|
9.dubna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 9.dubna : Vaření na chatě či chalupě bez stresu: Tipy na vaření z jedné pánve nebo hrnce. 1.dubna : Jak vznikla záhada ďáblova trojúhelníku: Odhalil ji už Kolumbus? |
|
|

Ahoj,
začala se mi objevovat něco jako plíseň na silikonu kolem vany. Zkoušela jsem prášek na vany, savo proti plísním a ještě nějaký prostředek v rozprašovači co je na rez, vodní kámen a usazeniny a nic...
Připadá mi jakoby se ta plíseň "zažrala" dovnitř...
Nemáte někdo radu, jak se jí zbavit.
Předem díky.
Není tady

odstranit silikon a znovu udělat.. Taky jsem vyzkoušela všechno možné, i cilit benk a nic..
Není tady
taky jsem to z toho silikonu nijak nedostala,připadala jsem si jak šmudla,tak jsem to vydloubala a znovu udělala.Holt to tak budu dělat pořád.
Není tady
U nás doma to samé a taky to nešlo jinak, než dát tam silikon znova.
Není tady

Tak moc děkuju - toho jsem se bála....
A to máme novou vanu teprve 3 roky.
No, a jako šmudla si připadám taky - přitom myju, čistím, cídím, leštím... 
Není tady

možná to je ta chyba ..
Řekla bych, že to je kvalitou vody. Dost pomáhají přípravky z čpavkem (aspoň podle smradu mi to tak přišlo), ale na ten silikon nezabralo vůbec nic, jak už jsem psala.
Možná, že to všechna ta použitá chemie spíš zhoršila.
Není tady

Tos mě potěšila - to vidět manžel, tak ho asi klepne
.
Tvářím se jako šikovná hospodyňka a přitom jsem možná ničitelka 
Není tady

tak mu řekni, že použil silikon horších kvalit 
Není tady

Provedu!
Jen aby nešel udělat vítr do prodejny 
Není tady
Koupit Savo proti plísni v rozprašovači a každý týden postříkat, černá plíseň zmizí, pak umýt, stále opakovat.... to není silikonem, to je příznivými podmínkami v koupelně - hlavně vlhkostí. Udělá se na novém silikonu zase po čase znovu.
Není tady
ani savo nepomohlo a vlhko v koupelně nemám
Není tady
Mělas to proti plísni? Normální nepomůže. Ještě se dá koupit Bref Proti plísni - je taky v rozprašovači.
Není tady
Dali jsme také nový silikon.
Není tady

nejlepší je wc cilit... nemusí se pak strhávat starý silikon, hezky ho to vyžere 
Není tady
Frigo napsal(a):
nejlepší je wc cilit... nemusí se pak strhávat starý silikon, hezky ho to vyžere
tý jo...doufám že ho to aspoň vyžere i s tou plísní!!!! Musím to někdy vyzkoušet!
Není tady

Bety napsal(a):
Frigo napsal(a):
tý jo...doufám že ho to aspoň vyžere i s tou plísní!!!! Musím to někdy vyzkoušet!
Bety, nedělej to ! Mohla by se zničit vana !!!!! To byla spíš sranda.. (jsem ho nalila na baterie a zapomněla ho včas smejt a pak byli sice bez vodního kamene, ale místo stříbrné barvy bronzové... )
Není tady
Frigo napsal(a):
Bety napsal(a):
Frigo napsal(a):
Bety, nedělej to ! Mohla by se zničit vana !!!!! To byla spíš sranda.. (jsem ho nalila na baterie a zapomněla ho včas smejt a pak byli sice bez vodního kamene, ale místo stříbrné barvy bronzové... )
Neboj to byla taky sranda, u mně funguje to Savo proti plísni, sice to smrdí jak blázen ale ten týden to vydrží bez plísně, takže když to dělám pravidelně tak to celkem jde.
Není tady