Oznámení

29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení!

29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu

6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog

#1 18. 6. 2006 21:38

mana
♥♥-----

Co to může být?

Dobrý večer,mám na vás dotaz.Nevím co to může být,ale tak 4 týdny pozoruji takové dloubání na pravé straně pod žebrem.Vůbec to nebolí.Dělala jsem si těhotenský testy/kdyby to náhodou byly pohyby,ale že by v ve 12.týdnu???/,ale ty mi ukazály 1 čárku.Menstruaci mám pravidelnou po 28 dnech a HA neberu.Ještě mám na vás otázku stalo se Vám nebo někomu známému,že byl těhotný a menstruace byla každý měsíc pravidelná?A do jakého týdne těhotenstvý?A jestli Vás třeba i těhotenský test zklamal jak pozitivně nebo negativně.Děkuji Vám za odpovědi Marie

Není tady

#2 18. 6. 2006 23:07

Ivča K.
♥♥♥♥♥♥-

Re: Co to může být?

Takové dloubání jakoby nervové záškuby jsem vloni pozorovala taky a jelikož kamarádka z mládí zjistila těhotenství až v šestém měsíci,protože měla pravidelnou menstruaci,dostala jsem strach a šla na ultrazvuk na gyndu.Nebylo to nic.Je možné,že se na to tak soustředíš,že si to vsugerováváš.Na testy se stoprocentně opravdu spolehnout nedá.Pokud chceš mít jistotu,běž na prohlídku.

Není tady

#3 26. 6. 2006 22:02

Mendy
♥♥♥♥♥--

Moje sestra měla menstruaci do šestého měsíce těhotenství a díky tomu zjistila že je těhule až ve čtvrtém měsíci, když už měla docela bříško dudlik

Není tady

#4 26. 6. 2006 22:44

Leila
♥♥♥♥♥♥-

Může to být i příznak onemocnění jater žlučníku, slinivky. Nech si udělat krevní testy a  sono břicha. Pro jistotu.

Není tady

#5 27. 6. 2006 13:05

Bibi_30
♥♥-----

mana napsal(a):

Dobrý večer,mám na vás dotaz.Nevím co to může být,ale tak 4 týdny pozoruji takové dloubání na pravé straně pod žebrem.Vůbec to nebolí.Dělala jsem si těhotenský testy/kdyby to náhodou byly pohyby,ale že by v ve 12.týdnu???/,ale ty mi ukazály 1 čárku.Menstruaci mám pravidelnou po 28 dnech a HA neberu.Ještě mám na vás otázku stalo se Vám nebo někomu známému,že byl těhotný a menstruace byla každý měsíc pravidelná?A do jakého týdne těhotenstvý?A jestli Vás třeba i těhotenský test zklamal jak pozitivně nebo negativně.Děkuji Vám za odpovědi Marie

Takto se projevuji zvetsena jatra, presne jak tu nekdo psal, chtelo by to ultrazvuk jater a zlucniku...
Nemas nejake parici obdobi? Nebo nejakou spatnou zivotospravu?

http://bd.lilypie.com/FQvFp2/.png

Není tady

#6 21. 7. 2006 17:05

Babucha
♥♥♥♥♥♥♥

Mano, jak to dopadlo? Já mám stejný problém, test jsem si dělala a byl negativní, menstruace mi jeden měsíc vynechala, ale teď už zase dva měsíce pravidelná. Taky jsem byla na ultrazvuku a doktorka nic neobjevila. To dloubání, nebo spíše takové šimrání, mám už delší dobu, na pravé straně břicha a netuším, co by to mohlo být. Byla jsem i na krvi a s močí, ale nikdo mi nic kloudného neřekl...

Není tady

#7 21. 7. 2006 17:21

Lada1
♥♥-----
Místo: Orlík

Na menstruaci pozor. Já jí měla pravidelnou až do pátého měsíce a teď z toho mám krásnýho šestiletýho kluka!!!! A test jsem měla taky negativní. Pozitivní byl až druhý měsíc těhotenství!!! Každý produkuje či neprodukuje jiné množství hormonů. Ale tohle na těhotenství nevypadá.

Není tady

#8 23. 7. 2006 16:52

puzzle.girl
♥♥♥♥♥♥-

Ahoj Mana, testům z vlastní zkušenosti nevěřím. Dělala jsem test týden po vynechání a ukázal, že těhu nejsem, pak jsem další dělala za 3 dny a zase prý nic. a pak mi Dr. 2 dny po posledním testu oznámil radostnou novinu... Testům nevěřím, lepší je zajít na gyndu.
Hodně štěstí, určitě to nebude nic vážného!

http://tickers.cafemom.com/t/eNortjKzUjI0MLMwNFGyBlwwFXcC0Q,,77.png

http://tickers.cafemom.com/t/eNortjKzUjIytDAyM1eyBlwwFZEC1w,,90.png

Není tady

#9 9. 8. 2006 18:57

silkye
♥------

Přesně tohle mám už nějakou dobu, dloubání v podbřišku, ne přímo na pravé straně, tam spíš mrazení. Menstruaci mám pravidelnou, ale nějak jinou a dlouhou, testy negativní. Asi by to chtělo lékaře...?

Není tady

#10 9. 8. 2006 19:26

Nety
♥♥♥♥♥♥♥

Mně taky sem tam občas zapíchalo, bylo období, dky víc, jindy méně. Prý se to děje také, dkyž se zvětšuje děloha v rámci těhotenství, ale to by na ultrazvuku poznali okamžitě. To to nebude. jednou mi doktorka řekla, že to může být i tím, jak mi před menzes trošku pracuje děloha, že tam mám srůsty po slepáku. Ale jinak nevím, jestli to není intenzivní a lékaři nic neodhalili, tak bych se na to tolik nesoustředila. většinou čím víc se na problém soustředíš, tím narůstá.

http://b2.lilypie.com/b5R4p1/.pnghttp://img150.imageshack.us/img150/7624/beznzvuyw6.jpg

Není tady

#11 9. 8. 2006 22:48

silkye
♥------

Zatím jsem o lékaře nebyla. Dělá mi to asi tak posledního půl roku, ne pořád, vypozorovala jsem, že po ovulaci. Těhotná snad nejsem, s přítelem jsem měli v poslední době jen jednou orál a to proto, že jsem nemohla... Čím víc na to myslím, je mi hůř, od žaludku, buší mi srdce a mám blbou náladu.

Není tady

NÁŠ TIP:
  • Procvičte nejen pravopisná cvičení, diktáty, ale i kvízy, časté chyby, doplňovačky a vše, co pomůže ve výuce Vám nebo dětem na webu pravopisne.cz

• Turistické, populárně – naučné, dětské a zábavné e-knihy. Stáhněte si zdarma e-knihy Jiřího Gleta. Můžete si vytvořit vlastní knihovničku e-knih na svých mobilech a tabletech.

Zápatí