|
9.dubna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 9.dubna : Vaření na chatě či chalupě bez stresu: Tipy na vaření z jedné pánve nebo hrnce. 1.dubna : Jak vznikla záhada ďáblova trojúhelníku: Odhalil ji už Kolumbus? |
|
|
Konecne davam o sobe vedet - 17.6. vecer v 22:40 (v Cechach 15:40 odpoledne) se po dlouhych 2 dnech v porodnici za pomoci vyvolavacich leku a kapacek narodil nas syn Ryu za pritomnosti tatinka (bez babicky
. Je zdravy a vazil 3650g! Ale nemusela jsem ani byt sita prestoze je takovy macek. Po navratu z porodnice samozrejme napisu referat o porodu a poslu i fotku
. Zdravim moc moc cely Babinet a dekuji vsem za podporu na dalku! Zase brzy ahoj! Sakura 
Blanka:ze srdce blahopřeji a přeji vám hooooodně zdrevíčka a šťesti v životě
Ryu je tvůj nejkrásnější poklad
, tak si ho užívej
Už se na tebe těšíme a držíme palečky v boji s tchýní 
Upravil(a) Blanka LBC (18. 6. 2006 21:02)
Není tady
gratulujuuuu!!!no konečně!!!!! tak ať je prcek zdravý a silný a zlobí maminku s tátou jen trošku - aby věděli, že je to kluk jak buk 
Není tady
No hurááá...chuděrka si to teda asi protrpěla:-((( Tak at to trapenicko mamince Ryu vynahradí.
Není tady
Sakuro posílám tu největší gratulaci , honě zdravíčka , štěstíčka pro tebe i malého . To se dalo čekat , že to zvládnete v pohodě jsi přece holka z ČECH .... šikovná. Už se těším na podrobnosti . Pa pa o at jste brzy doma .
Není tady
Taky přeju hodně štěstí a hlavně zdraví. Jste šikulky, že jste zvládli tak dlouhý porod.
Není tady

Přejeme hodně zdravíčka a sílu na tchýni
..
Není tady
mooooc gratuluji....je to krásné!! Přeji hodně štěstíčka a zdravíčka
Není tady
moc gratuluju a preju Vam obema hodne zdravi a Ryovi, at se mu na svete libi
Není tady
Sakuro, posílám velkou gratulaci k narození Ryu
Hodně zdravíčka a štěstíčka Tobě, miminku a manželovi 
Není tady
I já se připojuju ke gratulaci. a přeju ti, at klučina je zdraví no prostě at je kluk jak buk
Není tady

Hurááááááááá........ 

Sakuro..máš to za sebou a já moc gratuluju 

Ať Vám Ryu roste ( mimochodem krásné jméno, znamená to něco v překladu ?? ) do krásy a zdravíčka !!!
A chci určitě taky fotky...teda jestli mi nějaké pošleš
adresa je pinky.red@seznam.cz
Není tady
Ahojky Sakuro!!! Strašně moc ti gratuluji!!!!!!!! Ať jste všichni v pohodě!!!!!!! 
Není tady
No konecne,jsme se te krasne zpravicky pockali. Az mam slzy v ocich.... Prejeme moc zdravicka a stesticka a pohody,tu budes urcite potrebovat Sakuro na tchyni :-)
Není tady
Velká geatulace pro tebe, Sakuro i mimíska ! Hodně zdraví pro vás oba, štěstí a tchýni hodně daleko

Není tady
Huráá Sakuro mooc blahopřeju, ted už jen samé štěstí a spoustu radostí se synáčkem, těšíme se na podrobnosti 
Není tady
Ahoj Sakuro, gratuluju a moc vám to přeju! Hodně štěstí a zdravíčka!!!
Není tady
Milá maminko a tatínku gratulujeme. Ten nejkrásnější dar, který můžete mít vám leží v náručí! Važte si vašeho chlapečka a opatrujte ho jako všechny poklady světa! Po těžkém boji jste se konečně dočkali! Ať vám Ryu dělá jen samou radost!!!!
Není tady

Sakurko já taky moc moc moc gratuluju, bylo to dlouhý čekání, ale stálo za to!!! Ryu je krásné jméno a patří k určitě krásnému chlapečkovi. Těším se na slohovku a samotřejmě na fotečky. Tak přeju malýmu v životě hodně štěstí, zdraví a lásky a Tobě ať jste brzo ve svém bytečku bez tchýně
Není tady
Ježíš...pořád si to čtu a tečou mi slzy jak krokodýlovi! to jsou vážně ty nejkrásnější okamžiky života! fakt krása! ať je krásný i celý váš život!
Není tady
Sakuro, konečně si se dočkala, moc se těším na tvůj referátek! Přejí vám co nejvíce štěstí a sil do nového života a hlavně pevné nervy na tchýni!

Není tady