29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu 6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
kamarádka se příští týden vdává,jdu na svatbu jako svědek... nevím, jaký svatební dar koupit. Znám je oba, pro oba je to již druhé manželství - tím chci říct, že snad všechno mají, nic z materiálních věcí jim nechybí.Sama jsem se jí ptala, co by potřebovali : odpově´d nic nekupuj - tak to mi "pomohla", protože něco samozřejmě koupím....máte někdo nějaký nápad?Cena - nevím, do 2 tis.??
Není tady
Co jim dát ty 2 tis v kovových mincích, nebo jim nechat někde vystavit poukázku na 2.000,- ať si za to koupí nebo pořídí, co chtějí, já nevím, v nábytku, v elektru, v dárkové prodejně, nebo na nějaké služby.....sauna, kadeřník, posilovna.....
Upravil(a) Iveta (22. 6. 2006 13:35)
Není tady
Také jdu brzy na svatbu. Akorát pouze na obřad. Na hostinu jsem se omluvila, protože jsme se s kamarádkou několik let neviděli a v budoucnu se ani stýkat nebudeme. Prostě se naše cesty rozešli. Takže pozvání na svatbu mě opravdu překvapilo. Ale mám dotaz. Pokud jdu jen na obřad, dává se také svatební dar? Jak byste to řešili?
Není tady
Aničko - u nás to chodí tak, že pokud kdokoliv přišel nám jenom na obřad, tak nedával žádný dar, stejně tak, když jsme šli my někomu dalšímu...
Možná to jinde chodí jinak....
Míšo - pokud "všechno" mají, tak bych jim asi dala peníze - třeba "vtipnou" formou - do koženého měšce ve dvackách, nebo jak jsem tady někde četla udělanou vazbu - květinovou a do toho v roličkách peníze...
Moje kamarádka nám ke svatbě peníze dávat nechtěla a sehnala mi obraz - pohled na vesnici, kde jsem bydlela....docela mě to dojalo...
Nejsou možná špatné ani nějaké poukazy na odběr zboží...
Není tady
Kolik jím je let?
A co třeba Skreble, nebo vodní dýmku?
Není tady
co třeba saunu zamluvit jen pro ně dva nebo lístky do divadla?Já jsem kupovala povlečení,klasika ale neurazí.
Není tady
A co předplatné do divadla?To se taky hodně kupuje.
Není tady
My jsme dostali velikou láhev vína a kolem dokola byly omotané padesátikoruny a bylo to potom v celofánu. Vypadalo to moc pěkně. Ještě to máme schované v baru, svatbu jsme měli loni v září
Není tady
Pokud jdeš jako svědek,tak ten u nás dar určitě dává.Co takhle foťák, viděla jsem někde zsjímavé slevy.
Není tady
Michaela.43 napsal(a):
kamarádka se příští týden vdává,jdu na svatbu jako svědek... nevím, jaký svatební dar koupit. Znám je oba, pro oba je to již druhé manželství - tím chci říct, že snad všechno mají, nic z materiálních věcí jim nechybí.Sama jsem se jí ptala, co by potřebovali : odpově´d nic nekupuj - tak to mi "pomohla", protože něco samozřejmě koupím....máte někdo nějaký nápad?Cena - nevím, do 2 tis.??
A co treba neco ze sexshopu pro zpestreni svatebni noci?
Není tady
Tady jsem našla něco pro inspiraci...
http://www.beremese.cz/album/view.php?v … rderBy%3D1
Jen se ta adresa špatně zobrazuje, kdyžtak si ji celou zkopči do jinýho okna. Vypadá to celkem pěkně!
Upravil(a) Slvinka (23. 6. 2006 18:11)
Není tady
Díky za nápady ( ( dáreček ze sex shopu by jistě neměl chybu - využiju někdy příště, protože vynikající nápad), nakonec - tip i pro vás - zvítězila sada nožů od zepter( prý na doživotí), nabídla kamarádka ve slevě...ale to svatebčanům nemusím říkat....no a nože se hodí vždy a je tam i jeden velký....kdyby náhodou ON neposlouchal...
ještě jednou díky za nápady, přiznám se, kdybych z pátku neměla dohodnuté nože, klušu do sex-shopu :-)))....sice bych tam asi nechala více peněz( třeba by se i mně něco líbilo)
Není tady
Já jsem minulý týden koupila jako svatební dátek kriket:) Hra pro 4 nebo 6 hráču na zahradu:) Stoji od 800 do 1500 kč. .)
Není tady
Jestli ty a nebo novomanželé jsou pověrčiví , tak si za ty nože nech symbolicky zaplatit, třeba 10,- kč, říká se že nože by se neměly darovat.
Michaela.43 napsal(a):
Díky za nápady ( ( dáreček ze sex shopu by jistě neměl chybu - využiju někdy příště, protože vynikající nápad), nakonec - tip i pro vás - zvítězila sada nožů od zepter( prý na doživotí), nabídla kamarádka ve slevě...ale to svatebčanům nemusím říkat....no a nože se hodí vždy a je tam i jeden velký....kdyby náhodou ON neposlouchal...
ještě jednou díky za nápady, přiznám se, kdybych z pátku neměla dohodnuté nože, klušu do sex-shopu :-)))....sice bych tam asi nechala více peněz( třeba by se i mně něco líbilo)
Není tady
Poradila bych nějaké kvalitnější hodinky, ale to je cenově jinde a člověk se musí trefit do vkusu (kdo má rozpočet, tyhle jsou nádherný http://www.hodinky-damske-panske.cz/n-207b/a-38773/ ). Jinak peníze/poukazy mi přijdou blbý, buď se jí zeptej (nebo pořiď štěně, to bude mít určitě radost
), nebo něco, co prostě udělá radost (třeba nějaký zážitek alá skok padákem), osobně bych nic praktického nechtěla.
Není tady
ahoj já myslím že asi nejlepší bude dát jim peníze no ne? u jiných věcí se těžko trefíš do vkusu a potřeby a peníze se někomu kdo zrovna platil svatbu a možná pojede na svatební cestu hodí. Co myslíte?
Není tady
ahoj, kamoska letos přišla s tímhle a když se složí víc llidí, tak to ani není tak drahý, pro svatebčany udělat vtipný video... kouknětě tady www.rodinnypoklad.cz
Není tady
No, pustila jsem ten klip, je legrační, ale neumím si představit, jak to novomanželům nabídnout, když to teda vyžaduje několika hodinové natáčení... Ale nápad je to pěkný, možná aj k jiné příležitosti...
Není tady
My jsme dali kamarádce ke svatbě originální plakát, který ukazoval jejich vztah... měli z toho fakt radost . koukněte http://laskografika.cz/
Není tady
Já miluji dárky, a po svatbě ještě více si toho vážím, když vidím, že si někdo dělal s tím práci, nebo aspoň nad tím chvíli popřemýšlel (než jen peníze - i když se hodí - dnes ani nevím kdo mě kolik dal) Ale osobní dárek, ještě po letech si říkám, jo to je od...to bylo krásné... no a tak mě napadá, protože sama jsem to nyní vyzkoušela, mrkni na www.omaestro.cz , je to že si namalují svou vlastní fotografie, pomocí čísel. Pokud kamarádka či kamarád jen trochu je umělecky či kutilsky založen, myslím že by si jim to mohlo líbit. Noblesně zabalené to je, takže se to i z toho hlediska hodí...černá krabice se zlatým logem, působí až tajemně.
Pokud máš nějakou pěknou jejich společnou fotku, zašli to tam, nebo kup nádhernou poukázku, ať si sami vyberou.
Není tady
Podle mně jsou nejlepší praktický dary. Než dávat něco, co by mohlo zůstat ve skříni, bych dala raději peníze. Zkus vygooglit jak zabalit pníze, nebo "how to wrap money". Určitě bude dost vtipné inspirace ;-)
Není tady
no já jsem jako svatební dar od kamarádek dostala poukaz na nafocení glamour fotek pro mého novomanžela. Holky mi daly poukaz do atelieru paní Šebestové a bylo to super, manžel měl obrovkou radost.
Není tady
glamour fotky jako svatební dar? Tak to by mne nenapadlo,ale je to super nápad.O paní Šebestové jsem slyšela, že fotí moc hezké fotky.
Není tady
jo jo také by mne nenapadl takový dar, docela jsem s tím měla problém, fotit se neumím, ale paní Šebestová je šikovná a já si to nakonec užila a manžel byl uchvácen. Takže byl to každopádně nejnápaditější svatební dar.
Není tady