Oznámení

29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení!

29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu

6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog

#26 23. 6. 2006 10:06

Nety
♥♥♥♥♥♥♥

Re: Proč????

Talka napsal(a):

Suzy díky...je to hezky psaný......ale já jsem děsnej slaboch.Kamarádka mi píše neustále,že bych mu neměla prát a už vůbec vařit.Příjde domů z práce a sedne k netu a pak jde spát.....a to říká jak je zpocený a udřený.Ale jde SPÁT,to znamená bez vykoupání,ale jede do práce,ale to se ještě vysprchuje.Není nějak mimo.Tak jsem mu dnes hezky od podlahy pověděla,že když je takový frajer a chce být pořád supr..samá voňavka a supr učesy,tak by se měl taky jít než jde spát umýt.Že tu špínu pak peru a žehlím já a proč se raději nevykoupe večer.Mě se vyválí v čistým povlečení a pak až se vyspí,tak se jde koupat??? Mimo,že jooo.No je asi hodně zaslepený poslední dobou.

Holky já mít váš optimismus.Jéé jak by se žilo hezky....ale nějak mi to prostě nejde.Nejde mi ani si někam vyjít,abych nemusela myslet na to co zase dělá.Protože on telefonuje pořád,pak si stěžuje že už nemá kredit,ale manželce nezavolá,že se zdrží a nebo že přijede později.No a nedej bože,že bych mu chtěla volat jáááá.To je hned oheň na střeše.Že ho kontroluji.Dokonce jsem dopadla tak,že se mu bojím poslat i tu blbou SMSku..tak takhle si mě ochočil.........co na to říkáte teď??? Jsem tupec,který neumí říct dost.Jenže já mu chci něco říct a on mi začne povídat,že mé slzy ho neobměkčí a že je to stejně na nic.Že se úplně zpletl,když si mě vzal.Že to co jsem,tak to je už od začátku,ale že jsem byla herečka.
Jááá které nevadilo,že chlap nedělá a že já po mateřské jsem se hnala do práce a chodila do ní i v neděli a on si hrál na tatínka...ale vše muselo být hotové.To není jak tatínkové.......vaří perou a uklízí.To néééé já chodila do práce z práce.Padala jsem do postele v jedenáct a ve čtyři jsem vstávala a on se musel budit na to,že má vozit na poslední chvíly holku do školky.Bože jak to píši,tak si uvědomuji,jaká jsem pro něj byla vždy služka a on si mě pěkně omotával kolem jeho prstu...abych dělala vše a on si jen hrál.A to trvá dodnes.Sice už si s dcerou nehraje,ale zase má jinou hračku.....kamarádky a čet!!!!!!!!!!!!!!

Jeslti Ti tohle řekl, co od něj chceš? A´t jde....

http://b2.lilypie.com/b5R4p1/.pnghttp://img150.imageshack.us/img150/7624/beznzvuyw6.jpg

Není tady

#27 23. 6. 2006 10:09

Nety
♥♥♥♥♥♥♥

kalupinka napsal(a):

2/ Pak máš druhou možnost: Budeš za ním slídit, špehovat, prosit, fňukat, hysterčit, trucovat, vyptávat se, vyhrožovat, litovat se, shánět svědky, že není doma, lítat po příbuzných a stěžovat si u nich, zanedbávat se kvůli těm všem starostem, tahat z něho rozumy, s kým si píše a kam zas jde...Ztratíš poslední špetku svojí hrdosti a budeš za ním dolézat. Ustupovat mu v těch sobeckých manýrech, na svůj úkor se starat, aby doma bylo vše hotovo, i když to nikoho netankuje. Trápit se a strkat ho do rodiny, která ho nezajímá, do vašeho domova, který ho přestal bavit. Uzavřeš se do sebe. Budeš mít jediný cíl: jeho pozornost a přítomnost doma.

!

No a mně pořijde, že se trošku vydáváš spíš touhle cestou. Ale ta nikdy nic nezlepšila, jen zhoršila. Nic s ním takovým způsobem neuděláš. Ach jo. Holt ho víc láká ten život "venku". Tak ho nech, dopřej mu ho. Ale neřiď se podle něj. Žij trošku. A třeba Ti něco v budoucnu usnadní rozhodnutí, zda zůstat s mužem, který si tě přestal vážit a některé jeho výroky na Tvoji osobu jsou - ač bez vulgárních výrazů - hrubě urážející, ponižující a sprosté.

http://b2.lilypie.com/b5R4p1/.pnghttp://img150.imageshack.us/img150/7624/beznzvuyw6.jpg

Není tady

#28 23. 6. 2006 17:32

suzy
♥♥♥♥♥♥-
Místo: brno

Tak jak doma bojujes??Uspesne ignorujes a delas taky neco pro sebe? wink

http://animace.org/panenky/G300111.gif

Není tady

#29 23. 6. 2006 17:53

Talka
♥♥-----
Místo: BM

Ahoj...no nevím jestli úspěšně,ale ignorovala jsem ho až až.Nenavařila a nic moc jsem nedělala.Pro sebe jsem si jen upravovala účes a pořád se koukala do zrcadla a skoro jsem se ho snažila napodobovat.......divil se co se děje.

Není tady

#30 23. 6. 2006 18:13

Ivča K.
♥♥♥♥♥♥-

Talko,tak jsem to tak zběžně prolítla a spíš bych na Tvém místě nejdřív udělala vše co je potřeba,uklidila,uvařila(naopak ještě lépe než obvykle),aby nemohl mít připomínky a potom bych hodila do gala sebe a s přáním pěkného večera manžílkovi bych se s ním rozloučila,že jdu na kávu s kamarádkou.Ale vše musí být v cajku,nebude mít zbraň.A na kávu s kamarádkou by Ti přece nezakazoval jít.Takhle to praktikuj častěji a za chvíli ho bude semýlat podezření a žárlivost.

Není tady

#31 23. 6. 2006 18:48

suzy
♥♥♥♥♥♥-

Souhlasim s Ivcou.Jen nezapomen ted o sebe vis dbat a i kdyz budes doma mej vzdycky trochu "smrnclej"oblicej a pokud on nekam chodi tak ti nema co zakazovat.Chova se hnusne tak co.

Není tady

#32 23. 6. 2006 21:29

Talka
♥♥-----

No tak to je pravda,ale víte holky já mám barák pořád v cajku.On mě spíš peskuje,že je pořád uklizeno a čisto.Nevím co by dělal,kdybych se na to,ale opravdu vykašlala a dělala si jen ty svý věci........ale Ivčo,nápad s tou kávou je supr.Tak hned v pondělí mu to nandám.Bude mít ranní a tak vše udělám,abych se jen doma zatočila,když bude doma z práce a zase vyrazila ven.Dobrý nápad a místo toho,že je pořád uklizeno,tak nebude.....už se těším na reakce.
Někdy se to dá vydržet,ale pak najednou se to nějak zlomí a on si musí dokazovat jakej je dobrej.
Já jsem taky jen ženská a mám právo na život.Já jsem doma už deset let a to díky mé nemoci,ale nebudu!!!NEBUDU!!! Musím se začít chovat,tak jak se má.On si užívá a já ne-e.Už mám dost hodné manželky,právě proto,že si mě neváží,tak to pozná.

Když mi tak fajn radíte,tak jsem na tom se vším líp.Tolik se netrápím a je mi i líp.

Pro Evulu........z Olomouce nejsem......jsem z Břeclavska.
Holky díky za typy a povzbuzení....pomáhá mi to.Nechodím do práce a tak nevím jak se žije v normálním životě.Ale já se to zase naučím.

Není tady

#33 23. 6. 2006 21:40

Ivča K.
♥♥♥♥♥♥-

To se nauč.Můžeš teprve začít žít.Mě je 43 a taky jsem začla nový život před 4 lety s mužem o 16 let mladším a je nám fajn.Jestli si pro něj stará,tak ho kopni do řitě dědka a najdi si mladšího.cool

Není tady

#34 23. 6. 2006 22:06

suzy
♥♥♥♥♥♥-

Talka napsal(a):

No tak to je pravda,ale víte holky já mám barák pořád v cajku.On mě spíš peskuje,že je pořád uklizeno a čisto.Nevím co by dělal,kdybych se na to,ale opravdu vykašlala a dělala si jen ty svý věci........ale Ivčo,nápad s tou kávou je supr.Tak hned v pondělí mu to nandám.Bude mít ranní a tak vše udělám,abych se jen doma zatočila,když bude doma z práce a zase vyrazila ven.Dobrý nápad a místo toho,že je pořád uklizeno,tak nebude.....už se těším na reakce.
Někdy se to dá vydržet,ale pak najednou se to nějak zlomí a on si musí dokazovat jakej je dobrej.
Já jsem taky jen ženská a mám právo na život.Já jsem doma už deset let a to díky mé nemoci,ale nebudu!!!NEBUDU!!! Musím se začít chovat,tak jak se má.On si užívá a já ne-e.Už mám dost hodné manželky,právě proto,že si mě neváží,tak to pozná.

Když mi tak fajn radíte,tak jsem na tom se vším líp.Tolik se netrápím a je mi i líp.

Pro Evulu........z Olomouce nejsem......jsem z Břeclavska.
Holky díky za typy a povzbuzení....pomáhá mi to.Nechodím do práce a tak nevím jak se žije v normálním životě.Ale já se to zase naučím.

to je prave to,ma te porad dojma a nevazi si te a bere te jako jistotu.Ja jsem taky doma ,jsem na materske ale chodim s kamoskou na vinecko nebo jen tak pokecat,na solarko,kosmetiku,kadernici ,takze mu predam dite a jeste se necham odvezt a vyzvednout.´taky se hadame,to je asi vsude,ale jinak to funguje tak jak to ma.normalni chlapi jeste jsou,co dela ten tvuj normalni neni.Alespon pro fungujici vztah ne.Takze se vazne zacni fintin a tvar se tajemne ,taky par krat neuklid jako ze jsi to nestihla a je to.Mam otazecku.Milujes ho jeste?

Není tady

#35 23. 6. 2006 22:34

Frigo
♥♥♥♥♥♥♥

To já s Ivčou zas nesouhlasím. Holky, proč by měla být stále za služku ? Ať má kecy, vždyť taky může něco dělat. Pokud bude doma pořád kmitat a obskakovat ho, tak jemu to bude fuk,
že někam vyráží !
Talko, přestaň být hodná holka.  tummenupp

Motto ženy :  :-)  :-)
Všichni si myslí, že největším snem každé ženy je mít dokonalého muže...
Zbláznili jste se..?!     Největším snem ženy je žrát a nepřibrat!  :-)

Není tady

#36 24. 6. 2006 0:32

Talka
♥♥-----

Právě že k němu pořád něco cítím.......když mu chci dát pusu tak se otáčí a brání se.....že je už na pusinky starej......Pořád mi říká,že prostě to co bylo na začátku,tak už nejde..My jsme měli krásný vztah 13let.Nehádali jsme se a vše bylo OK.Když jsem omarodila,tak já sama jsem mu řekla,že ať jde a najde si jinou...zdravou.Nechtěl ani slyšet.

Já si nechci jen stěžovat,ale když si dělá co chce,tak já potřebuji nějakou ventilaci a řešit to.Nechci sedět na zadku a jen brečet.Zjistila jsem,že je to k ničemu a jen chci slyšet i jiný názory na mou situaci a chtěla bych jestli se mi podaří po vašich radách něco s tím udělat.......já se snažím tu rodinu udržet a nechci být trestaná.Nemá cenu rozbít manželství,když vím jak moc těžko by to dcera nesla.Je to puberťačka a tak je to ještě složitější.Sama vidí jak se začíná otec chovat k matce a pořád se mě na něco ptá.Nechci si jí stěžovat....nemůže za to,že dospělí jsou hrozní.Ona si to nezaslouží.Proč jí má brát tátu,když ho máme rádi obě dvě.
Já ho miluji a nedokáži s tím nic nedělat,když vidím kam tohle míří.Snažím se nám jen pomoci a zachránit rodinu.
Zase držet ho násilím taky nechci.Když to bude nezbytné a bude chtít odejít....nesmím se ponižovat a bránit mu v tom.Myslím si,že by později pochopil,že udělal tu největší chybu v životě,ale držet ho a prosit o smilování.........to ne-e.

Není tady

#37 24. 6. 2006 7:34

Frigo
♥♥♥♥♥♥♥

Talko, jsem na tom téměř stejně,  s tím rozdílem, že před skoro dvěma roky byl odejit.  Nechci to už rozepisovat, ale nejhůř to nesl puboš a od té doby, co se vrátil se už pomalu vrátil do normálu.  Ale trpím já.

Není tady

#38 24. 6. 2006 9:23

Talka
♥♥-----

Frigo,no a já právě si myslím,že i kdyby odešel..nesmím ho zbytečně držet a on pak přišel z prosíkem,abych ho vzala zpět.Tak dopadnu taky tak.Budu trpět akorát jen já.On bude vesele žít dál,protože nemá špetku ctnosti,aby mi řekl něco do očí.

Copak chci tak moc.Chci jen normálně žít,jako spousta manželství.Vlastnit ho nechci,v žádném případě,ale chci aby jsme spolu mohli v pohodě komunikovat a zase jak to bylo dříve.Jezdili jsme celá rodina na výlety a žili v normálu.Že občas jde někam a né s náma.Nic proti,ale aby neustále byl pryč a my doma..to je nenormální a je vidět,že s náma už nechce.Dává to najevo tím,že že prostě si opravdu dělá co chce.

To jsem opravdu taková fůrie?????

Kvůli němu jsem si nechala napsát antidepresiva,abych se necítila tak ničená a on místo toho,aby mi pomohl se z toho dostat,tak raději mě trápí čím dál víc.Na antidepresiva jsem se vykašlala.Já se budu chpát něčím a budu si říkat,vina je ve mě........ne už ne.

Není tady

#39 24. 6. 2006 12:01

suzy
♥♥♥♥♥♥-

Vis Talko,jenze on neodejde pokud mu to takhle vyhovuje takze jsem zase tam kde jsi byla.Pokud opravdu nechces od nej odejit (moje mama to rikala celej zvot ze kvuli detem-mam 2 o dost mladsi brachy,ze jednoho dne ji brachove rekly proc uz neodesla davno)  ,a on nejspis neodejde protoze ma doma uklizeno,navareno,vyprano(ona se zase kazda zenska nepretrhne) tak ti nezbyva nic jineho nez se smirit s tim ze zijes vedle cloveka ktery o tebe nema zajem a ma svuj zivot ,takze ty si taky budes muset udelat svuj zivot a porad na neho doma necekat s plnym talirem.Ovsem nevim,ja bych tohle nevydrzela.Pokud bych treba mela vztah ze by sme se najednou porad hadaly a nejak to skripalo snazila bych se to resit a udrzet chlapa ,pokud by byl normalne doma a proste choval se jinak nornalne.Ale v tvym pripade,promin,nechci se te dotknout,mi pripadne ze te bere opravdu jako sluzticku,protoze vi ze nemas co jinyho delat(jsi nemocna takze jsi doma) a nebere te jako partnerku.Proste jsi pani do domactnosti ale on si svuj zivot vede jinde a jinak.Je to tezky ,ja vim.Ale asi se budes muset rozhodnout nebo alespon neco radikalne zmenit.

Není tady

#40 25. 6. 2006 15:20

Pavlik
♥♥-----

Talko, je mi jedna čtyřicet a manžel je o sedm let mladší. A kdyby měl kecy o věku, tak bych mu velmi rychle odpověděla, že to věděl když si mě bral a pokud mu to doposud nevadilo, tak ať si trhne nohou. Pokud mu věk nevadí u jídla, čistého prádla a jiných domácích činnostech, tak mu nemusí vadit u ničeho jiného. Boban, má krizi středního věku, to je u chlapů fakt nebezpečná nemoc.

Není tady

#41 25. 6. 2006 18:15

Ivča K.
♥♥♥♥♥♥-

Frigo napsal(a):

To já s Ivčou zas nesouhlasím. Holky, proč by měla být stále za služku ? Ať má kecy, vždyť taky může něco dělat. Pokud bude doma pořád kmitat a obskakovat ho, tak jemu to bude fuk,
že někam vyráží !

Frigo,já to nemyslela tak,aby byla za služku.Je to takový způsob provokace.Vzít mu zbraně z ruky a udělat z něj toho poraženýho.Něco jako udělat mu peklo dobrem,víš?Udělat si to svoje néé,protože to někdo očekává,ale protože si plním svoje povinnosti a potom si jdu po svých,když nemáš zájem.On si potom nemůže ani postěžovat kamarádům,že rajzuje a nic nedělá.

Není tady

#42 25. 6. 2006 22:32

Frigo
♥♥♥♥♥♥♥

Ivča K. napsal(a):

Frigo napsal(a):

že někam vyráží !

Frigo,já to nemyslela tak,aby byla za služku.Je to takový způsob provokace.Vzít mu zbraně z ruky a udělat z něj toho poraženýho.Něco jako udělat mu peklo dobrem,víš?Udělat si to svoje néé,protože to někdo očekává,ale protože si plním svoje povinnosti a potom si jdu po svých,když nemáš zájem.On si potom nemůže ani postěžovat kamarádům,že rajzuje a nic nedělá.

Ivčo, tak to bych já nedokázala. Ať ze sebe klidně dělá chudáčka a stěžuje si na mně třeba na lampárně na hlavním nádraží, ale člověk přeci nemůže furt jenom dávat, občas
potřebuje také brát. A když jeden si povinnosti neplní, tak nevím, proč bych to dělala já.  To já si radši půjdu po svých hned... lol  ať se o sebe postará sám.
Proč by měla být tvoje povinnost uvařit, vyprat, vyžehlit, uklidit ?  Nemáme snad rovnoprávnost ?  Jo, neřeknu, když mi zabezpečí a bude milej, tak jasně, ale takhle ??

Jak píše Suzy, jemu to musí vyhovovat. 

Talky, tím že jíš nějaké prášky, tím se to nevyřeší, akorát si zhuntuješ víc zdraví.  Zaměř se na sebe ! Jdi k holiči, na kosmetiku, k vodě....  Seznam se s novými lidmi,
nebo obnov stará přátelství a na něj se vybodni. Nemyslím  odejít, ale nechat ho v tom chvíli koupat..  "Nemáš košili ? Hm, tak si jí vyper a vyžehli. To víš, jsem stará a musím
si ještě na stará kolena užít."    Talky, vždyť ty trpší i teď !  A on je určitě vysmátej jak lečo. Má čas si užívat, protože ty se o vše postaráš.
U nás je výhoda, že se i během "odejití" věnoval dětem, téměř denně za nimi chodil a tak to je stále.  Přitáhl vlastně, když jsem mu řekla, že k nám nemůže denně chodit, protože si sem chci někoho přívézt ( "to nemůžeš ! co děti?! ) a odjela jsem na dovču k moři. Už tam jsem dostávala zprávičky, že milostivá nejspíš není.... a po návratu byl najednou do týdne doma.
Ale růžové to fakt není. Jeho ješitnost tak utrpěla, že jsem zvědavá, jestli se z toho někdy vybabrá.   No a já jsem provokatérka, takže je to občas dost na hraně..

Není tady

#43 26. 6. 2006 12:36

Talka
♥♥-----

Frigo...já si sice nenechám taky vše líbit,ale když on mě pořád hecuje nechutnýma slovama,jako například včera vstala jsem z pohovky a odcházela jsem a on na mě...jak je zvědavá...něco si psal na netu....ale panebože,tak kam mám dát oči a nebo je zalepit??? Je to šílený s ním.On je neustále v pohodě,ale mě trápí i svým pohledem.
Máš pravdu..léky nic neřeší a tak s nima huráááá do koše..:-)))UŽ DOST!!!

Už jsem domluvená,že jdu dnes večer na pokec jinam .Včera hledal něco do práce a já se odporoučela s tím..tam je to vypraný a jestli něco potřebuješ,tak si to najdi a popřípadě i uprav.Ať si nachystá...stará už nemůže... :-)
Ne-ne nebudu dělat,když ani on nedělá.
Musím zatnout zuby a budu se taky bránit!!!!

Není tady

#44 26. 6. 2006 13:06

Rakave
♥------
Místo: Severní Morava
Web

Talko,jsi správná ženská!Tak si ten pokec dnes večer užij!!! Držím palečky,protože také vím o čem píšeš.Taky jsem byla doma za služtičku.Já si to uvědomila ale až mi bylo 49! To bylo tóóóčo.Manžel se nestačli divit.Dala jsem mu jasně najevo,že má vedle sebe ženskou plnou života a že když nemá zajem on,tak....To bylo před 4 lety a ikdyž to není (a asi už nikdy nebude) tak jak bych to chtěla,přesto se manžel zklidnil a jakžtakž spolu vycházíme.Ale stále mám své kamarádky se kterými se navštěvuje nebo zajdeme do restarurace na oběd,občas někam na výlet.A jak už tady některá z Vás psala takové kafe vypité se známým kamarádem....joooo to zvedne sebevědomí! Takže Talko hlavu vzhůru a ni krok zpátky!!!

Není tady

#45 27. 6. 2006 9:25

Talka
♥♥-----

Ahoj holky,tak se mi včerejšek povedl se vším všudy.Doma jsem nehla ani palečkem u nohy a odpoledne jsem odjela z domu a když jsme se vrátila,tak tu byla návštěva a když uviděli že já spořádaná a čistotná ženská nemám ani ustláno a není uklizeno,tak tedy aspoň ta něžnější a pečlivější polovička se na mne podívala s VELKÝMA OTAZNÍKAMA V OČÍCH....copak...copak se to děje,že já královna úklidu nemám uklizeno????
Tak jsem jí pak nenápadně vysvětlila,že když druhá strana rodiny nepracuje doma,tak já taky nepracuji.
Udělala opět na mě oči a pak...asi se jí to nějak rozleželo v hlavě a jen málva rukou.
No a já se kolem osmé oblékla a hlavně v blízkosti manžela se nádherně navoněla a samosebou i namalovala a vyrazila ano VYRAZILA do ulic.I když se tu hromy a blesky na mě pošklebovali,tak já hrdě kráčela dál.Ani by mi v tu chvíly nevadilo,že bych zmokla,ale hlavně že jsem pryč.
Nechci pořád jen starou písničku doma a to že on sedne k netu a já se koukám na hovadinky v TV.....už NÉÉÉ.Budu žít.Sice kamarádka vybuchla,ale naštěstí jsem měla u další kámošky velké mínus,že jsem nepřišla na návštěvu....tak jsem to spáchala včera.Podrbaly jsme si nádherně a a pak jsem se ještě udělala procházku a bylo mě jako v ráji.
Přišla jsem domů a manžílek si chystal papu a telefon u hlavy.....když né net tak telefon.Řekla jsem si pod nosem něco,ale nevšímala jsem si ho.No a už se těším opět na to jak vyrazím znovu.Stačí jen se opravdu namalovat a jít do ulic,jen tak se procházet a taky to pročistí hlavu.
A já trdlo každý večer seděla na zadku.........když má ranní,tak budu praktikovat takovýhle vycházky.
Na odpolední sednu za net JÁÁÁÁÁ.

Není tady

#46 27. 6. 2006 9:27

Frigo
♥♥♥♥♥♥♥

Talko, bezva a jde to a ani to nebolelo, že ?  tummenupp

Není tady

#47 27. 6. 2006 9:49

janica
♥♥♥♥♥♥-

Ivča K. napsal(a):

...Udělat si to svoje néé,protože to někdo očekává,ale protože si plním svoje povinnosti a potom si jdu po svých,když nemáš zájem.On si potom nemůže ani postěžovat kamarádům,že rajzuje a nic nedělá.

Nedá mi to - musím reagovat - Ivčo jak to myslíš: plním svoje povinnosti??????????
Ono je dáno, že ženská má povinnost dělat všechno a potom přinýst chlapovi bačkory, když přijde z práce? To je trošku názor z 19 století...

Není tady

#48 27. 6. 2006 10:22

Talka
♥♥-----

Jééé holky asi to zabírá.......já byla včera venku večer a teď mi došla SMSka...jééééééé že by začal žárlit.No né on ně má ještě rád....Tak proč já trdlo jsem na to dříve nedošla.
Dám vědět jak to myslel s tou zprávou. :-) :-) :-)

Není tady

#49 27. 6. 2006 12:07

Rakave
♥------
Místo: Severní Morava
Web

Talko tleskám!!! Ale pozor teď na manžílka a jeho uraženou ješitnost. Teď má obavy,láká Te zpět.Ale myslí to opravdově nebo má jen strach o své pohodlí? To už si musíte vyřešit jen Vy dva. Ale ať už to dopadne jakkoliv,nevracej se zpátky ke služtičce.Měj svůj soukromý život i svá malá tajemnství! Buď pro něj tajemná.Držím palečky!

Není tady

#50 27. 6. 2006 12:08

helena
♥♥♥♥♥♥♥

Talka napsal(a):

Jééé holky asi to zabírá.......já byla včera venku večer a teď mi došla SMSka...jééééééé že by začal žárlit.No né on ně má ještě rád....Tak proč já trdlo jsem na to dříve nedošla.
Dám vědět jak to myslel s tou zprávou. :-) :-) :-)

Doufám, žes mu na tu SMS neodpověděla obratem a nechala ho malinko vysmahnout smile

http://img1.wapster.pl/logosrv.aspx?id=2134840
Láska je to, čemu dovolujeme, aby nám ubližovalo.
chtěl bych jak ponorka lehnout až na dno a přestat vysílat volací znak...

Není tady

NÁŠ TIP:
  • Procvičte nejen pravopisná cvičení, diktáty, ale i kvízy, časté chyby, doplňovačky a vše, co pomůže ve výuce Vám nebo dětem na webu pravopisne.cz

• Turistické, populárně – naučné, dětské a zábavné e-knihy. Stáhněte si zdarma e-knihy Jiřího Gleta. Můžete si vytvořit vlastní knihovničku e-knih na svých mobilech a tabletech.

Zápatí