29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu 6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Dobrý večer,mám na vás dotaz.Nevím co to může být,ale tak 4 týdny pozoruji takové dloubání na pravé straně pod žebrem.Vůbec to nebolí.Dělala jsem si těhotenský testy/kdyby to náhodou byly pohyby,ale že by v ve 12.týdnu???/,ale ty mi ukazály 1 čárku.Menstruaci mám pravidelnou po 28 dnech a HA neberu.Ještě mám na vás otázku stalo se Vám nebo někomu známému,že byl těhotný a menstruace byla každý měsíc pravidelná?A do jakého týdne těhotenstvý?A jestli Vás třeba i těhotenský test zklamal jak pozitivně nebo negativně.Děkuji Vám za odpovědi Marie
Není tady
Takové dloubání jakoby nervové záškuby jsem vloni pozorovala taky a jelikož kamarádka z mládí zjistila těhotenství až v šestém měsíci,protože měla pravidelnou menstruaci,dostala jsem strach a šla na ultrazvuk na gyndu.Nebylo to nic.Je možné,že se na to tak soustředíš,že si to vsugerováváš.Na testy se stoprocentně opravdu spolehnout nedá.Pokud chceš mít jistotu,běž na prohlídku.
Není tady
Moje sestra měla menstruaci do šestého měsíce těhotenství a díky tomu zjistila že je těhule až ve čtvrtém měsíci, když už měla docela bříško
Není tady
Může to být i příznak onemocnění jater žlučníku, slinivky. Nech si udělat krevní testy a sono břicha. Pro jistotu.
Pá
Není tady
mana napsal(a):
Dobrý večer,mám na vás dotaz.Nevím co to může být,ale tak 4 týdny pozoruji takové dloubání na pravé straně pod žebrem.Vůbec to nebolí.Dělala jsem si těhotenský testy/kdyby to náhodou byly pohyby,ale že by v ve 12.týdnu???/,ale ty mi ukazály 1 čárku.Menstruaci mám pravidelnou po 28 dnech a HA neberu.Ještě mám na vás otázku stalo se Vám nebo někomu známému,že byl těhotný a menstruace byla každý měsíc pravidelná?A do jakého týdne těhotenstvý?A jestli Vás třeba i těhotenský test zklamal jak pozitivně nebo negativně.Děkuji Vám za odpovědi Marie
Takto se projevuji zvetsena jatra, presne jak tu nekdo psal, chtelo by to ultrazvuk jater a zlucniku...
Nemas nejake parici obdobi? Nebo nejakou spatnou zivotospravu?
Není tady
Mano, jak to dopadlo? Já mám stejný problém, test jsem si dělala a byl negativní, menstruace mi jeden měsíc vynechala, ale teď už zase dva měsíce pravidelná. Taky jsem byla na ultrazvuku a doktorka nic neobjevila. To dloubání, nebo spíše takové šimrání, mám už delší dobu, na pravé straně břicha a netuším, co by to mohlo být. Byla jsem i na krvi a s močí, ale nikdo mi nic kloudného neřekl...
Není tady
Na menstruaci pozor. Já jí měla pravidelnou až do pátého měsíce a teď z toho mám krásnýho šestiletýho kluka!!!! A test jsem měla taky negativní. Pozitivní byl až druhý měsíc těhotenství!!! Každý produkuje či neprodukuje jiné množství hormonů. Ale tohle na těhotenství nevypadá.
Není tady
Ahoj Mana, testům z vlastní zkušenosti nevěřím. Dělala jsem test týden po vynechání a ukázal, že těhu nejsem, pak jsem další dělala za 3 dny a zase prý nic. a pak mi Dr. 2 dny po posledním testu oznámil radostnou novinu... Testům nevěřím, lepší je zajít na gyndu.
Hodně štěstí, určitě to nebude nic vážného!
Není tady
Přesně tohle mám už nějakou dobu, dloubání v podbřišku, ne přímo na pravé straně, tam spíš mrazení. Menstruaci mám pravidelnou, ale nějak jinou a dlouhou, testy negativní. Asi by to chtělo lékaře...?
Není tady
Mně taky sem tam občas zapíchalo, bylo období, dky víc, jindy méně. Prý se to děje také, dkyž se zvětšuje děloha v rámci těhotenství, ale to by na ultrazvuku poznali okamžitě. To to nebude. jednou mi doktorka řekla, že to může být i tím, jak mi před menzes trošku pracuje děloha, že tam mám srůsty po slepáku. Ale jinak nevím, jestli to není intenzivní a lékaři nic neodhalili, tak bych se na to tolik nesoustředila. většinou čím víc se na problém soustředíš, tím narůstá.
Není tady
Zatím jsem o lékaře nebyla. Dělá mi to asi tak posledního půl roku, ne pořád, vypozorovala jsem, že po ovulaci. Těhotná snad nejsem, s přítelem jsem měli v poslední době jen jednou orál a to proto, že jsem nemohla... Čím víc na to myslím, je mi hůř, od žaludku, buší mi srdce a mám blbou náladu.
Není tady