jí zeptej (nebo pořiď těně, to bude mít určitě radost ), nebo něco, co prostě udělá radost (třeba nějaký záitek alá skok padákem), osobně bych nic praktického nechtěla.
Není tady
ahoj já myslím e asi nejlepí bude dát jim peníze no ne? u jiných věcí se těko trefí do vkusu a potřeby a peníze se někomu kdo zrovna platil svatbu a moná pojede na svatební cestu hodí. Co myslíte?
Není tady
ahoj, kamoska letos přila s tímhle a kdy se sloí víc llidí, tak to ani není tak drahý, pro svatebčany udělat vtipný video... kouknětě tady www.rodinnypoklad.cz
Není tady
No, pustila jsem ten klip, je legrační, ale neumím si představit, jak to novomanelům nabídnout, kdy to teda vyaduje několika hodinové natáčení... Ale nápad je to pěkný, moná aj k jiné příleitosti...
Není tady
My jsme dali kamarádce ke svatbě originální plakát, který ukazoval jejich vztah... měli z toho fakt radost . koukněte http://laskografika.cz/
Není tady
Já miluji dárky, a po svatbě jetě více si toho váím, kdy vidím, e si někdo dělal s tím práci, nebo aspoň nad tím chvíli popřemýlel (ne jen peníze - i kdy se hodí - dnes ani nevím kdo mě kolik dal) Ale osobní dárek, jetě po letech si říkám, jo to je od...to bylo krásné... no a tak mě napadá, protoe sama jsem to nyní vyzkouela, mrkni na www.omaestro.cz , je to e si namalují svou vlastní fotografie, pomocí čísel. Pokud kamarádka či kamarád jen trochu je umělecky či kutilsky zaloen, myslím e by si jim to mohlo líbit. Noblesně zabalené to je, take se to i z toho hlediska hodí...černá krabice se zlatým logem, působí a tajemně.
Pokud má nějakou pěknou jejich společnou fotku, zali to tam, nebo kup nádhernou poukázku, a si sami vyberou.
Není tady
Podle mně jsou nejlepí praktický dary. Ne dávat něco, co by mohlo zůstat ve skříni, bych dala raději peníze. Zkus vygooglit jak zabalit pníze, nebo "how to wrap money". Určitě bude dost vtipné inspirace ;-)
Není tady
no já jsem jako svatební dar od kamarádek dostala poukaz na nafocení glamour fotek pro mého novomanela. Holky mi daly poukaz do atelieru paní ebestové a bylo to super, manel měl obrovkou radost.
Není tady
glamour fotky jako svatební dar? Tak to by mne nenapadlo,ale je to super nápad.O paní ebestové jsem slyela, e fotí moc hezké fotky.
Není tady
jo jo také by mne nenapadl takový dar, docela jsem s tím měla problém, fotit se neumím, ale paní ebestová je ikovná a já si to nakonec uila a manel byl uchvácen. Take byl to kadopádně nejnápaditějí svatební dar.
Není tady