|
9.dubna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 9.dubna : Vaření na chatě či chalupě bez stresu: Tipy na vaření z jedné pánve nebo hrnce. 1.dubna : Jak vznikla záhada ďáblova trojúhelníku: Odhalil ji už Kolumbus? |
|
|

Ahoj Andrejko 
Myslím, že nám tam chybí ještě Štarmík z Touškova
Má úplně stejný metřík, jako Petruska80 ..
Ale jinak chválím, krásně si nám to udělala 
Není tady
Štarmik opravdu není,už jsem to psala pred tebou Andrejce,nekde se nám asi zatoulala 
Není tady

No vidíš Blani, tak já nejen, že mám těhotenskou sklerozu, já už i nevidím 
Není tady
Andrejka.. napsal(a):
Ještě by se taky mohla udělat nástěnka maminek!!!
Ale andrejko my maminky máme svou nástěnku, jen jsem se tehdy nechtěla opičit s názvem 

Není tady
Kamčitka napsal(a):
Andrejka.. napsal(a):
Ještě by se taky mohla udělat nástěnka maminek!!!
Ale andrejko my maminky máme svou nástěnku, jen jsem se tehdy nechtěla opičit s názvem
jo taaaaaaaaaak, no vidiš, to ani nevim-to bude asi tim že ZATIM ještě nejsem maminka.. 
ale jestli by se náááááááhodou z některý z vás maminek v brzký době stala snažilka nebo dokonce těhulka
tak at se mi hnedka ohlásí a já jí slavnostně zapíšu na nástěnku 
Není tady
Kamčo ted jsem na tu nástěnku koukala a je moooc krásnááá 

Není tady
tina napsal(a):
no, tak je tu v této chvíli 55 těhulek, schválně jsem to spočítala - tedáááá, chválííííím
a Andrejko, snažilka budu tak za dva měsíce
jééé no tak to se mi pak musíš připomenou a já tě tam připíchnu ju?
a pak tě hned zase budu přendávat ze snažilkovský nástěnky na nástěnku těhulek...jééé to už se těšim..to budu mít spostu práce 
Není tady
medulka napsal(a):
Andrejko, jsi poklad
, díky za "přešpendlení"...
Tak teď hezky šupky dupky sem za náma. Beztak si to tady připravuješ pro sebe![]()
, viď?!? V sobotu Ti bududržet pěsti.
neni vůbec zač
a to si piš že si to tady připravuju jenom pro sebe, pro vás bych to přece nedělala! 

děkuju za podporu, budu jí v sobotu potřebovat..
a když vyjde negativní a mrcha nepřijde, tak budu opakovat začátkem příštího týdne... no abych pravdu řekla, jsem opravdu MOC zvědavá 
a jakpak se máš ty a tvuj mimísek?
pozdravuj ho(jí) ode mě ju? 
Není tady
Ahojky, už jsem tu, mě přišla mamka na návštěvu, tak jsem se musela na chvilku oddálit. Ty smajlíky mi prostě nendou, já si hezky počkám, až tu budou od administrátorů, to jsem to hezky vyšpekulovala co?

Není tady
camelia napsal(a):
Ahojky, už jsem tu, mě přišla mamka na návštěvu, tak jsem se musela na chvilku oddálit. Ty smajlíky mi prostě nendou, já si hezky počkám, až tu budou od administrátorů, to jsem to hezky vyšpekulovala co?
![]()
to teda jo
já jen doufám že nám je sem administrátoři nějak daj, protože jestli ne, tak 
Není tady
Jo jo, děkuju, vyřídím 
Je nám horko, nemáme v kanclu klimošku. Jaké štěstí, že se mu v pokojíčku ještě nemá co vařit, páč plodový vody je zatím jen kapička... jinak jsem taková nadmutá a střídá se hlad s nechutenstvím, ale naštěsí mě míjí
Tak snad bude líp
Že jsi zvědavá je jasný, kdo by nebyl?!? Tak vydržať!!
Není tady
medulka napsal(a):
Jo jo, děkuju, vyřídím
Je nám horko, nemáme v kanclu klimošku. Jaké štěstí, že se mu v pokojíčku ještě nemá co vařit, páč plodový vody je zatím jen kapička... jinak jsem taková nadmutá a střídá se hlad s nechutenstvím, ale naštěsí mě míjíTak snad bude líp
![]()
Že jsi zvědavá je jasný, kdo by nebyl?!? Tak vydržať!!
já tady v kanclu taky nemám klimošku a uplně mě polejvá horko je to fakt hnusnej pocit
tak ti přeju aby tě ty pravý nevolnosti se zvracením
nikdy nedostihly jo?
a at se u tebe mimískovi moc libí.. 
já se moc snažim nemyslet na
ale je to fakt hrozný...asi se budu muset něčim zabavit aby mi to čekání rychle uběhlo..
ale stejně si vůbec nedokážu představit že je vůbec možný aby to po 11 měsících vyšlo..byl by to fatk zázrak 
Není tady

My klimu máme, ale stejně musím pořád někam odbíhat..tak mě to vedro vždycky pácne přes nos...to taky není dobrý...střídat pořád horko a zimu....jenomže jak to udělat ???!!!
Kolega tady chladí o 106 
Mám málem zamrzlou vodu ve sklenici.... pořád mu říkám, ať přidá na teplotě, že už se mi kouří od pusy.... 
Holky..mě začíná pobolívat břicho...hodně mě píchá v podbřišku....že by se blížila MS a vrátili se mi moje 26ti denní cykly ???? 
Není tady
Andrejka napsal(a):
já tady v kanclu taky nemám klimošku a uplně mě polejvá horko je to fakt hnusnej pocit
nikdy nedostihly jo?
já se moc snažim nemyslet naale je to fakt hrozný...asi se budu muset něčim zabavit aby mi to čekání rychle uběhlo..
ale stejně si vůbec nedokážu představit že je vůbec možný aby to po 11 měsících vyšlo..byl by to fatk zázrak
No zrovínka mně to povídej!! Na čekání a nevíru, že je to opravdu tady!! Já se na ty // chodila dívat celý den. Pak jsem to už vyhodila, ale protože jen do krabičky a do tříděnýho odpadu, tak jsem ho ještě téměř týden tahala ven
Vždyť jsem se pořádně načekala
A ještě teď si každou chvilku říkám, že to snad ani není možný. První 2-3 dny jsem rozrušením ani nemohla pořádně jíst...
Takže - přeju, ať to máš od soboty taky tak
!
Není tady
Pinky napsal(a):
My klimu máme, ale stejně musím pořád někam odbíhat..tak mě to vedro vždycky pácne přes nos...to taky není dobrý...střídat pořád horko a zimu....jenomže jak to udělat ???!!!
Kolega tady chladí o 106Mám málem zamrzlou vodu ve sklenici.... pořád mu říkám, ať přidá na teplotě, že už se mi kouří od pusy....
Holky..mě začíná pobolívat břicho...hodně mě píchá v podbřišku....že by se blížila MS a vrátili se mi moje 26ti denní cykly ????
anebooooooooo to nebude MS aleeeeee
! 
Není tady
Pinky, pokud by to náhodou nebyl konečně mimísek, tak věřím, že i včasná MS by ti mohla aspoň krapet zvednout náladičku, už kvůli té dovolené viď? 
Pinky napsal(a):
Kolega tady chladí o 106Mám málem zamrzlou vodu ve sklenici.... pořád mu říkám, ať přidá na teplotě, že už se mi kouří od pusy....

Není tady

Jsi hodná, ale v to ani nedoufám...... ráda ti dvě čárky pro tento měsíc přenechám
Snažení nám překazila chřipka 
Chceš ??? 

Není tady
medulka napsal(a):
Andrejka napsal(a):
nikdy nedostihly jo?
já se moc snažim nemyslet naale je to fakt hrozný...asi se budu muset něčim zabavit aby mi to čekání rychle uběhlo..
No zrovínka mně to povídej!! Na čekání a nevíru, že je to opravdu tady!! Já se na ty // chodila dívat celý den. Pak jsem to už vyhodila, ale protože jen do krabičky a do tříděnýho odpadu, tak jsem ho ještě téměř týden tahala ven
Vždyť jsem se pořádně načekala
A ještě teď si každou chvilku říkám, že to snad ani není možný. První 2-3 dny jsem rozrušením ani nemohla pořádně jíst...
Takže - přeju, ať to máš od soboty taky tak!
tak to bude se mnou uplně stejný.. taky se na ten testík taky budu pořád nevěřícně koukat...a pak se zas budu bát že je falešně pozitivní a uklidní mě až doktor pokud mi ukáže srdíčko 

Není tady
Pinky napsal(a):
Ta klimoška je zrádná, chce to regulovat s rozumem, to je jasný. Abys Pinky neodjela na dovču s rýmou......... A nebo třeba s plodovým váčkem
No, uvidíš. Nic jinýho se bohužel říct nedá 
Není tady

Cami to máš pravdu...chci odjet na dovolenou bez MS i bez dvou čárek na testu, ať to tam můžu pořádně roztočit 
Potom už chci být těhotná...... 
Není tady
Pinky napsal(a):
Jsi hodná, ale v to ani nedoufám...... ráda ti dvě čárky pro tento měsíc přenechám
Snažení nám překazila chřipka
Chceš ???
jéééé no to je jasný!! taková nabídka se neodmítá!!!
neee vlastně já budu mít svoje vlastní, takže si ty svoje nech, uvidíš jak z nich budeš nadšená až je uvidíš na testu! 
Není tady
Andrejka napsal(a):
tak to bude se mnou uplně stejný.. taky se na ten testík taky budu pořád nevěřícně koukat...a pak se zas budu bát že je falešně pozitivní a uklidní mě až doktor pokud mi ukáže srdíčko
Falešně pozitivní být nemůže, když vyjde do lhůty stanovené výrobcem!! Takže nebude-li tam 2. / do max. 5 min. vyhodit, dál už nesledovat a vyzkoušet za pár dní!
Ale neboj, třeba to právě teď doopravdy klapne 
Není tady