|
9.dubna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 9.dubna : Vaření na chatě či chalupě bez stresu: Tipy na vaření z jedné pánve nebo hrnce. 1.dubna : Jak vznikla záhada ďáblova trojúhelníku: Odhalil ji už Kolumbus? |
|
|
Je konečně ses dočkala,přidáváme se ke všem gratulacím a přejeme hodně štěstí do života.
Není tady
Posíláme velikou gratulaci do daleké ciziny, mamince i miminku mnoho zdravíčka a samé krásné dny (pokud možno, co nejdál od tchýně
)
Není tady
Taky s Tomikem posilame gratulace. Dva dny je asi mazec ale mrnousek ti to urcite vynahradi. Tak hodne stesticka a zdravicka do zivota!!!!!
Není tady

I my s Eliškou se přidáváme ke gratulacím a přejeme hlavně zdravíčko jak mamince tak mimískovi 

Není tady
Sakuro taky se samozřejmě připojuji ke všem gratulantům, gratulantkám a gratulantčatům :-) ! A přejeme ti s Matyldou krásný nový život. Ať se ti jako mamince všechno daří, ať ti Ryu dělá radost a ať je celá vaše rodina šťastná, což ani není potřeba přát, protože teď určitě všichni šťastní jste. Posílám pusu Klára
Není tady
Moc veliké gratulace do Japonska.Ať jsou Riu i maminka a samo,že i tatínek jen spokojení.
Není tady
Také se připojujeme ke gratulantům. Co víc říct? Hlavně že jsi se malého v náručí dočkala, s manželem, bez tchýně
. Ryu si dal malinko načas, ale hlavně že jsi se dočkala a zažila ten nezapomenutelný pocit
. Mimochodem, taky by mně zajímalo, jestli jeho opravdu krásné jméno něco znamená 
Není tady
Sakuro, přidávám se ke gratulacím hodně zdravíčka štěstíčka a hodně radosti a málo starostí a klouček ať roste do moudrosti, chytrosti a zdatnosti. Ryu je vážně nádherné jméno 

Není tady
Sakuro, gratuluju moc a moc k novému členu rodiny.
A taky ti gratuluju k tomu, že jsi to zvládla a tchyni nechala doma.
Není tady

Hodně zdravíčka a pevných nervů mamince, zaslouží si to!!! 
Není tady
ahoj sakuro,
jsem ráda, že to máš konečně za sebou, no a ted vlastně všechno před sebou... 
Přeji vám všem hodně zdraví a tchýni zdravý rozum

Není tady
Miroslava napsal(a):
ahoj sakuro,
jsem ráda, že to máš konečně za sebou, no a ted vlastně všechno před sebou...
Přeji vám všem hodně zdraví a tchýni zdravý rozum![]()
Sakuro, ale že to trvalo, viď ? Víš, jak jsme tady byly všechny napnuté jako kšandy ?? Ale koooonečně jsi se dočkala, tak hodně štěstíčka a ať tě malý uzlíček příliš nezlobí a tchyně jakbysmet. Pa a držte se !! 

Není tady
taky přeji hodně štěstíčka tobě i 
Není tady
Tak jsem tu jen pár dní nebyla a co to nečtu!!! Sakuro, posílám obrovské gratulace k narození Vašeho synka a přeju Vám všem hodně zdraví a štestí do společného života!!!!!!
Není tady
Sláva
Konečně to má za sebou. Posílám velikánskou gratulaci do Japonska a hodně zdraví, štěstí a pohody 
Není tady
A toz mi zase ukapla sleznka
to je krasne.... Moc gratuluji a preji hodne stesti a radosti 
Není tady
tak to jsem ráda, že to je vše v pořádku. Chci co nejdříve foto na trestikovam@seznam.cz - ten musí být úžasný!!!! 
Není tady
tak to jsem ráda, že to je vše v pořádku. Chci co nejdříve foto na trestikovam@seznam.cz - ten musí být úžasný!!!! 
Není tady
Sakuro,moc gratuluji ke chlapečkovi,já věděla,že to zvládneš.Posílám na dálku hodně síly a brzké zotavení z tak dlouhého porodu.Užívej si miminka a na tchýni už nemysly.Hodně zdravíčka celé rodince,pa Iva.

Není tady
právě jsem zapla PC a dověděla se tu krásnou novinu musím se ale přiznat,že jsem na sakuru celý víkend myslela takže moc moc gratuluju k synáčkovi
ať se jemu i rodičům dobře daří a tchýně ať moc nezlobí 
Upravil(a) Světluška (19. 6. 2006 23:26)
Není tady