29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu 6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
sandonorica napsal(a):
Ahojky, po ranu mi prijde, at jsem vyspala, ze nemam na cviceni tu spravnou energii
Hlavne, ja nemuzu nikam vyjit bez snidane, protoze je mi blbe
a zase pred cvicenim by se hodku az dve nemelo jist!Takze ja se nejlip citim, kdyz chodim od sesti, od sedmi vecer
a vzhledem k tomu, ze chodim na kick box aerobic, tak ten by po ranu nebyl asi to nejlepsi.V nejakem casopise jsem i cetla, ze nejvhodnejsi cas na cviceni je po seste hodine vecer, tak nevim, oni toho vsude nablabolej.Takze je to spis na jednotlivci a na tom jak se vam chce!Sportu zdar, hlavne to neprehanet, vede to k trvale invalidite
jo přesně tak nejlepší toje tehdy kdy to vyhovuje tobě.... mám doma dost mega knížku o kulturistice, všechno sem to vyčetl z ní a mají pravdu... takže se neři´d tím že někdo píše že nejlepší je to tehdy a tehdy ale měj vlastní hlavu
Není tady
Ahoj,já chodim hned po ránu běhat cca 20 minut..vždy se jen trochu napiju a vyrazim...Nejhorší je se vypudit z postele o tu půl hoďku dřív.Ale pak už je to skvělej pocit-nabudí mě to na celý den a pak už vůbec nejsem unavená.Hlavně to po ránu na lačno spaluje nejvíc tuků btw-já si po probuzení taky připadám úplně bez energie..ale jakmile začneš cvičit..energie se probudí..
Není tady
Tak to ráno se dokážu přinutit maximálně jít si zaplavat když jsme u moře to miluju jak všichni chrní a jsem v moři sama
ale ten týden v roce to je jako kapka v moři
Není tady