29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu 6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Oto dík za tip s barvením vlasů. Přes víkend se preventivně obarvím, stejně to potřebuji.
Právě nám nahlásili ze školky že tam jsou vešky. Tedy zatím jedna holčička zůstala doma, včera začali vyčesávat. Chytla je od staršího sourozence.
Původně jsem hned ze školky naběhla do lékárny, že preventivně koupím nějaký šampon. S hrůzou jsem zjistila že měli jen za 250,- Kč. Zase jsem vycouvala. Zítra zajdu jinam.
Jako prevenci si někde chválili šampon proti lupům a Tea trea olej.
Není tady
Spunte,já jsem taky šílela ,když mi dcera donesla v žákajdě ,že máme děti prohlédnout .Ve škole se objevili vši ,tak jsem naběhla do lékarny a že bych chtěla preventivně nějaký šampon,lékarnice mi ale řekla ,že to vůbec preventivně mýt hlavy nepomůže,buď je chytne nebo ne.Taky jsem viděla ty ceny šamponů ,naštěstí u nás to bylo v pohodě,nic jsme nechytli
Není tady
Bebe, doufám že to u nás dopadne stejně.
Pro jistotu jsem malé umyla 2x hlavu a budem jí umývat minimálně obden.
Není tady
obnovuju téma - tak už je taky máme Vyzkoušili jsme psí šampon, Difusil spray, šampon Parasidose, octovou vodu. Nemáte nějaké tipy, jak se zbavit hnidů? Vyčesáváme ale moc to nepomáhá.
Není tady
lelyla napsal(a):
Můj přítel měl na víkend své děti a u holčičky jsem objevila vši , malá u nás spala. Co teď dělat. Její matka neměla čas ani koupit šampon (byla na spiningu) a tak jsem ho šla koupit....stojí 250 Kč...existuje něco, co zaručeně pomůže? Co s peřinama a povlečením, ve kterém spala, jak desinfikovat byt a místa kde byla....prostě jak se chránit...Podle počtu vší a hnid to má už pěkně dlouho, naštestí já, můj syn ani její bráška a tatínek nic....Já to neviděla dobrých 20 let....co s tím?
https://www.vsivacik.sk/blog-o-vsiach/5 … h-zbavili/
- Uklízet nemusíte
- Nejlíp funguje všiváček + balzam nebo olej/šampon nezabije hnidy
Není tady