|
9.dubna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 9.dubna : Vaření na chatě či chalupě bez stresu: Tipy na vaření z jedné pánve nebo hrnce. 1.dubna : Jak vznikla záhada ďáblova trojúhelníku: Odhalil ji už Kolumbus? |
|
|
Ted jsem dopsala na diskuzi Jajina, ze nevim co s ni je a píp píp...je to tu:-) cituji
Narodil jsem de dnes v 16,30, jsem drobecek Danielek vaha 2650, 47cm, mamca me rodila dve a pul hodky a oba jsme v poradku. Pozdravujeme Babinetacky a huz se za vama moc tesime. Jo a co Sakura? :-)))
No holky a řvu tady jak pitomá....
Není tady
To je krása
Mamince i Danielkovi hodně hodně zdravíčka, drobečkovi ať se na tom světě líbí, no a rodičům obrovitánskou gratulaci 
Není tady
krááása !!! a takový krásný den si vybrala
přeji jen zdravíčko a štestíčko!!
Není tady
HURAAAAAA uz je tu
Tak veeeeelika gratulace a hodne zdravicka,stesticka Danielkovi a brzke zotaveni Jaje !!!! Hezky si ho uzij, klidne si pobrec, ty emoce musej ven!!! To je jen STESTI !!! 
Upravil(a) Blanka LBC (15. 6. 2006 21:56)
Není tady

Paráda, moc gratuluju, já mam dneska skvělej den a koukam že i večerní tečka za dnem je super! 
Není tady
Nádhera a normálně brečím jako malá holka . Hodně moc zdravíčka a hlavně at jsou oba v pohodě a Danielek at dělá rodičům samou radost .
Není tady
Já si vubec nedovedu predstavit jakej je to drobecek. Nase malá mela o kilo vic a prisla mi prtava:-))) To musi byt uzlicek k ulíbání:-)
Není tady
to je zpráva.Gratulace největší k Danielkovi. 
Není tady
Holky škoda, že jsme každá z jiného konce a nemůžem se sejít a o tu radost se podělit . bylo by to skvělé .
Není tady
vééélikánská gratulace!!!!! 
Není tady
blahopřejeme k uzlíčkovi, a ať brzy dohoní váhou ostatní klučíky 
já už chci asi zase miminko 
Není tady
To je nádhera, strašně moc gratuluji, co nejvíce zdravíčka a štěstíčka novopečené mamince a Danielkovi!!!

Není tady
Oběma velké gratulace a pohodu do dalších let...

Není tady
Přejeme hodně štěstí a zdraví mamince i Daníkovi, a musim se přiznat, že trošičku závidim:-)Ale moc jim to přeju. Takže gratulujem......!!!
Není tady
Tak ať nám klučina roste jako z vody a dělá mamince a tatínkovi jenom samou radost a žádnou starost. Hodně štěstí mamince a a Danielkovi 

Není tady
Jájino, moc gratuluji k narození Danielka
(drobečkové se rodí rychle - to mi připomíná můj porod a narození Nelči 2,7kg a 47cm).. PS: a teď už je to malý buřtík, že už jsou jí bodíčka vel.62 malý

Není tady
připojuju se ke gratulacím...je to nádhera!!! 
Není tady

Taky moc gratuluju...... k Danielkovi
Máme ho doma taky, ale už 7mi letého Daniela....... 
Není tady

I my se s Eliškou přidáváme ke gratulacím a přejeme oboum hodně zdravíčka a at Danielek dělá rodičům jen samou radost 
Není tady
Přidávám se taky k gratulantům a přeji hodně šteěti a zdravíčka 
Není tady

Taky posíláme moooc pozdravů mamince i novému babineťáckému miminku!

Není tady
Taky se pripojuju k velkm gratulacim, at je Danielek hlavne zdravy :storstark
Není tady