Oznámení

1.září : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení!

1.září : Národní klasika: ovocné knedlíky. Jak zvádnout veškeré nástrahy jejich přípravy?

1.září : Dechberoucí krása těchto levitujících skleněných zahrad vás okouzlí. Aerárium: Vytvořte si svůj malý zelený svět

#76 22. 6. 2006 12:38

meya
♥♥♥♥---

Re: Moc to bolí - přejde to???

Pandorraa napsal(a):

majko,

Pracuji na kursu pro zeny. Vim, o cem to bude, jeste musim vymyslet system, aby to fungovalo na sto procent a ne jen jako prvni pomoc.... Zacneme na podzim, nicmene premyslim o "kursu prvni pomoci" uz o prazdninach.
Myslite, ze se SKUTECNE chcete venovat samy sobe a opustite na vikend rodinu, abyste si prijely pro par nakopnuti a pohlazeni??? A predevsim pro klic k vlastni sile, kterou v sobe kazda nosite?

A kdyže to jedeme  big_smile

Není tady

#77 22. 6. 2006 12:40

Jája
♥♥♥♥♥♥♥

já teď stojím a hledám cestu, rozhlížím se okolo sebe
nesnažim se jít za každou cenu někam - hledám a divim se a vim, že ta cesta pro mě je, že budu tápat, ale že ta cesta je dopředu ale než na ní vykročim musim zavřít a ukončit tu cestu, o které jsem si myslela, že je jediná správná - neni
ale to co se stalo mělo svůj smysl a neni ve mě hořkost, věřim,že časem pochopim, že to vlastně  byl pro mě přínos

Správně vidíme jen srdcem. Co je důležité, je očím neviditelné.

Jediné hranice, které nás mohou nějakým způsobem omezovat, jsou uvnitř nás, uvnitř naší mysli.

Není tady

#78 22. 6. 2006 12:46

Kukačka
♥♥♥♥♥♥-
Web

i já si říkala, že to co se stalo, mělo smysl. Ale ta hořkost se ve mně sbírá a sytí, je to stále intenzivnější. A neumím s tím pracovat.

Není tady

#79 22. 6. 2006 12:51

majkafa
Host

-

Upravil(a) majkafa (27. 3. 2008 7:34)

#80 22. 6. 2006 12:52

Jája
♥♥♥♥♥♥♥

Kuki,
já jsem přestala bojovat proti sobě
jedno z nejdůležitějších poznání bylo, že nemusim přestat mít manžela ráda, že ho můžu stále milovat, protože nemilluješ opravdu, když miluješ na oplátku
takže já ho stále miluju a vlastně jsem ráda, že je šťastnej
s čim bojuju je to, že bych ho chtěla chránit před jeho chybama, ale když ty chyby neudělá, nemůže se z nich poučit
no ale stejně bych mu nejradši vysvětlila, že dělá chybu dumbom

Jediné hranice, které nás mohou nějakým způsobem omezovat, jsou uvnitř nás, uvnitř naší mysli.

Není tady

#81 22. 6. 2006 13:08

Kukačka
♥♥♥♥♥♥-
Web

jájo - já mám podobný pocity. Že dělá chybu dokonce snad ví, ale dopředu nemyslí. Každý muž v jeho letech, nebo spíš o pár let starší mě ujišťuje, že to pro něj blbě dopadne. To nemusí být nutně pravda, ukáže to čas.
A nejvíc asi bojuju sama v sobě se svým nitrem. Žiju, koukám dopředu (je tam nějaká mlha), známých mám kolem sebe mraky a zábavy taky hodně. Ale ráno se probudím v 5.00 se žaludkem na vodě a hlavou mi lítá můj muž a jeho studentka. Jak leží v mé posteli, užívají si krásnou snídani na mé milované terásce a koukají na moji milovanou skálu, chodí po mé zahradě, kde kvete to Delphinium, které jsem loni objednala přes net a kvést jsem ještě neviděla ( a už tu modrou asi neuvidím)...Vím, že je to špatně. Vstávám se slzama na krajíčku den co den.
Prostě jsem blbá. A už ho, myslím, nemiluji. Je to směs nenávisti, uražené ješitnosti a údivu, co se to s ním stalo, se mnou, s náma...

Není tady

#82 22. 6. 2006 13:19

Jája
♥♥♥♥♥♥♥

Kuki, hrozně mi připomínáš mý pocity.
Podívej se opravdu sobě dovnitř do srdíčka a zeptej se co cítí - nenávist nejde dohromady se starostí o něj - je to jen zakuklená láska
pokud bys ho nenáviděla - přála bys mu aby špatně dopadl (já taky nevěřim, že to manželovi s jeho milenkou vyjde, ona je dost nevyrovnaná osoba závislá na mamince)
a vázání na věci - to taky znám: manžel prodal zahradu - "mojí" zahradu na který jsem si zasadila každou kytičku vlastníma rukama a časem budu muset odejít s baráku, kterej jsme spolu přestavovali vlastníma rukama, s tim stále bojuju - ale vždyť je to jen zahrada, jen barák, jsou to jen věci a vlastně nejsou vůbec důležitý
neschovávej před sebou ty opravdový pocity, nesnaž se je zamaskovat a ukrýt sama před sebou

Není tady

#83 22. 6. 2006 13:28

Kukačka
♥♥♥♥♥♥-
Web

jo, to já asi maskuju...a možná mu i přeju, aby dopadl blbě. Nechci, aby mi děti o něm vyprávěly, všechno mě tak rozhodí.
Děsně mě štve, že mě a děti vyměnil za takový trdlo. Ona ho jistě miluje, nenajde lepšího chlapa. Je to tatínek/milenec. Chtěla bych mu zakvedlat mozkem a říct mu - copak to nevidíš? Ale láska je slepá. Já byla taky slepá 20let. Někdy si toužebně přeju, abych ho nikdy nepoznala. I když jsem se měla celý léta dobře.

Není tady

#84 22. 6. 2006 13:35

Jája
♥♥♥♥♥♥♥

Kuki, to jsou přesně moje pocity, který jsem měla než se manžel vrátil
sice jsme se znovu nesblížili jako manželé, ale mě to hrozně moc dalo - právě to, že teď můžu říct, že jsem ráda, že jsem s nim prožila ten společnej čas, že ho mám stále v srdíčku a vždycky tam zůstane i když třeba někde jinde než je teď
a ona? třeba bude mít vedle ní možnost vyrůst - vedle mě tu možnost neměl, jsem mu jí nedala
Kuki - chceš, aby on byl nešťastný - nebo jen chceš moct říct: Já jsem ti to řikala?

ač je to hrozně těžký tak je musíme pustit z naší ochranný náruče - nemůžeme rozhodovat za ně, museji si dělat vlastní chyby

kdybych šla do historie, tak bych někde našla, jak jsem psala to samý co ty

Není tady

#85 22. 6. 2006 13:44

Regina
♥♥♥♥♥♥♥
Web

Kuki, i tyhle pocity se vykrystalizujou v nějakaké poznání, jen máš pocit, že se mezitím zhroutíš nebo že přijde kataklyzma...Tehdy, až začne tělo fungovat(u tebe se podle mě začíná rozvíjet dost velká depka),až dojdeš na samé dno(i když si myslíš, že tam jsi, tak nejsi:(), tak teprve přijde nějaké vysvobození a možná ze strany, ze
které nic nečekáš. Nejde si přikázat "nemysli na něj/na ni".Hlavou to máš zdůvodněné, srdcem nikolivěk- jen si přečti znova te postup, jakým se všeobecně člověk srovnává s nevěro nebo rozchodem v té knize od Klimeše Partneři a rozchody. Jsi ve fázi vzteku- tak se vztekej a nedus to v sobě.Na squashi se můžeš zničit, stejně ti to nrpomůže, proto věř, že to zvládneš- ale hlavou to neustojíš, klid v srdci získáš, až  se SMÍŘÍŠ s tím, že je pryč.Už to není odpuštění, už je to smíření s osudem, přijetí situace, kterou neovlivníš, nemůžeš vrátit, protože by se neustále OPAKOVALA.
V momentě smíření(ne nemáš ho v sobě, je to tak živé) už nebudeš mít potřebu ptát se proč?, ale budeš chtít zapomenout a budeš schopná zlé vzpomínky zahnat.Rozvod to nevyřeší, vyřešíš si to jen ty sma ve svém srdci.Tohle všechno je mimo čas, třeba na to přijdeš zrovna teď- říká se, že před svítáním je největší tma, jestli mi rozumíš.

Krása a zdraví Před svítáním je největší tma.

Není tady

#86 22. 6. 2006 13:46

Kukačka
♥♥♥♥♥♥-
Web

On vyrostl vedle mě a kvůli mě. Teď, když jsme relativně mohli užívat všeho co nám život nabízí, odchází za dobrodružstvím a nepoznaným. Fakt je, že jsme spolu začali mladí a byli si vlastně prvními vážnými partnery. Vychovali jsme se navzájem. A máme svý nejlpeší léta za sebou.
Určitě nejuchá a určitě mu není příliš dobře. A ještě to dolehne, na všechny zúčastněné. Plácám se v tom rok, někdy u dna, někdy o stopu výš...ale pořád se plácám. A s létem nějak víc.

Není tady

#87 22. 6. 2006 13:51

Kukačka
♥♥♥♥♥♥-
Web

Regi - ahoj! Klimeše mám v ruce denně. Můj problém je ta fantazijní fáze. A smíření - to nedokážu. Ne zatím. s tou situací. Proč já... co jsem udělala špatně...proč, proč, proč...už to nevymyslím a tak se do toho propadám hloub a hloub. A chtěla bych, aby byl nějak potrestaný. Tak nějak vnitřně to chci, aby litoval. Vím, že to nejde, že to neovlivním. No prostě hrůza...

Není tady

#88 22. 6. 2006 13:53

Pandorraa
♥♥♥♥♥♥♥
Web

meya napsal(a):

Pandorraa napsal(a):

majko,

Pracuji na kursu pro zeny. Vim, o cem to bude, jeste musim vymyslet system, aby to fungovalo na sto procent a ne jen jako prvni pomoc.... Zacneme na podzim, nicmene premyslim o "kursu prvni pomoci" uz o prazdninach.
Myslite, ze se SKUTECNE chcete venovat samy sobe a opustite na vikend rodinu, abyste si prijely pro par nakopnuti a pohlazeni??? A predevsim pro klic k vlastni sile, kterou v sobe kazda nosite?

Ono neni ani tak dulezite kdy, jako KDE: zda nekde v Praze, aby to bylo dostupne pro vsechny trebas metrem, ci nekde v prirode, kde nam hodne pomuze prave spojeni s ni.... Asi budu muset udelat nejakou anketku smile

Co je dovoleno bohovi, není dovoleno volovi.

Pomluvy vymýšlejí závistivci, šíří je blbci a věří jim jen idioti.

Není tady

#89 22. 6. 2006 13:53

Jája
♥♥♥♥♥♥♥

nevim, jakej je důvod toho, co se děje - jen vim, že to důvod má
když m. odešel tak jsem si myslela, že nemůže bejt hůř - může, vždycky může bejt ještě hůř
když se vrátil a byl nešťastnej - bylo to pro mě o hodně horší než, když byl s ní
ale hodně mi to dalo - mohla jsem mu říct: chci abys byl šťastnej, chci abys žil podle sebe a pro sebe i pokud to má být s ní

Kuki, přestaň bojovat a nutit se do něčeho - bojuješ proti sobě. Zastav se a jen se dívej
nebo zkus psychologa, kineziologa (to pomohlo otevřít oči mě)
ale nenuť se do něčeho na co nejsi připravená

Není tady

#90 22. 6. 2006 13:56

Jája
♥♥♥♥♥♥♥

Pandorraa napsal(a):

meya napsal(a):

Pandorraa napsal(a):

majko,

Ono neni ani tak dulezite kdy, jako KDE: zda nekde v Praze, aby to bylo dostupne pro vsechny trebas metrem, ci nekde v prirode, kde nam hodne pomuze prave spojeni s ni.... Asi budu muset udelat nejakou anketku smile

Pan, a co někde blízko Prahy v přírodě? Třeba tady wink

Není tady

#91 22. 6. 2006 14:06

Regina
♥♥♥♥♥♥♥
Web

Itahlefáze pomine, jenže ty ho pořáddržíš za flígr, pořád ho k soběpoutáš koulí na řetězu, pořád ho přivazuješ ke stolu- on ví, co dělá, on ví jak tio ubližuje,on ví, jak to dopadne,protže je dost chytrý a má představivost. A ty,chctrá, krásná a obletovaná, potřebuješ toho jediného, co ti už nepatří., Odešel, a čím víc ho budeš chtít, tím víc déle bude trvat tvé osvobození...Jakoby ses zarazila jako gramofonová deska na jednom místě- ale jen si tím ubližuješ,to je pat, to není řešení.
On odcházel celý ten proklatý rok, kdy sis něco namlouvala, že to tak není a on je takový zbabělec, že tě vtom nechával. K čemu tio je chlap, který teď momentálně funguje jen ve tvých vzpomínkách?Potkala jsi rytíře na bílém koni, a ten rytíř teď momentálně odjel dobývat jinou dámu- zkus tu představu prožít, fantazii se meze nekladou. Jsi mladá dáma, co mává kapesníčkem svému rytíři, který se ani neohlíží a jede na křížovou výpravu, a ty víš, že z ní NENÍ NÁVRATU.Zamávej mu, vášnívě ho polib na rozlučenou a PUSŤ HO, ať jede, je to jeho volba!!!!

Krása a zdraví Před svítáním je největší tma.

Není tady

#92 22. 6. 2006 14:11

Mazlík
♥♥♥♥---

uzlík napsal(a):

Mzlíčku,
jako bych četla sebe a svůj příběh, když se to provalilo ven. Také mě neodstrkoval, miloval se se mnou víc než kdy před tím. Dodnes mě každý večer drží za ruku (je to již 1,5 roku). Také mi říkal, že se bude snažit najít cestu ke mně zpět. Chtěl odejít, prý potřeboval být sám, aby si vše srovnal v hlavě. Nevyhazovala jsem ho a on neodcházel, protože bych prý na tom byla hodně zle a to on nechtěl. Snažil se mi moc pomáhat, povídal se mnou.Říkal, že mě má rád, ale jinak, s ní že je mu moc dobře. Chápala jsem to, bylo to pro něj něco nového, nepoznaného, krásného, ale mě to moc bolelo a vlastně bolí doteď.
Teď už odcházet nechce, chce být se mnou, je mu prý se mnou dobře. Věří, že nám bude krásně, že je už všechno pryč. Snažíme se oba, mám ho moc ráda, ale pořád to neustávám. Červíček hlodá a já začínám mít strach, že to vše hezké zase pokazím. Jsou dny, kdy cítím, že je u mě celý, ale někdy mám pocit, že pořád myslí na to hezké, co s ní prožil.
Podle toho jak píšeš, tak si myslím, že tvého muže to samotného trápí, ale že teď vůbec neví co a jak. A záleží hodně na tobě, jak to ustojíš a tím mu dáš najevo, kam opravdu patří. Moc ti držím palečky, určitě to zvládneš. Rozhodla jsi se, že ti stojí za to o něj bojovat, tak bojuj. Určitě to za to stojí. Alespoň si to já u sebe pořád myslím. Pa a pussa

Uzlíku, já vím, že se k tomu vracím trošku pozdě, ale zajímalo by mě, jak dlouho trvalo, než se Ti zase vrátil. Je mi jasný, že, vzhledem k tomu, že to je teprve ani ne dva týdny, se budu muset obrnit trpělivostí, jen nevím, jestli se to bude počítat na měsíce nebo snad na roky. My vlastně fungujeme jako před tím, jen mi nedokáže říct, že mě má rád, natož, že mě miluje. Když mi píše sms, tak to je jen líbám Tě, pusinku a tak, ale žádný miluju Tě jako ještě nedávno. Ale budu statečná a vydržím být v pohodě, protože ukřivděné pohledy, slzy a výčitky by ho asi jen vháněly víc a víc k ní. Uvnitř je mi sice hrozně, ale pořád ještě si myslím, že to je jen úlet a dokazování si něčeho a že bude zase dobře.

Není tady

#93 22. 6. 2006 14:14

Pandorraa
♥♥♥♥♥♥♥
Web

Jája napsal(a):

Pandorraa napsal(a):

meya napsal(a):

Mam zkusenost, ze misto musi byt bud v dosahu mestke dopravy a nebo uplne mimo.... pristupne jen autem.
Pokud mate nekdo tip, sem s nim.

Upravil(a) Pandorraa (22. 6. 2006 17:29)

Není tady

#94 22. 6. 2006 14:27

Kukačka
♥♥♥♥♥♥-
Web

Regi - já ho pustila na venek, nechci ho už zpět. Ale v hlavě ho mám, odtud ho vyhnat nemůžu, nedaří se. Když jsem ho viděla naposled, tak se mi nelíbil, fyzicky nelíbil. Říkala jsem si - co já na něm viděla? Co budu dělat s člověkem, který se po 20 letech života rozhodl změnit vody. Sám přiznává, že nemá co by mi vytknul, ani našemu společnému žití. Jenže teď ho nechce a to co prožívá je JINÉ. Tak to zkouší.
Co s tím nadělám? Nic. A trápím se, že to nedokážu odžít a opustit. Nevím, proč je mi nejhůř po ránu. V posteli to se mnou nedělá nic, to popadnu svý "kluky" (plyšové médi od přátel) , přikryju se a usnu. ale pak mě vzbudí intenzivní pocit, že cítím jeho vůni v kombinaci s vůni kožené bundy na motorku a vzpomenu si, že mojí helmu má na hlavě jiná  a jezdí s ním...a fuj, už se zas roztáčí koloběh fantazijní komunikace. Toto mě teď pronásleduje.
když mi říkal - promiň, že jsem ti zkazil život, tak jsem si to nemyslela. Teď mám intenzivní potřebu nadávat mu, psát hnusné a vyčítavé zprávy, být ironická a kousavá. Nic z toho pochopitelně nedělám. A nejradši bych křičela - zkazil jsi mi život, hajzle! jak mám žít dál?

a přihlásila jsem se na instruktorský kurz - instruktor in-line bruslení.

Není tady

#95 22. 6. 2006 14:31

Jája
♥♥♥♥♥♥♥

jo to fyzicky nelíbil taky znám, já jsem byla na tom tak, že se mi líbil na fotkách před a ve skutečnosti ne
Kuki, dokud ho nepustíš zevnitř, nebude to stačit
já se sama se sebou v tom pořád peru - pustim ho a zase trochu přitáhnu, ale učim se

Není tady

#96 22. 6. 2006 18:49

aeva1
♥♥♥♥♥♥-

Pandorraa napsal(a):

Jája napsal(a):

Pandorraa napsal(a):

Mam zkusenost, ze misto musi byt bud v dosahu mestke dopravy a nebo uplne mimo.... pristupne jen autem.
Pokud mate nekdo tip, sem s nim.

Prosím vás, drahoušci, vymyslete to místo tak, ať tam dojedeme i my vesani a zase si neodřeme třeba blatníček , že ? mad

Není tady

#97 22. 6. 2006 18:50

x62358
Host

Pandorry škola v přírodě. Už teď posílám přihlášku.

#98 22. 6. 2006 19:59

Pandorraa
♥♥♥♥♥♥♥
Web

ffly napsal(a):

Pandorry škola v přírodě. Už teď posílám přihlášku.

Devce, mas u mne osobni terapi dle vyberu zdarma smile
Tenhle uzasny nazev byl posledni kapkou, kterou jsem potrebovala, abych vse zaridila. Stacilo mi 15 minut na organizacni zajisteni akce. Ostatni doladim pozdeji.
Pandorina skola prvni pomoci v prirode muze zacit. Doufam, ze jsem se netrefila pro tebe do blbeho terminu a nevymlouvej se na kocku. Tri dny prezije smile

Není tady

#99 22. 6. 2006 22:35

blanch2006_1
♥♥♥----

Pandorraa napsal(a):

Blanko,
ja ti rozumim, jen si myslim, ze jsi na sebe a tim i na ostatni prilis prisna. Pohybujes se hlavne v hranicich dokonalosti - nedokonalosti, neselhani - selhani ap.
Pochopitelne, ze partnerstvi je tymova prace, ale nelze na nej bezvyhradne vztahovat stejne pojmy, jako na pracovni tym. A v partnerstvi vzdycky plati, ze selhani jednoho je selhanim obou, tedy celeho tymu.
Ja s tebou souhlasim, ze nevera neni normalni v pojmech vztahu. Avsak je zcela normalni z pohledu biologickeho nastaveni jedince. Jiste bychom ji nemeli bezvyhradne tolerovat, ale take bychom se z ni nemeli hroutit. A predevsim bychom ji nemeli nikdy brat jakjo chybu - selhani pouze toho druheho.
Jsem to prece ja, kdo ma ty nejlepsi nastroje k tomu, abych vytvorila partnerovi takove podminky, aby nemusel hledat jinde. A pokud se to stane, nemusi to byt selhani treba vubec nikoho. Proste potkal toho, koho prave potreboval a s "selze" ne ve chvili, kdy si neco prozije, ale az ve chvili, kdy si s tim nevi rady a zasahne tak celou rodinu.
To, co pise Regina, je ukazkou toho, jak nevera vztah jen posilila. Oba si totiz hrabli do sveho nitra, nejen ona!
A stav: ty jsi OK, ja jsem OK, neprichazi vetsinou sam od sebe. Musime na nem pracovat. Pokud to neudelame, sklouzneme do nektereho jineho OK ci neOK a uz se v tom vezeme...
Ja mam, proste jen takovy divny pocit, ze mezi vami je jeste neco nedoreseneho a ty sama od toho utikas prave tim, jak vnimas partnerovu milenku. Neresis sebe, ale ji. Jenze ona ti jen nastavila zrcadlo... Jako bys se do neho nechtela podivat... Nededukuj, jak ona se citi, sleduj spis svoje vlastni pocity. Jen kdyz uplne vymetes vsechno smeti z tehle 13.komnaty, kterou jste otevreli, budes silna. Nemusis byt prece dokonala, lepsi nez ostatni, musis byt ale vnitrne vyrovnana. Pak uz te nesrazi dolu nejen zadna chudinka, ale dokonce ani zadna uzasna zenska, kterych mu jiste jeste pres cestu prebehne hafo. Nejde prece o to, aby ti byl verny, protoze se trepe strachy, ze s nim pak uz vyrazis dvere, ale proto, ze to tak sam citi.... ze nic lepsiho uz nikde stejne nenajde smile

Pan,
opravdu díky za odpověď. S prvním odstavcem bezezbytku souhlasím a vím to o sobě. Jsem skutečně hodně přísná k sobě i ostatním, jsem tvrdá, ale jinak bych nemohla svoji profesi dělat a mezi 90 % muži bych těžko obstála. Pravda je, že jsem byla k sobě i jiným tvrdá odjakživa, jsem perfekcionalista, vím to o sobě. Obdivuji Tě, žes to objevila.
Že selhání mého muže je i selhání moje, to moc dobře vím. Ano dělala jsem chyby a nemysli si, že jsem si vše nezanalyzovala a celé dva roky nepracuji na jejich odstranění. To co píše Regína jsem psala i já, navíc jsme se již několikrát sešly a zjistily jsme, že jsme na tom stejně. Paradoxně nám nevěra pomohla k lepšímu vztahu. Více se svým mužem komunikuji, jsme daleko více spolu, více spolu spíme, těšíme se na sebe každý večer, workholismus jsem odbourala na nejmenší možnou míru.  Až se někdy bojím, že ta idylka musí jednou skončit.
S tím čím nesouhlasím je, že máme ještě něco nedořešeno. Ne Pan, tohle vše je minulost, absolutně vyřešená. Kdybys mi to napsala před rokem, tak bych musela přiznat, že máš pravdu. To že jsem teď psala o milence, to bylo vyvoláno jen dotazem a chtěla jsem vysvětlit, jak je k ničemu žárlit. Proč o ní píšu jako o chudince, to jsem ti vysvětlila. To že to mám skutečně v sobě srovnané cítím především sama na sobě. Na začátku jsem jí nenáviděla, později, když jsem o ní mluvila nebo na ní myslela, tak jsem dostávala vztek, že bych někoho snad i zapíchla (obrazně proboha) a měla jsem z deprese bolesti na prsou, že jsem nemohla ani dýchat, no a teď když si v souvislosti s ní chci vybavit jakýkoliv cit, ať kladný nebo zápo*ný, tak nic. Prostě nic, je mi lhostejná. Po hodně dlouhé snaze se vybaví pouze ta lítost, kterou jsem popisovala ve vztahu k té chudince. Nic víc.
A o tom třepání mého muže to ani nemůže být pravda. Víš už kdysi dávno jsem ti psala - já jsem lev, můj muž býk. Oba jsme silné povahy a oba máme svoji hlavu. Ani jeden neovládáme toho druhého. Odjakživa jsem se já i můj muž řídili svou hlavou, což někdy byly pěkné nárazy. Jsem samostatná, občas nezvladatelná, nerada poslouchám příkazy a rozkazy, ráda si žiju podle svého, jsem finančně nezávislá, to vše asi odjakživa (žít se mnou může opravdu jen silná povaha), ale tak jak jsem vyrovananá a spokojená už několik měsíců, tak jsem se necítila už dlouho. Můžu fungovat na 1000 %, ale musím mít zázemí.
Ještě jednou díky a ať se ti ty problémy vyhýbají:-)

Není tady

#100 23. 6. 2006 0:22

Pandorraa
♥♥♥♥♥♥♥
Web

Blanko, neni vubec dulezite, jak to citim ja, dulezite je, co prozivas ty.
Taky jsem si dlouho zakladala na sve sile, na tom, ze zit se mnou muze jen silna povaha. Jsem tak trochu nerizena strela a odjakziva si delam, co chci. A sama casto nevim, co to v pristich minutach bude sad
Jenze nedavno jsem pochopila, ze s touhle silou a nezavislosti take mohu uz zustat sama.... Neni to o tom, ze bych nedej boze dala latku o pidi milimetr dolu. To ne. Spis si vic vazim lidi, zamyslim se nad tim, zda to jejich reseni prece jen neni lepsi nez to moje smile Ja nastesti nejsem perfekcionalistka, spis bohem rozevlaty. Vpred mne nakopne spis problem nez idylka, takze zazemi si dovedu vytvorit sama. To je moje obrovska vyhoda a nevyhoda zaroven. Výhoda v tom ze nezustavam prilis dlouho "dole", nevyhoda v tom, ze dovedu prezit i na pousti, takze se na ni casto ocitam. Jsem asi nejaky programovy hledac oaz smile
Ono ani tak nevadi, kdyz clovek o svou idylku prijde. Podstatne je, aby vedel, jak ji ziskat a opet vybudovat znovu. Pokud to uz vis, jsi za vodou a mas pravdu: nikdo se vedle tebe nemusi trepat tummenupp

Není tady

NÁŠ TIP:
  • Procvičte nejen pravopisná cvičení, diktáty, ale i kvízy, časté chyby, doplňovačky a vše, co pomůže ve výuce Vám nebo dětem na webu pravopisne.cz

• Turistické, populárně – naučné, dětské a zábavné e-knihy. Stáhněte si zdarma e-knihy Jiřího Gleta. Můžete si vytvořit vlastní knihovničku e-knih na svých mobilech a tabletech.

Zápatí