29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu 6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Kdy je nejlepší cvičit kdo ví ať poví
Není tady
já nejradši cvičím ráno, hned po probuzení, bylo mi sděleno ve fitku, že to se spaluje nejvíc kalorií. Cvičím doma aerobic
Není tady
Já si doma zacvičím dopoledne (kalanetiku), když Nelča odpočívá a jinak mám každý ČT p-class u nás ve fitku...
Není tady
Nevím kdy je to nejlepší, ale jestli myslíš na zhubnutí tak mně nejvíc pomohlo ranní chůze a plavání na lačno. Navíc si pak opravdu neodpustíš snídani, protože přijde ohromný hlad, a pak nemáš tolik hlad před obědem, tak se tolik nenacpeš.
Není tady
Takto cvičím já. Ráno po probuzení....zahřívací cvičení nebo joga nebo čínské cvičení. Dále večer kolem 21.hod.
Není tady
Nejlepší je cvičit tak, jak to vyhovuje tobě, a ne jak to vyhovuje druhým!
Není tady
Ja nejradeji cvicim rano. Odpoledne me ubyva uz energie, jsem ranni ptace. Kdyz jsem pracovala, tak jsem cvicila hned jak jsem prisla domu z prace a to bylo kolem 4 hodiny.
Není tady
já většinou cvičím odpoledne, když přijdu z práce, jenom se k tomu teď nějak nemůžu dokopat
Není tady
Před lety jsem četla zajímavé výsledky jednoho zdravotního výzkumu: srovnávali skupinu lidí, kteří chodili pravidelně běhat ráno, s 2. skupinou, která běhala naopak večer. Zjistilo se, že "večerňáci" velmi pomáhali svému zdraví - tj. snižovali si cholesterol atd. atd., zkrátka vytrvalostní fyzická aktivita působila na jejich tělo kladně, ale paradoxní bylo, že ti, co běhali ráno, podle tohoto výzkumu svému zdraví naopak škodili. Je fakt, že podle přirozeného selského rozumu mi to připadá logické. Stojící auto taky nerozjíždím hned na pětku; a pokud je tělo po celou noc v jakémsi útlumovém, zpomaleném režimu, nepřipadá mi zrovna rozumné mu působit jakékoli šoky - ať už je to větší fyzická aktivita nebo vydatná snídaně se smaženými vejci na slanině...
Není tady
maya napsal(a):
Před lety jsem četla zajímavé výsledky jednoho zdravotního výzkumu: srovnávali skupinu lidí, kteří chodili pravidelně běhat ráno, s 2. skupinou, která běhala naopak večer. Zjistilo se, že "večerňáci" velmi pomáhali svému zdraví - tj. snižovali si cholesterol atd. atd., zkrátka vytrvalostní fyzická aktivita působila na jejich tělo kladně, ale paradoxní bylo, že ti, co běhali ráno, podle tohoto výzkumu svému zdraví naopak škodili. Je fakt, že podle přirozeného selského rozumu mi to připadá logické. Stojící auto taky nerozjíždím hned na pětku; a pokud je tělo po celou noc v jakémsi útlumovém, zpomaleném režimu, nepřipadá mi zrovna rozumné mu působit jakékoli šoky - ať už je to větší fyzická aktivita nebo vydatná snídaně se smaženými vejci na slanině...
já nemůžu ráno vůbec cvičit, točí se mi hlava a je mi na zvracení...
Není tady
Cvičení je nejlépe provádět podle toho, jak nám vyhovuje. Ráno i večer, by bylo ideální. Není nic jednodušího si zvolit variantu, která nám vyhovuje. Mírné cvičení ráno i večer není v žádném případě na škodu.
Není tady
Ilseli napsal(a):
Cvičení je nejlépe provádět podle toho, jak nám vyhovuje. Ráno i večer, by bylo ideální. Není nic jednodušího si zvolit variantu, která nám vyhovuje. Mírné cvičení ráno i večer není v žádném případě na škodu.
Já to zvládám jedině večer, jinak nemám ani náhodou čas....
Není tady
Ja jsem kdesi cetla, ze nejvice se spaluji tuky mezi 18-19hodinou. Ja kdyz cvicim, tak rano po snidani jen takove protazeni a nejake posilovani si davam az vecer - ale to jen nekdy, kdyz pres den nemam zadnou fyzickou aktivitu (jizda na kole,...). Rano by se pry cvicit nemelo - nebo by se spise nemelo cvicit bez snidane. Sice telo spaluje nejvice tuku nalacno, ale ubere ti to veskerou energii do celeho dne. Kdyz telu nic nedas, nemuze si od tebe taky nic vzit.
Není tady
Ještě za svobodna, když jsem neměla starosti s běháním s dítětem do školky a ze školky jsem to praktikovala tak, že ráno byla snídaně, pak venčení psa, putování na autobus a od něj k bazénu na plavání. Večer jsem si dala hodinku domácí směsi aerobiku a posilování (pokud jsem si nedala před tím výjezd na kole ). Bylo mi fajn a byla jsem čupr holka.
Není tady
Myslim, ze i podle odborniku je nejlepsi cvicit mezi 7 az 8h ranni,nastartujete pak metabolismus, hlavne pri hubnuti je to dulezite. Pak se jen nenajist bileho pecivka a pod. :-). Proti hladu pomuze carnitin, nebo staci mozna kafe.
Vecer se muze cvicit take idelane mezi 5-7 hodinou. Dokonce jsem znala lidi, kteri chodili hrat tenis ve 11h vecer a to uz bylo silene, pak trpeli nespavosti.
Jinak je to vice mene jedno, jen si neublizit :-)
Není tady
No tak to by mě taky zajímalo kdy cvičit..nesnáším pocení a kdykoliv docvičím, tak mám zplihlý vlasy a jsem úplně mokrá. Takže když cvičím každej den, tak mám vlasy jak hostinská šestý cenový skupiny
ze stálýho mytí vlasů.
No a jelikož, když se mi účes povede, si ho chci zachovat, tak se na cvičení vykašlu a pak mám zase výčitky, že jsem lempl !!
Není tady
No já se ráno nedokopu, zaprvé musím do práce a když zrovna nespěchám do práce jsem po ránu nějaká ztuhlá a klouby mám nějaké moc uvolněné ráda cvičím k večeru a pak pěkně pod sprchu
já jsem takový noční pták a pak se mi dobře odpočívá při knížce když všichni chrní
Není tady
Já bych byla šťastná, kdyby se mi povedlo donutit se ke cvičení v kteroukoliv denní dobu...
Není tady
cvičení na lačno je prý nejlepší na zhubnutí,ale k tomu se po ránu nemůžu donutit
Není tady
Já cvičím večer, nejraději bych ale cvičila dopoledne, to máš hodně energie, bohužel musím do práce. Večer se mi zase vůbec nechce, ale jelikož je nás více, tak se vzájemně vyhecujeme a musíme jít.
Není tady
Já cvičím, jak mi práce dovolí. Nejlíp se mi ale cvičí odpoledne, nejhůř ráno (do tří hodin po probuzení).
Na nějaké cvičení hned po probuzení se můžu vyprdnout. To mám pak takový hlad, že kolabuju (což je při běhu 5 km od domova v lese dost blbé) a pak stejně sním čtyřnásobnou snídani.
Já cvičim ráno.Večer jsem cvičila když byly děti malé. Vždy mě to tak rozpumpovalo ,že jsem usínala až tak ve dvě v noci.
Není tady
Ahojky, po ranu mi prijde, at jsem vyspala, ze nemam na cviceni tu spravnou energii Hlavne, ja nemuzu nikam vyjit bez snidane, protoze je mi blbe
a zase pred cvicenim by se hodku az dve nemelo jist!Takze ja se nejlip citim, kdyz chodim od sesti, od sedmi vecer
a vzhledem k tomu, ze chodim na kick box aerobic, tak ten by po ranu nebyl asi to nejlepsi.V nejakem casopise jsem i cetla, ze nejvhodnejsi cas na cviceni je po seste hodine vecer, tak nevim, oni toho vsude nablabolej.Takze je to spis na jednotlivci a na tom jak se vam chce!Sportu zdar, hlavne to neprehanet, vede to k trvale invalidite
Není tady
Ahoj holky, chtěla bych sehnat 8 až 10 holek, které by jely na 2 měsíce někam na chatu, pronajaly bychom si kuchařku a osobního trenéra, který by nás po celou dobu neskutečně driloval a sestavoval jídelníček, abychom se po 2 měsících vrátily domů vysportované a krááááááááááááásné Jestli máte některá zájem, napište mi na email : matti.penkava@centrum.cz
Není tady
musíš to vyzkoušet, každý to má jinak, musíš zjistit kdy podáváš nejlepší výkony a kdy se ti dobře cvičí, říká se , že ráno, protože tělo je odpočinuté po spánku a není zatíženo nátlaky okolí jako stres atd....tím myslím únava, smok.. a jiné vlvivy okolí.... ale pokud se ti zdá, že ráno toho ze sebe nevydáš tak jako večer, tak cvič večer.... nejlepší je prostě cvičit tehdy kdy se ti dobře cvičí, já například cvičívám tak mezi 6 - 9 večer, někdy jdu cvičit až v těch 9, kámoš zse cvičívá hned ráno , dá si něco malého na zub aby do těůa dodal látky a energii a jde do posilky....., já když vstanu tak mi trvá nejmíń hodinu než se probudím.. a on je probuzený za 10 minut, jak sem říkal, každý to má jnak... pokud zjistíš že ráno se ti cvičí nejlíp tak cvič ráno, atd....
Není tady