|
1.září : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 1.září : Národní klasika: ovocné knedlíky. Jak zvádnout veškeré nástrahy jejich přípravy? 1.září : Dechberoucí krása těchto levitujících skleněných zahrad vás okouzlí. Aerárium: Vytvořte si svůj malý zelený svět |
|
|
Holky, nevíte jak je na tom Blue? Doufám, že ještě není nic ztraceno, ale už tu od té poslední smutné zprávy dlouho nebyla 
Není tady
To je pravda, Mišulko...
BLUE, myslíme na Tebe !!!!!!!!!!!!!!!!!! 
Není tady

Mišulko..taky na ni myslím, chtěla jsme jí napsat SZ....ale nevím, jak je na tom..tak jí nechci napsat něco nevhodného...... 
Chuďátko...snad to bude dobré..oni doktoři někdy umí člověka pořádně postrašit..... 
Blue..jestli tuhle diskuzi čteš...myslím na teb a moc moc držím palce

Není tady
Je to hrozný
Jak jí ty doktoři mohli takhle odbýt. Myslím, že tu někdo psal příspěvek, že taky začal krvácet a že mu v nemocnici píchli nějakou udržovací injekci. Jakto, že jí nezkusili nijak pomoct? Blue moc držím pěstičky!!!!!!
Není tady
Ahoj holky,
jsem tady, jen jsem opravdu ležela a snažila se odpočívat. Manžel zrušil zakázku a celý víkend byl se mnou doma a snažil se mě nějak zabavit, takže jsem se ani k PC nedostala. Nevím jestli je to dobrá zpráva nebo ne, ale v sobotu jsem přestala špinit, takže te´d jen netrpělivě čekám na středu odpoledne kdy jdu k dr. a tam se zjistí jestli je mimi v pořádku a jestli trochu povyrostlo. Pokud ano, tak ještě není všechno ztracené.
Já to zatím nevzdávám, každý den s "ním" mluvím a vysvětluju mu že musí zůstat kde je a pořádně růst, protože se na něj s taťkou moc těšíme a připravujeme mu pokojík a tak...
Jsem hrozně ráda že Vás mám a moc děkuju za podporu!!!
Není tady
Hurááááá.....Blue.....uvidíš, že to bude dobrý
Mimísek to určitě pochopil a zůstane, kde má. 
Není tady

Blue, zlatíčko 

tak je to správné..tak se mi moooc líbíš 
Budu na tebe myslet a držet palce !!!!!!! 
Není tady
Blue tak jsem nad tim premyslela, nemohla si mit slabsi mesicky??? Ty prece muzes dostat treba i ve druhem mesici. Tim padem by doktor planne plasil..... Kazdopadne drzim moc palecky....
Není tady

Blue, určitě to bude dobrý, mimísek to snad pochopil
a zůstane kde má. Držím ti palečky, ať to vyjde. Dávej na sebe pozor. 
Není tady
Blue moc na tebe myslím a jsem s tebou, drž se. Jak píše Kukuska, takhle to měla moje kamarádka, taky jakoby měsíčky a i mě bolelo břicho v době, kdy jsem to jakoby měla dostat. Ve středu na tebe moc myslím a prosím nezapomeň na nás, chceme vědět, jak ti je. Drž se moc!!!!!
Není tady
Blue to je nádherná zpráva! Tak ať je ve středu odpoledne mimínko větší a má se k světu! Holka ty jsi mne potěšila ani nevíš!
Upravil(a) Betka (19. 6. 2006 12:06)
Není tady
S tou menstruací - no nevím, krvácela jsem minulou středu večer, ale jen tak jednorázově, chvilku...a pak slabé špinění dva dny. Těžko říct jestli to mohla být MS. Každopádně jsem ráda že špinění ustalo a bříško už mě nebolí.
Rozhodně vám dám ve středu vědět jak jsem dopadla u dr.
Není tady
Blue-to bude dobré, ked si už prestala krvacat, ci to mohla byt menstruacia možem jednoducho zistit tak, že si pozries podla kalendara, keby si nebola teho či by si mala mať. Možno ti len praskla nejaka cievka mimo plodoveho vajca, lekar by ti mal predpisat gestageny a ascorutin, malo by to pomoct, držím palce!
Není tady
Blue to je pozitivní zprávička. Držím palce, ať ti to ve středu dobře dopadne, já v to pevně věřím.
Není tady
Blue ... zlatíčko .... to je opravdu dobrá zpráva. Vidíš nikdy není nic ztraceno, moc se držte i s mimískem. Myslím na vás, ať je to vše OK
. Držím pěsti na osudový den D - středa. 
Není tady
Blue - to je moc dobré. Pevně věřím, že bude na UTZ vše OK!!!! Moc ti to přeju. Tak se opatruj a pak dej vědět.
Není tady
to jsou super zprávičky!!!! Blue všechno bude dobrý uvidíš.. mimísek se od tebe ani nehne!
Není tady
Blue, to je super, hlavně se dál šetři a nedělej nic co by broučkovi neprospělo, koukej pěně lenošit a ať se taťulda otáčí:-) držim palečky. Jo moje mamka taky při ségře krvácela- šla na rizikový a teď mám ségru zdravou jako řípa:-) Dej vědět...
Není tady
Blue....tak to je dobrá zpráva,ne? Dávej na sebe i nadále pozor a odpočívej.....mimouškovi jistě došlo,že mu u tebe bude nejlépe!!! Držim pěsti,ať ve středu je ovše jak má být a Dr. ti dá jen ty nejlepší zprávy!!!!
Není tady
Držím palce, at je vše ok. Hlavně odpočívej a snaž se myslet co nejvíc pozitivně.
Není tady
Blue, já tohle měla u prvního těhu, jenže jsem byla mladá, a tak nějak mi to nepřišlo divný, zrovna jsem šla na kontrolu na gyndu a dr. mi řekla, že mi hrozí potrat, abych odpočívala. Nic mi nepíchla, ani žádné léky. No já teda přestala samozřejmě chodit do práce, ale zase tolik v klidu jsem nebyla. Je fakt, že jsem měla potom rizikové těhotenství, 2 měs. před termínem mi hrozil předčasný porod, ležela jsem v nemocnici s nohama nahoru, ale nakonec se prcek narodil v termínu
Přeji ti aby jsi byla v pořádku a mimísek ti pěkně narůstal

Upravil(a) clare (19. 6. 2006 16:23)
Není tady
Blue,držím palečky.... jsem ráda,že hezky odpočíváš a máš super manžela.....gratuluji! ve středu na tebe budu myslet... !!!! papa
Není tady
krucinál, ráno jsem zase začala špinit
asi se z toho všeho zblázním.... a do toho to šílený vedro, ach jooo
Není tady