|
1.září : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 1.září : Národní klasika: ovocné knedlíky. Jak zvádnout veškeré nástrahy jejich přípravy? 1.září : Dechberoucí krása těchto levitujících skleněných zahrad vás okouzlí. Aerárium: Vytvořte si svůj malý zelený svět |
|
|
Ahoj BLUE, moc na Tebe myslím, určitě bude zase dobře, chce to čas, i když je to hodně těžké.Nevím, jestli jsem to dobře z Tvých příspěvků pochopila, ale máš i velkou podporu ve svém partnerovi, a to je moc dobře.Já jsem sice nic takového neprožila, ale je mi jasné, že Tě to muselo stát spoustu sil.Ale určitě bude líp.Tedˇ Vám oběma určitě uděklají spoustu vyšetření, takže budete vědět jak na tom jste a až budete oba připravení ,určitě se to povede a dopadne to dobře.Já tomu věřím!!!!!Jak psala Cecilka, všechny holky babinetu jsou s Tebou a moc na Tebe myslíme................................
Není tady
ahoj Blue,i já se připojuji k tomu,že rozveselit si byt je prima nápad a věř,že jednou to vyjde a až přijdou na váš problém,tak to bude hned lepší....moc ti držím palce,aby z tebe jednou byla krásná těhulka a poté supr mamina! měj se
Není tady
Ahoj holky, tak jsem zase zpátky. Po všech možných vyšetřeních mi zjistili v krvi EB virus takže nás poslali s manželem oba do Gennetu na nějaký pohovory a testy. Výsledky zatím nemáme, snad prý příští týden, ale podle pohovorů nám dr. řekla že by rozhodně v genetice problém být neměl , takže jen co budeme mít výsledky krevních testů, tak to začneme znova zkoušet.
Není tady
Ahoj Blue. Moje švagrová ho má taky, několikrát do roka ji skolí. A teď je v 7 měsíci těhotenství. Určitě to bude dobrý a pak hurá do snažení....
Není tady
Blue, tak šup šup, ať jsi mezi námi těhulinkami.
Není tady
Taky doufám, že to bude dobrý, asi k tomu ovoci a zelenině ještě přikoupím nějaký vitamíny v pilulích a začnu zase brát listovku a vitamín E
Není tady
Blue, takže pokud výsledky budou dobrý- hurá do radosti - snaženíčko mi připadá takové už divné. A brzo budeme
. Takže hodně štěstí. 
Není tady
Blue, ahojky, už se nám po Tobě stýskalo
tak doufám, že v Gennetu vám malinko pomůžou zabojovat s virem a pak už to těhu dopadne dobře
moc Ti držím pěstičky!!!!!
Není tady
lenulka - děkuju a taky doufám, že už to dopadne dobře! Tentokrát už musí
Není tady
Ahojky Blue, jsem moc ráda, že už jsi o.k. a konečně přichází ta správná pomoc. Držím moc palce.
Jo a ráda bych se holky zeptala(asi jsem blbka) co je to ten EBvirus?
Není tady
Ahoj Blue, je fajn, že jste zvolili všechna možná vyšetření a třeba ještě další rada přijde z Gestu. Moc ti přeju, ať se to vydaří. Opatruj se a brzo se zase uvidíme nebo přečteme, vlastně 
Není tady