|
1.září : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 1.září : Národní klasika: ovocné knedlíky. Jak zvádnout veškeré nástrahy jejich přípravy? 1.září : Dechberoucí krása těchto levitujících skleněných zahrad vás okouzlí. Aerárium: Vytvořte si svůj malý zelený svět |
|
|
Blue, moc na tebe myslím, mám za sebou tu samou zkušenost i s tím odkladem...vím, že je to těžké a proto se snaž najít v sobě sílu myslet na něco jiného a těšit se na něco v budoucnu, třeba nové snaženíčko a dovolenou, hlavně odpočívej, tělesně i psychicky, to je nejdůležitější.Uvidíš, brzy se vše v lepší obrátí a potká tě velké štěstí 
Není tady
Blue...nezávidím ti tvou situaci,čekat další týden musí být asi hrozný,ale buď silná a odpočívej....třeba vše nakonec dopadne dobře....moc bych ti to přála,ale pokud ne,tak věř,že bude líp!!! Myslím na tebe
Není tady
Blue moc jsem na tebe myslela a je mi lito, ze te takhle trapi. Ono bysme to my zensky mely o moc jednodussi, kdyby se rozhodlo hned a neee se porad cekalo a cekalo. Ale priroda to zaridila takhle, tak nezbyva nez se drzet a snazit se nekousat si prsty nervikama. Moc na tebe budu myslet a schvalne pristi tyden nekde najdu internet, musim vedet jak to s tebou dopadlo.
Na druhou stranu Blue verim, ze jednoho dne budou vsechny nase bolesti zalepeny necim moc peknym
Tak jenom vydrzet a kdyz to nedopadlo ted, dopadne to priste a ta bolistka preboli....
Není tady
Blue, přišla jsem jen na skok a nemám moc čas psát,..moc mě to mrzí....strašně jsme na tebe myslela a drželal palce. ach jo.
Není tady
Holky,nevíte některá jak to vypadá s Blue? nikde jsem o ní nečetla,měla čekat na další týden,to jako zase do středy? Nebo snad už víte někdo něco nového???
Není tady

dneska je středa a Blue měla jít na kontrolu, asi nic nevíte holky, že????
Není tady
Ahoj holky, tak zítra ráno nastupuju do nemocnice. Mám před sebou ještě kontrolní UTZ ale bohužel už je to spíš jen formalita. Už ani nebrečím, slzy došly, spíš to teď na mě tak nějak nepříjemně dolehlo a mě se tam nechce. Ten špitál je sám o sobě tak depresivní, a do toho ještě plné chodby šťastných mamin s velkými břichy.....
Doufám, že budu na víkend doma. tak snad pak napíšu.
Není tady
BLUE, je mi to strašně,strašně moc líto, že to takhle dopadlo, ale třeba to opravdu ještě není úplně ztracené?????.....Budu na Tebe zítra moc myslet a držet obě pěstičky......
Upravil(a) susi (28. 6. 2006 21:42)
Není tady
Blue ... nic jiného tobě a mimískovi říct nemůžu , než , strašně moc moc moc štěstí , ať to dopadně jen dobře. 
A kdyby přeci jen .... život musí jít dál. A to , že nejsi sama ...

Není tady
Tak už je to jasný, byla jsem dneska na všech vyšetřeních, a zítra v 11:00 nastupuju do nemocnice. Pokud budu mít štěstí, tak bych tam nemusela být snad ani přes noc. Půjde tam se mnou ségra a zůstane tam celou dobu, takže to nebude tak hrozný - alespoň doufám. Snad se tam nerozsypu jako minule když jsem se na sále rozbrečela.
Všem Vám holky děkuju za podporu. Asi teď pár týdnů nebudu on-line. Pokusím se myslet na jiný věci než děti. Nějak mám strach znova to zkoušet. Nevím, jestli bych zvládla třikrát v jednom roce přijít o dítě, kdyby to náhodou zase nevyšlo. Takže Vám všem snažilkám i těhulkám držím palce a přeju hodně štěstí a zdraví!
Mějte se hezky
Blue
Není tady
Blue, drž se - čeká Tě teď kolo vyšetření (genetika a tak) - moc doufám, že Ti zjistí příčinu. tak se drž a neboj, za čas to nejhorší přebolí... kdybys cokoliv chtěla, budeme tu pro Tebe - moc se těším, až se za námi zase vrátíš
máme Tě tu moc rádi!!! držím pěsti, ať je vše špatné co nejdřív za Tebou!!!!
Není tady
BLUE napsal(a):
Tak už je to jasný, byla jsem dneska na všech vyšetřeních, a zítra v 11:00 nastupuju do nemocnice. Pokud budu mít štěstí, tak bych tam nemusela být snad ani přes noc. Půjde tam se mnou ségra a zůstane tam celou dobu, takže to nebude tak hrozný - alespoň doufám. Snad se tam nerozsypu jako minule když jsem se na sále rozbrečela.
Všem Vám holky děkuju za podporu. Asi teď pár týdnů nebudu on-line. Pokusím se myslet na jiný věci než děti. Nějak mám strach znova to zkoušet. Nevím, jestli bych zvládla třikrát v jednom roce přijít o dítě, kdyby to náhodou zase nevyšlo. Takže Vám všem snažilkám i těhulkám držím palce a přeju hodně štěstí a zdraví!
Mějte se hezky
Blue
Blue, je mi to líto. Nemám na to co říct. Jen buď holka statečná a držim palečky. Blue budeme ne tebe moc myslet
Není tady
Blue, nevim, jestli to nekdy budes cist, ale my vsechny, co jsme to kdy zazily, budeme zitra s Tebou.
Drz se a az budes mit chut se k nam zase vratit, budeme rady! 
Není tady
BLUE, jak už psaly holky přede mnou, i já na Tebe budu zítra moc myslet a přát si aby to vše bylo rychle za Tebou. Je mi to strašně moc líto....................
Není tady
BLUE, STRAŠNĚ MĚ TO MRZÍ...ZÍTRA BUD STATEČNÁ,I KDYŽ TO BUDE TĚŽKÉ. ŽIVOT JE NĚKDY NESPRAVEDLIVÝ,ACH JO 
Není tady
Tak jsem tu zase zpátky. Mám to konečně za sebou a už je mi i trochu líp. Sice mě čeká léto bez koupání ale hlavně že už je to za mnou. Sice ještě špiním, ale to je prý normální, takže doufám, že to bude všechno v pořádku.
Chtěla bych Vám moc poděkovat za podporu a za všechny ty věci co jste mi tu napsaly. průběžně jsem všechno četla a moc mi to pomohlo. Snažím se teď na všechno špatný zapomenout a koukat dopředu. Rozhodla jsem se objednat malíře a nechat si vymalovat pokoj na oranžovo, aby to bylo veselejší.... a taky jsem si koupila žlutou barvu na dřevo a namaluju si na žluto všechny dveře. Doufám, že tím, že si z bytu udělám karneval v Riu se alespoň trochu zabavím a rozptýlím. Rozhodně se na to momentálně těším když plánuju všechny ty změny a nemyslím na nic jinýho.
Jinak s dalším snažením budeme muset několik měsíců počkat, a hlavně já už mám te´d trochu strach - aby to zase nedopadlo špatně, takže to odkládáme na neurčito.
Ještě jednou díky - mám Vás ráda
Blue
Není tady
Blue, to je moc rozumné, přijdeš na jiné myšlenky a věř, že někdy se ta smůla musí prolomit!!!Určitě absolvuj všechna nabízená vyšetření a s těhotenstvím počkej, až se na to opravdu budeš cítit. Hodně síly a držím palce! 
Není tady
Blue, jsem moc ráda,že ses ozvala....rozvesel si byt, barvičky jsou super a jak říká Ivča, vše má svůj čas a není možné,že by se ta smůla neprolomila. Drž se!!!
Není tady
Blue moc ti držíme palečky, sami jsme si tím prošli před 9 měsíci a člověk to nemůže brát jako něco nepřekonatelného, musíme dál bojovat za to co chceme. Uvidíš, že se nám to brzo podaří. Hodně štěstíčka.
Není tady
Blue, to jsou supr plány - my máme taky oranžovou - v ložnici a je to super
moc Ti držím pěstičky, ať se to, co se teď stalo, po Tebe brzo promění jen v minulost... máme Tě taky moc rády a budem moooc rády, když se někdy stavíš - říct, jak dopadly různé testy a v jaké fázi zrovna jste
je to sice asi blbé to tak napsat, ale moc bych Ti přála, aby Ti při vyšetřeních něco našli - třeba nějakou tromb.mutaci nebo něco jiného, co se dá lehce vyřešit, ale objasní důvod... 
Není tady
Blue musíš být statečná. Hezky sis naplánovala změny bytu a uvidíš, že se odreaguješ. My máme ložnici po stranách na žluto a hned je ten byt veselejší. V klidu odpočívej a mysli jen na to pěkné.
Není tady
Ahoj Blue! Vím, jak ti je !!! Prožila jsem si to v únoru!! Ale neboj! Ono bude líp! A ty jsi ještě mladá! Ještě pár dní ti bude všelijak, než se ty hormony zase dají do pořádku, ale teď je jediná věc, která ti pomůže a to je čas! Já vím, jde to strašně pomalu, ale jde!!!! Nejraději by to člověk prospal, jenomže to bohužel nejde, musí se s tím člověk porat a ty jsi silná!! My ti tady všechny věříme! A uvidíš, že za pár dní to bude trochu lepší a za týden ti zase bude líp a za měsíc budeš myslet dopředu........... Ahoj Blue a drž se!! Ono nám tu nic jiného nezbývá ti napsat, že na tebe myslíme a že ti držíme pěstičky, ale to nejhorší si bohuže člověk musí vytrpět sám, my jsme tu s tebou a ty pěstě ti držíme , aby jsi to zvládla !!!!! Ahoj Cecilka!
Upravil(a) Cecilka (4. 7. 2006 21:40)
Není tady