29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu 6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Teďka jsem se na to místo pořádně zadívala a mám tam úplně viditelný modrý žily, takže to vypadá, že je to opravdu od napínání a růstu a taky možná trochu od toho mýho mačkání
Není tady
Luci mně trápilo to samé, za posledních 14 dní už se mi to stalo asi 4x, nejdriv mi to bolelo na obou stranách a v poslední době jen na pravé straně po straně břicha tak jsem se taky bála, nekdy to bylo dost bolestivý, tak jsem volala k dr. a řekl mi ať přijdu, tak mě prohlídnul a říkal že je všechno v pořádku a že jsem přetažená, že si mám pořádně odpočinout a chtěl mě nechat doma. Dal mě magnosolv a řekl že kdyby to nepřestalo tak že mám přijít. jinak se mě ptal jestli jsem měla slepý střevo.
Není tady
Tiffi a kdy te to magnezium začalo účinkovat ? Ja beru ten Magnosolv teprve od včíra.
Není tady
právě že ještě nezabírá, včera teprve mi ho napsal a dneska mi to bolí zas , tak doufam že to brzy přestane.
Není tady
Ahojky, taky se snažíme o mimi, teď se mi zpozdila červená o 5 dní a taky mě bolí v podbvřišku, i bradavky. BT pořád kolem 37,2. Test včera negativní, tak nevím...
Není tady
O mimčo se snažíme 11 měsíců, z toho deset bylo zbytečně, protože jsem musela chodit každý měsíc na Agolutin, teď jsem dostala první měsíc Clostilbegyt. Tak jestli zabral...?
Není tady
No já jsem brala 8 let HA, před rokem jsem ji vysadila a pak jsem to nedostala. Od tý doby jsem chodila každý měsíc na injekci, abych to dostala. 19 měsíců... Stejně je to nespravedlivý, kdo mimčo nechce, většinou otěhotní hned... A my se snažíme a snažíme...
Není tady
Tiffi napsal(a):
Určitě, ono to asi nejde hned aby to působilo. Já jsem ještě málo těhotná, bříško mi teprve růst začíná, tak možná i proto mi to přestalo belet. Ty už jsi ví těhotná vid?
Ja jsem 21tt
Není tady
Je to nespravedlivý, ale co naděláme! Zjistili ti příčinu, proč máš problémy s měsíčky? Lepší, než každý měsíc chodit na Agolutin, je přeci začít problém řešit. Je divný, že jsi nedostala léky na urovnání.
Já ted musim pryč, tak zatim pa.
Není tady
Allka napsal(a):
Tiffi napsal(a):
Určitě, ono to asi nejde hned aby to působilo. Já jsem ještě málo těhotná, bříško mi teprve růst začíná, tak možná i proto mi to přestalo belet. Ty už jsi ví těhotná vid?
Ja jsem 21tt
Tak to blahopřeju
Není tady
Tiffi napsal(a):
Je to nespravedlivý, ale co naděláme! Zjistili ti příčinu, proč máš problémy s měsíčky? Lepší, než každý měsíc chodit na Agolutin, je přeci začít problém řešit. Je divný, že jsi nedostala léky na urovnání.
Já ted musim pryč, tak zatim pa.
Slabá sliznice, agolutin byl asi na urovnání... Nebo spíš vyvolání... Pa
Není tady
Já jdu taky - vařit, ať má skoromanžel co jíst, až se vrátí z práce:)
Není tady
Tiffi napsal(a):
No, tak to už jsi pěkná těhulka
Cvičíš Alko?
necvičim nemám na to moc čas, ještě chodím pořád do práce a když se dohrabu domů a pak uvařit tak pak už nemám chuť nikam se večer hnát.
Ja jsem vždycky chodila často na záchod a ted tak často nechodim, tak možná že mi ty střeva dělaj takový problémy.
Není tady
Allko, mě Dr. řákala, že cvičení na bolest pánve a dělohy pomáhá a prý je na to perfektní Pilátes pro těhotný, už se taky chystam, že se do cvičení pustim. Do ted jsem se bála, abych neublížila mimču, ale když je všechno v pořádku, tak se do toho musim nějak dokopat:)
Není tady
Tiffi, jedno nebo dvě, budu šťastná, i když budou tři!!! Opravdu se na to těším. Dvojčátka máme v rodu
Není tady