|
9.dubna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 9.dubna : Vaření na chatě či chalupě bez stresu: Tipy na vaření z jedné pánve nebo hrnce. 1.dubna : Jak vznikla záhada ďáblova trojúhelníku: Odhalil ji už Kolumbus? |
|
|
holky, v kolik hodin měla jít k dr? moc na ni celý den myslím..... 
Není tady
Je to zamlklé těhotenství, zítra ráno jdu do nemocnice na potrat....
Není tady
Blue tak to je mi moc líto, v jakém jsi týdnu ?
Není tady
Snad se teď budu ptát v nevhodnou chvíli, ale co to znamená "zamlklé těhotenství"???
Nikdy jsem o tom neslyšela, hmmm... 
BLUE je mi moc líto, vůbec si nedovedu představit, co všechno musí teď prožívat, ale je to hrůza 
Není tady

Dadido..zamklé těhu znamená..že se embryjko přestane vyvíjet....prostě je něco špatně..tak to tělo samo utne v začátku.....přestane mu bušit srdíčko a musí se na kyretáž....
Blue zlatíčko...moc mě to mrzí !!!!
Je to už druhá smůla, viď ??? Nevím, co na to říct...je to nespravedlivý, ale bohužel je to život !!!
Ber to tak, že to bylo opravdu ještě v začátku a kdyby bylo něco moc špatný a přišlo se na to až později.....bylo by to pro tebe ještě horší.... 

Sakra holky...my se vždycky tak těšíme a pak....... 
Je to na h.... Už je mi jasné, že dvě čárky na testu jsou jenom začátek.....
Není tady
Pinky, tak teď jsi klepla na hlavičku. Je to přesně tak, dvě // jsou teprve začátek. Kurňa dneska je fakt blbej den!!!!!!!
Není tady
Ahoj Blue! Totéž jsem prožívala v lednu!! Vím, jak ti je. Já jdu k doktorovi zítra. Začínám z toho být nervózní!!! Ach jo!!!!
Není tady
Holky! Snad ani na mě zítra nemyslete!!! Je mi z toho na nic!!! Snad jsem to ani neměla číst!!! To až není normální, co se to děje????
Není tady
Cecilko, chceš na pr....
Ty už máš špatný vybraný, bude to jenom dobrý, jasný? Je to život, je to smutný, ale prostě se to děje a navíc mi to nijak neovlivníme a musíme s tím žít. Tak žádný stres a věř, bude to dobré.
Není tady
Blue a kolikátý jsi týden??? Vědí to určitě??? Asi se ti nechce psát, tak nepiš!!! Znám to!!! člověku se nechce nic! Ale ty jsi jsi ještě mlaďoučká, tak neboj!!!! Tolik času ještě máš, na ty tři mrňata!!!!!
Není tady
Já tomu věřím!!!! Jo a víš, že jsi kouzelná z tou zprávičkou!!!!!
Není tady
Blue, vydrž, já vím, že se to lehce povídá, ale neztrácej naději. Uvidíš, že jednou se toho vysnenýho drobečka dočkáš a bude dobře. Teď se vyplač a pak už mysli jen na dobrý věci. Přeju brzké řádné těhotenství a spoustu síly do něj. Už bude jenom líp. Budeme ne Tebe všichni myslet a hlavně se mějte s taťuldou moc rádi ať se vám daří vše ustát.
Není tady
Pinky napsal(a):
Dadido..zamklé těhu znamená..že se embryjko přestane vyvíjet....prostě je něco špatně..tak to tělo samo utne v začátku.....přestane mu bušit srdíčko a musí se na kyretáž....
Blue zlatíčko...moc mě to mrzí !!!!Je to už druhá smůla, viď ??? Nevím, co na to říct...je to nespravedlivý, ale bohužel je to život !!!
Ber to tak, že to bylo opravdu ještě v začátku a kdyby bylo něco moc špatný a přišlo se na to až později.....bylo by to pro tebe ještě horší....
Sakra holky...my se vždycky tak těšíme a pak.......
Je to na h.... Už je mi jasné, že dvě čárky na testu jsou jenom začátek.....
Děkuji za odpověď...
Není tady
Blue,je mi to moc líto,strašně jsem ti přála,aby to bylo jinak a vše bylo dobré.....nikdy jsem tohle nezažila,takže nemohu říct,že vím jak se cítíš,ale věř mi bude líp!!! Jednou určitě.....v takovéhle chvíli je moc těžké najít slova podpory nebo útěchy....fakt nevím co říct....myslíme na tebe
Není tady
Blue, je to rána já vim, je mi to strašně moc líto, věřila jsem, že to dopadne dobře, ale bohužel. Jediná dobrá zpráva na tom je, že víš že alespon můžeš otěhotnět! Jen nechápu poč se ti to muselo stát znovu. Hodně z nás tu zažila velký zklamání, tak víme jak se cejtíš. Příště už se to musí povést! Strašně moc ti to přeji!!!!
Není tady
Blue, to je hrozná rána, moc mě to mrzí, uvidíš, ale, že od teď už to bude jen a jen dobré, věř, že to nejhorší už máš za sebou a smůla se konečně unavila,přeji ti jen to dobré, ať se z toho co nejdříve dostaneš, a pak už mimčo příjde samo, uvidíš! Držím palečky,pa.

Není tady
Blue, bála jsem se, že to takto dopadne
je mi to moc líto - vím, jak se cítíš, ale spraví to až čas... ale pokud Tě může něco malinko utěšit - už by s Tebou měli něco dělat - poslat na genetiku, různá vyšetření a tak - a snad by měli odhalit důvod a do příště udělat taková opatření, aby se to už nikdy neopakovalo.... je mi to strašně moc líto!!!! držím pěstičky, ať se z toho co nejdřív dostaneš!!!! 
Není tady
Blue vím co prožíváš, ale život jde dát. Za 3 měsíce se můžete snažit znovu, to tě musí hnát dopředu. Pokud jsem to dobře pochopila zažíváš tuto situaci již podruhé? Neměli by ti už udělat nějaké vyšetření, prý to dělají zpravidla po třetím potratu. Drž se a jsme všechny s tebou.
Upravil(a) pupicek (21. 6. 2006 19:40)
Není tady
Blue je mi to líto vím jak se cítíš před 8týdny mě potkalo to samé.Drž se a doufám,že doktoři Tě pořádně vyšetří a příjdou na příčinu,aby to příště dopadlo dobře!
Není tady