Oznámení

1.září : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení!

1.září : Národní klasika: ovocné knedlíky. Jak zvádnout veškeré nástrahy jejich přípravy?

1.září : Dechberoucí krása těchto levitujících skleněných zahrad vás okouzlí. Aerárium: Vytvořte si svůj malý zelený svět

#1 16. 6. 2006 15:02

Marie A
♥♥-----

Rozsudek

Mám prosbu, dá se někde sehnat rozsudek údajně Vrchního soudu ze dne 17. 1. 2006
zn. Co 196/2005. Předem děkuji

Není tady

#2 16. 6. 2006 15:47

Aneri
♥♥♥♥♥♥-

Re: Rozsudek

Pokud se tě to přímo netýká, ...tak jedině po známosti......

Není tady

#3 17. 6. 2006 11:36

Marie A
♥♥-----

Právě že se mě to týká osobně. Podali jsme žalobu na ochranu osobnosti a žalovaná strana se ohání tímto rozsudkem. Byla by nějká možnost se k tomuto rozsudku dostat? Ráda bych věděla čím chtějí argumentovat, jinak se ohánějí veřejným zájmem a prý vše zveřejnili z důvodu prevence.
V podstatě se jedná o tom, že při vážné autonehodě při které zemřel i náš syn, některá media zveřejnila hrůzné fotografie těl těch kluků co tam zemřeli. Já se s tím nechci smířit a podali jsme žalobu na ochranu osobnosti a druhá strana právě argumentuje tímto rozsudkem a že to vše bylo zveřejněno z preventivních důvodů. Pokud by jste měli možnost někde získat tento posudek, byla bych moc ráda, kdyby jste mi ho mohl poslat na stafkova.marie@seznam.cz. Předem děkuji

Není tady

#4 17. 6. 2006 12:02

šarik
Host

Pokud se to týká tebe osobně jako účastníka řízení, tak si tento rozsudek vyžádej od protistrany, když se na něj odvolává a nebo si ho zkus vyžádat na Vrchním soudu s odůvodněním, že se ho potřebuješ pro řízení.

#5 17. 6. 2006 12:33

Marie A
♥♥-----

Díky, hned požádám o opis v pondělí a pošlu na Vrchní soud.

Není tady

#6 17. 6. 2006 19:11

Irenka21
♥♥♥♥♥♥-

Marie A napsal(a):

Právě že se mě to týká osobně. Podali jsme žalobu na ochranu osobnosti a žalovaná strana se ohání tímto rozsudkem. Byla by nějká možnost se k tomuto rozsudku dostat? Ráda bych věděla čím chtějí argumentovat, jinak se ohánějí veřejným zájmem a prý vše zveřejnili z důvodu prevence.
V podstatě se jedná o tom, že při vážné autonehodě při které zemřel i náš syn, některá media zveřejnila hrůzné fotografie těl těch kluků co tam zemřeli. Já se s tím nechci smířit a podali jsme žalobu na ochranu osobnosti a druhá strana právě argumentuje tímto rozsudkem a že to vše bylo zveřejněno z preventivních důvodů. Pokud by jste měli možnost někde získat tento posudek, byla bych moc ráda, kdyby jste mi ho mohl poslat na stafkova.marie@seznam.cz. Předem děkuji

Máš právo se jako poškozená písemně dotázat na soudě a oni jsou povinni ti odpovědět.

Naděje je vždy, ale ve stresu ji někdy nevidíme.

Není tady

#7 18. 6. 2006 15:35

Mgr.K
♥♥♥----

pokud se tim rozsudkem ohani coby judikatem, ktery jim podobny postup umoznuje, tak by ho mely predlozit soudu v pisemne podobe a Vy byste se k nemumela pravo mit vyjadrit... takze zadejte soud pri jednani, aby si tento rozsudek vyzadal...

Není tady

#8 20. 6. 2006 8:46

Marie A
♥♥-----

Tak jsem si zavolala na VS a neměl by být problém s tím, že by mi ho zaslali, alespoň mi to slíbili.
Takže uvidíme. Děkuji všem

Není tady

#9 20. 6. 2006 16:45

Marie A
♥♥-----

Děkuji všem, už mám rozsudek u sebe, ale moc se v našem případě z něj nedá použít. Pouze to a konstatoval i Vrchní soud, že vydavatel je zodpovědný za zveřejněné informace a to se nám moc hodí. 
Zdravím všechny. Pa

Není tady

NÁŠ TIP:
  • Procvičte nejen pravopisná cvičení, diktáty, ale i kvízy, časté chyby, doplňovačky a vše, co pomůže ve výuce Vám nebo dětem na webu pravopisne.cz

• Turistické, populárně – naučné, dětské a zábavné e-knihy. Stáhněte si zdarma e-knihy Jiřího Gleta. Můžete si vytvořit vlastní knihovničku e-knih na svých mobilech a tabletech.

Zápatí