|
1.září : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 1.září : Národní klasika: ovocné knedlíky. Jak zvádnout veškeré nástrahy jejich přípravy? 1.září : Dechberoucí krása těchto levitujících skleněných zahrad vás okouzlí. Aerárium: Vytvořte si svůj malý zelený svět |
|
|
Holky nevíte co a jak Cecilka, měla jít dnes dopolko k dr ?
Není tady
CCCC to je přeci jasné, že tam budou //, protože to příští měsíc čeká mě, tak potřebuji Andrejčiny rady a to už bude dáááávno těhule jak hrom!!! 

Není tady
camelia napsal(a):
CCCC to je přeci jasné, že tam budou //, protože to příští měsíc čeká mě, tak potřebuji Andrejčiny rady a to už bude dáááávno těhule jak hrom!!!
tak jsme si to hezky naplánovali a ted ještě aby nás příroda nenechala ve štychu
ale to už nebudu tvoje "předtěhulkovská poradkyně" ale "těhulkovská poradkyně" a to je mnohem a mnohem vyšší post!!!
to už se nemůžu dočkat!!! 
Není tady
medulka napsal(a):
Andrejka napsal(a):
tak to bude se mnou uplně stejný.. taky se na ten testík taky budu pořád nevěřícně koukat...a pak se zas budu bát že je falešně pozitivní a uklidní mě až doktor pokud mi ukáže srdíčko
Falešně pozitivní být nemůže, když vyjde do lhůty stanovené výrobcem!! Takže nebude-li tam 2. / do max. 5 min. vyhodit, dál už nesledovat a vyzkoušet za pár dní!
Ale neboj, třeba to právě teď doopravdy klapne
řiká se že to vždycky klapne když se to nejmín čeká a já to tenhle měsíc vážně vůbec nečekala.. až ted si začínám dělat malinký naděje...tak SNAD 

Není tady
JOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO

Není tady
Andrejka.. napsal(a):
Kamčitka napsal(a):
Andrejka.. napsal(a):
Ještě by se taky mohla udělat nástěnka maminek!!!
Ale andrejko my maminky máme svou nástěnku, jen jsem se tehdy nechtěla opičit s názvem
jo taaaaaaaaaak, no vidiš, to ani nevim-to bude asi tim že ZATIM ještě nejsem maminka..
ale jestli by se náááááááhodou z některý z vás maminek v brzký době stala snažilka nebo dokonce těhulka
tak at se mi hnedka ohlásí a já jí slavnostně zapíšu na nástěnku
Zařadím se na vánoce ju?? Tedy zatím jako snažilka 
Není tady
Dannylla napsal(a):
Naše těhulinky hezky podle abecedy:
http://animace.org/deti/G100162.gif http://images.google.com/images?q=tbn:T … hulka1/jpg http://www.emimino.cz/images/topics/tehot.gif http://www.miminko.com/images/topics/prenatal.gif
Allka - 27 let - Plzeň - 24.11.2006 - jméno??? - hned na první pokus![]()
Ambra - 31 let - Pardubice - 1.11.2006 - Adriana x Ondřej - po 6 měsících snaženíčka - první mimi
Ančovička - 27 let - - 25.12.2006 - jméno??? - po 7 měsících snaženíčka, doma 1 dítko
Babu - 28 let - Zlín - 27.10.2006 - Natálka x ??? - první mimi
Blanka LBC - 35 let - Liberec - 31.7.2006 - ??? x Patrik - hned na první pokus- doma 1 dítko Andrejku
![]()
Cecilka - 39 let - jméno??? - po 10 měsících snaženíčka, doma 2 dítka
Darja - čeká dvojčátka
dezy - 28 let - Milovice - 22.10.2006 - jméno??? - po 3 měsících snaženíčka
evule 2 - 35 let - Ostrava - 11.8.2006 - Viktorie x Tomáš , po 4 měsících snaženíčka , doma 2 dítka
Hanina - 30 let - Hradec Králové - 15.11.2006 - jméno ??? - náhodné snaženíčko 6 měsíců a 100% 1 měsíc- první mimi
Heli - 31 let - Písek - 18.8.2006 - Kačenka x ??? - po 4 měsících snaženíčka - doma 1 dítko
Ivule - 32 let - Hradec Králové - 25.9.2006 - Eliška x Matyáš - po 3 měsících snaženíčka , doma 1 dítko
Jelimánek - 26 let - Brno - 4.11.2006 - Lucie x Adam - po roce a půl snaženíčka, doma 1 dítko
Jesi - 30 let - Děčín - jméno??? - po 8 měsících snaženíčka, doma 1 dítko
Jinny - 27 let - Prostějov - 20.6.2006 - Honzík x ??? - šlo to tak nějak samo, doma 1 dítko
Jitka2 - 27 let - Zlínský kraj - 16.11.2006 - Natali x Štěpán - po 4 měsících snaženíčka , první mimi
Kačátko - 26 let - Karlovy Vary - po dvou letech snažení konečně čekáme 1. miminko5.11.2006, jména Terezka nebo Matyášek
Kastanek
Kotě - 28 let - jméno??? - po 5 měsísích snaženíčka , první mimi
Kukusa - 24 let - Bier./Liege(Belgie) 15.12.2006 - Myriam nebo Zakaryas
Ládi - 28 let - Chrudim - 22.1.2007 - jméno??? - po 8 měsících snaženíčka, první mimi
Lenina2 - 30 let - Žďár nad Sáz. - 30.10.2006 - Barborka x Matyáš - po 6 měsících snaženíčka, první mimi
Lucka1 - 22 let - Svitavy - 20.11.2006 - jméno ??? - po 18 měsících snaženíčka - první mimi
Lusynda - 30 let - jméno??? - po 6 měsísích snaženíčka
Marfik - 27 let - Opava - 15.10.2006 - jméno ??? - po 2-měsíčním snaženíčku, první mimi
Marika - 21 let - Praha - 18.12.2006 - Sára x ??? - hned na první pokus nepokus
Máša
Medulka - 27 let - jméno ??? - po 15 měsísích snaženíčka , první mimi
Miselinka
Misinecek
Miss
Mišulka - 22 let - Plzeň - 24.11.2006 - Kačenka x Honzík - snaženíčko 2,5 měsíce, první mimi
Moňa - 28 let - Plzeň - 02.11.2006 - Karolínka x ??? - hned na první pokus, první mimi
Novia - 23 let - Přerov - 16.6.2006 - Tobiášek x ??? - snaženíčko 2-3 měsíce, doma 1 dítko
Pavča - 27 let - Prostějov - 14.01.2007 - Eliška x Jonášek
Pepulka - 24 let - Východní Čechy - 15.7.2006 - Adámek x ??? - po 2 měsících snaženíčka , první mimi
Peťa - 29 let - M. Touškov - 19. 12.2006 - Eliška x Vojtíšek
Petka5 - 25 let - Rokycany - jméno??? - po 2 měsících snaženíčka , první mimi
Petricka80 - 26 let - Ostrava - 16.12.2006 - Terezka(Natálka) x Michal - po 6 měsících snaženíčka , první mimi
Petruse - 28 let - Most - 15.8.2006 - Kačenka x Dalibor - hned na první pokus, doma 1 dítko
Petrželka - 26 let - Praha - 27.12.2006 - jméno ???
Pingoška - 40 let - jméno??? - po 20 měsících snaženíčka , doma 1 dítko
Reny - 32 let - Pardubice - 24.7.2006 - Natálka x Petr(Pavel) - hned na první pokus, první mimi
Rhea - 30 let - Brno - 25.10.2006 - Marie x ??? - doma 2 dítka
salek - 39 let - Litoměřice - 4.8.2006 - Verča x ??? - po 2 letech snaženíčka, doma 2 dítka
Snoopy - 26 let - Hradec Králové - 3.12.2006 - jméno??? - hned na první pokus, první mimi
sudina - 29 let - Jičín - 11.9.2006 - Barborka x Adam - po 3 měsících snaženíčka - první mimi
sunflower - 27 let - Jihlava - 28.9.2006 - Kateřinka x Jiřík - první mimi
Sunja - 31 let - Vyškov - 4.11.2006 - jméno??? - hned na první pokus, doma 1 dítko
sylviik - 28 let - Milovice - 31.8.2006 - ??? x Patrik - doma 1 dítko
Štarmik - Touškov
Tiffi - 24 let - Chomutov - 20.1.2007 - Valentýnka x ??? - po 19 měsících snaženíčka
Venysek - 23 let - jméno??? - po 2 měsících snaženíčka , první mimi
Veru - 23 let - Strakonice - 8.10.2006 - jméno??? - po 2 měsících snaženíčka, první mimi
Xsonah - 29 let - Chlistov u BN - 14.2.2007 - David x Lucie - hned na první pokus- první mimi
Není tady
Aj ja chcem tam byt meno tam už mám takže stačí ked tu napíšem údaje?
23 rokov, Košice, termín pôrodu: 4.1.2007 snaženie žiadne
Samko a Lara, dievčenské meno nie je isté, lebo mužovi sa nepáči on chce Michaelu, prvé bábätko
Není tady
a ja este nie som zapísaná 
Není tady
Miss napsal(a):
a ja este nie som zapísaná
jaktože ne?? vždyt tam jsi!!!! Musíš se kouknout na úvodní stránku! 
Není tady
Andrejko, jen mě tak napadlo, co kdyby se udělala ještě jedna tabulka, kde by těhulky byly seřazené podle TP, abychom přehledně viděly, jak daleko je která na tom? Stačil by Nick a TP a seřadit to podle TP. Je to jen takový nápad 
Není tady
Pepulka napsal(a):
Andrejko, jen mě tak napadlo, co kdyby se udělala ještě jedna tabulka, kde by těhulky byly seřazené podle TP, abychom přehledně viděly, jak daleko je která na tom? Stačil by Nick a TP a seřadit to podle TP. Je to jen takový nápad
to neni špatný...nooo uvidim co se s tim dá dělat
teda holky vy mě zaměstnáváte! 

Není tady
Andrejko, pokud nemáš čas, tak se na to vypr... Jen mě to tak napadlo... když ty seš taková holka šikovná 
Není tady
Pepulka napsal(a):
Andrejko, pokud nemáš čas, tak se na to vypr... Jen mě to tak napadlo... když ty seš taková holka šikovná
ne kdepak, jdu na to a to hned 

Není tady

Pepulka napsal(a):
jejda, my si tě ani nezasloužíme, takovou šikulku
Já si zase naopak myslím, že zasloužíme
Kdopak jiný by to tady asi dělal. Andrejka je andílek a ona to moc dobře ví, že Andrej?
Když ona se v práci tak nudí

Není tady
Aha pardon:) už sa vidíííím 
Není tady
holky vy jste moje zlatíčka , já to pro vás dělám moc ráda
a navíc je fakt že se tady v práci nudim 
je to celkem fuška seřazovat to podle datumu porodu, takže musíte mít strpení než to udělám celý
tak já jdu zase na tooooooooo 
Není tady
tak tabulka "těhulinky podle termínu porodu" by měla být jakž takž hotová
snad se vám líbí
za případný připomínky budu ráda 
Není tady
Andrejka.. napsal(a):
snad se vám líbí
Andrejko to je super s tím přehledem TP teď jsem s hrůzou zjistila, že jsem už na 5 mistě

DEKUJEME !!!!!!!!!! 
Není tady
Blanka LBC napsal(a):
Andrejka.. napsal(a):
snad se vám líbí
Andrejko to je super s tím přehledem TP teď jsem s hrůzou zjistila, že jsem už na 5 mistě
![]()
DEKUJEME !!!!!!!!!!
neni zač
jsem ráda že máte hezky přehled - snad tam brzy budu taky zapsaná 
Není tady
Neboj Andrejko, sleduju tě a držím palečky
určitě tu budeš brzy
a doufám že i ty ostatní, co už se tak dlouho snažej, třeba to léto udělá víc než čekáme
některý už si to nechají jen potvrdit 
Není tady