|
1.září : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 1.září : Národní klasika: ovocné knedlíky. Jak zvádnout veškeré nástrahy jejich přípravy? 1.září : Dechberoucí krása těchto levitujících skleněných zahrad vás okouzlí. Aerárium: Vytvořte si svůj malý zelený svět |
|
|
JAK POPOHNAT MALÉHO....TP JSEM MĚLA 15.6.DNES JSEM BYLA U DR.A ZATÍM SE NIC NEDĚJE ANI SE NEZAČÍNAM PŘIPRAVOVAT,TAK MĚ STRAŠÍ Z VYVOLÁVÁNÍM.PROSÍM NAPIŠTE NĚJAKÉ BABSKÉ RADY NEBO VLASTNÍ ZKUŠENOSTI.MOOOOC DĚKUJI
Není tady
Ahoj, povedz mužovi, že chceš sex hneď
vraj to pomáha niekedy, lekár ti žiadnu radu nedal?
Není tady
Miss napsal(a):
Ahoj, povedz mužovi, že chceš sex hneď
vraj to pomáha niekedy, lekár ti žiadnu radu nedal?
no já jaksi na sex nemám ani pomyšlení,takže by to byl asi problém,ale díky za nápad,dr.mi nijak neporadil,takže nevím co dělat nebo nedělat,ale na to vyvolávání se mi opravdu nechce:pussa:
Není tady
no jo holky ale já jsem s přítelem 3měs.bez sexu,milování mi začalo být hodně nepříjemné a nutit se nechci
Není tady
Není tady
dnes jsem vyšlapala asi 10pater na dvakrát-nic,vinko nepiju a podlahu jsem vytírala zrovinka včera,takže jsem asi další případ u kterého nic nezabere.Tosi taky říkam,že malej ví sám kdy jít ven,tak nevím proč ti doktoři chcou vyvolávat,přenáším teprve 6den.Ale děkuji za rady
Není tady
Není tady
Petruš klídek(jestli se mohu přidat do diskuse) já jsem přenášela malýho 12dní(před 8lety) než se mnou začly něco dělat a malá se narodila přesně na termín(před rokem).Až přijde jeho čas tak se ohlásí,nebuj.
Není tady
HOLKY MOOOC VÁM DĚKUJI ZA ODPOVĚDI,ALE NEMÁM NET DOMA,TAKŽE JSEM V KAVÁRNĚ A UŽ MUSÍM UTÍKAT,TAKŽE SE MĚJTE HEZKY A JÁ SE CO NEJDŘÍVE OZVU JAK JSEM DOPADLA-NEDOPADLA.
Není tady
Peti, mi moje doktorka řekla na rovinu : udělejte si s manželem hezký večer, pár skleniček červeného, horká sprcha na kříže a nco plná sexu. Jééééééééé jak byl manža rád, taky jsem ke konci už sexovat nemusela, říkala jsem, že malé udělá do hlavičky dírky
. ¨Třetí den jsem to už prokládala maliníkem - a zabralo to 
Není tady

on to měl různý, tak nevim
nejdřív jich měl dost, pak málo a teď zase dost... My jsme pak od konce října nesměli, tak to je asi tim
Není tady
Jojo přesně tinuš, manža celé těhu říkávál, budeme dělat očička (no malá jich by měla mít několik párů
), stějně tak ručičiky , nožička a nakonec to byly samé vlásky - a fakt, vlásků habakuk 
Není tady