27. února : Váení uivatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to poruení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 27. února : Jednoduchá kefírová buchta na plech. Rychlý recept zcela bez vajec! 21. února : Jak vyuít skořápky z vlaských ořechů? Odvar z nich dodá chybějící jód a pomůe i s kalem |
|
|
Ahoj,
začala se mi objevovat něco jako plíseň na silikonu kolem vany. Zkouela jsem práek na vany, savo proti plísním a jetě nějaký prostředek v rozpraovači co je na rez, vodní kámen a usazeniny a nic...
Připadá mi jakoby se ta plíseň "zarala" dovnitř...
Nemáte někdo radu, jak se jí zbavit.
Předem díky.
Není tady
odstranit silikon a znovu udělat.. Taky jsem vyzkouela vechno moné, i cilit benk a nic..
Není tady
taky jsem to z toho silikonu nijak nedostala,připadala jsem si jak mudla,tak jsem to vydloubala a znovu udělala.Holt to tak budu dělat pořád.
Není tady
U nás doma to samé a taky to nelo jinak, ne dát tam silikon znova.
Není tady
Tak moc děkuju - toho jsem se bála....
A to máme novou vanu teprve 3 roky.
No, a jako mudla si připadám taky - přitom myju, čistím, cídím, letím...
Není tady
moná to je ta chyba .. Řekla bych, e to je kvalitou vody. Dost pomáhají přípravky z čpavkem (aspoň podle smradu mi to tak přilo), ale na ten silikon nezabralo vůbec nic, jak u jsem psala.
Moná, e to vechna ta pouitá chemie spí zhorila.
Není tady
Tos mě potěila - to vidět manel, tak ho asi klepne .
Tvářím se jako ikovná hospodyňka a přitom jsem moná ničitelka
Není tady
tak mu řekni, e pouil silikon horích kvalit
Není tady
Provedu!
Jen aby neel udělat vítr do prodejny
Není tady
Koupit Savo proti plísni v rozpraovači a kadý týden postříkat, černá plíseň zmizí, pak umýt, stále opakovat.... to není silikonem, to je příznivými podmínkami v koupelně - hlavně vlhkostí. Udělá se na novém silikonu zase po čase znovu.
Není tady
ani savo nepomohlo a vlhko v koupelně nemám
Není tady
Mělas to proti plísni? Normální nepomůe. Jetě se dá koupit Bref Proti plísni - je taky v rozpraovači.
Není tady
Dali jsme také nový silikon.
Není tady
nejlepí je wc cilit... nemusí se pak strhávat starý silikon, hezky ho to vyere
Není tady
Frigo napsal(a):
tý jo...doufám e ho to aspoň vyere i s tou plísní!!!! Musím to někdy vyzkouet!
Není tady
Bety napsal(a):
Frigo napsal(a):
Bety, nedělej to ! Mohla by se zničit vana !!!!! To byla spí sranda.. (jsem ho nalila na baterie a zapomněla ho včas smejt a pak byli sice bez vodního kamene, ale místo stříbrné barvy bronzové... )
Není tady
Frigo napsal(a):
Bety napsal(a):
Frigo napsal(a):
Bety, nedělej to ! Mohla by se zničit vana !!!!! To byla spí sranda.. (jsem ho nalila na baterie a zapomněla ho včas smejt a pak byli sice bez vodního kamene, ale místo stříbrné barvy bronzové... )
Neboj to byla taky sranda, u mně funguje to Savo proti plísni, sice to smrdí jak blázen ale ten týden to vydrí bez plísně, take kdy to dělám pravidelně tak to celkem jde.
Není tady