Oznámení

29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení!

29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu

6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog

#26 21. 6. 2006 14:28

choysia
♥♥♥♥♥♥♥

Re: JSEM PRAVEM PONIZENA?

ZITJO napsal(a):

Choysia,doufala jsem,protoze si uzil zivot-podle nej ja mam jine predstavy o zivote za dalsich x lidi,nadelal si deti,problemy a sel ve 30 do vezeni,ve 32 se vratil,ja jsem ho znala uz driv a prisel zlomeny,manzelka se s nim rozvedla,zjistila co ji vse provedl a kdyz jsem cetla papiry z rozvodu tak se k ni choval jak ke me i ona musela sedet vzdy zady k lidem aby nikam nekoukala a nahodou s nekym nepromluvila,to jsem odbocila.Tak prisel zlomeny a doufala jsem,ze mel dost casu nad svym zivotem premyslet,bohuzel asi na to nema a ja jsem byla z te dlouhe rady dalsi naivka,nechala jsem si odehnat vsechny kamaradky,dnes uz vim,ze to bylo ne proto,ze by chtel byt semnou ale abych ja byla zavisla na nem,to se stalo a ani me kamaradky s nim nechteli mit nic spolecneho oni videli to co ja jsem videt nechtela.

Tak pokud ty kamarádky stály za to, tak jim to vysvětli, ony to pochopí. Člověk někdy holt zblbne a dělá věci, který by ani nečekal. Prostě ty kontakty obnov a uvidíš, že to všechno bude pro tebe potom jednodušší.
On se cítí ublíženej a bude to čím čím dál horší, tak neváhej...smile
Ale udělej to hned. Ted. Nečekej ani vteřinu a prostě to skonči. smile

Není tady

#27 21. 6. 2006 14:28

Svas
♥♥♥♥♥--

Víš, jemu se povedlo zadupat tě do země, rozbít na kousky. A ty teď musíš všechny svoje kousky posbírat a pomalu je začít lepit. A počítat s tím, že to bude chvíli trvat. Ale jestli se vrátíš, i třeba po čase, tak bude všechno lepení v háji.

Není tady

#28 21. 6. 2006 14:30

adra
♥♥♥♥♥♥♥
Místo: moje krásné město:-))

ZITJO napsal(a):

Adra,je me hanba co delam a jeste ve svem veku,me je 41,byla jsem relativne stastne vdana a vse jsem znicila,rozvedena stale nejsem ale zijeme si kazdy svuj zivot,bohuzel,muj manzel je hodny ale takovy domaci typ a ja jsem najednou poznala neco jineho.Najednou o me nekdo stal a rikal veci co vim,ze nebyli od srdce ale jen keci ale chtela jsem tomu verit a najednou jsem cestovala  a zazivala neco noveho.Vim udelala jsem blbost a k manzelovi uz se nevratim jsme kamaradi a pomuzu mu kdykoliv kdyz bude potrebovat ale nic vic.A otazka,ze se rok neozyvam,to bylo myslene tak,ze 3 roky se k sobe vracime a kdyz se neozval on tak jsem ja napsala sms nebo ho nejak kontaktovala ale posledni rok uz kontaktoval on me ja jsem ale vzdy odpovedela a bylo to vse zpatky,ted jsme bez sebe 14 dni a ja jsem prvne odmitla za nim jet a verim si,ze to uz vydrzim.

až mě z toh přebíhá mráz po zádech...
zarazilo mě ještě něco, píšeš že se k manželovi nevrátíš, ale mu mu vždy ráda pomužeš ale to je vše.Ontobě taky rád pomůže??možná to je jen slovíčkaření možná to je něco důležitého.
Nemuže ti být hanba tak to prostě je, všichni děláme chyby a dost často hrozný.
Takže rozvedená nejsi měla jsi spokojené manželství a pak jsi jednoduše "zblbla".a děti máš?
Musís vydržet tvuj pohár trpělivosti musel už přetéct!!už jsi někdy byla be toho tyrana déle než těch 14-dní,myslím jestli to je první tak "dlouháů pauza?
Věkem to není člověk nebere rozum věkem ale zkušenostmi  a někdy ani to ne. Samozžejmě jsem trochu zjednodušila:-((
Oni se ty řečičiky tak dobře poslocuhají...
jak jsem ale psala momentálně bych měla asi obavy z toho že si tě opravdu najde a "udeří" a toho se střež!!!

Co uděláme v životě pro sebe, to si s sebou vezmeme do hrobu. Co uděláme v životě pro druhé, to tu zůstane na věky...

"Pri milování zavři oci a užívej ho plnými doušky, je to dar co teď v tuhle chvilku mas, ale jak skonci vic nedoufej. Milování je dar...ne slib..."

Není tady

#29 21. 6. 2006 14:33

ZITJO
♥♥-----

Jsem pravem ponizena,to je ta moje naivita,hloupost,vim hodne veci co delal a zahejbal ale to moje podvedomi,stale naseptava,to neni mozny,vzdyt te tvrdi jak te miluje a nikdy te nezahnul a ty eroticke stranky a seznamky jsou omyl,omylem naskocily.rozum vi,ze ma pravdu ale neco uvnitr stale ne,to je blbost co,ponizena se citim uz dlouho proto jsem rekla dost a nikdy vic.

Není tady

#30 21. 6. 2006 14:43

Simona
♥♥♥♥---

Zitjo, většina chlapů čučí na po*no, oni takový prostě jsou, já osobně na tom nevidím nic špatnýho, pokud to nemá vliv na vztah. Myslím to tak, že pokud se jim dostane do ruky nějaký časopis tak se podívají. Ale to, že na to kouká denně a má toho fůru a ještě s holčičkama je hodně hodně divný. Hrůzný je, že tě uráží při sexu a opravdu vulgárně ti nadává. Promiň, ale strašně tohle téma prožívám, protože jsem měla podobného hulvátského otce. Člověk v životě chyby dělá, kašly na to. začni žít nově, s čistým stolem, smaž ho ze svého života a nakonec půjde všechno samo.

Není tady

#31 21. 6. 2006 14:44

choysia
♥♥♥♥♥♥♥

ZITJO napsal(a):

Jsem pravem ponizena,to je ta moje naivita,hloupost,vim hodne veci co delal a zahejbal ale to moje podvedomi,stale naseptava,to neni mozny,vzdyt te tvrdi jak te miluje a nikdy te nezahnul a ty eroticke stranky a seznamky jsou omyl,omylem naskocily.rozum vi,ze ma pravdu ale neco uvnitr stale ne,to je blbost co,ponizena se citim uz dlouho proto jsem rekla dost a nikdy vic.

Ale prosímtě, jestli je to prevít, kterýmu není nic cizí, tak pro něj věta " Miluju tě" není žádnej problém. Naučit se lhát jednu větu, nebo slovo není takovej problém, ne?
Sázel na jistotu, znal tě a věděl, že takhle málo stačí, aby si tě udržel. To mi připadá strašně smutný, ale jak vidím, je to možný.
Píše, že ti je 41? To přece není žádnej věk, ne? Tak se na něj vykašli, kup si nový šaty a vyraž mezi lidi. Usmívej se na okolí, to ti zvedne sebevědomí a uvidíš, že hned bude líp. Hlavně se v tom neutápěj.

Není tady

#32 21. 6. 2006 14:45

ZITJO
♥♥-----

Adra,mam dceru ktera zije u sveho pritele a ze by me pomohl manzel taky to vim urcite,vi vse i kdyz dela ze nevi ale trapi se a vim,ze by me chtel po tom vsem zpatky,nevim,mozna casem se vse vyresi a ja budu spokojene zit a manzelem,je to hrozny vedet,ze mam hodneho manzela a nevazit si toho,mozna me to osud vraci,ze jsem se tak zachovala k nekomu kdo si to nezaslouzil.

Není tady

#33 21. 6. 2006 14:58

ZITJO
♥♥-----

Simona,kdyby si prohlizel casopis s po*n,nic nenamitam pripadalo by me to normal,tim zacinal ale co ma internet tak me to pripada jak uchylak a kdyby koukal jen na obrazky zenskych budis ale videoseznamka,eskort a vim o nem,ze kdyz do bordelu chodi sice pry jen kouka ale po zkusenostech vim,ze to je lez,zazila jsem s nim veci ze do dneska nechapu proc jsem neutikala uz davno,byli jsme na akci jeste s jeho kamaradem-neco podobneho,ktery dela sve pritelkyni neco podobneho a ona je nestastna ale miluje ho stale.byli jsme na akci a ten muj ,nevim jak ho nazvat,se opil a byla tam vesela pani,zkousela to na kazdeho i na toho meho a on se chytil,nevedel jak to vyresit tak me obvinil z toho,ze se nebavim ale ja se nesmim v jeho pritomnosti bavit,nastal by problem,tak dlouho me urazel,ze jsem z pohledu poznala o co jde a rekla mu,spat nejdu abych byla za blbce tak to ne,tak do me zacal busit a neda nikdy pokoj dokud se nerozbrecim pak je spokojeny,sel spat a ja aby byl klit take,nevim mozna odesel kdyz jsem usnula,rok predtim to udelal,tak nakonec jsem mozna za toho blbce byla opet

Není tady

#34 21. 6. 2006 15:10

Simona
♥♥♥♥---

Zitjo, možná by bylo dobé, aby jsi přestala řešit co bylo a jak jsi se chovala. Věř mi, že jsem v životě udělala také pár věcí na které nejsem pyšná, ale to je život. Dobré je, že jsi si to uvědomila, to je první krok. Myslím, že on je vážně pako. Zvláštní, že jsi to tak dlouho vydržela, ale tím se nebudeme zabývat, asi to tak mělo být a nemá cenu nad tím teď brečet. Úplně ho vymaž ze života a začni si užívat sama. Je jasný, že to nepůjde hned. Ale jak ti tady někdo radil, zajdi ke kadeřníkovi, kup si něco hezkého a zajdi třeba jen na kavčo, ono se to časem přidá. Jsi mladá ženská a máš právo na kousek štěstí.
Mezi námi, kdyby mi přítel řekl, jen že jsem blbá, tak mu vrazím kudlu do žeber smile. u mě je to tak, že větší rapl ve vztahu jsem já. To jen tak pro zasmání, to s tou kudlou nemyslím vážně.

Není tady

#35 22. 6. 2006 11:52

lulu24
♥♥♥♥♥♥-
Web

Tohle je strašný, opravdu není co řešit. Taky jsem byla s chlapem, co mě psychicky i fyzicky týral. Odejít je těžké, já si vždycky taky myslela, že jsem si ty jeho urážky a výprasky zasloužila. Dnes už taky nechápu jak jsem s ním vůbec mohla být. Jenže takový chlap tě vážně úplně zarazí a zašlape do země, že nemáš vůbec sebevědomí na to, to s ním skončit. Naštěstí jsem se zmátořila natolik, že jsem ten vztah ukončila a dneska jsem strašně štastná a mám skvělýho přítele. Udělej to taky, tohle přece není život!

Není tady

#36 22. 6. 2006 12:04

Jiněnka
♥♥♥♥---

Ježišmarjá, je tohle vůbec v dnešním světě možné, aby s sebou dospělá baba, která už má mít rozum, nechala takhle zametat??? Je... Moje mamka, o pár let starší než Ty, ale s vzhledem udržované pětatřicítky, si tohle nechala líbit víc jak deset let... Přesto že byla mladší, nepoměrně přitažlivější, vzdělanější a profesně úspěšnější než on, nechala se velmi podobně ponižovat tlustým, smradlavým, až k smíchu hloupým blbečkem (to ze mě nemluví zášť, kdyby jste ho slyšely hovořit, po pár větách je vám jasné že má IQ tykve). Dnes je konečně šťastně rozvedená, všichni jí říkají jak působí vyrovnaně, najednou jí zázrakem vymizela spousta zdravotních problémů, jimž doktoři nemohli přijít na kobylku (no psychika, co jiného)  a na obzoru se rýsuje možná i nová láska...
Proboha co z toho života máš??? Proč ho tak zahazuješ??? Každý den, co s ním strávíš, Ti z Tvého života ubere dalších pět, tím jak Tě ten ubožák - co si musí týráním pořád dodávat sebevědomí - stresuje!!! Tak neztrácej čas přemýtáním o nesmrtelnosti brouka a jedenej!!!

Když už člověk jednou je, tak má koukat aby byl!

Není tady

#37 22. 6. 2006 12:16

choysia
♥♥♥♥♥♥♥

Holky, vemte si příklad ze mně. Už jsem to tu psala. Bývalý přítel mě jednou uhodil tak, že jsem upadla na zem. Okamžitě jsem se s ním rozešla.    storstark
Nikdo by se neměl nechat ponižovat, ani bít. Nechápu vůbec, proč o tom někdo přemejšlí. Odejít, neodejít. To je snad jasný, ne? Ted' mám přítele 6 let, ale kdyby na mě vztáhl ruku, tak se stěhuje.  dumbom

Není tady

#38 22. 6. 2006 12:18

Frigo
♥♥♥♥♥♥♥

choysia napsal(a):

Holky, vemte si příklad ze mně. Už jsem to tu psala. Bývalý přítel mě jednou uhodil tak, že jsem upadla na zem. Okamžitě jsem se s ním rozešla.    storstark
Nikdo by se neměl nechat ponižovat, ani bít. Nechápu vůbec, proč o tom někdo přemejšlí. Odejít, neodejít. To je snad jasný, ne? Ted' mám přítele 6 let, ale kdyby na mě vztáhl ruku, tak se stěhuje.  dumbom

.. na hřbitov ? lol

Motto ženy :  :-)  :-)
Všichni si myslí, že největším snem každé ženy je mít dokonalého muže...
Zbláznili jste se..?!     Největším snem ženy je žrát a nepřibrat!  :-)

Není tady

#39 22. 6. 2006 12:20

choysia
♥♥♥♥♥♥♥

Frigo napsal(a):

choysia napsal(a):

.. na hřbitov ? lol

Kam jinam?  rollrollcool

Není tady

#40 22. 6. 2006 12:29

Nety
♥♥♥♥♥♥♥

Mně stačilo, když na mne řval a ničil věci - moje i ty společné grater

http://b2.lilypie.com/b5R4p1/.pnghttp://img150.imageshack.us/img150/7624/beznzvuyw6.jpg

Není tady

#41 22. 6. 2006 12:39

choysia
♥♥♥♥♥♥♥

Nety napsal(a):

Mně stačilo, když na mne řval a ničil věci - moje i ty společné grater

Zmetek, takys ho hnala?   dumbom

Není tady

#42 22. 6. 2006 13:39

ZITJO
♥♥-----

Holky,diky moc za podporu,ja jsem na nej kontakt vymazala ale on kontakt ma,tak ted je konec,od ted mam nove cislo a muze urazky psat kam chce.Mam radost sama ze sebe,ze jsem to po x letech dokazala,nerikam,ze to je lehke,neco v sobe stale mam,nevim co ale ja muzu ted chodit treba naha,kdyz na to prijde,nesmela jsem nosit ani vystrih a kalhoty na telo,byla jsem hned ku...., Jinenka to napsala presne,tlusty,smradlavy,hloupy blbec to byl ten muj,ted uz ho tak vnimam,on 120kg ja 50kg a stale keci o tom,ze vecer nepotrebuje hygienu az rano,ja jsem ho mohla cuchat jeho pot a kdyz vyrazel na cesty tak pouzil vsechny kremy a vonavky co mel.Holky,omlouvam se za takove osloveni ale mam opravdu velkou radost,ze jsem dokazala udelat krok vpred a neotacet se.Jen doufam,ze ho nikde nepotkam to by asi bylo zle.

Není tady

#43 22. 6. 2006 13:48

Simona
♥♥♥♥---

Zitjo, mám z tebe radost. Určitě to je těžké, jak tu holky psaly, pokud tě někdo psychicky i fyzicky týrá úplně tě to zlomí. Ale jak je vidět jsi silná ženská. Když ti bude úzko, piš sem, mě osobně to hodně pomáhá. jsou tady fajn lidi se, kterými můžeš všechno probrat tummenupp

Není tady

#44 22. 6. 2006 14:04

ZITJO
♥♥-----

UZ TO VIM!!!!!!!!!!! Ale trvalo me to,odpoutat se a dokazat zit bez stresu i kdyz jeste nedavno jsem zacala brecet aniz bych chtela a neco me naseptavalo-bez nej umres.Jsou ale malickosti ktere me posiluji,potkala jsem kamarada ktereho znam 20 let a je to velky srandista,posedeli jsme spolu a ja jsem si uvedomila,ze do ted jsem strachy s nikym nemluvila-chlapem,stale jsem byla kontrolovana a pravdu bych rict nemohla,ze jsem potkala kamarada,byla jsem roztesena tak,ze to na me lidi poznavali.To je opravdu pohoda,nemit strach potkat kamarada nebo kamaradku a zajit v klidu na kavu,proziji si leto podle sveho ,podle nej jsem se jen ku... a ja jsem nedala ani pusu k svatku abych neublizila,hura vratil se me mozek a ja volne dycham, chlapa nechci dlouho videt,ted si uziji i to piti kavy v klidu je to jako bych vyhrala milion.

Není tady

#45 22. 6. 2006 14:06

adra
♥♥♥♥♥♥♥
Místo: moje krásné město:-))

ZITJO, jsi šikulka, a moc ti ten pocit stěstí přeji...jen tak dál big_smile big_smile

Co uděláme v životě pro sebe, to si s sebou vezmeme do hrobu. Co uděláme v životě pro druhé, to tu zůstane na věky...

"Pri milování zavři oci a užívej ho plnými doušky, je to dar co teď v tuhle chvilku mas, ale jak skonci vic nedoufej. Milování je dar...ne slib..."

Není tady

#46 22. 6. 2006 14:23

Frigo
♥♥♥♥♥♥♥

Zitjo, jsi hvězda ! tummenupp

Motto ženy :  :-)  :-)
Všichni si myslí, že největším snem každé ženy je mít dokonalého muže...
Zbláznili jste se..?!     Největším snem ženy je žrát a nepřibrat!  :-)

Není tady

#47 22. 6. 2006 14:43

ZITJO
♥♥-----

Musim odejit ale dam vedet jak uzivam vyhru.Diky.

Není tady

#48 22. 6. 2006 15:15

choysia
♥♥♥♥♥♥♥

ZITJO napsal(a):

Holky,diky moc za podporu,ja jsem na nej kontakt vymazala ale on kontakt ma,tak ted je konec,od ted mam nove cislo a muze urazky psat kam chce.Mam radost sama ze sebe,ze jsem to po x letech dokazala,nerikam,ze to je lehke,neco v sobe stale mam,nevim co ale ja muzu ted chodit treba naha,kdyz na to prijde,nesmela jsem nosit ani vystrih a kalhoty na telo,byla jsem hned ku...., Jinenka to napsala presne,tlusty,smradlavy,hloupy blbec to byl ten muj,ted uz ho tak vnimam,on 120kg ja 50kg a stale keci o tom,ze vecer nepotrebuje hygienu az rano,ja jsem ho mohla cuchat jeho pot a kdyz vyrazel na cesty tak pouzil vsechny kremy a vonavky co mel.Holky,omlouvam se za takove osloveni ale mam opravdu velkou radost,ze jsem dokazala udelat krok vpred a neotacet se.Jen doufam,ze ho nikde nepotkam to by asi bylo zle.

Super!!! A kdybys ho potkala, tak ho maximálně kopni do pr... tummenupp

Není tady

#49 22. 6. 2006 15:23

Eva36
♥♥♥♥♥♥-

ZITJO napsal(a):

UZ TO VIM!!!!!!!!!!! Ale trvalo me to,odpoutat se a dokazat zit bez stresu i kdyz jeste nedavno jsem zacala brecet aniz bych chtela a neco me naseptavalo-bez nej umres.Jsou ale malickosti ktere me posiluji,potkala jsem kamarada ktereho znam 20 let a je to velky srandista,posedeli jsme spolu a ja jsem si uvedomila,ze do ted jsem strachy s nikym nemluvila-chlapem,stale jsem byla kontrolovana a pravdu bych rict nemohla,ze jsem potkala kamarada,byla jsem roztesena tak,ze to na me lidi poznavali.To je opravdu pohoda,nemit strach potkat kamarada nebo kamaradku a zajit v klidu na kavu,proziji si leto podle sveho ,podle nej jsem se jen ku... a ja jsem nedala ani pusu k svatku abych neublizila,hura vratil se me mozek a ja volne dycham, chlapa nechci dlouho videt,ted si uziji i to piti kavy v klidu je to jako bych vyhrala milion.

Tak to ti moc přeju, že ses z toho dokázala vymanit. Teď už jen nenarazit na někoho podobného.(Ono by se to totiž mohlo stát. S tímhle jsi byla dost dlouho a dost dlouho jsi to jeho chování snášela. Proč asi? Zkus si sáhnout do duše a zjistit, s čím se tvoje podvědomí snažilo vyrovnávat....Pokud člověk na tohle nepřijde, má dost "šance" na to, že podruhé zase sáhne po nějakém úchylovi. Jako by je přitahoval. Což ti samozřejmě nepřeju. Moje máma se rozvedla s násilníkem po šesti letech, mně bylo tenkrát deset. Vím, jaké to je šílené a jak sebevědomí klesá, aniž by ženská cokoli provedla....)

Není tady

#50 23. 6. 2006 9:08

ADFka
♥♥♥----
Místo: Plzeňský kraj
Web

Žiš, to je chudák.... Mazej od něj mílovými kroky a ani se neotoč! Nikdy jsem nechápala, proč existujou ženy, který když je chlap měsíc nezmlátí, tak maj strach, že už je nemiluje. Nikdo není takovej podčlověk, aby si tohle musel nechat líbit. Pán je zřejmě hulvát, jakýmu není rovno. Fuj, to jsem se zas naštvala. Potažmo to uráží i mě jako ženu. Brrrr!

Please don´t slow me down if I´m going too fast!

Není tady

NÁŠ TIP:
  • Procvičte nejen pravopisná cvičení, diktáty, ale i kvízy, časté chyby, doplňovačky a vše, co pomůže ve výuce Vám nebo dětem na webu pravopisne.cz

• Turistické, populárně – naučné, dětské a zábavné e-knihy. Stáhněte si zdarma e-knihy Jiřího Gleta. Můžete si vytvořit vlastní knihovničku e-knih na svých mobilech a tabletech.

Zápatí