|
9.dubna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 9.dubna : Vaření na chatě či chalupě bez stresu: Tipy na vaření z jedné pánve nebo hrnce. 1.dubna : Jak vznikla záhada ďáblova trojúhelníku: Odhalil ji už Kolumbus? |
|
|

Blue taky to znám a vím jak se asi cítíš. Na snažilky moc nechodim, ale snažim se mít přehled kdo z vás na tom jak je a mrzí mě že zrovna tebe tohle potkalo. Žádná z vás si to nezaslouží.
Vždycky mi to připomene jak jsem se cítila já a chce se mi brečet s vámi. Držim moc moc pěstičky ať je alespoň jinak vše v pořádku a ať to brzy vyjde
Není tady
Blue je mi to moc líto. Příroda má svou hlavu, my s tím nic nenaděláme. Tak hodně síly, uvidíš zase bude dobře. 
Není tady

Blue, nenacházím slov
.....chtěla bych tě nějak utěšit, ale vím, že slova nepomůžou. Máš určitě hodného a chápajícího manžela, který ti pomůže. Drž se...
Není tady
BLUE neeeeee já tomu nemůžu uvěřit!!!
to je strašný....vůbec nemám slov.. drž se zlatíčko naše..
uvidíš že to brzy přebolí a všechno bude tak jak má.. 
Není tady
Ach jo, život je někdy nespravedlivej, ani nevím, co ti mám Blue napsat........, všechno už tady bylo řečeno, snad jen drž se a nevzdávej to......
Není tady
Doufala jsem, že to bude dobré ......... nevím co napsat .........
Moc na Tebe myslím.
Není tady
Taky nevím, co říct. Vím, jak ti je. Já si tím prošla před měsícem...
Není tady
Mrzí ma to, veľa sily ti prajem, musíš sa otriasť a ísť ďalej, to isté som prežila aj ja koncom februara, tiež sa jednalo o missed abort a o mesiac na to som otehotnela znovu, možno to tak bude aj u teba a vsetko už bude bezproblemove. Zivot vie co robi a nam neostava ine ako ho respektovat, asi nebolo vsetko v poriadku s maličkým, missed aborty su vacsinou pri chromozomovych vadach, vraj tak konci 20% tehotenstiev, viem, že to nie je pre teba žiadna utecha, ale držím palce nech sa srdiecko coskoro spamäta zo šoku a dnes bezproblemovu operaciu.
Není tady
BLUE, strašně mě to mrzí. :grater:Zkouším si představit co musíš prožívat, je mi to moc líto. Ale jak už psaly holky, když bylo něco špatně, je lepší, že to skončilo dřív, než v pozdějším stádiu těhu, hlavně pro tebe, asi by ses trápila pak mnohem víc. Ale důležité je že otěhotnět můžeš. Tak snad pak do třetice.... Smůlu už sis vybrala až moc, tak teď už to ksakru MUSÍ být dobrý!!!
Buď silná holka!!!
Není tady
Ahoj holky,
moc Vám všem děkuju a omlouvám se že jsem neodpovídala a nepsala. Nějak na to chyběla síla. KAždopádně včera jsme byli v nemocnici s doporučením na revizi a oni si mě poslali před tím na kontrolní UTZ a ta jejich dr. mi řekla že revizi zatím nedoporučuje, že mě chce ještě minimálně jednou vidět aby měla jistotu. Takže musím čekat ještě další týden než mi to provedou.
Ani nevím jestli je to dobře nebo ne, je to jen další týden trápení navíc. I když........někde v koutku srdce mi doutná taková úplně malinká jiskřička naděje.....co kdyby to přeci jenom bylo v pořádku?!?!...
Odjíždím dneska ráno s mamkou a ségrou na chlaupu trochu si odpočinout a zrelaxovat a snad i přijít na jiné myšlenky.
Ještě jednou dík, Vaše podpora a všechna ta laskavá slova mi pomáhají víc než myslíte.
Není tady
Blue ahoj. Tu malinkatou jiskricku nadeje nezahazuj, presto zkus na chate prijit na jine myslenky...i kdyz vim, ze je to moc a moc tezke. Taky jeste brecim, kdyz mi pride pod ruku fotecka naseho mrnouska, ale nedokazu ji vyhodit. Ale i kdyby to nedopadlo (a nam to tehdy nedopadlo), mysli na to, ze i zitra vyjde slunicko a ty jednou urcite budes v naruci drzet zdraveho mimiska, ktery se na tebe bude smat...Vim, ze ted pro tebe tezko najdeme slova utechy. Bude to cas, kdo vysusi tvoje slzy a vyleci (?) tvoji bolest....drzim palecky, strasne moc.
Není tady
Blue, strašně moc Ti přeji, aby ta naděje nebyla planá... musí to být strašné - tak dlouho v nejistotě... užij si to na chatě - hezky se odreaguj a snaž se myslet na hezké věci.... moc Ti držím pěsti, ať to dopadne co nejlíp... 
Není tady
Blue když mají pochybnosti a radí ještě čekat tak to třeba ještě není ztracené!Drž se!
Není tady
Ahoj Blue! Tak jsme na tom teď stejně!!!! Nejlepší by bylo,kdyby jsme to mohly prospat a vzbudit se až ten den!!!Viď !!?? Blue v kolikátém týdnu jsi????
Není tady

Blue..to jsi mi udělala radost....třeba to bude opravdu dobré....... 
Připrav se na nejhorší a pak budeš jenom mile připravená...... !!!! 

Jsi šikula..dokážeš to !!!!! 
Není tady

Blue, uvidíš, že když si teď odpočineš, tak se mimísek vzpamatuje
. Držím ti palečky 
Není tady
BLUE ...., je mi smutno a mrzí mě , že musíš prožívat takové strašné věci. Ale " těžko na cvičišti , lehko na bojišti ", Věř , že Dr. udělají vše pro tebe i mimíska , ale pokud to nevýje .... , máš další šanci. Je lepší , když to skončí v začátku , než čekat a prodlužovat možnosti : výjde to nebo nevýjde ...??? A dovedeš si představit kdyby to mělo těžké postižení ... nebo se narodilo mrtvé ... ?? Promiň ,asi nejsem moc taktní , ale taková je realita a tvrdý život . Naději ještě máš ... , mimísek bojuje ... , ty odpočívej ... , ale buď smířená se vším ... , ... prosím .... . Jsme tu pro tebe ... 
Není tady
Blue, jak už psaly holky, naděje tady pořád je, ale moc se na ní neupínej. V případě neúspěchu bys byla moc zklamaná... Držím palce, aby se opravdu jen přehlédli a maličký bylo o.k. ale i když tomu tak nebude, nezoufej, máš u nás spoustu podpory a čas na dělání dalšího mimi. Vždyť ta "výroba" je na tom to nejhezčí, pak už budou jen starosti. Tak se netrap a zkoušejte to dokud to nevyjde ( a i potom:-))
Není tady