Oznámení

29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení!

29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu

6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog

#1 20. 6. 2006 8:54

Dana
♥♥♥♥♥♥♥
Místo: Východní Čechy

40. narozeniny

V červenci má moje sestřenka 40 narozeniny a já nevím, co ji mám koupit. Poraďte mi prosím. Díky kapitulation

http://www.gify.nou.cz/divky_mini1_soubory/49.gif
Problémy přicházejí v řadě za sebou a při zvláště příznivých okolnostech i v dvojstupech.
Opravdoví přátelé jsou ti, kteří vám nikdy nezmizí ze srdce, i kdyby na čas zmizeli ze života....

Není tady

#2 20. 6. 2006 9:06

Romča
♥♥♥♥♥♥-
Místo: ostravsko

Re: 40. narozeniny

A kolik asi chceš vynaložit financí?

Není tady

#3 20. 6. 2006 10:07

Iveta
♥♥♥♥♥♥-
Místo: severní Morava

Co ji Danko někam poslat, ať si odpočine, wellnes víkend, nebo tak.....fakt záleží, co do toho hodláš investovat....

http://www.mujpes.cz/galerie/32245t.jpg
Všichni jsme andělé jenom s jedním křídlem.Létat můžeme jenom tehdy,objímáme-li jeden druhého .

http://www.gifanimace.wz.cz/animace/kone/02.gif

Není tady

#4 20. 6. 2006 10:39

Dana
♥♥♥♥♥♥♥

no, ona je z vesnice na Slovensku a mají hospodářství, nikam nepojede, myslela jsem, že jí dám 1000 Kč, aby si něco koupila podle sebe a něco bych jí koupila já, taky tak za 1000 Kč.

Problémy přicházejí v řadě za sebou a při zvláště příznivých okolnostech i v dvojstupech.
Opravdoví přátelé jsou ti, kteří vám nikdy nezmizí ze srdce, i kdyby na čas zmizeli ze života....

Není tady

#5 20. 6. 2006 10:41

luckies
♥♥♥♥---
Místo: Praha 5

Ahoj, my taky hledaly dárek ke 40 narozeninám pro jednu známou a nakonec jsme koupily sadu stříbrných šperků. Naušnice, prsten a řetízek s přívěskem. Budeme se na to skládat 3 a vyjde nás to na 700Kč dohromady.
Ale jak už psaly holky opravdu záleží hodně na tom, kolik chceš investovat. Ale třeba takový poukaz na thajské masáže by byl super smile

život je jako bonboniéra, nikdy nevíš, co ochutnáš...

Není tady

#6 20. 6. 2006 10:56

Frigo
♥♥♥♥♥♥♥

Dano, co řešíš ???  lol  Kup jí prasátko... pomocnici v domácnosti .... novou kosu ....  slušivou zástěrku...
lol lol lol

Motto ženy :  :-)  :-)
Všichni si myslí, že největším snem každé ženy je mít dokonalého muže...
Zbláznili jste se..?!     Největším snem ženy je žrát a nepřibrat!  :-)

Není tady

#7 20. 6. 2006 11:19

Dana
♥♥♥♥♥♥♥

nové galoše, srp a kladivo... big_smile big_smile big_smile
to by se mi poděkovala tummenupp

Není tady

#8 20. 6. 2006 11:45

Judyna
♥♥♥♥♥♥♥

Moje kamarádka odmítá k narozeninám šperky, masáž taky nechce (prý na ni nemá čas), parfém si vybrat netroufnu tak jsem to vyřešila tím, že jí dám poukaz z knihkupectví na odběr knih v určité hodnotě. Ráda čte, tak snad to příjde vhod.

Jakmile si uvědomíš svoji pravou hodnotu, bude se okolo tebe točit celý svět.
Rozhodnutí osvobozuje.

Není tady

#9 20. 6. 2006 11:51

Iveta X
♥♥♥♥♥♥-

Judyna napsal(a):

Moje kamarádka odmítá k narozeninám šperky, masáž taky nechce (prý na ni nemá čas), parfém si vybrat netroufnu tak jsem to vyřešila tím, že jí dám poukaz z knihkupectví na odběr knih v určité hodnotě. Ráda čte, tak snad to příjde vhod.

Jé, takový dárek by mi udělal vééélkou radost. Mě zase napadlo jednou mamce k Vánocům předplatit na celý rok noviny až do schránky. Taky jsem měla úspěch. Ty poukazy na odběr zboží umožňuje čím dál víc obchodů. Mám dojem, že to jde i v DM a Rossmanovi, tam by taky určitě každá žena našla to, co jí potěší. Nebo zaplatit paušál do mobilu - další možnost. Pokud obdarovávanou osobu známe hodně dobře, tak je snažší výběr, víme co jí udělá radost, jaký má koníčky, co potřebuje a co si přeje. V zimě jsme vymýšleli dárek pro tchána k 70. narozeninám a napadl nás zápěstní tlakoměr....

Iveta X

Není tady

#10 20. 6. 2006 12:07

Dana
♥♥♥♥♥♥♥

no jo, jenže já tam přijedu v pátek odpoledne a v sobotu je oslava, ve vesnici mají jen takový malý krámek a operátory na Slovensku vůbec neznám, stejně asi má paušál. Já potřebuju něco koupit tady a odvézt to tam.

Není tady

#11 20. 6. 2006 12:55

helena
♥♥♥♥♥♥♥

Tak jí třeba předplať nějaký zajímavý časopis. To jde i tady.
Nebo má možná ráda ruční práce - tak třeba parádní vlnu na svetr, jakou by si sama nekoupila.

http://img1.wapster.pl/logosrv.aspx?id=2134840
Láska je to, čemu dovolujeme, aby nám ubližovalo.
chtěl bych jak ponorka lehnout až na dno a přestat vysílat volací znak...

Není tady

#12 20. 6. 2006 13:16

Iveta X
♥♥♥♥♥♥-

Ještě mě napadá, že jsme tchyni k narozeninám kupovali župan. Nebylo vůbec jednoduchý sehnat fakt pěkný a kvalitní a nakonec vyšel i docela draho, takže to byl  pěkný dárek. K tomu pak bys mohla dát do obálky ještě nějakou korunku.....

Iveta X

Není tady

#13 20. 6. 2006 14:13

Judyna
♥♥♥♥♥♥♥

helena napsal(a):

Tak jí třeba předplať nějaký zajímavý časopis. To jde i tady.
Nebo má možná ráda ruční práce - tak třeba parádní vlnu na svetr, jakou by si sama nekoupila.

Když je z takové malé dědinky, tak to mi taky to předplatné časopisu připadá jako dobrý nápad. Třeba máš možnost zavolat někomu z její rodiny a zjistit, který časopis je její oblíbený?

Jakmile si uvědomíš svoji pravou hodnotu, bude se okolo tebe točit celý svět.
Rozhodnutí osvobozuje.

Není tady

#14 20. 6. 2006 15:05

Romča
♥♥♥♥♥♥-
Místo: ostravsko

A jaká je?Ocenila by spíše něco do bytu a nebo pro sebe?Chtělo by to asi spíš něco, že si vždy vzpomene, jé to jsem dostala ke 40 - cítce.Já jsem třeba od kamarádek dostala takovou tu dřevěnou žirafu, nebo palmu.My kamarádce ke 40 jsme koupily v Uvě krásnou  velkou čarodejnici(ruční výroba).

Není tady

#15 21. 6. 2006 14:30

oskárka25
♥♥♥♥♥♥-
Místo: Tišnov a okolí
Web

Nebo nějakou velkou pokladničku. O víkendu jsme byli na 40 sestřinýho přítele, má rád motorky a auta. Dostal krásnou velkou pokladničku - něco jako parodie na policejní vůz. Teď kvůli tomu novýmu zákonu. Třeba by ale měli nějakou jinou pokladničku. Rozměr toho policejního auta byl cca 25x35 cm.

Jakub 16.2.2007
Lucinka 10.6.2010

Není tady

#16 22. 6. 2006 11:12

he
♥♥-----

To je teda problém s tím Slovenskem. Je Slovenka nebo Češka? Jestli ráda čte tak bych byla pro knihy, ale kupovat v Čechách slovenské knihy....?
Mě bude 40 letos a brala bych měsíční dovolenou na Tahiti, pro jednu osobu a to měcool
Pak bych byla zase schopná 15 let fungovat jako matka a manželka.
Co takhle nějakou kvalitní keramiku?Pak by si na tebe vzpomněla aspoň při každém úklidu.big_smile

Ještě se nestalo, aby nějak nebylo.

Není tady

NÁŠ TIP:
  • Procvičte nejen pravopisná cvičení, diktáty, ale i kvízy, časté chyby, doplňovačky a vše, co pomůže ve výuce Vám nebo dětem na webu pravopisne.cz

• Turistické, populárně – naučné, dětské a zábavné e-knihy. Stáhněte si zdarma e-knihy Jiřího Gleta. Můžete si vytvořit vlastní knihovničku e-knih na svých mobilech a tabletech.

Zápatí