|
9.dubna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 9.dubna : Vaření na chatě či chalupě bez stresu: Tipy na vaření z jedné pánve nebo hrnce. 1.dubna : Jak vznikla záhada ďáblova trojúhelníku: Odhalil ji už Kolumbus? |
|
|
Já používám pásky z drogérie Rossmann na horní ret. Nejdřív se musí trošku zahřát třením v dlaních, pak se od sebe oddělí a přiloží a zatlačí na místo které chceš depilovat.Potom se strhnou proti směru růstu chloupků. Trošku to zabolí, ale dá se to přežít. Vydrží to asi 14 dní, teda alespoň mně..:-)
Není tady
A jak dlouhé musí být chloupky, aby je to strhlo? Nebude to jako u nohou, že ty krátké to moc nevezme?
Není tady
Já mám stejný problém - kraťounký, ale výrazný. A pinzetou je to pro mě dost nepříjemné - jsem pro jedno škubnutí a na čas pokoj
Není tady
mě to právě bylo divný, protože jsem si je přiložila a hned strhla a ten vosk mi zůstal na obličeji:-)) to bylo něco dát ho dolů, až teď jsem se někde dočetla, že to jde dobře olejem... ale zahřát v dlaních to mě nenapadlo... díky
Není tady
a co depilacni krem?zkousely jste to??ja jeste nejak k nicemu nenasla odvahu,bojim se ze to bude jeste horsi,ze mi pak porostou fakt "chlupance" :-) nezesili po depilaci (nebo po kremu) ty chloupky?
Není tady
Tak ja jsem pouzila pasky na horni ret jako Martinka. Poprve to teda desne zabolelo, ale pokazde pak to bylo lepsi. Dneska to delam tak jednou za pul roku a uz to neboli a take tech chloupku je podstatne mene..
S depilacnimi kremy nemam dobre zkusenosti.
Není tady
Já taky depilační krémy nemusím - to se radši vezmu žiletkou...
Nevím, co to s těmi chloupky dělá, ale jednou jsem to zkoušela - nechala jsem to tam tak dlouho, jak psali tu horní maximální časovou hranici - ale stejně tam nějaké pozůstatky zbyly a byly celé pokroucené, pochroumané, šly snadno, ale bolestivě vytrhávat a vůbec to bylo takové nepříjemné...brrrrr 
Není tady
Tak já si pořídila voskové pásky na horní ret a výsledek nebyl žádný, a přitom sem postupovala podle návodu...možná jsem pásek strhla špatným směrem nebo já nevim...každopádně s chloupky nad horním rtem bojuji pinzetou což je dost nepříjemné, můžete mi někdo poradit?
Není tady