Oznámení

29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení!

29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu

6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog

#1576 3. 3. 2008 13:45

Ivana
♥♥♥♥♥♥-

Re: Moc to bolí - přejde to???

Salen - máme s BM byt (oceněnej předloni na 4 miliony) napůl, zatím tam s dětmi můžu bydlet a BM platí všechny náklady s bytem a hypotéku. Jakmile děti začnou vydělávat, platit přestane, ale hlavně, děti už budou chtít bydlet ve svém a jám manžela z bytu nevyplatím, nikdy si na to nenašetřím. Budeme muset byt prodat a já si za svou půlku peněz budu muset koupit něco malého v paneláku - chjo!
Naštěstí, holky, nemám domek, to by mě asi šlehlo, já jsem bytová, všechny kytky i na balkoně mi vždycky pochcípají a kromě toho jsem manuálně totální dřevo.
A jinak, Kuřátko, já smutním hlavně po tom, co mohlo být a nebude. Já jsem se strašně těšila, jak si budu s manželem užívat jako za svobodna, měl pěkný plat a po splacení hypotéky bychom měli vystaráno. Strašně ráda cestuju, miluju turistiku, tohle jsem chtěla zažívat. Nechci nějakého jiného chlapa, protože mě nebaví sex, chtěla jsem s tímhle chlapem žít určitým způsobem a nemůžu. Nemám dost peněz a odvahy na cestování sama a proto mě to strašně štve. Nevím, čím jiným vyplnit svůj život, aby měl zase nějaký smysl. Takhle jsem totiž chtěla žít vždycky - odchovat děti a užívat si. A můj BM mě o tenhle život připravil, to mu v životě nezapomenu!

Není tady

#1577 3. 3. 2008 13:50

lakina
♥♥♥♥♥♥-
Místo: Krabí

ivanko,já chtěla přesně to samé a i ten sey mě s ním bavil,a cizího si zatím vedle mne taky nedovedu představit

Přítomná bolest je sestrou budoucí radosti.

Není tady

#1578 3. 3. 2008 13:58

Selima
♥♥♥♥♥♥♥
Místo: už Bratislava

Ivi, vždy je ošemetné robiť si plány, ktoré počítajú "s niekým", plánovať takpovediac aj zaňho(či za ňu). Viem, o čom hovorím, aj ja som to začala robiť,  a krátko nato sa mi vyťah rozpadol. Dnes hovorím chválabohu. Odvtedy nie že by som už neplánovala vôbec, ale mám pripravených niekoľko životných alternatív, s rôznymi osobami  a obsadením, príp. aj úplne "sólo"... Turistika nestojí veľké peniaze, dá sa robiť aj v grupách, a na cestovanie si možno našetríš, keď deti doštudujú. To, že asi budeš zdieľať cestovné zážitky s niekým iným než s manželom, nevidím ako tragédiu. Tragédia podľa mňa je, že sa vytrvalo odmietaš prispôsobiť zmenenej siutácii a stále trváš na svojom...

Vesmír vám nie je nič dlžný, ak nie ste spokojný so svojím životom, zmeňte ho. Arpád Soltész, slovenský novinár, čo práve odchádza natrvalo z vlasti, o svojom rozhodnutí.
Brita

Není tady

#1579 3. 3. 2008 14:53

Kuřátko
♥♥♥♥♥♥-

Ivano, ale vždyť tohle všechno můžeš zažívat klidně s někým jiným. Jestli už to bude jiný muž nebo kamarádka....to už záleží na tom, koho si k sobě pustíš a s kým ti bude dobře. Pořád přece můžeš dělat to co sis plánovala a co chceš. Jen už to nemůžeš dělat s kým ty chceš. Ale nikde není řečeno, že s někým jiným tě to nebude bavit ještě více než s tvým BM.
Jde prostě jenom o to nechat minulost minulostí. Poučit se z ní, ale nechat ji být a netrápit se.

Není tady

#1580 3. 3. 2008 15:06

vera
♥♥♥♥♥♥-

Kuřátko, hezky to píšeš

Není tady

#1581 3. 3. 2008 15:45

Ivana
♥♥♥♥♥♥-

Jojo, holky, já to racionálně všechno vím, ale holt ty emoce zatím pokulhávají...

Není tady

#1582 27. 3. 2008 21:41

janeta
♥♥♥----

JESTLI TO NĚKDY PŘEJDE JÁ VÍM,ŽE ASI NE,PROTOŽE,KAŽDÝ BYT NEVINNÝ ODCHOD JE PROVÁZEN UŽ NEDŮVĚROU A OČEKÁVÁNÍM CO,KDYŽ JE TO HNUS,ALE JE TO TAK.JEDNO PITOMÉ PÍPNUTÍ SMS A JSTE JAK NA JEHLÁCH MUSEL BY BÝT ČLOVĚK VÁŽNĚ TVRDÝ,ABY HO TO NEROZHODILO.JSEM JAK KYTKA FOUKNE VÍTR A JÁ LEŽÍM

Není tady

#1583 28. 3. 2008 7:46

vera
♥♥♥♥♥♥-

janeto, to znám
nepotěším tě, ale mě vyléčil jedině čas, musíš si to odžít
nemysli na to, věnuje se dceři, sobě...................................vím, že to teď nejde
to je život, ale bude líp
buď silná

Není tady

#1584 28. 3. 2008 8:09

janeta
♥♥♥----

DĚKUJI TI VERO VÍM,ŽE JSI NA TOM PODOBNĚ,ALE BOLÍ TO TAK MOC,ŽE NEJSEM SCHOPNA SE ANI SOUSTŘEDIT NA OBYČEJNÉ VĚCI VÍŠ.

Není tady

NÁŠ TIP:
  • Procvičte nejen pravopisná cvičení, diktáty, ale i kvízy, časté chyby, doplňovačky a vše, co pomůže ve výuce Vám nebo dětem na webu pravopisne.cz

• Turistické, populárně – naučné, dětské a zábavné e-knihy. Stáhněte si zdarma e-knihy Jiřího Gleta. Můžete si vytvořit vlastní knihovničku e-knih na svých mobilech a tabletech.

Zápatí