Oznámení

9.dubna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení!

9.dubna : Vaření na chatě či chalupě bez stresu: Tipy na vaření z jedné pánve nebo hrnce.

1.dubna : Jak vznikla záhada ďáblova trojúhelníku: Odhalil ji už Kolumbus?

#1 20. 6. 2006 21:07

Tazinek
♥♥♥----

poradi nekdo

ahoj Zdeno, já jsem vdaná 4 roky. Záleží na tom jestli se vdáváš na sesnici nebo ve městě. Pokud na vesnici tak aby jste všechno pomalu zařizovali tak 5 měsíců dopředu. Místo hostiny, koláče, šaty a taky si to jít domlivit do kostela nebo na radnici. Já se vdávala na vesnici a svatbu jsme měli narychlo ( otěhotněla jsem dudlik ) a měli jse to všechno stihnout do 2 měsíců a bylo to dost těžký všechno sehnat a taky to dopadlo jinak než jsem ji vždycky přála grater . Ve městě je těch možností víc tam si myslím že stačí začít tak 3 měsíce dopředu.

Není tady

#2 22. 6. 2006 10:35

annie
♥♥♥♥♥♥-

Re: poradi nekdo

Ahoj Zdeni
my jsme si např. hospodu zařizovali už půl roku dopředu. Stejně tak muzikanta - měla jsem vyhlednutého jiného, ten byl už ale zaneprázdněný až do konce roku.
Šaty stačí ty 3, 4 měsíce dopředu - obejít si půjčovny, vyzkoušet....a zhruba 14 dní před svatbou znovu na zkoušku - vezmeš si s sebou boty, které budeš mít, šperky atd...
Kytku jsem si objednávala 14 dní předem - musí některé kytky objednat - můžeš si vybrat z katalogů přímo v květinářství nebo máš svoji představu.
Svatební oznámení si můžeš vybrat i v půjčovně šatů /většinou ta možnost je/ nebo si je necháš natisknout - většinou tam,  kde tisknou různé vizitky a pod. - mohl by Ti poradit někdo z Tvých známých.
My jsme si objednávali oznámení v půjčovně šatů.
Prstýnky jsou lepší vybírat v klidu - klidně 2 měsíce předem - samotný výběr nám dal dost zabrat - pozjišťuješ si jak kde je draho apod.
Paní ve zlatnictví nám řekla, že prstýnky budou za měsíc - kdybychom spěchali, tak dřív, ale je lepší mít to vklidu.
Pokud bydlíš na vesnici, tak určitě se najde nějaká tetinka, která peče koláčky nebo dokonce na celé svatby - je lepší se domluvit co nejdřív, aby už něco neměla.

Vím jak Ti je, naštěstí to už mám za sebou....Snad jsem pomohla a pokud bys chtěla ještě něco vědět, tak písni.

Není tady

NÁŠ TIP:
  • Procvičte nejen pravopisná cvičení, diktáty, ale i kvízy, časté chyby, doplňovačky a vše, co pomůže ve výuce Vám nebo dětem na webu pravopisne.cz

• Turistické, populárně – naučné, dětské a zábavné e-knihy. Stáhněte si zdarma e-knihy Jiřího Gleta. Můžete si vytvořit vlastní knihovničku e-knih na svých mobilech a tabletech.

Zápatí