21. října : Váení uivatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to poruení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 21. října : Straidelné čokoládové muffiny pro odváné děti. Zabaví i zasytí! 21. října : Jak vyuít skořápky z vlaských ořechů? Odvar z nich dodá chybějící jód a pomůe i s kalem |
|
|
Stránky: 1
Změnou gelu jsem zjistila, e jsem se pravidelně předávkovávala asi tak 5-10x, a to denně,po dobu roku a půl. Nový gel má dávkování, předtím neměl a doktor taky přesně nevěděl-nechal to na obrázku z příbal.letáku.
Ví někdo, jaké jsou příznaky a následky tohoto? Ne to, co je v letáku, ale ze ivota? Díky.
Není tady
Evelin a nespletla jsi se? Já si mazala jednu mírku denně - kdybych se namazala 5x či 10x víc, tak to je půl tuby denně, to sis snad na sebe nemazala denně půl tuby, kdo by ti psal tolik receptů???? To snad ani není moné, kam bys takové mnoství roztírala? Kdybys byla desetinásobně předávkovaná tak dlouhou dobu, tak bys příznaky měla a nemusela se ptát jaké jsou, to u bys věděla.
Upravil(a) Bety (19. 6. 2006 16:34)
Není tady
Já brala Oestrogel...měla jsem si dávat délku odměrky (ale má jakoby dva dílky).No otázka byla, tak tlustého gelu....nebo jenom do dráky?!Doktor řekl, tlustý gel. Tak byl tlustý. A ted mám divigel a kdy porovnám jednu dávečku, tak tomu NEMOHU uvěřit. To ví, e vím, co mne to asi dělalo...ted teprve vidím, eto asi bylo z toho. Já to nevěděla, e si dávám moc. Kdy mne padali vlasy, tak bylo e málo.... Tuba je veliká....a má dávka vyla na celá velká stehna kolem!
Příznaky vím, ale doktor řekl, e ádné nejsou.
Není tady
Tuba Oestrogelu má 80 g gelu, to nebude taková hrůza jak si myslí...s jiným lékem dávkování neporovnávej. Já jsem dávala taky celou délku odměrky = 2 díly. Poněvad mi to vyhovovalo, nechala jsem si "nastřelit" pod kůi kapsli, ze které si tělo odebírá potřebnou dávku samo podle aktuální hladiny hormonů a předávkování tak nehrozí. Vpich byl maličký a kapsle se pomalu sama rozplývá, u ji mám rok a jetě pořád dostačuje. Stálo to 500 co jsem ráda obětovala, abych se nemusela kadý den mazat gelem.
Není tady
Aha, to zrovna dr. navrhl a ja jsem zatim k tomu nezaujala postoj. Ale říkal, e to je na 6 měsíců....mazat se mne nevadi, spise brat tabl.vadi.
Bohuel mám alergii na náplastě....OEstrogel zmizel z trhu....jinak bych ani nic nevěděla. Tak jo, potila jsi se v noci jako kůň? 2x převlíkat, mokré vlasy?A jetě jeden specifický projev, o kterém tady nechci psát. Nemá bouli z kapsle? Boulí vlastních mám na tělě dost....i bez kapslí.
Není tady
Evelin napsal(a):
Aha, to zrovna dr. navrhl a ja jsem zatim k tomu nezaujala postoj. Ale říkal, e to je na 6 měsíců....mazat se mne nevadi, spise brat tabl.vadi.
Bohuel mám alergii na náplastě....OEstrogel zmizel z trhu....jinak bych ani nic nevěděla. Tak jo, potila jsi se v noci jako kůň? 2x převlíkat, mokré vlasy?A jetě jeden specifický projev, o kterém tady nechci psát. Nemá bouli z kapsle? Boulí vlastních mám na tělě dost....i bez kapslí.
Nemám bouli, je to maličké jen pod kůí,a zavede to takovou dutou jehlou, předtím to místo malinkatou tenkou jehličkou píchne a nic necítí, jen modřina byla. Jo a rozplyne se to samo, nic se nevyndavá. Mně taky říkal na půl roku, ale drí u rok. Potila jak prase??? TO JE SLABÝ SLOVO!!!! Já, která se normálně nepotím ani v největím vedru!!! Návaly, pocení, bolest nohou, v krku knedlík, nejdříve noční buzení, posléze NESPANÍ - spala jsem tak po 10 minutách, no za 2 měsíce ze mně byla troska a to nepřeháním!!!! Oestrogel je zázrak a tobolka taky, jsem jako nová, vechno co jsem přibrala jsem zhubla a u vůbec nejsem jak zpomalený film!
Není tady
Jo a ten specifický projev jsem určitě měla taky cha cha. Ale teď jsem jako nová a to vude.
Není tady
ahoj,
dr. mi předepsal OESTROGEL a DUPHASTON 20X10MG prosím nemate zkuenosti DUPHASTON?
Na OESTROGEL sem se něco s příspěvků dočetla.
Moc dekuji:)
Bety napsal(a):
Evelin napsal(a):
Bohuel mám alergii na náplastě....OEstrogel zmizel z trhu....jinak bych ani nic nevěděla. Tak jo, potila jsi se v noci jako kůň? 2x převlíkat, mokré vlasy?A jetě jeden specifický projev, o kterém tady nechci psát. Nemá bouli z kapsle? Boulí vlastních mám na tělě dost....i bez kapslí.Nemám bouli, je to maličké jen pod kůí,a zavede to takovou dutou jehlou, předtím to místo malinkatou tenkou jehličkou píchne a nic necítí, jen modřina byla. Jo a rozplyne se to samo, nic se nevyndavá. Mně taky říkal na půl roku, ale drí u rok. Potila jak prase??? TO JE SLABÝ SLOVO!!!! Já, která se normálně nepotím ani v největím vedru!!! Návaly, pocení, bolest nohou, v krku knedlík, nejdříve noční buzení, posléze NESPANÍ - spala jsem tak po 10 minutách, no za 2 měsíce ze mně byla troska a to nepřeháním!!!! Oestrogel je zázrak a tobolka taky, jsem jako nová, vechno co jsem přibrala jsem zhubla a u vůbec nejsem jak zpomalený film!
Není tady
Stránky: 1