6. prosince : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 6. prosince : Objevte kouzlo brambor po římsku. Jednoduchý recept, když vás tlačí čas i finance! 6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
mám dva týdny zlatýho křečka a chtěla jsem vás poprosit o radu jak si ho mám ochočit aby nekousal. Když leze ,tak se nachá phladit a i když jí. Jinak kouše!!
Dík
Není tady
To někteří malí hlodavci bohužel dělají.Já měla kousavýho myšáka,křečíka,křečka i osmáka.Vždycky se jeden najde.Teď dcera donesla nového osmáka,kterého chtěla matka jejího kamaráda pustit do pole.Osmáky jsme vždycky měli pohromadě v prostorném obrovském teráriu a snášeli se.Teď nám zbyla jedna stará samice,tak jsme ho k ní dali.On je na ní zlý,tak musí bydlet v kleci po andulce.dneska kousl hajzlík i mě,když jsem mu šahala pro misku na žrádlo,že mu ji naplním.
Není tady
Mam dva křečíky roborovského, sice nekoušou, ale zase se absolutně nedají ochočit. Když si je chci pohladit, musím je trošku zmáčknout, jinak by zdrhli.
Není tady