18. září : Váení uivatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to poruení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 18. září : Objevte kouzlo brambor po římsku. Jednoduchý recept, kdy vás tlačí čas i finance! 18. září : Je vám čtyřicet a u řeíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Oto dík za tip s barvením vlasů. Přes víkend se preventivně obarvím, stejně to potřebuji.
Právě nám nahlásili ze kolky e tam jsou veky. Tedy zatím jedna holčička zůstala doma, včera začali vyčesávat. Chytla je od starího sourozence.
Původně jsem hned ze kolky naběhla do lékárny, e preventivně koupím nějaký ampon. S hrůzou jsem zjistila e měli jen za 250,- Kč. Zase jsem vycouvala. Zítra zajdu jinam.
Jako prevenci si někde chválili ampon proti lupům a Tea trea olej.
Není tady
Spunte,já jsem taky ílela ,kdy mi dcera donesla v ákajdě ,e máme děti prohlédnout .Ve kole se objevili vi ,tak jsem naběhla do lékarny a e bych chtěla preventivně nějaký ampon,lékarnice mi ale řekla ,e to vůbec preventivně mýt hlavy nepomůe,buď je chytne nebo ne.Taky jsem viděla ty ceny amponů ,natěstí u nás to bylo v pohodě,nic jsme nechytli
Není tady
Bebe, doufám e to u nás dopadne stejně.
Pro jistotu jsem malé umyla 2x hlavu a budem jí umývat minimálně obden.
Není tady
obnovuju téma - tak u je taky máme Vyzkouili jsme psí ampon, Difusil spray, ampon Parasidose, octovou vodu. Nemáte nějaké tipy, jak se zbavit hnidů? Vyčesáváme ale moc to nepomáhá.
Není tady
lelyla napsal(a):
Můj přítel měl na víkend své děti a u holčičky jsem objevila vi , malá u nás spala. Co teď dělat. Její matka neměla čas ani koupit ampon (byla na spiningu) a tak jsem ho la koupit....stojí 250 Kč...existuje něco, co zaručeně pomůe? Co s peřinama a povlečením, ve kterém spala, jak desinfikovat byt a místa kde byla....prostě jak se chránit...Podle počtu ví a hnid to má u pěkně dlouho, natestí já, můj syn ani její bráka a tatínek nic....Já to neviděla dobrých 20 let....co s tím?
https://www.vsivacik.sk/blog-o-vsiach/5 … h-zbavili/
- Uklízet nemusíte
- Nejlíp funguje viváček + balzam nebo olej/ampon nezabije hnidy
Není tady