18. září : Váení uivatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to poruení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 18. září : Objevte kouzlo brambor po římsku. Jednoduchý recept, kdy vás tlačí čas i finance! 18. září : Je vám čtyřicet a u řeíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
sandonorica napsal(a):
Ahojky, po ranu mi prijde, at jsem vyspala, ze nemam na cviceni tu spravnou energii Hlavne, ja nemuzu nikam vyjit bez snidane, protoze je mi blbe a zase pred cvicenim by se hodku az dve nemelo jist!Takze ja se nejlip citim, kdyz chodim od sesti, od sedmi vecer a vzhledem k tomu, ze chodim na kick box aerobic, tak ten by po ranu nebyl asi to nejlepsi.V nejakem casopise jsem i cetla, ze nejvhodnejsi cas na cviceni je po seste hodine vecer, tak nevim, oni toho vsude nablabolej.Takze je to spis na jednotlivci a na tom jak se vam chce!Sportu zdar, hlavne to neprehanet, vede to k trvale invalidite
jo přesně tak nejlepí toje tehdy kdy to vyhovuje tobě.... mám doma dost mega kníku o kulturistice, vechno sem to vyčetl z ní a mají pravdu... take se neři´d tím e někdo píe e nejlepí je to tehdy a tehdy ale měj vlastní hlavu
Není tady
Ahoj,já chodim hned po ránu běhat cca 20 minut..vdy se jen trochu napiju a vyrazim...Nejhorí je se vypudit z postele o tu půl hoďku dřív.Ale pak u je to skvělej pocit-nabudí mě to na celý den a pak u vůbec nejsem unavená.Hlavně to po ránu na lačno spaluje nejvíc tuků btw-já si po probuzení taky připadám úplně bez energie..ale jakmile začne cvičit..energie se probudí..
Není tady
Tak to ráno se dokáu přinutit maximálně jít si zaplavat kdy jsme u moře to miluju jak vichni chrní a jsem v moři sama ale ten týden v roce to je jako kapka v moři
Není tady