|
9.dubna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 9.dubna : Vaření na chatě či chalupě bez stresu: Tipy na vaření z jedné pánve nebo hrnce. 1.dubna : Jak vznikla záhada ďáblova trojúhelníku: Odhalil ji už Kolumbus? |
|
|
Ahojte,procitala jsem starsi diskuse o tom jaky koupit kocarek a nikde jsem nenasla zadny nazor na znacku Roan a Bebecar.Chtela jsem jit do Deltimu,ale ta vaha a skladnost,to je hruza.Mate nekdo zkusenosti s Roanem nebo bebecarem?Tak nejak mi vychazeji nejlip,i kdyz ta cena zrovna neni nejnizsi.Diky
Není tady
Ahoj janco,my máme bebecar a je docela v poho,ale ted nedávno jsem trochu více houpala kočár a povolily se mi uchyty na bocích kočárku,které jsou z plastu,tak jsem jela do prodejny a tam mi ho vyreklamují,protože jsem to prý asi měla volné od začátku,protože jsem zkoušela kočar stejné značky a ten měl říditka pevná,kdežto náš kočár je měl od začátku volná.A taky se mi zdá těžky,ale kdybych chtěla lehký tak se nedoplatím.Jinak si na něj nestěžuji.
Není tady
Jančo já mám kočárek Roan.Jezdím s ním sice jen 14 dnů, ale nemůžu si ho vynachválit. Je stašně lehounký, já bydlím na velkém kopci tak si ani neumím představit, že by jsem měla tahnout těžký kočárek. Do auta se taky moc dobře skládá, mám velký kufr tak tam mám ještě hodně volného místa. Problém na něm zatím nevidím žádný.
Není tady
BebeCAR jsem taky chtela, ale je moc tezky a taky nema letni boudicku (na leto mi prisla moc zateplena)
Není tady
dekuji moc za odpovedi,je asi jasny ze idealni kocarek neexistuje,no doufam,ze budeme mit pri vyberu stastnou ruku
Není tady