Oznámení

18. září : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení!

18. září : Objevte kouzlo brambor po římsku. Jednoduchý recept, když vás tlačí čas i finance!

18. září : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog

#51 3. 7. 2007 19:52

Kiara
♥♥♥♥♥♥♥
Místo: Praha - východ

Re: Kocourek se mi vyčůral do postele..co s tím???

Nikkitko, moje těhotná kočičí bezdomovkyně má též sklony chodit mimo WC. Ostatní kočky ji moc nemusí - ne, že by jí přímo ubližovaly, ale prostě mezi ně zatím nezapadla. Vet ji prohlížel a nic na ní - kromě těhotenství - neshledal. Nechala jsem ji naočkovat a odčervit, ví, kam má chodit na WC ale po ránu se mi vyčůrala na předložku u vany, zrovna ve chvíli, když jsem se koupala.
Mám problém - až dosud žila číča v přírodě, doma ji mám cca tři týdny. Každou chvíli by měla rodit. Nechci ji - vzhledem k jejímu stavu - trestat, ale situace, aby mi močila v domě kam ji napadne není únosná. Pokud je teď teplo a já jsem v práci, číča se stejně uvnitř domu nezdržuje, protože je venku před domem na dvoře. Má možnost výběhu jak do domu, tak i z domu otevřeným oknem v předsíni. Takže nevím, co dělat, aby se číča podobných excesů vyvarovala.

"Náhody neexistují - to jen Bůh chce zůstat inkognito ..."

Není tady

#52 3. 7. 2007 22:11

Macex
♥♥♥♥♥♥♥

Neboj, je sama vetřelkyní mezi starousedlíky, ono se to upraví. Tohle mohl být zoufalý pokus o zastání při nějaké neshodě s osazenstvem a Ty se místo toho koupeš. lol a nebo se chtěla mazlit a ty zase nic.
Všechny kočky, co jsme měli nebo co chodím navštěvovat chovatele si většinou stěžují touhle formou. Saxana např. tímto způsobem dala jasně najevo, co si myslí o luxusních pelíšcích, které jsem ji ze zoufalství, aby pořád neležela jen na zemi (když nemá ráda měkké) zakoupila a ukázala, že jsou pro ni určené ke spaní a odpočinku. Pelechy prošly pračkou a následně skončily na skříni nebo u ostatních chovatelů. Zkrátka koberec je pořád to nejlepší kanapíčko... lol
Největší ostudu asi udělala na návštěvě, kdy jsem se chlubila, že je to čistotná kočka a že se venku nevyčůrá ani nevykaká, že chodí pouze na svůj záchod a ani na procházce neudělá potřebu a čeká až na svůj záchod, i kdyby jí měl prasknout močák...... a ona pořád brblala, že už chce domů a pobíhala po tom bytě a nezůstala chvilku ležet a byla taková naprdnutá a když jí nikdo nevyhověl, tak se nechala nějak šikovně pustit do ložnice a pánovi bytu se pěkně vyčůrala do postele a on zrovna za to vůbec nemohl, neb nebyl ani doma, pouze jeho manželka a děti. lol dumbom, ale holt baba drží s babou, tudíž ona poznala, kdo je astmatik a alergik na kočky a kdo se bude v té (3xčištěné) matraci zmítat půl roku v astmatických záchvatech.... lol No, tak tam už s ní nikdy nepůjdeme....
Na druhou stranu už to nikde jinde, nikdy neudělala, ale do cizích ložnic ji teda preventivně nepouštím....

Není tady

#53 3. 7. 2007 22:49

Kiara
♥♥♥♥♥♥♥

Chudák Kasilda, mafiáni se jí štítivě vyhejbají, kočičí těhule tady kraluje jednak u misek s krmením, druhak v mojí posteli. Od doby, kdy sem syn natáhl chudinku Kasildu téměř proti mojí vůli (ha ha) mafiáni zastávají postoj, že budou Cass bojkotovat. Těhotná Kasilda si u krmení servítky nebere - roztáhne se u misek s tím, že žere, pokavaď nepukne a ostatní mafiáni se jí štítivým obloukem vyhýbají. Řeším to tak, že kočičí konzervu a podobné pochutiny rozděluji do více misek mezi mafiány tak, aby se pokud možno nepozakousali tongue
Bohužel - mafiáni zaujmuli vůči těhotné Cass jednoznačné stanovisko - Cass se uvelebila u mě na polštáři, tedy nesnášíme Kasildu a nesnášíme zároveň i paničku sad

Není tady

#54 3. 7. 2007 23:14

Macex
♥♥♥♥♥♥♥

NO o paničku strach nemám, ta si získá ztracený respekt krmením, péčí apod... ale snad Kasilda nebude muset bojovat např. o ochranu mláďat po porodu apod.... To bude mít moc práce s uhlídáním prcků a ještě přitom bránit svoje práva.

Není tady

#55 4. 7. 2007 19:40

Kiara
♥♥♥♥♥♥♥

Macex: No, hlavně z hlídání mrňousků mám docela strach. Jde mi o to, aby se Kasilda okotila pokud možno v době, kdy nebudu v práci, aby koatům mafiáni v době mojí nepřítomnosti neublížili. Potíž je v tom, že ten poslední  je nevykastrovaný kocour a bojím se toho, aby zrovna on nevzal spravedlnost do svých zubů usch
Jinak není problém Cass i s koaty zavřít do dolního pokoje, aby tam byli v bezpečí, jde mi právě jen o ten moment porodu a po porodu.

Není tady

#56 8. 8. 2007 13:21

Martad
♥------

Na likvidaci zápachu se mi nejvíce osvědčil přípravek LAPAREN. Nemusí se nikam stříkat. Je to prášek, který se umístí v místnosti a je po několik měsíců po zápachu. Vychytá i smrad z cigaret. Dá se koupit v některých prodejnách pro zvířata nebo na www.laparen.cz

Není tady

NÁŠ TIP:
  • Procvičte nejen pravopisná cvičení, diktáty, ale i kvízy, časté chyby, doplňovačky a vše, co pomůže ve výuce Vám nebo dětem na webu pravopisne.cz

Zápatí