Oznámení

18. září : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení!

18. září : Objevte kouzlo brambor po římsku. Jednoduchý recept, když vás tlačí čas i finance!

18. září : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog

#26 8. 9. 2007 16:32

Jugulator
♥♥♥♥♥♥-
Místo: Míškovice 191

Re: Kdy je nejlepší cvičit?

sandonorica napsal(a):

Ahojky, po ranu mi prijde, at jsem vyspala, ze nemam na cviceni tu spravnou energii sova Hlavne, ja nemuzu nikam vyjit bez snidane, protoze je mi blbe usch  a zase pred cvicenim by se hodku az dve nemelo jist!Takze ja se nejlip citim, kdyz chodim od sesti, od sedmi vecer styrka a vzhledem k tomu, ze chodim na kick box aerobic, tak ten by po ranu nebyl asi to nejlepsi.V nejakem casopise jsem i cetla, ze nejvhodnejsi cas na cviceni je po seste hodine vecer, tak nevim, oni toho vsude nablabolej.Takze je to spis na jednotlivci a na tom jak se vam chce!Sportu zdar, hlavne to neprehanet, vede to k trvale invalidite lol

jo přesně tak nejlepší toje tehdy kdy to vyhovuje tobě.... mám doma dost mega knížku o kulturistice, všechno sem to vyčetl z ní a mají pravdu...  takže se neři´d tím že někdo píše že nejlepší je to tehdy a tehdy ale měj vlastní hlavu wink

Není tady

#27 30. 4. 2008 9:08

suesinka
♥------

Ahoj,já chodim hned po ránu běhat cca 20 minut..vždy se jen trochu napiju a vyrazim...Nejhorší je se vypudit z postele o tu půl hoďku dřív.Ale pak už je to skvělej pocit-nabudí mě to na celý den a pak už vůbec nejsem unavená.Hlavně to po ránu na lačno spaluje nejvíc tukůstolt  btw-já si po probuzení taky připadám úplně bez energie..ale jakmile začneš cvičit..energie se probudí..

Není tady

#28 30. 4. 2008 13:44

666salome
♥♥♥♥♥♥♥
Místo: Moravěnka
Web

Tak to ráno se dokážu přinutit maximálně jít si zaplavat když jsme u moře cool to miluju jak všichni chrní a jsem v moři sama tongue ale ten týden v roce to je jako kapka v moři lol

************Žena bez muže je jako ryba bez jízdního kola ************
http://smajlici-1.ic.cz/znameni/1/rak.gifhttp://smajlici-1.ic.cz/zvirata/9/073.gif
************ Nevěřím na zázraky  -  spoléhám na ně ************

Není tady

NÁŠ TIP:
  • Procvičte nejen pravopisná cvičení, diktáty, ale i kvízy, časté chyby, doplňovačky a vše, co pomůže ve výuce Vám nebo dětem na webu pravopisne.cz

Zápatí