|
1.září : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 1.září : Národní klasika: ovocné knedlíky. Jak zvádnout veškeré nástrahy jejich přípravy? 1.září : Dechberoucí krása těchto levitujících skleněných zahrad vás okouzlí. Aerárium: Vytvořte si svůj malý zelený svět |
|
|
Mariko,
nejlepší odpovědi na otázky (byt ostatním mohou někdy znít nesmyslně...) jsou ty vlastní.
Jsem rád, že už po rozchodu jsi na to lépe.
Ale asi to opravdu není úplně OK, když si od bývalého necháš mlátit na kokos a pořád se trápíš. ..chce to víc času (mimochodem co ten psycholog - pomohl ti?)
Je dobře, že sama víš (kdo jiný by to měl vědět..) že ještě nejsi schopná přijmout někoho jiného, nového a mít s ním fajn tzn. vyrovnaný vztah bez příliš velkého zatížení z tvé minulosti.
a nejlepší nakonec. Pokud nemáš strach, že zůstaneš sama, tak je vše na velmi dobré cestě. Beze strachu se žije lépe a tvůj budoucí partner to pozná - fajn chlápek spíš chce ženu, která není zoufalá, chce tu, která má energii a nemá strach.
PS: na hledání štěstí se vykašli. Stestí si najde tebe - má to v popisu práce :-) Hledej maximálně sama sebe. Co máš ráda a co ne a nauč se to otevřeně říkat. Viz rozsáhlé diskuse Avalonky, Pandorry a klubu neohrožených žen, které toto téma popisují s šarmem a názorností, kterou já bych nedokázal ani za 100 let.
Není tady
Psycholog, no psycholožka se mi snaží vysvětlit, že se nemusím nechávat o bývalého takhle trápit a týrat, že jsem "skvělá žesnká" co má nabídnout...no po telefonátu s bývalým jsem schopná tak akorát skočit pod auto....jaká jsem byla :-(
Sebeúcta, to je můj základní problém co jsem ztratila.
Byla jsem sama už za vztahu, takže nyní jsme sama a mám klid, takže nic tragického. Začím se dávat na nohy, kupuji si dámské krémy, běhám, jezdim na akce...ale furt mi chybí, né asi on, ale láska a to že Tě má někdo rád.
Není tady
[b]Byla jsem sama už za vztahu, takže nyní jsme sama a mám klid, takže nic tragického. Začím se dávat na nohy, kupuji si dámské krémy, běhám, jezdim na akce...ale furt mi chybí, né asi on, ale láska a to že Tě má někdo rád.[/b]
možná by stačilo kdyby si většina z nás uvědomila tohle...a bylo by nás neštastných daleko méně....
Upravil(a) adra (19. 6. 2006 14:28)
Není tady
Adro: neboj, mě to vydrží tak týden a pak o víkendu kdy je nejhůř si zas třeba napíšu o pár facek :-(
Je to nárazový, třeba se tim jen utěšuji, třeba je to pravda.
Není tady
Na moji bejvalku praskla nevěra na Vánoce, v dubnu se odstěhovala za frajerem. Když jsem se z toho tak nějak vzpamatoval, snažil jsem se najít nějakou novou přítulkyni, ale moc to nešlo. Člověk musí mít v sobě ten rozchod a všechno kolem něj vyřešený. V červnu jsem poznal svoji současnou přítelkyni a je to ta pravá :-)
Není tady
Marikaa napsal(a):
Ahojky,
je nás tu dost rozešlých dřív či později, a ráda by jsem znala zkušenosti těch co to mají už zdárně za sebou....jedná se spíše o rozchody po delších vztazích.
Marikka, obvykle pravá láska přijde ve chvíli, kdy ji nehledáš ani hlavně ji nečekáš. Neboj se, přijde to samo. Hlavně buď SVÁ.
Nečetla jsem celou diskusi a neznám tě, jak dlouho jste spolu byli a proč jste se rozešli? Ale určitě si víc věř, to, že to s jedním nevyšlo je sice škoda, ale to neznamená, že to nevyjde ani s dalším.
Takže hodně štěstí a na toho v bývalého už zbytečně moc nemysli. 
Není tady
Ahoj,
včera jsem s ním zas mluvila :-( né a né ho nechat být, přijdu si jak posedlá. Furt mi opakuje, že už to zkončilo, že miluje jinou a já to nechápu, ještě před 1,5měsícem jsem spolu byli 3 týdny zpět u sebe a nyní ???? Chci se z toho vyhrabat, na druhou stranu se zahrabávám akorád hloubš a hloubš. Racionálně mě dochází vše jak má, ale pak to přijde a já jsem schopná ho prosit at mě má rád. Pak nesnáším sama sebe a vím že si mě nemůže už opravdu vážit. Pak slýchám jak se se mnou nedalo žít, jak jsem byla hrozná a já si pamatuji vesměs to pěkné. Nevím co dělat dál....vydržím týden, dva a pak udělám tu hovadinu že mu napíši či zavolám a vše je zpět. Přijdu si jak slaboch....upřímně musím říct že se za sebe i stydím a k čemu to je :-(
ostatní se držte lépe než já.....
Není tady