|
1.září : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 1.září : Národní klasika: ovocné knedlíky. Jak zvádnout veškeré nástrahy jejich přípravy? 1.září : Dechberoucí krása těchto levitujících skleněných zahrad vás okouzlí. Aerárium: Vytvořte si svůj malý zelený svět |
|
|

tak já teda konečně taky uvádím informace- věk 23, snažení 12 měsíců, doma jedno dítko, jména Mikuláš a Ema. TP 21.3.07
Není tady
Včera jsem byla na ultrazvuku a mimísek měl 1 cm.Za 14 dní mělo by mělo být vidět srdíčko. Dneškem jsem načala 7.týden těhotenství.
Není tady
Texlin napsal(a):
Včera jsem byla na ultrazvuku a mimísek měl 1 cm.Za 14 dní mělo by mělo být vidět srdíčko. Dneškem jsem načala 7.týden těhotenství.
koukám Texlin, že jsme na tom dost podobně
- držím palečky 
Není tady
Ahoj,
tak ja taky zadam data 
vek 30, snazeni 4 mesice, Terezka x ???
Dik.
Není tady
Holky, já to na tu nástěnku neumím dohodit... - možná ani nemůžu..., tak jestli můžu poprosit někoho povolanějšího 
Věk 24 let, Pardubice. Vojtíšek x Kateřinka, první mimi, snažení 1 rok, po Clostilbegytu hned napoprvé 
Není tady
Tereza82 napsal(a):
Holky, já to na tu nástěnku neumím dohodit... - možná ani nemůžu..., tak jestli můžu poprosit někoho povolanějšího
Věk 24 let, Pardubice. Vojtíšek x Kateřinka, první mimi, snažení 1 rok, po Clostilbegytu hned napoprvé
jůů to je super, my se snažíme taky rok a příští měsíc mám brát clostilbegyt, tak doufám že otěhotnim taky napoprví
a neboj, já tě na nástěnku připíšu 
Není tady
Amálka napsal(a):
Ahoj,
tak ja taky zadam data
vek 30, snazeni 4 mesice, Terezka x ???
Dik.
TP 14.3.2006
Není tady
Andy, děkuji a hooodně moc štěstí!!!!
Není tady
Tereza82 napsal(a):
Andy, děkuji a hooodně moc štěstí!!!!
koukám že se za 22 dní vdáváš
to já se vdávala před měsícem 
to toho máme hodně společnýho vid?
až na to že já nejsem těhulka
ale třeba tě brzy doženu 

Není tady

Tereza82 napsal(a):
Terezko..já chci taky asi Vojtíška !!!! Budou dva !!! 
A nebo ne, já budu mít radši holku 
Není tady
Andy, tak to vidíš... tak aby to bylo ještě víc podobný, koukej mě následovat i s tím mimískem. Moc Ti přeju, aby se vám to teď povedlo!!! Ono to i psychicky pomůže - když jsem brala ty prášky, říkala jsem si, že po nich už prostě otěhotním... Taky jsme dělali co proto, aby se to povedlo 
Pinky, holčičku nebo kluka... Ty už máš doma dva chlapáky, viď? Plus ten nejstarší
A jméno pro holčičku máte?
Není tady
Andrejko a ten metřík je krásně dlouhýýýýý!!!!
Není tady

Tereza82 napsal(a):
Andy, tak to vidíš... tak aby to bylo ještě víc podobný, koukej mě následovat i s tím mimískem. Moc Ti přeju, aby se vám to teď povedlo!!! Ono to i psychicky pomůže - když jsem brala ty prášky, říkala jsem si, že po nich už prostě otěhotním... Taky jsme dělali co proto, aby se to povedlo
Pinky, holčičku nebo kluka... Ty už máš doma dva chlapáky, viď? Plus ten nejstaršíA jméno pro holčičku máte?
Teri....já ani nevím, jaký to je čekat holčičku, takže si uvnitř zase myslím, že je to kluk !!!
Na holku máme jmen spousty....Terezka, Adélka, Agáta, Vendula, Edita....... ještě nevíme !!!
Teď mi jde hlavně o to, aby všechno dobře dopadlo !!! 
Není tady
Pinky, to každopádně a určitě bude vše OK... Takže když to budou paterčata, vás to vykolejit nemůže, protože jména máte a to je základ 
Není tady

Holky připíšete mě na nástěnku !!!
Pinky 29 let, dvě děti, na cestě třetí..jména ještě ???? A termín porodu 30.3.2007
Vyšlo to na 7. pokus !!! 
Není tady
Ahoj holky, prosím, prosím, doplňte mě taky do vašeho seznámku, je mi 26.let, čekám své první mimi po 4 měsících snaženíčka, Chrudim. Mooooooc děkuji! Hodně zdravíčka VŠEM!

Není tady
Já bych prosím taky chtěla. Je mi 26, Praha, první mimi, snažení 6 měsíců, Terezka nebo ??? ještě nevíme. Jo a termín máme 2.4.2007
Upravil(a) Klea (22. 8. 2006 15:02)
Není tady
Ahojky, můžu se přidat k vám? Nestihla jsem ani nástěnku snažilek. Už mám dvě dcery, 19 + 11. Teď se nám mimi povedlo hned napoprvé a to doktor povídal, že vůbec nemáme počítat s tím, že po vysazení antikoncepce to půjde tak snadno, prý tak za půl roku, tak se z té rychlosti nějak nemůžu vzpamatovat, ale jsem moooc ráda. TP 8.5.2007. A je mi 39.
Není tady
Ahojky,mě je 23,jsem z Milovic,zatím bez dítek,termín mám 29.11.06.Přesto,že jsem ve 28tt,tak se nám mimísek schovává a nechce ukázat jestli je to holčička nebo chlapeček,zatím to vypadá na holku,ale známe to ,ne?
takže u jmen zatím vede Veronika a Tomáš.Mimi se po samovolném potratu v lednu povedlo znova hned za měsíc,takže jsme měli s "tátou" štěstíčko... 

Upravil(a) Hennrieta (5. 9. 2006 18:48)
Není tady
habe napsal(a):
Ahojky, můžu se přidat k vám? Nestihla jsem ani nástěnku snažilek. Už mám dvě dcery, 19 + 11. Teď se nám mimi povedlo hned napoprvé a to doktor povídal, že vůbec nemáme počítat s tím, že po vysazení antikoncepce to půjde tak snadno, prý tak za půl roku, tak se z té rychlosti nějak nemůžu vzpamatovat, ale jsem moooc ráda. TP 8.5.2007. A je mi 39.
Ahoj, to byl tedy fofr. Já jsem si laicky vypočetla taky TP na 8.5., ale uvidím co dr. na kontrole. Měla by ses přidat na "jarní miminka", tam bude víc podobně starejch těhulek
Není tady
alenak napsal(a):
habe napsal(a):
Ahoj, to byl tedy fofr. Já jsem si laicky vypočetla taky TP na 8.5., ale uvidím co dr. na kontrole. Měla by ses přidat na "jarní miminka", tam bude víc podobně starejch těhulek
no a že ndáš recept jak na to... já se také snažím již nějakou dobu a nic ... sice je mi o trochu víc než tobě ale stále doufám...
Není tady