|
1.září : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 1.září : Národní klasika: ovocné knedlíky. Jak zvádnout veškeré nástrahy jejich přípravy? 1.září : Dechberoucí krása těchto levitujících skleněných zahrad vás okouzlí. Aerárium: Vytvořte si svůj malý zelený svět |
|
|
Ahoj Lucka, z Liberce, 20 let. TP 30.12.2006 , bez snaženíčka...
Není tady
Prosím taky o připsání. Je mi 28 let. TP 15.12.2006, snažili jsme se 5 měsíců, mám už 4,5 letou Veroniku.
Není tady

Ahoj, prosím o zapsání na nástěnku. Pája 24 let, Pardubicko no a "snažení" trvalo 3 měsíce. Je to naše první mimi.
Není tady

Moc se omlouvám už na nástěnce "jsme" - jen nám chybí jména. Tak holčička Tereza a kluk Denis
Není tady
HOLKY tak koukám na nástěnku a chybí tam info tak doplňuji, je to naše první miminko a vyšlo hned na první pokud. Děkuji....
Není tady
Andrejko, ve čtvrtek Ti dodám všechny informace o sobě, to budu po 1.KO od Dr. a moc prosím o doplnění do tabulky těhulek

Není tady

Andrejko, já jdu v pátek a pokud vše dobře dopadne, hnedka všechno napíšu,ju?
Není tady
Andrejko! Ahoj ! Já mám termín 11.2. ve čtvrtek jdu na další UZ ! Tak se zase ozvu!!! A jak se cítíš jako mladá paní???
Není tady
Ahoj holky, teda sem na babinet už chodím nějakej čásek, ale tohohle shromažiště těhulek jsem si všimla až teďka
Nabíráte ještě těhule?
Není tady
wocinka napsal(a):
Ahoj holky, teda sem na babinet už chodím nějakej čásek, ale tohohle shromažiště těhulek jsem si všimla až teďka
Nabíráte ještě těhule?
jasně, nabíráme pořád a nepřetržitě 

Není tady
Ahojky, je tu spousty zajímavostí, jsem nadšená, taky bych se chtěla nechat zapsat na nástěnku.
Bez šesti dnů 30 let, první termín 1.3. 2007, snažení 2 měsíce a naše první miminko.

Není tady
Simi napsal(a):
Ahojky, je tu spousty zajímavostí, jsem nadšená, taky bych se chtěla nechat zapsat na nástěnku.
Bez šesti dnů 30 let, první termín 1.3. 2007, snažení 2 měsíce a naše první miminko.
hotovo 

Není tady
Andrejko prosím doplň mně nezadané údaje do tabulky těhulek - Meggan, věk 28let, snaženíčko 5 měsíců, bydliště Svitavy, jména zatím nevíme. Díky Ti moc, já se loučímmmmm
Není tady
Andrejko! já mám taky prosbu. termín porodu mám 11.2. 2007 když to bude chlapeček, tak to bude Otíček a holčička asi Adélka! Děkuji!!!!!
Není tady
Ahoj, tak ještě jednou já, termín 23.9., věk 22 let, bez snaženíčka
, bydliště Kostelec nad Labem, asi holčička Terezka, popř. kluk Pepíček
Není tady
Andrejko, děkuji, jenom ještě ten rok ..... 2007 a jinak je to OK!
Máš pěknej metřík, tak držím pěstičky!!!!
Není tady
Andrejko díky
a další údaje doplním až se jménama,ať to máš vše najednou.
Není tady
Hlásím osmimilimetrové miminko.... Jsem hrozně šťastná a prosím o přijetí mezi vás..... Dneska začínám 7tt a TP mám 20.3.2007 Je to naše první miminko a jména už jsou jasné: Adélka nebo Jakub. Podařilo se nám hned napodruhé..... Už jsem ho i viděla,je tak malilinkaté a kráááásnééé!!!!!!
Není tady
vanda.x napsal(a):
Ahoj jsem tady nová - Můžete mi někdo poradit kam se třeba zadává datum porodu, abych si mohla s někym kdo má stejný termín jako já nebo aspoň přiblížný povídat?
Děkuju za radu
Ahojky, vítám tě tady
zkus napsat do tématu "Letošní čerstvé těhulky" a tam už se tě holky určitě ujmou 
Není tady
Ahoj, na snažilkách jsme to už s Mackem nějak nestihli, tak jdu sem :-)
Bibi, 30 let, 6 tt, termín stanoven na 24.března 2007, ale doktor říkal že to je jen orientační. Jména budou nejspíš Bára nebo Adam. Šlo to prakticky bez snažení. Jo a jsem primapara :-)))) takže první miminko.
Není tady
tak já se sem taky hlásím :-) věk 38, třetí těhotenství (děti 18,5 a 12,5) asi 6tt a zcela bez snažení :-) jo jsem Z Moravy, kdyby chtěl někdo povídat .-)
Není tady
Ahoj těhulky, tak se konečně hlásím mezi vás. dnes jsem byla na utz, a byl vidět gestační váček, tak doufám, že bude vše ok.Jinak je mi 27 let, po 6. měsících snažíčka 1.mimi.
Není tady
Texlin napsal(a):
Ahoj těhulky, tak se konečně hlásím mezi vás. dnes jsem byla na utz, a byl vidět gestační váček, tak doufám, že bude vše ok.Jinak je mi 27 let, po 6. měsících snažíčka 1.mimi.
Ahoj Texlin, tak to je bájo!!! Moc gratuluju a držím palečky
, ať je vše jen a jen v pořádku!
Hezky si to úžívej!!! 
Není tady