|
1.září : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 1.září : Národní klasika: ovocné knedlíky. Jak zvádnout veškeré nástrahy jejich přípravy? 1.září : Dechberoucí krása těchto levitujících skleněných zahrad vás okouzlí. Aerárium: Vytvořte si svůj malý zelený svět |
|
|

Blue, na www.porodnice.cz jsem četla, že v těhu špiní snad až 20% těhulek. Lehni si a odpoívej, ale je to na budku, já vím. A to horko je fakt děs, tady je dusno a hrozně se zatáhlo, asi bude buřina.........
Není tady
Blue, vím,že je to těžké, ale zítra ti doktor poví co a jak a budete vědět na čem jste. Moc ti přeji, aby vše bylo jak má být a miminko krásně povyrostlo, ale jestli ne, tak věř, že něco nebylo vpořádku a má to tak být a je lepší, když se to stane teď, i když to moc bolí, než když bys už cítila jak se tam malý vrtí, nedej bůh, kdyby se narodilo mimčo poškozené...Všichni budeme jednou mámi a příroda ví kdy a která otěhotní..... moc na tebe myslím a buď silná!
Není tady
Blue, i já ti přeji,abys zítra slyšela jen samé dobré zprávy...moc bych ti to přála
Není tady
Blue, moc ti držím pěsti,aby vše dobře dopadlo!!!Nevím, jak to vyjádřit....Snad proboha smůla nemůže přijít 2x za sebou...
Není tady
Blue,držím pěsti-štěstí....

Není tady
Blue, holka zlatá, drž se a věř,že bude dobře! Hlavně odpočívej a nezapomeň dát zítra vědět! Mo tu na tebe všichni myslíme.Držím vše co mám
.

Není tady
Meryblue jsi tu?

Není tady
Blue, dneska na tebe moc moc myslím, jak to u Dr zvládneš a ať se všechno špatné v dobré obrátí. uvidíš, že pokud je mimi v pořádku, tak ti dá něco na udržení a zbavíš se toho špinění. Chce to hlavně klid a fakt poctivě ležet, i když v tomhle hice je to fakt na budku. drž se moc a přeji samé dobré zprávy. 
Není tady
Blue!!! Hodně štěstíčka!!!!
Není tady
Blue taky na tebe moc myslím a jsem s tebou drž se
a napiš nám
Není tady
blue moc držim palečky at je všechno v pořádku!
Uvidíš bude to dobrý... 
Není tady
Držím pěstičky!!!
Není tady
Blue, moc na tebe myslíma drežím pěstičky!!Dej hned vědět! 

Není tady
BLUE TAK JAK?????

Není tady
Blue zlatíčko jak jsi na tom? 
Není tady