|
9.dubna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 9.dubna : Vaření na chatě či chalupě bez stresu: Tipy na vaření z jedné pánve nebo hrnce. 1.dubna : Jak vznikla záhada ďáblova trojúhelníku: Odhalil ji už Kolumbus? |
|
|
Já namáčím večer před vařením, ale jestli není moc tvrdá, stačí i teď......a k obědu bude.....
Není tady
tak honem namočit - ted hned....já vařím na plotně, ale asi tak jen 20 min v papínáku......
Není tady
já namáčím tak na 3 - 4 hodiny tzn. ráno, když ji chci dělat k obědu a pak vařím do změknutí s bobokovým listem a octem. Až změkne tak do ní vmíchám kysanou smetanu a teprve osolím.Je moc dobrá.
Není tady
Existuje červená čočka a ta se nenamáčí, ale rovnou uvaří. Asi 10 minut se vaří, jinak by se rozvařila.
Není tady
Texlin napsal(a):
Existuje červená čočka a ta se nenamáčí, ale rovnou uvaří. Asi 10 minut se vaří, jinak by se rozvařila.
Já čočku vůbec nenamáčím. Ihned pomalu vařím(asi 2x- 2,5x tolik vody) , po uvaření zahustím - vmíchám sádlovou jíšku (na sádle zpěním cibulku do zlatova pak zamíchám hl. mouku )a vleju do čočky, nakonec osolím, ooctuju. Pro zjemnění možno vmíchat jeden žloudek
Upravil(a) Venus (27. 6. 2006 11:31)
Ta červená čočka je fakt skvělá, i chuťově a co je nejlepší, je vhodná i pro děti, nenadýmá 
Není tady
Čočku také nenamáčím a je za chvíli uvařená v normálním hrnci. Po uvaření přidám jíšku se špekem, vmíchám vejce a na talíř příkládám klobásu, ale nemusí být. Dobrou chuť
Není tady
no jo, červená čočka! Tak jsem ji koupila, nepřečetla návod, namočila asi na dvě hodiny, vařila asi 15 minut. Měli jsme skvělou čočkovou polívku!
Jo a vůbec nebyla červená. 
Není tady